Μαριάννα: “Νομίζω πως κάνω λάθος που το συνεχίζω μαζί του…”

Γεια σας!
Με λένε Μαριάννα και είμαι 15 χρόνων. Ξέρω πως κάποια από αυτά που θα σας πω θα τα κατακρίνουν κάποιοι από εσάς, αλλά πραγματικά χρειάζομαι πολλές γνώμες.

Αρχικά να σας πω ότι δεν έχω κάνει άλλη σχέση ποτέ και ούτε έχω φιληθεί. Ήταν καθαρά δική μου επιλογή καθώς μου την έχουν πέσει πολλά παιδιά κι έχω αρνηθεί.

Ποτέ δεν μου άρεσαν οι σχέσεις και θεωρώ ότι είμαι μικρή για αυτά. Προτιμώ να είμαι μόνη και να περνάω καλά με τους φίλους μου παρά να σπαταλάω το χρόνο μου με κάποιον. Έχω καιρό για αυτά…

Πρόσφατα όμως γνώρισα ένα παιδί που είναι 20 χρόνων κι άρχισε να με φλερτάρει έντονα. Μιλούσαμε και αν και είχε πολλούς διασταγμούς αρχικά λόγω της διαφοράς ηλικίας μας ήθελε να κάνουμε κάτι.

Μου είπε πολλές φορές να το σκεφτώ όσο θέλω κι ότι δεν θέλει να κάνουμε κάτι παραπάνω δεδομένου ότι καταλάβαινε ότι είμαι μικρή. Τέλος πάντων μια μέρα συναντηθήκαμε και φιληθήκαμε. Μου είπε ότι του αρέσω πολύ, αλλά πρέπει να σκεφτούμε αν θέλουμε να έχουμε σχέση να κάνουμε μόνο φάσεις.

Βέβαια μου το δικαιολόγησε λέγοντάς μου ότι σε ένα μήνα αυτός θα φύγει από εδώ και μετά θα είναι δύσκολο να βλεπόμαστε. Πραγματικά δεν ξέρω αν θέλω να είμαι μαζί του ή να γίνει ξανά κάτι μεταξύ μας.

Το θέμα είναι ότι αυτός την έχει πέσει και σε άλλες από την παρέα μας, αλλά ποτέ δεν τους είχε ζητήσει τον αριθμό τους κι άλλα τέτοια.

Νομίζω πως κάνω λάθος που το συνεχίζω μαζί του γιατί φοβάμαι ότι μαζί με μένα μπορεί να κάνει κάτι και με άλλες. Οι φίλες μου, μου λένε ότι όλα είναι στο μυαλό μου και το να συνεχίσω. Κι αν καταλάβω κάτι αργότερα τότε να διακόψω μαζί του.

Ξέρω πως μπορεί να σας φαίνονται χαζά όλα αυτά, αλλά είναι σημαντικό για μένα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά όσες από εσάς μου απαντήσουν!

Μαριάννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. εγω αν ημουν στη θεση σου θα το σταματουσα γιατι θα σκεφτομουν πως τα ιδια(σχεδον) κανει και με τις αλλες και το κυριωτερο(!) εαν “κολλαγα” μαζι του μετα αντε να ξεκολλησω που θα ηταν μακρυα μου…ελπιζω να βοηθησα! :p

  2. κοριτσακι μου μην κανεις τιποτα…ενας 20χρονος μονο σεξ θελει…μην μπλεξεις…θα πληγωθεις….στα λεω γιατι τα χω περασει….δεν αξιζει…σε παρακαλω μην κανεις τιποτα…κοψε επαφη…αλλο να εισαι 20 και να τα χεις με 25 και αλλο 15 με 20…μπορει να ειναι καλο παιδι αλλα δεν μπορεις να του προσφερεις αυτα που θελει(βολτες μεχρι αργα,σεξ κτλ)…την πρωτη φορα θα την θυμασαι για παντα,,,προσεχε….σε ικετευω….

  3. na min to sunexiseis kai oi files sou dn kseroun tin tufla tous! ti tha pei “an to katalaveis meta tote kopsto”?? treles einai? na kaneis kati me kapoion pou tha ton thes san treli kai tha ksereis oti se goustarei ki autos kai dn tin peftei kai se alles! otan erthei ekeini i stigmi dn tha anarrwtiesai oute tha zitas tis gnwmi mas, apla tha to kaneis kai tha ksereis pws etsi prepei na ginei!

  4. κοριτσακι μου ,η γνωμη μου ειναι διαβαζωντας το γραμμα και συμφωνα με τα λεγομενα σου να μην κανεις κατι.να μην το συνεχισεις.απ τη στιγμη που εχεις καταλαβει οτι την πεφτει και σε αλλες στην παρεα δειχνει πως θελει εμπειριες και να περασει καλα και να φυγει μετα αφου παρει αυτο που θελει.δεν τον κατακρινω γιατι και εκεινος ειναι 20 χρονων μονο.αλλα το παιδι ειναι να περασει μονο καλα.εσυ εισαι πολυ μικρουλα ακομα.μην μπαινεις ακομα σε τετοιες περιπετειες.οι φιλες σου λενε να το συνεχισεις και τοτε αν δεις οτι σε κοροιδευει να το σταματησεις…δεν ειναι τοσο απλα ομως,αν εσυ τον ερωτευτεις και δοθεις και εκεινος σε θελει μονο για παιχνιδι τοτε δεν θα πληγωθεις?θα σου χαλασει ολη σου την ψυχολογια.εισαι μικρουλα ακομα.καλο ειναι τις εμπειριες σου να τις μαζεψεις διαλεγοντας εσυ τον αλλον και οχι εκεινος εσενα.καλο θα ηταν με εναν συνομηλικο σου να μαθετε μαζι πραγματα αλλα το κυριοτερο να σου δειξει οτι θελει εσενα και οχι το να περασει καλα.εισαι σε μια ευαισθητη ηλικια και καλο θα ηταν να προσεξεις.το σεξ και ο ερωτας ειναι πολυ ωραιο πραγμα να γινει σε μια μεγαλυτερη ηλικια,πιο ωριμη για σενα κ το σωμα σου και με εναν ανθρωπο που θα σε θελει αληθινα.ου εχεις ακομα να μαθεις πολλα…….περασε ομορφα τωρα και ανεμελα στα 15 σου και σε λιγα χρονια θα απολαυσεις πολλα.στο λεω εγω γιατι ετσι επραξα στη ζωη μου.προσεχα πολυ να μην με κοροιδεψεις ο αλλος και πικραθω,ηθελα να θεωρουμε δυσκολη και οχι τσ…λι.μονο ειχα φιληθει και αυτο εχοντας σχεση με καλα παιδια.ολοκληρωσα με εναν θαυμασιο παιδι στα 21 μου!καλη τυχη κοριτσακι μου….ΥΓ.συμβουλη ως μεγαλυτερη σου,μην εμπιστευεσαι τις φιλες σου εξ ολοκληρου,μπορει να θελουν και την κοροιδια του αλλου επειδη θα σε ζηλευουν και να μην σε συμβουλευουν σωστα.

  5. koita vgazei mati oti poli apla 8a perasei kala kai meta tha eksafanistei.apo ekei kai pera dialegeis kai perneis.boreis i na to kopseis edelos tora i na to pareis apofasi kai apla na peraseis enan omorfo mina mazi tou kai tpt allo kratodas mono omorfes anamniseis(fisika tha sou protina an min olokliroseis mazi tou legodas sou na peraseis kala).boreite na vgeite na filitheite na eiste agalia na diaskedasete alla apo ti stigmi pou den exeis ebeiries tha itan krima na kaneis kati perissotero apo apla filia kai flirt me kapoion pou meta de tha ton ksanadeis.oloi ta idia lene pistepse me…eimai 24 kai sta 15 kai mena ta idia mou elegan oi 5 xronia megaliteroi…ego sa xapato tous pisteva mias pou imoun pio athoa tote alla epatha kai ematha.mi kaneis loipon to idio lathos kai min afiseis kanenan na se toubarei me glikes kai malakies.exe ta matia sou anoixta.stin ilikia pou eisai to megalitero pososto psaxnei gia ksepetes…

  6. Θα συμφωνησω απολυτα….Ευκαιριες θα σου παρουσιαστουν απειρες, στη προκειμενη φαση ομως θα τα φτιαξεις με καποιον ο οποιος μετα απο ενα μηνα θα φυγει, και μετα ο αποχωρισμος θα σου ειναι πολυ δυσκολος λογο του οτι θα εχεις δεθει μαζι του και εκτος αυτου θα συμφωνησω στο οτι δε θα μεινει μονο στα φιλια αλλα θα ζητησει και αλλα πραγματα..!!!!!

