Νικολέτα (part II): “Με βοηθήσατε πολύ. Ήδη με έκανε πέρα αυτός λέγοντας πως κάνει βλακείες”

Είμαι η Νικολέτα που έγραψε την ιστορία… [Δες το πρώτο Love Story εδώ]

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σας. Με βοηθήσατε πάρα πολύ. Ήδη με έκανε πέρα αυτός λέγοντας πως κάνει βλακείες και δεν πρέπει να βρισκόμαστε.

Κι αυτό το έκανε μια μέρα αφού είχαμε βγει με παρέα και από ότι κατάλαβα κάτι είχε πει για εμάς στους φίλους του και συνέχεια πετούσαν υπονοούμενα και προσπαθούσαν να μας φέρουν πιο κοντά.

Για αυτό όταν μου είπε ότι δεν πρέπει να βρισκόμαστε ποτέ ξαφνιάστηκα. Ξέρω ότι σας ακούγεται κάπως, αλλά με αγαπάει. Φοβάται όμως μην κολλήσει μαζί μου από εγωισμό. Μου το είπε κρυφά ο κολλητός του.

Άλλωστε με έχει όποτε θέλει, όποτε δεν τον χαλάει όλο αυτό. Έχει ό,τι θέλει… Και είναι μαζί μου και απομακρύνεται όταν κολλάει.

Συμφωνήσαμε όμως να βρεθούμε μία ακόμη φορά, μία τελευταία. Αυτή τη φορά όμως θα κάνω αυτό που πρέπει. Θα πάω και θα του εξηγήσω πως αισθάνομαι με ό,τι κάνει (αν και όταν το είχα κάνει πιο παλιά θύμωσε κι από πάνω), θα του πω τι αισθάνομαι για αυτόν, θα του πω αν θέλει να είμαστε μαζί κι αν πάλι πει όχι και δεν καταλάβει θα σηκωθώ να φύγω και θα ξεκόψω για πάντα γιατί όντως μου έχει ρίξει την αυτοπεποίθηση όλο αυτό.

Πλέον ούτε αγόρι μπορώ να βρω, ενώ πριν λίγο καιρό δεν προλάβαινα να μείνω μόνη…

Σας ευχαριστώ και πάλι 🙂

Νικολέτα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. αν θελεις πραγματικά να γινει κατι μαζί του, μην πας στο ραντεβού, μην συζητήσεις μαζί του τίποτα. Αυτό που θέλεις εσύ, αυτός το ξέρει πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να του το πείς. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι είσαι πραγματκά αποφασισμένη να φύγεις, αν δεν πάρεις πραγματική αγάπη. Αν του το πείς, δεν θα σε πιστέψει. Δείξε το με τις πράξεις σου. Οι άντρες κολάνε όταν τους φτύνεις. Εξαφανίσου. Μην βγαίνεις με παρέα όταν είναι κι αυτός. Μην σηκώνεις το τηλέφωνο όταν σε παίρνει. Πρέπει να φανείς δυνατή. Αν πράγματι σε θέλει θα σε ψάξει αυτός και σου στέλνει μηνύματα με ερωτικές εξομολογήσεις και συγνώμες. Αν δεν το κάνει, άστον να φύγει, δεν αξίζει. Θα είσαι καλύτερα χωρίς αυτόν. Και για να είσαι καλά και να τον ξεχάσεις γρήγορα, πρέπει να μην τον συναντάς, ούτε να μαθαίνεις νέα του.

  2. mi pas sto rantevu, den exete kati na peite. kairos na thimitheis oti exeis egwismo! k autoektimisi k den su aksizei autos o tipos!

  3. Μετά απο όλα αυτά θα πάς να του πείς να είστε μαζί;;;
    Έ;;;

  4. Ναι μωρέ, “μας ακούγεται κάπως, αλλά σε αγαπάει…άλλωστε σε έχει όποτε θέλει…”! “Φοβάται μή κολλήσει μαζί σου”!!
    Πόσο ηλίθιες παίζει να είστε μερικές γυναίκες;
    Τελικά ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει.

  5. Μείνε και λίγο μόνη μπας και βάλεις μυαλό…..!!!

  6. Κάνε αυτό που σου λέει η καρδιά σου και μην ακούς κανέναν, ο καθένας λέει την γνώμη του αλλά είναι ΤΡΙΤΟΣ δεν μπαίνει στην θέση σου και δεν μπορεί με σιγουριά να πει τι είναι καλό και τι κακό για εσένα. Μόνο εσύ ξέρεις, όσο κι αν πληγώνεσαι όσο και αν τον αγαπάς και αυτό σε σκοτώνει, και στην τελική hello για να εναν έρωτα ζούμε γαμώτο κι αν σε πονάει τι? θα πεθάνεις??? Κάποια στιγμή θα τον ξεχάσεις με τον καιρό, ζωή έχεις κι αν δεν είναι αυτός μαζί σου θα είναι κάποιος άλλος…Μην σκέφτεσαι και μην ακούς κανέναν άλλον…

  7. φίλη μου ή είσαι χαζή ή κάνετε καλό σεξ.. Σου λέει ξεκάθαρα πως σε εκμεταλλεύεται και εσύ πλάθεις ιστορίες στο μυαλό σου. βρες κανέναν άλλον να στανιάρεις

  8. Meta apo osa eipame synexizeis ekei. Apla na sou pw pws den yparxei h katavathos agaph pou les.Otan o allos s agapaei sto deixnei kai den se exei opws autos. Mhn prospatheis na xrysoseis to xapi. Proxwrise th zwh sou kai otan gnwriseis thn pragmatikh agaph tote tha katalaveis. Den ginetai tosa atoma na exoume adiko. Polles fores den theloume na akoume tous allous, oi leme den kseroun autoi thn pragmatikothta, omws den einai etsi. Enas allos pou ta vlepei ksekathara mporei na krinei kalytera apo esena pou profanws exeis mperdemena aisthimata kai den ksereis ti na kaneis.

  9. k pali egw eimai h nikoleta.xaxa eixate dikio koritsia…ema8e kapoia pragmata gi auton k etsi tou eipa terma k na mhn m enoxlhsei pote,na mhn asxolei8ei mazi m kai na kanei pws den uparxw gt kt eixe pei s mia filh m….etsi stamathsame na milame.alla m esteile mnm na vre8oume alla na mhn tou lew gia sxeseis ktl…oso k an m ponese apanthsa m ena oxi pou pisteuw pws den perimene…SAS EYXARISTW POLY!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More