Μαριτίνα: “Σας έχω ξαναγράψει. Γράφω για τη συνέχεια της ιστορίας… Τελικά χωρίσαμε.”

Γεια σας!

Είμαι η κοπέλα που έχει γράψει την ιστορία: “Όταν πια μου είπε ότι είναι παντρεμένος με δυο παιδιά…” [Δες την ιστορία της Μαριτίνας εδώ] Γράφω για τη συνέχεια της ιστορίας.

Λοιπόν, έγινε μέλος σε site κοινωνικής δικτύωσης, επειδή ήθελε να του στέλνουν φωτογραφίες από τα παιδιά. Όπως φάνηκε μόνο αυτός δεν ήταν ο λόγος.

Έκανε φίλους και μιλούσε με μια 40άρα (αυτός 25) κι ενώ του είπα ότι με ενοχλούσε δεν σταμάτησε καν, λέγοντάς μου ότι είναι φίλη θείας κι όλα τα λένε χαριτολογώντας (μου είχε δώσει κωδικό και e-mail από το προφίλ του).

Τελικά χωρίσαμε γιατί με κατηγόρησε ότι έμπαινα στον λογαριασμό του κι έσβηνα ΦΙΛΕΣ κι ότι δεν είναι σωστό.

Είπε ότι θέλει να αλλάξει ζωή κι ότι ήρθαν έτσι τα πράγματα που δεν γίνεται να συνεχίσουμε… Εγώ ρώτησα αν τελικά έκανα τζάμπα τόσο καιρό τόσα πράγματα και μου είπε “όχι”. Απλά δεν περίμενε αυτήν την κατάληξη σε ό,τι αφορά στο διαζύγιο.

Εγώ τώρα νιώθω σαν να μου έφυγε ένα βάρος και άγχος αφού δεν κάθομαι πάνω από το κινητό συνέχεια. Μπορώ να βγαίνω με τις φίλες μου όποτε θέλω χωρίς την άδειά του και το φόβο μήπως νευριάσει, αφού είχαμε και τέτοια θέματα.

Αλλά από την άλλη στεναχωριέμαι γιατί ήταν ένας και κάτι χρόνος και πέρασα πολύ ωραία (διήμερα και νύχτες μαζί) και μου λείπουν αυτές οι στιγμές. Απορώ αν θα μπορέσω να είμαι με κάποιον άλλον χωρίς να τον σκέφτομαι…

Ελπίζω μόνο να κάνει το καλύτερο πλέον. Εσείς τι λέτε;

Μαριτίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Δεν έκανες τίποτα τζάμπα. Ερωτεύτηκες και έζησες τον έρωτά σου. Έκανες λάθη, δεν του έβαλες όρια, ανέχόσουνα να είσαι στο περιθώριο, ανεχόσουνα να σου στερεί την ελευθερία σου. Τα λάθη είναι για να μαθαίνουμε και να μην τα επαναλάβουμε στο μέλλον. Ακόμα είναι νωρίς, αλλά στο μέλλον να είσαι σίγουρη ότι θα ξαναερωτευτείς. Φρόντισε μόνο να αγαπάς τον εαυτό σου. Αυτός σε ερωτεύτηκε αλλά δεν σε αγάπησε. Αγαπώ σημαίνει εμπιστεύομαι, σέβομαι τα συναισθήματα και τις ανάγκες του άλλου, νοιάζομαι να είναι χαρούμενος ο άλλος. Αυτός δεν έχει μάθει να αγαπάει. Δεν αγαπάει ούτε τα παιδιά του, θέλει να τα βλέπει, αλλά δεν νιάζεται για την ψυχική τους υγεία, προτιμάει να μεγαλώνουν μέσα σε καβγάδες. Στους ανθρώπους γύρω του δημιουργεί εκνευρισμό, ανασφάλειες και αίσθημα κατωτερότητας. Τονώνεται η αυτοπεποίθησή του με το να έχει γυναίκες στην αναμονή, να εξαρτάται η ζωή τους από τις διαθέσεις του. Είσαι σίγουρη ότι έγινε χάλια επειδή του λείπουν τα παιδιά; Ή μήπως έγινε χάλια επειδή θίχτηκε ο εγωισμός του που η πρώην γυναίκα του αποφάσισε να τον αγνοήσει και να μην τον παρακαλάει πια; Αγνόησέ τον κι εσύ, ζήσε τη ζωή σου με αξιοπρέπεια και στο μέλλον θα βρείς κάποιον που δεν θα σε προσβάλλουν οι πράξεις του και δεν θα χρειάζεται να του σβήνεις ΦΙΛΕΣ, απλά θα τον εμπιστεύεσαι. Να κάνεις υπομονή και να δείχνεις κατανόηση μόνο σε ανθρώπους που το αξίζουν και θα συμπεριφέρονταν το ίδιο αν ήταν στη θέση σου.

  2. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΒΡΗΚΕ ΑΛΛΑ ΚΛΠ ΚΛΠ . ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ 40 ΑΡΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙς ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΕΝΑΤΕ ΜΑΖΙ; ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ Ο SYPER MAN EINAI . LOIPON AN ISXOYN OLA AYTA ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ

  3. Εσύ θα κάνεις το καλύτερο για εσένα πλεόν; Μου φαινεται οτι αυτός τελικά γλύτωσε απο εσένα και όχι εσύ απο αυτόν…
    Αντε ασχολήσου με κάτι γιατι μου φαίνεται οτι δεν είχες τίποτα άλλο να ασχοληθείς

  4. εκνευριζομαι αφανταστα οταν βλεπω τετοιες αντριδρασεις απο ατομα που διαβαζουν την ιστορια κ μιλουν ασχημα… το μονο που ζητα η κοπελα ειναι βοηθεια κ οχι κριτικη.. δν μπορω να καταλαβω ποια ειναι τα κενα που διμιουργουνται. προφανως τα παιδια ηταν δυδιμα κ τυχαια εγκυμοσηνη… δν γλιτωσε αυτος απο εσενα κοπελα μου αλλα εσυ απο αυτον.. απο ποιον να γλιτωσε δηλαδη.. απο ενα ατομο που τον στηριζε κ προφανως ησουν η μοναδικη… εκανες παρα πολλα πανω κ απο αυτα που ανεχεται ο γυναικειος εγωισμος… κοιταξε να παιρνας καλα κ ποτε ξανα με αυτον τον ανθρωπο.. καλη τυχη..

  5. se ligo kairo 8a einai parel8on k i epomeni sxesi pou 8 kaneis 8 einai poli kaliteri.dn exases xrono mazi tou apektises omos empeiria-etsi na to vlepeis-ola ginontai gia kapoion logo.stin arxi einai diskolo meta omos sini8izeis k zeis m auto,mexri o erotas n s xtipisei tin porta 🙂

  6. aformi epsaxne gia na se isi ektos fysika oti se douleye psilo xazi di8en taxa eixe problhme me tin gineka tou pios xerei ti psemata 8a sou elege egw den se katakrinw giati auto bori na simbi sto ka8ena esy xeberdepses kai na xerese gi auto kai prepei na agapaw perissoteroo ton euato sou gia na mhn ginesai 8yma……8a breis kapoion p 8a se agapisi pragmatika k den 8a se koroidepsei

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More