  7. ειναι ξεκαθαρο οτι θελει να περασει καλα και μετα να φυγει..στο εχει πει αλλωστε.θεωρω οτι ειναι λαθος να κανεις κατι μαζι του.Εισαι μονο 15 θα γνωρισεις πολλα αγορια ακομα και θα μπορεις να κανεις κατι παραπανω δεν υπαρχει λογος να βιαζεσαι

  8. Θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες και θα προσθέσω οτι στην ηλικία αυτή οι πρωταιρεότητες είναι πάντα τα μαθήματα και μετά έρχεται η διασκέδαση. Η γνώση θα είναι αργότερα όπλο στην ζωή σου, πίστεψέ με. Εννοείται πως θα πληγωθείς παρα πολυ αμα μπλέξεις μαζί του, καθως έχει την “ωριμότητα” των 20 χρόνων. Βέβαια και αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι… το να μην πληγωθείς ποτε από έρωτα είναι σχεδόν αναπόφευκτο σε αυτή την ζωή, τουλάχιστον ας το περάσεις με κάποιον που θα αξίζει και θα ενδιαφέρεται πραγματικά για σενα. Και αυτός δεν ενδιαφέρεται.

  9. “φαση”αν και ειχα χρονια να ακουσω αυτη τη λεξη ειναι το one n?ght st των μεγαλυτερων χωρις σεξ ομως ετσι? το οτι σου δειχνει ενδιαφερον μπορει να σε κολακευει τωρα αλλα εχουν δικιο οι υπολοιποι..αλλο 20 τα’χω με 25 κτλ..και αλλο 15 με 20…ειναι πανω στην ηλικια που θελει και εκεινος επιβεβαιωση και απλα να χει στο βιοιγραφικο του περισσοτερες γκομενες..γι’αυτο και ειναι λογικο να την εχει πεσει σε ολες τις φιλες σου! οποτε να μην το συνεχισεις γιατι πιστεψε με αυτο δεν ειναι σημαντικο…οταν θα’ναι κατι πολυ σημαντικο θα το καταλαβεις μονη σου…ειναι ωραια η ηλικια αυτη της αθωοτητας να την ζησεις οσο περισσοτερο μπορεις…θα τα νοσταλγεις καποια στιγμη..ολες εχουμε περασει απο την θεση σου να εισαι σιγουρη για αυτο..καλη τυχη μικρη μου!

  10. κοιτα μαριαννα ειμαι 16 χρονων και θα σου ελεγα οτι δν χρειάζεται να τα φτιαξεις μαζι απλα αν θες να συναντιέστε που και που για φασεις ( εννοείται οτι δν πρεπει να ολοκληρωσεις μαζι του ) επισης να μην δεθεις μαζι του να περάσεις καλα αυτο τον ενα μήνα γιατι εξάλλου και αυτος θα φύγει !!!! πανω απο ολα ομως να προσεχεις και να μην αφησεις κανενα να σε πληγώσει και να σε στενοχωρήσει δν αξιζει πιστεψε με και για να το καταφερεις αυτο ,δν πρεπει να τον ερωτευτείς γιατι μετα θα ειναι πολυ δυσκολο !!!!! σε θελει για να περασει λιγο καιρο καλα και αυτο κανε και εσυ 🙂

  11. Γονείς δεν έχεις να τους ζητήσεις τη συμβουλή τους; Ή μήπως φοβάσαι ότι δήθεν δε θα σε καταλάβουν και προτιμάς από τον οποιοδήποτε άγνωστο να σε συμβουλέψει;
    Έχεις σκεφτεί ότι είσαι ανήλικη και το αγόρι είναι ενήλικο; Θέλω να σου πω σαν γονιός ότι κολυμπάς σε βαθιά νερά και μάλλον προβλήματα σοβαρά μπορείς να δημιουργήσεις ακόμα και που αναφέρεσαι ότι περνάει από το μυαλό σου να κάνεις σχέση! Και ειδικά δεν μπορώ να καταλάβω πως δίνεται η δυνατότητα σε ανήλικα παιδιά να ζητούν τη συμβουλή για θέματα που άπτονται των γονιών μέχρι την ενηλικίωσή τους! Κοινώς η αναφορά και μόνο σε ενήλικο αγόρι μπορεί να θεωρηθεί ως παιδεραστία, αφού εσύ είσαι ανήλικη! Σε συμβουλεύω να σκεφτείς καλά αυτά που ενδεχομένως πρόκειται να κάνεις και να αφιερωθείς στα της ηλικίας σου! Γιατί ένας εικοσάχρονος σίγουρα δε σε θέλει για να παίξετε με τις κούκλες! Και μην ξεχνάς είσαι ανήλικη και θα βρεις το μπελά σου!!!!!! Κατανοώ ότι τα σημερινά παιδιά γνωρίζουν ενδεχομένως πολύ περισσότερα για ζητήματα σεξουαλικής φύσης, από πολλούς ενήλικες! Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν και την ωριμότητα να διαχειριστούν και πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από τέτοιες καταστάσεις!
    Όσο για τη δημοσίευση της επιστολής θεωρώ ότι είναι μεγάλο λάθος των υπευθύνων του ΤLife. Δε μιλάμε για έκθεση ιδεών αλλά καθαρά για γεγονός με σαφή σεξουαλικά υπονοούμενα που αφορούν ένα παιδί και έναν άντρα!!!!!

  12. otan hmoun 16 eixa kanei sxesh me enan 23xrono.htan h prwth mou sxesh.vevaia mou eixe 3eka8arisei oti den 8a kanoume tpt an den to 8elw kai etsi egine…eimastan mazi 2 mhnes kai xwrisame meta..3afnika stamathse na m milaei.egw plhgw8hka polu gt opws einai logiko epeidh einai h prwth sxesh kai einai kati kainourgio kollas kai erwteuesai polu eukola.profanws kai enas antras toso megaluteros den anazhtaei apo emas mia kopela na kanei sovarh sxesh.sou to 3eka8arise allwste.8a fugei…ara pisteuw pws den prepei na kaneis tipota mazi tou giati t mono pou 8a katafereis 8a einai na plhgw8eis.koita3e h prwth fora pou 8a kaneis sxesh na einai me kapoion a3iologo pou 8a 8elei SXESH kai oxi fash…mhn kaneis t la8os na kaneis fash gt ma8ainete apo stoma se stoma kai meta den 8a mporeseis na kaneis mia fusiologikh sxesh kai oloi 8a s zhtane kati parapanw.ta exw perasei kai egw…elpizw na se voh8hsa kai na htan katanohta osa s eipa :*

  13. ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας ολους..το σκεφτηκα αρκετα και δεν προκειται να συνεχισω μαζι του..θεωρω οτι αυτο ειναι το σωστο αν και μου εχει πει παρα πολλες φορες οτι δε θα με πειραξει..ειναι καλο παιδι και το ξερω αλλα μαλλον οχι για μενα..καλυτερα ετσι..σας ευαχαριστω και παλι.!!!

  14. Δεν ειμαι πολυ μεγαλυτερη απο εσενα[ειμαι 19] γι’αυτο και θυμαμαι ποσο αθωα ημουν σ’αυτη την ηλικια και ποσο ευκολο ειναι να σε εκμεταλλευτει καποιος,μιας και τα περασα και εγω.Ομως,κοριτσακι μου,τα αγορια,ειδικα στην ηλικια των 20 κατα κυριο λογο εχουν ενα συγκεκριμενο στοχο,να αποκτησουν σεξουαλικες εμπειριες.Μπορουν να γινουν πολυ ρομαντικοι απεναντι σου,να σου πουν οτι θα περιμενουν κτλ,ομως αυτο ειναι απλα η προσεγγιση τους για να σε ριξουν!Πριν κανεις κατι με τον οποιοδηποτε να θυμασαι οτι αν δεν σε σεβαστεις εσυ δε θα το κανει κανεις για σενα,ιδιαιτερα αντρας που ειναι εκ φυσεως πιο σκληρος.Να προσεχεις,λοιπον τον ευατο σου και να εμπιστευεσαι την λογικη σου και οχι τις φιλες σου η τα αγορια.Εχεις καποιες αμφιβολιες και μπραβο σου γιατι ειναι παρα πολυ πιθανο αυτο το αγορι να παιζει και με αλλα κοριτσια!Και μονο το γεγονος οτι την πεφτει σε σενα και σε αλλες συνομιληκες σου-και μαλιστα φιλες σου,αρα ξερει πως θα το μαθεις και δεν τον νοιζει!-δειχνει οτι απλα θελει να βρει ενα μικρο,αβγαλτο κοριτσακι που δε θα του ζητησει πολλα για να περασει καλα!Εσυ λογικο ειναι στην ηλικια που εισαι να τα βλεπεις ρομαντικα αλλα οι αλλοι δεν τον κανουν!Να προσεχεις τον ευατο σου και να σκεφτεσαι πολυ πριν κανεις το ο,τιδηποτε!Καλη σου τυχη 🙂

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More