Site icon TLIFE

Μαριλού: “Ακόμα δεν έχουμε ολοκληρώσει και όχι επειδή δεν θέλω εγώ…”

Με το αγόρι μου είμαστε τέσσερις μήνες μαζί και γνωριζόματε δυόμιση χρόνια. Μου άρεσε πολύ καιρό πριν γίνει κάτι μεταξύ μας και όταν επιτέλους έκανε κίνηση και με φίλησε, μου είπε ότι και αυτός ήθελε πολύ καιρό να το κάνει.

Είναι η πρώτη σοβαρή μου σχέση και δεν ξέρω και πολλά, αλλά δίπλα του νιώθω τόσο άνετα όσο δεν έχω νιώσει με κανέναν, ώστε να προχωρήσω.

Ενώ είμαστε καιρό μαζί και το θέλαμε και οι δύο πολύ καιρό αυτό, ακόμα δεν έχουμε ολοκληρώσει και όχι επειδή δεν θέλω εγώ. Πολλές φορές κάτι πάει να γίνει και το σταματάει και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο.

Έχω μείνει σπίτι του και αυτός σπίτι μου πολλές φορές, αλλά μένουμε μόνο στα προκαταρκτικά. Με ανησυχεί αυτό το θέμα γιατί ώρες-ώρες νομίζω ότι κάτι κάνω λάθος και άλλες φορές εκνευρίζομαι μαζί του τόσο που θέλω να σηκωθώ και να φύγω.

Σκεφτόμουν να του μιλήσω, αλλά δεν ξέρω τι να του πω και δεν έχω και το θάρρος. Γιατί μπορεί να το κάνει αυτό; Να του μιλήσω;

Μαριλού

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr