Nikoleta: “Ήθελε απλά να βρισκόμαστε, να κάνουμε σεξ και απλά να μιλάμε…”

Καλησπέρα!

Με λένε Νικολέτα και είμαι 22 χρόνων. Είχα σχέση με έναν συνομήλικό μου για τρία χρόνια. Χωρίσαμε εξαιτίας μου. Τον πίεζα πολύ χωρίς να το καταλάβω γιατί τον ήθελα μόνο δικό μου, με αποτέλεσμα να του πω κάποια στιγμή να χωρίσουμε. Κι από τότε έκανε την επανάστασή του.

Έχει οχτώ μήνες που χωρίσαμε. Από τότε έχουμε κάνει και οι δύο κάποιες σχέσεις, αλλά δεν κράτησαν. Έκανα πολλές προσπάθειες να είμαστε μαζί, αλλά δεν ήθελε. Ήθελε απλά να βρισκόμαστε, να κάνουμε σεξ και απλά να μιλάμε.

Κι αυτό γινόταν επειδή του ζητούσα εγώ να είμαστε μαζί και δεν ήθελε. Μου ζητούσε μόνο αυτό κι εγώ δεχόμουν γιατί τον αγαπάω. Μόλις όμως τα πηγαίναμε πολύ καλά κι άλλαζε η συμπεριφορά του απέναντί μου και φαινόταν ότι κολλούσε πάλι, ξαφνικά έκοβε κάθε επαφή.

Εγώ όμως ξαναπροσπαθούσα κι έτσι βρισκόμασταν μετά από λίγο καιρό πάλι στην ίδια κατάσταση. Έτσι και τώρα. Μου έδωσε ελπίδες ότι θα είμαστε μαζί και τελικά άλλαξε γνώμη. Αλλά με παίρνει τηλέφωνο, κανονίζει να βγαίνουμε και βάζει κι εμένα με τις φίλες μου στην παρέα ενώ δεν κάναμε ποτέ παρέα με όλους αυτούς.

Λέει ότι δεν θέλει να ξέρουν οι φίλοι μας ότι μιλάμε, αλλά ένας φίλος του μου πετάει όλο υπονοούμενα κι αυτός λέει ότι μόνος του το κατάλαβε.

Επίσης, θέλει να πάμε μαζί διακοπές, η παρέα μου και η παρέα του. Λέει ότι δεν με αγαπάει πια -η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δεν νιώθω πλέον ότι με αγαπάει στο φιλί του, στο άγγιγμά του. Αλλά εκεί που πάμε να κάνουμε σεξ σταματάει και με κοιτάει μέσα στα μάτια και χαμογελάει σαν να μην υπάρχει άλλη κοπέλα για αυτόν παρά μόνο εγώ.

Επίσης, ο κολλητός του μου είπε ότι με αγαπάει, αλλά φοβάται μην περάσει τα ίδια γιατί τον πίεζα πάααααρα πολύ. Έχω αλλάξει όμως. Κι αυτός μου λέει ότι το καταλαβαίνει, αλλά δεν θέλει να είμαστε μαζί.

Πείτε μου τη γνώμη σας. Τι πιστεύετε ότι ισχύει; Τον θέλω πίσω. Τον αγαπάω όσο τίποτα και θέλω να κάνω για αυτόν τα πάντα αρκεί να είναι ευτυχισμένος. Τι να κάνω για να ξαναγυρίσει;

Συγνώμη αν σας κούρασα. Θα με ενδιέφερε να ακούσω και αντρικές γνώμες.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων…

Nikoleta

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Να του συστήσεις εναν ψυχοθεραπευτή. Και να αποχωρήσεις.

  2. kai i diki su eutuxia?…. les oti ton agapas k thes na ton kaneis eutixismeno, alla autos o anthrwpos den endiaferetai na kanei esena eutixismeni! Ton pligwses mia kai twra se pligwnei xilies kathe fora pou sou leei oti de se thelei, kathe fora pou kanete sex k su feretai san one night st! Auto einai pu theleis gia sena? Ekanes lathi, ok, oloi mas kanume, ftanei na ta paradexomaste k na min ta epanalamvanume, kati pu ekanes, zitises signwmi, diekdikiseis k edeikses oti allakses, alla o allos gia dikus tu logus de se thelei pleon! De ftais se kati, den iparxei kati allo na kaneis. Fovamai oti exeis xasei kathe autoektimisi, egwismo kai aksioprepeia k nomizw oti den aksizei autos o antrwpos toses thisies, giati an aksize tha tis evlepe k kati mporei na allaze. Egw tha su proteina na pareis tis files su k na pas kapu diakopes, xwris na apantas tilefwna tu, kovontas kathe epafi mazi tu k na anasigkrotitheis. Kanenas antras den aksizei perissotero apo ti diki mas eutuxia! Eisai mikri k exeis olo to xrono mprosta su na vreis ton anthrwpo pu tha endiaferetai pragmatika na se kanei eutuxismeni, opws esi auton!

  3. SYGNWMHHH se exei mono gia p@@@@a, se exei exei teleiws ypotimhsei omws kai esy synexizeis kai paizeis to paixnidi tou? Pia agaph kai prasina aloga, proswpikothta den exeis katholou kopela mou? Wraia les ton piezes kako auto apo meros sou, xwrisate kai twra ti??? Kathese kai kaneis sex me kapoion gia poio logo? Den thelei na kseroun oi alloi oti milate??Fysika afou oloi tha kseroun pws s p@@@ opote thelei. An pisteueis pws to na sou feretai san P@@@ tote kako tou kefaliou sou.. An exeis estw kai ligo egwismo ksekopse apo ekeinon. Mikrh eisai akoma eleos den einai o teleutaios antras tou kosmou. Sygnwmh gia ton tropo mou alla prepei na ksypnhseis ligo.

  4. Νικολέτα μου δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά ο τύπος είναι ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΣ!!! Το μόνο που κοιτάει είναι πως θα ικανοποιηθεί σεξουαλικά χωρίς να τον νοιάζει τι αισθάνεσαι εσύ για αυτόν.Ανέκτησε και πάλι τον εγωισμό σου (που από ότι φαίνεται τον έχεις χάσει προ πολλού) και γέμισε με αυτοπεποίθηση. Ακόμη καλοκαίρι είναι είσαι και μικρή όλο και κάτι καινούργιο θα βρεις. Φύγε από αυτόν τον άνθρωπο. Κρίνω πως χρειάζεται έναν καλό ψυχολόγο γιατί ο λεγάμενος έχει ΠΟΛΛΑΑ προβλήματα.Μείνε μακριά του πριν καταλήξεις και εσύ σε κανέναν γιατρό….

  5. ποια αγαπη; Εαν σαγαπουσε δεν θα δεχοταν κατι τετοιο.Εκεινος το μονο που δειχνει ειναι οτι σε υποτιμαει!! ΞΥΠΝΑΑΑΑ…ξεκοψε του τα ολα και αν σαγαπαει οντως οπως λες τοτε θα ερθει και θα σε βρει..;)
    Υ.Γ η καλυτερη λυση για να του τα ξεκοψεις ολα ειναι να συναντηθειτε και οταν παει να κανει το οτιδηποτε να του τα ξεκοψεις ολα και να σηκωθεις να φυγεις..τοτε θα καταλαβει οτι δεν μπορει να σε κανει οτι θελει!!

