Μαρίνα: “Τι να κάνω; Όσο κι αν μου λείπει να είμαι σταθερή στην απόφασή μου ή …”

Κορίτσια γεια σας κι από μένα!

Με λένε Μαρίνα, είμαι 17 χρόνων και θα ήθελα λίγη βοήθεια και τις γνώμες σας πάνω στο πρόβλημά μου.

Εδώ και τρεις μήνες ήμουν σε σχέση με ένα παιδί της ηλικίας μου μέχρι που σήμερα πήρα την απόφαση να του πω να τελειώσει εδώ. Δεν άντεχα την πίεση, το σχολείο, το φροντιστήριο, το διάβασμα… Σκεφτόμουν και κάποιον άλλον και βασικά το σημαντικότερο: οι γονείς μου δεν ήθελαν να είμαι με κάποιον από αυτήν την ηλικία. Οπότε αποφάσισα να του πω να χωρίσουμε…

Το πρόβλημά μου είναι ότι εκείνος από την πρώτη στιγμή μου φέρθηκε υπέροχα. Με καταλάβαινε, δεν με πίεσε ποτέ κι ακόμα και τη στιγμή που του είπα να χωρίσουμε μου είπε πως σημασία έχει να είμαι εγώ καλά κι αφού αυτό θέλω αυτό θα γίνει…

Φοβάμαι όμως… Δεν ξέρω πως θα πάω σχολείο και δεν θα του μιλάω. Φοβάμαι μην το μετανιώσω. Από τη μία το σχολείο μου που θέλει περισσότερη αφοσίωση από ποτέ και δεν μου άφηνε χρόνο να αφιερώσω στη σχέση μου κι από την άλλη αυτός που ήρθε στη ζωή μου την πιο δύσκολη στιγμή και την έκανε την ομορφότερη.

Τι λέτε να κάνω; Όσο κι αν μου λείπει να είμαι σταθερή στην απόφασή μου ή να προσπαθήσω να τα συνδυάσω όσο μπορώ;

Σας ευχαριστώ πολύ που το διαβάσατε…
Μαρίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. να μεινεις σταθερη στην αποφαση σου.εχεις μπροστα σου τις πανελληνιες.ειναι η τελευταια σου χρονια.τι εχεις?μονο 2 μιση μηνες μπροστα σου.θα τα προλαβεις ολα.καλα εκανες και χωρισες.δωσε τις πανελληνιες κι αν εκεινος σε θελει πραγματικα ,και εσυ το ιδιο μπορειτε μετα τις πανελληνιες να ειστε μαζι και να περνας αφθονο χρονο χωρις την πιεση μαθηματων.θυμησου με!οι πανελληνιες ειναι το πιο σημαντικο πραγμα που υπαρχει στη ζωη σου αυτη την στιγμη.μην την χασεις αυτην την ευκαιρια και δεν περασεις σε μια αξιοπρεπεσταση σχολη.εισαι μικρη ακομα εχεις περιθωρια να ζησεις πολλα.σε 3 μηνες τελειωνεις και εκει θα αρχισουν και οι ερωτες και η διασκεδαση.καλη τυχη!

  2. “Το πρόβλημά μου είναι ότι εκείνος από την πρώτη στιγμή μου φέρθηκε υπέροχα. Με καταλάβαινε, δεν με πίεσε ποτέ κι ακόμα και τη στιγμή που του είπα να χωρίσουμε μου είπε πως σημασία έχει να είμαι εγώ καλά κι αφού αυτό θέλω αυτό θα γίνει…” διαβαζω αυτα τα λογια σου και βλεπω οτι εδω ειναι ολο το νοημα! εφοσον σε στηριζε, δεν σε πιεζε και σε καταλαβαινε γιατι χωρισες??? μονο και μονο επειδη στο ελεγαν οι γονεις σου? στην περιοδο του διαβασματος για τις πανελληνιες πρεπει να εχουμε διπλα μας ατομα που μας στηριζουν και μας καταλαβαινουν… και απο αυτα που μου λες ο φιλος σου αυτο εκανε και μπραβο του! και το βασικοτερο ειναι οτι οκ τωρα χωρισες αλλα σκεψου… εισαι πιο αφοσιωμενη στα μαθηματα σου ή σκεφτεσαι συνεχεια αν εκανες το σωστο που χωρισες? καλη επιτυχια στις πανελληνιες!!!

  3. Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας κοριτσια 🙂
    Βρισκομαι σε δίλημμα γιατι απο την μια η σχεση μου μαζι του ειναι πολυ ομορφη και θελω να της αφιερωνω αρκετο χρονο γιατι περναω παρα πολυ ομορφα και απο την αλλη οι πανελλδικες που αν δν γραψω καλα θα τ μετανιωνω για μια ζωη και οι προσπαθειες μου τοσα χρονια θα πανε χαμενες….σκεφτομαι οτι πολλα απο αυτα που μου λεει η “π” ισχυουν (τι πολλα δλδ,ολα).

    Αποφασισαμε για λιγο καιρο μεχρι να περαει ολη αυτη η πιεση να μην βγαινουμε και γενικα να εχουμε μια αποσταση και να εφιερωσουμε και οι 2 χρονο στο διαβασμα γτ εχει προτεραιότητα…και μετα βλεπουμε!!

    Σας ευχαριστω πολυ και παλι για τις συμβουλες σας!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More