“Μου έστειλε κατά λάθος πρόσκληση από το mail. Δεν με γνώρισε γιατί είχα αλλάξει και μου έπιασε κουβέντα”.

Γεια σας!

Θα ήθελα να πω κι εγώ την ιστορία μου καθώς είμαι κάπως μπερδεμένη και θα ήθελα τη γνώμη σας.

Είμαι 26 και ζω σε μια επαρχιακή πόλη, αρκετά κοντά στην Αθήνα. Πριν δυόμιση χρόνια είχα γνωρίσει τυχαία ένα παιδί -29 εκείνος τότε. Μιλούσαμε καμιά δεκαριά μέρες στο msn. Είχαμε απίστευτη χημεία, επικοινωνούσαμε κάθε μέρα για κανένα τετράωρο και κάποια στιγμή είπαμε να βρεθούμε. Κι έτσι κατέβηκε να με βρει (έμενε Αθήνα).

Ήρθε. Όλα κύλησαν μια χαρά και είπαμε να δοκιμάσουμε να είμαστε μαζί. Ξανακατέβηκε να με βρει. Πάλι όλα υπέροχα, ώσπου έκανα μια βλακεία καθότι ήμουν μικρότερη, με λίγη εμπειρία… Του είπα ότι δεν είχα ολοκληρώσει ως τότε.

Εκείνος αρχικά ήταν οκ, αλλά τελικά μου είπε να το αφήσουμε γιατί δεν ήταν ο κατάλληλος για πρώτη φορά. Γενικά μου φέρθηκε άψογα, με σεβάστηκε και μου εξήγησε για ώρα. Εγώ σκάλωσα λίγο μαζί του. Έκανα περίπου δυο χρόνια να πάω παρακάτω, ώσπου μια μέρα πριν ένα εξάμηνο μπήκα για πλάκα σε ένα site και τον πέτυχα μέσα.

Μου είχε στείλει κατά λάθος πρόσκληση από το mail. Δεν με γνώρισε καθότι είχα αλλάξει και μου έπιασε κουβέντα. Κάποια στιγμή του αποκάλυψα ποια είμαι και διέγραψα το λογαριασμό μου από το site κι εκείνον από τις επαφές στο νέο msn μου.

Οπότε εκεί που τον είχα ξεχάσει και είχα προχωρήσει μου έστειλε πριν ένα μήνα ξαφνικά mail τι κάνω κι αν θέλω να επικοινωνήσω μαζί του. Επειδή όπως είπα μου άρεσε πολύ, ήταν για μένα ο μεγάλος έρωτας, του έστειλα μήνυμα, μιλήσαμε λίγο και του ζήτησα χαλαρά να πάμε για έναν καφέ κάποια στιγμή και δέχτηκε.

Βρεθήκαμε μετά από κάποιο διάστημα. Ήταν ευγενέστατος. Με χαιρέτησε φιλώντας με στο μάγουλο. Δεν υπήρχε πια εκείνη η επικοινωνία του παρελθόντος, η “χημεία”… αλλά ρωτούσε για μένα: τα νέα μου, πως περνάω, μου έλεγε τα δικά του, ανέφερε ότι γενικά είναι δύσκολες οι σχέσεις σήμερα κι ότι οι άνθρωποι δεν συμβιβάζονται κι ότι γενικά η σχέση έρχεται φυσικά κι αβίαστα.

Μου είπε ότι δείχνω πιο γυναίκα τώρα και μετά με ρώτησε αν έχω σχέση. Έπειτα από μια ώρα και κάτι όμως μου είπε: “πάμε σιγά-σιγά να προλάβεις το τρένο να γυρίσεις”. Κι αφού με κέρασε -ενώ απουσίαζα από το τραπέζι για λίγο- με συνόδευσε στο μετρό και μου είπε ότι χάρηκε που με είδε και ότι θα ξαναμιλήσουμε.

Από τότε, ενώ γενικά ήταν κύριος και έδειχνε να νοιάζεται για μένα δεν έστειλε κάτι. Του έστειλα εγώ μήνυμα, ευχές λόγω των ημερών για Χρόνια Πολλά και ούτε καν απάντησε. Πως ερμηνεύετε τη συμπεριφορά του; Γιατί να γυρίσει ξαφνικά και τελικά να μην κάνει κάτι;

Εκείνος παλιά έλεγε ότι δεν γυρνά στο παρελθόν. Η ζωή προχωρά κι ότι είναι να γίνει θα γίνει, αλλά τώρα τι μπορεί να ήθελε από μένα;

Νόμιζα ότι τουλάχιστον θα θέταμε τη βάση για κάτι νέο, έστω μια φιλική σχέση για αρχή.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αγαπητη φιλη.Στα ματια ενος τριτου που δεν εμπλεκεται συναισθηματικα ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα.Δεν ενδιαφερεται.Αρχικα-τη δυτερη φορα τον ιντριγκαρε το να σε ξαναδει μετα απο καιρο και το οτι τον διεγραψες εσυ κλπ κλπ.Μην του ξαναστειλεις τιποτα.Ξερω,εισαι ενα ευαισθητο και συναισθηματικο πλασμα και δεν ειναι ευκολο,αλλα καλυτερα να μην ασχολουμαστε με ανθρωπους που πρεπει να τους κυνηγαμε και να πρεπει να παρουμε με το ζορι αυτα που πρεπει να λαμβανουμε χωρις προσπαθεια.Κοιτα μπροστα.Κι εγω εχω χασει στο παρελθον πολυτιμο χρονο και δακρυα γι ανθρωπους που δεν ηταν για μενα.Δεν αξιζει!Πρεπει ν αγαπησεις και ν αγαπηθεις χωρις ορια!Οταν απο την αρχη δεν προχωραει το πραγμα ασε τις εξηγησεις και το ψαξιμο και φυγε μπροστα!Με αγαπη!