  6. Να ξέρεις οτι ήμαστε στην ίδια ηλικία και βιώνω το ιδιο…ή τουλαχιστον βίωνα!Ετσι ακριβως και εγω μονο με καποιες αλλαγες..δεν ξερω γιατι ειναι ετσι τα αγορια στη σημερινη εποχη,δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει και το μονο που ζητανε ειναι ενα ”κρεβατι”(?)Παντως να ξερεις οτι και εγω σε αυτην την κατασταση ζουσα και μια μερα που ως συνηθως μου ειπε κατι για να με εκνευρισει την ωρα που κοιμοταν σηκωθηκα και εφυγα.Το πρωι δεν με βρηκε διπλα του και αρχισε τα τηλεφωνα…εγω ομως δεν σηκωσα το τηλεφωνο γιατι απο μεσα μου εκεινη την ωρα που ηθελα να φυγω ειπα δυο πραγματα”ή θα κατσεις vicky μαζι του να σε πληγωνει αλλα θα ειστε μαζι ετσι οπως θελει αυτος ή θα φυγεις και θα τον αφησεις αλλα πανω απ ολα θα κερδισεις την αξιοπρεπεια σου(γιατι για μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ζουμε γλυκεια μου)…απο εκεινη τη στιγμη και μετα δεν επικοινωνησα καθολου μαζι του…με ποναει γιατι και εγω τον θελω τον δικο μου αλλα οχι δεν θα του κανω αυτη την χαρη…για κρεβατι μπορουμε να βρουμε πολλους οταν θελουμε και οπως το θελουμε,να μας αγαπανε ομως λιγους…ελπιζω να σε βοηθησα…δεν εισαι η μονη που το τραβαει αυτο ειναι και αλλες αλλα να εισαι σαν και αυτες που σηκωσαν το κεφαλι!!!

  7. Καλημέρα, ζω περίπου την ίδια ιστορία. Δεν ξέρω τι θέλεις να ακούσεις, αν θες να ακούσεις μια γνώμη ή οτι σ’αγαπάει και νιώθει το ίδιο με εσένα ή απλά κάτι που να σε κάνει να ξεκόψεις απο αυτόν. Είναι δύσκολο όταν έχεις αισθήματα για κάποιον να τον αφήσεις ή να παραδεχτείς πως τελικά μόνο εσύ ζούσες πάνω σε ροζ συννεφάκια και αυτός το μόνο που ήθελε ήταν το σεξ. Για εμένα αν θες είναι να σκεφτείς τον εαυτό σου, να πάρεις την ζώη σου στα χέρια σου και να πεις ”ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΑΝ ΣΚΙΑ” αυτά να του πεις και να φύγεις με το κεφάλι ψηλά…Αν πάλι δεν μπορεις να τον ξεκόψεις απ’την ζώη σου, κάνε τουμπεκί, αγαπά τον, μείνε μαζί του για όσο χρειαστεί και θέλει και θέλεις!!! Υπομονή και να ξέρεις κάποτε παίρνουμε αυτό που αξίζουμε, θα ταλαιπωρηθούμε αλλά θα τα καταφέρουμε…

  8. Όσο ξέρει ότι σε στενοχωρεί η συμπεριφορά του, τόσο τη συνεχίζει. Ξέρει ότι μόλις ξαναγυρίσει, εσύ είσαι εκεί και τον περιμένεις. Δείξτου ότι με αυτή τη συμπεριφορά σε χάνει. Μην τον πιέσεις να είστε μαζί. Απλά κάντον να ζηλέψει. Φλέρταρε με άλλους και φρόντισε να το μάθει. Πήγαινε διακοπές αλλού και φτύσε τον. Οι άντρες (οι μαλάκες δηλαδή οι περισσότεροι) χρειάζονται φτύσιμο για να τρέχουν πισω σου.

  9. Ασε που του τονώνεις και την αυτοπεποίθηση κάθε φορά. Στην ηλικία σου όλες λίγο πολύ περάσαμε τα ίδια. Βρες κανέναν άλλον κ να δεις πως θα ψάχνεται!!! Μην αφήνεις κανέναν να σε μεταχειρίζεται και να σε πληγώνει έτσι. Τα κορίτσια παρακάτω σου είπαν παρόμοιες καταστάσεις που έζησαν οι ίδιες. Έξυπνος, λοιπόν, άνθρωπος είναι αυτός που μαθαίνει από τα λάθη του, ο πραγματικά σοφός, όμως, είναι αυτός που μαθαίνει από τα λάθη των άλλων. Διάλεξε, λοιπόν… Τι θέλεις να είσαι????

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More