Melina: “Εγώ αδιαφορούσα για αυτόν και το έπαιζα άνετη μέχρι που λίγο μετά μου είπε να το τελειώσουμε”

Γεια σας!

Με λένε Μελίνα και είμαι 19 χρόνων. Πρόσφατα είχα μια σχέση που κράτησε περίπου ένα μήνα.

Στην αρχή δεν τον ήθελα και τόσο, ώσπου με έπεισε να είμαι μαζί του. Όλα πήγαιναν μια χαρά ώσπου έφτασα να τον ερωτεύομαι, αλλά αυτός άρχισε να αλλάζει ώσπου βγαίναμε σπάνια, μου μιλούσε απότομα, μου είπε να το πάμε πιο χαλαρά ώστε να γνωριστούμε (στο σεξ) και μετά θα δούμε για σχέση.

Εγώ γενικά αδιαφορούσα για αυτόν και το έπαιζα άνετη μέχρι που λίγο μετά μου είπε να το τελειώσουμε. Μου είπε ότι θέλει να μιλάμε, με ρωτούσε συνέχεια αν είχα βρει άλλον από τότε που χωρίσαμε και μου είπε στο τέλος: “που ξέρεις μπορεί μετά από κανένα μήνα να είμαστε μαζί”.

Μάλιστα σε ένα μήνυμά του μου είχε πει να τον βοηθήσω με μια κοπέλα που θέλει… Αυτή η κοπέλα ήμουν εγώ, όπως μου αποκάλυψε στο τέλος.

Συνεχίζει να μου μιλάει, αλλά πολλές φορές μου μιλάει άσχημα σαν να με υποβιβάζει. Τον θέλω τρελά και θέλω να είμαστε μαζί. Δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι είναι μακριά μου!

Τι να κάνω για να γυρίσει πάλι σε μένα; Γιατί μου φέρεται άσχημα; Και γιατί μου μιλάει ενώ με χώρισε;

Σας ευχαριστώ πολύ!
Melina

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Εχεις πλακα φιλη μελινα-η μονη σου δικαιολογια η ελαφρυντικο ειναι το νεαρο της ηλικιας σου-μας λες οτι τον εφτυνες,μετα του ”εκανες χαρη΄΄ και εισασταν μαζι ενω δεν πολυηθελες,μεχρι που την πατησες μαζι του και τωρα δεν θελει αυτος…Με το δικιο του,καταλαβε οτι τον παιζεις-ειδικα στην αρχη τουλαχιστον αυτο εκανες και αποφασισε να σε πληρωσει με το ιδιο νομισμα,κριμα γτ αλλαξες τα φωτα απο την αρχη σε μια σχεση που οτι φαινεται ηταν πολλα υποσχομενη,εφοσον αυτος ακομα σε θελει,ειναι λογικο να φοβαται να σε εμπιστευτει,γιατι δειχνεις οτι δεν εισαι τερας αξιοπιστιας,αν μια μερα εισαι εδω και την αλλη αλλου,και εγω θα φοβομουν στην θεση του.Καλα ξεμπερδεματα σου ευχομαι και ελπιζω να πανε ολα καλα,αν οχι ας προσεχες,τουλαχιστον στον επομενο δεν θα κανεις τα ιδια!KANEIΣ δεν αξιζει αδιαφορια-παιχνιδακια και τσαλιμακια 19 εισαι οχι 13,θα πρεπε να ξερεις οτι η συμπεριφορα σου πληγωνει καποιον ο οποιος απο οτι η ιδια μας λες,ητα ερωτευμενος φουλ και σε κυνηγησε.Οπως ειπα ,ας προσεχες.

  2. Γιατί είναι ανώριμος. Το ίδιο και εσύ, αλλιώς δε θα προβληματιζόσουν. Θα τον είχες στείλει στη μανούλα του!

  3. Προφανώς τον πείραξε πάρα πολύ ότι δεν ένιωθες τα ίδια πράγματα μ’ εκείνον στην αρχή. Αλλά εδώ νομίζω ότι δεν έκανες κάτι κακό. Στον κόσμο των ενηλίκων, κακά τα ψέματα, πολύ σπάνια οι σχέσεις ξεκινούν με αμοιβαίο τρελό έρωτα. Στο 90% των περιπτώσεων ο ένας νιώθει πολλά περισσότερα πράγματα, ενώ ο άλλος δένεται σταδιακά, στην πορεία. Αυτό έγινε και στη δική σου περίπτωση: εκείνος ήταν τρελαμένος μαζί σου, όμως εσύ τον ερωτεύτηκες μέσ’ από τη σχέση σας. Αυτό δεν είναι κακό, είναι φυσιολογικό. Δεν ερωτευόμαστε όλοι οι άνθρωποι με την ίδια ένταση και τον ίδιο ρυθμό. Και, όπως και να το κάνουμε, σημασία έχει τώρα τι νιώθεις. Πιστεύω ότι αξίζει να του εξηγήσεις πως άλλο τι ένιωθες τότε και άλλο τι νιώθεις τώρα. Αν θέλει να συνεχίσετε να είστε μαζί, πρέπει να πάψει να σου “το χτυπάει” ότι κάποτε αδιαφορούσες για τα συναισθήματά του. Πες του ότι ήθελες χρόνο και ότι τώρα, παρότι άργησες, είσαι πιο σίγουρη από ποτέ για τα συναισθήματά σου. Μερικές φορές οι άνδρες είναι σαν μικρά παιδιά, θέλουν να τους αναλύσεις τα αυτονόητα σε βάθος!

  4. profanos to agoraki meta apo toooso kynhgi gia na eiste mazi alla kai toso ftysimo parallhla apo sena ee ksenerwsai.Einai asxhmo ksereis na vlepei o allos pws ton paizoun. Syggnwmh filh mou alla oti sperneis therizeis. Apo thn allh vevaia kai autos einai kai kommataki anwrimos otan apo th mia se xwrizei kai apo thn allh sou leei “isws kapote na eimaste pali mazi”….Opws kai na xei na prosexeis apo dw kai pera. Kai th symperifora sou apenanti tou alla kai me opoin allo apofasiseis na kaneis kati. Makari na sou pane ola kala kai mikrh eisai yparxoun kai allou portokalies.

  5. ..Το 1 μηνα σχεση βγαλτο 1 μηνας ειναι γνωριμια οχι σχεση

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More