  2. Κοίτα, σίγουρα στην αρχή του κέντρισε το ενδιαφέρον για το πώς θα έχεις αλλάξει μετά από δύο χρόνια και για το τι κάνεις στη ζωή σου, ιδίως στον προσωπικό σου τομέα. Από εκεί και πέρα, μπορεί πια να μην ενδιαφέρεται ούτε καν για φιλία. Καλά έκανες και του έδειξες το ενδιαφέρον σου για επικοινωνία, αλλά εφόσον εκείνος δεν άδραξε την ευκαιρία, πάει να πει ότι για σένα δεν έχει ούτε χρόνο ούτε χώρο στη ζωή του. Καλύτερα που το έμαθες πριν προχωρήσετε στη σχέση σας σοβαρά. Φέρθηκε ευγενικά, δεν λέω τίποτα, αλλά το δείχνει κομψά. Δεν πειράζει, κι εσύ ήσουν εντάξει απέναντί του. Καλύτερα να προχωρήσεις χωρίς εκείνον χωρίς ν’ αναρωτιέσαι.

  3. Ο άνθρωπος ήρθε ήπιε ενα καφέ και αποχώρησε. ʼστον αυτόν. Το θέμα είναι ΕΣΥ τι κάνεις. Απο το γράμμα σου φαίνεται οτι δεν ζείς στην πραγματικότητα αλλά σε μια φαντασίωση.

  4. sou edei3e 3eka8ara ti i8ele..na dei ti kaneis,na vgeite kai telos.prospa8ise na pas parakato autos idi to exei kanei

  5. ρε κοριτσια βγειτε εξω να φλερταρετε!ελεος με τα s?te πολλες παρομοιες ιστοριες τελευταια!πως εμπιστευεστε τετοιους ανθρωπους που ουσιαστικα δεν ξερετε ποιος σας μιλα!τοσα γινονται καθε μερα! οσο για την δικη σου ιστορια οπως ειπαν και οι υπολοιπες απλα ηθελε να δει τι κανεις..μεχρι εκει .ισως εχει και καποια σχεση. Και δεν στο λεω με εντονο τροπο αλλα με καλη διαθεση.. εγω με τον αντρα μου πλεον, ειχα γνωριστει σε παιδικη ηλικια,χαθηκαμε, βρεθηκαμε τυχαια, ηπιαμε καφε και τωρα ειμαστε παντρεμενοι..αλλα με κυνηγησε απο τον καφε και μετα δεν με ξαπεστειλε και να χαθει..να προσεχεις μικρη μου πολυ..

  6. Το παιδί απλά ήθελε να μάθει πως είσαι και τι κάνεις στη ζωή σου. Σίγουρα είχε την περιέργεια να δει πως έχεις αλλάξει μετά από δύο χρόνια. Φέρθηκε πολύ ευγενικά και αυτό είναι στα υπέρ του. Αλλά επειδή ήταν και είναι ευγενικός δεν σημαίνει πως θέλει να κάνει κάτι μαζί σου. Για το ότι δεν απάντησε μάλλον έχει κάποια άλλη σχέση. Αφού δεν έγινε τίποτε τότε δεν θα γίνει τίποτα και τώρα. Κοίτα να προχωρήσεις μπροστά και πίστεψε με τα πισωγυρίσματα δεν οδηγούν πουθενά εκτός από μερικές εξαιρέσεις.

  7. Από αυτά που γράφεις μου φαίνεσαι καλοπροαίρετο άτομο, που εκτιμά τα καλά πάνω στον άλλον. Αλλά από τις περιγραφές για τον άμεσα ενδιαφερόμενο δεν θά ‘λεγα το ίδιο. Με χάλασε που είπες ότι έκανες “βλακεία” το να είσαι ειλικρινής και να παραδεχτείς ότι δεν είχες τότε άλλες σχέσεις στο παρελθόν. Και μου φαίνεται ότι το μόνο που τον ενδιέφερε μετά από 2 χρόνια ήταν να μάθει το αν τελικά έκανες κάποια σχέση ή αν… μόνασες. Η συμπεριφορά του ακούγεται εντάξει, ευγενικός τύπος, αλλά δεν θά ‘λεγα ότι κουβαλάει το μυαλό που χρειάζεται. Όσο για το ότι “δεν γυρνά στο παρελθόν”, αυτό ΟΚ, το λέμε συχνά, αλλά εννοούμε ότι δεν ξαναγυρνάμε σε πρώην σχέσεις. Κι αυτός μπορεί να μην είχε την πρόθεση να γυρίσει στην άλλοτε σχέση σας, απλώς ήθελε να δει πώς είσαι. Να είχε ένα φιλικό ενδιαφέρον και μόνο. Να θυμάσαι ότι για φίλη δύσκολα κρατάμε μία κοπέλα αν δεν μας κάνει κέφι μαζί της για περαιτέρω φλερτ. Κι αφού λες ότι δεν υπήρχε πια αυτή η χημεία μεταξύ σας, το κατάλαβε αυτός και δικαίως χάθηκε. Καλά έκανε και δεν σου υποσχέθηκε τίποτα, σ’ αυτό είναι ΟΚ. Αλλά μου φάνηκε μεγάλη ηλιθιότητα το να πει ότι δεν είναι ο κατάλληλος για την πρώτη φορά. Συναισθηματική ωριμότητα μηδέν, δηλαδή.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More