Οι δικές σας ιστορίες: “Έχω εδώ και 3 μήνες μια ιδιαίτερη σχέση με έναν άντρα σχεδόν 11 χρόνια μεγαλύτερο.”

Γεια σας,
θα ήθελα να σας πω κι εγώ την ιστορία μου!!!

Έχω εδώ και 3 μήνες μια ιδιαίτερη σχέση με έναν άντρα σχεδόν 11 χρόνια μεγαλύτερο. Εγώ 27 αυτός στα 38. Όλα ξεκίνησαν για το ίδιο πάθος που έχουμε για τα άλογα. Γνωριστήκαμε μέσα από κοινή παρέα και έτσι άρχισε να με καλεί στο μέρος που τα έχει. Πηγαίνουμε πάρα πολύ ωραίες βόλτες στο βουνό και πάντα μου δείχνει καινούρια μέρη. Συζητάμε για ώρες και γελάμε…

Κάθε φορά μετά με καλούσε σπίτι του μιας και είναι μακριά από το δικό μου και η περιοχή δεν ενδείκνυται για βόλτα έξω. Στην τρίτη φορά με φίλησε, στην τέταρτη κάναμε σεξ. Υπέροχο. Έχουμε πολύ ερωτική χημεία, το έχει πει και ο ίδιος. Τις δυο τελευταίες φορές κοιμηθήκαμε και μαζί και την τελευταία μου μαγείρεψε κιόλας. Είχαμε περάσει και από παρεξήγηση, μου είχε θυμώσει, αλλά μάλλον του πέρασε.

Μου αρέσει πολύ σαν άνθρωπος, είναι ευγενικός, έχει τρόπους, μου ανοίγει τις πόρτες να περάσω, είναι όμορφος (και οι δυο μας είμαστε εμφανίσιμοι), με φωνάζει πάντα με χαϊδευτικά, ποτέ με το όνομά μου. Στις αρχές με πήγαινε και πολύ κόντρα, τώρα όχι, μου μιλάει πιο σαν άνθρωπος.

Ο άνθρωπος έχει πολύ βαρύ πρόγραμμα, πηγαίνει 2 φορές τη μέρα στη δουλειά και τα ΣΚ καμιά φορά λείπει. Έχει ξέρω προβλήματα επίσης η διοίκηση και λίγο πιέζεται. Βρισκόμαστε στα ρεπό του τις Κυριακές μόνο. Και 2 φορές καθημερινή που το ζήτησα εγώ, αλλά δεν το επιδίωξα ξανά γιατί του φέρομαι όπως μου φέρεται, το άφησα για αυτόν.

Το πρόβλημά μου με τον τύπο που με κολλάει πολύ είναι στο πώς πρέπει να του φερθώ. Είναι πολύ σφιχτός όσον αφορά στα αισθήματά του. Δεν μου έχει πει ποτέ το παραμικρό, ούτε είναι ο τύπος του άντρα που λέει κοπλιμέντα. Μετά το σεξ μιλάμε αγκαλιά για ώρα. Δεν ξέρω πως μπορεί να με βλέπει ή τι σκέφτεται για εμένα, δεν έχουμε μιλήσει ποτέ για σχέση -ούτε για ελεύθερη.

Αυτό που με απασχολεί είναι αν θα έπρεπε να του μιλήσω ή να το αφήσω έτσι. Θα ήθελα να του πω ότι ίσως καμία φορά να με έβλεπε χωρίς την ιππασία και λίγο πιο συχνά, όχι δυο φορές το μήνα. Δεν ξέρω αν πρέπει να του μιλήσω μιας και με τη στάση του έχει τοποθετηθεί: είμαι μια κοπέλα που του εκπληρώνει δύο από τις επιθυμίες του, τέλειες βόλτες με τα άλογα και τέλειο σεξ. Μήπως θα έπρεπε να το σταματήσω; Ή να το αφήσω έτσι και όπως βγει; Δεν θα ήθελα σίγουρα να τον πιέσω, αυτά έρχονται μόνα τους χωρίς να βάζουμε ταμπέλες ή να τον αναγκάσω να κάνει κάτι που δεν του βγαίνει.

Την τελευταία φορά βρεθήκαμε απλά λίγες ώρες χωρίς ερωτική επαφή μιας και είχε να πάει για δουλειά. Αυτό να το πάρω ως καλό ή κακό; Από τη μια μου αφιέρωσε το λίγο ρεπό του από την άλλη σαν κολλητάρια. Βέβαια μου αφιερώνει χρόνο σε συνδυασμό με αυτό που του αρέσει.

Νιώθω στην ατμόσφαιρα ότι του αρέσω αλλά επίσης νιώθω ότι για κάποιο λόγο κρατιέται. Μπορεί και να φταίει η ηλικία του, να έχουν ημερομηνία λήξης τα πολλά πολλά. Έχω καταλάβει επίσης ότι είναι εγωιστής, ανταποκρίνεται μόνο όταν εγώ εκδηλώνομαι. Φυσικά και από άλλα σημάδια καταλαβαίνω ότι είναι εγωιστής όχι μόνο από εμένα.

Ευχαριστώ πολύ!!
Άννα Μαρία

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Καλημερα φιλη
    Δεν πολυκαταλαβα, μιλατε καθε μερα, καθε 2-3 μερες η μιλατε μονο οταν εχει σκοπο να βρεθειτε για το οτιδηποτε; Γιατι οπως το περιγραφεις, εγω δεν βλεπω να εχετε σχεση. Και, κατα την γνωμη μου παντα, μια τετοια κατασταση αν γραψει ετσι στο μυαλο ενος αντρα, πολυ δυσκολα μετα αλλαζει και γινεται σοβαρη αποκλειστικη σχεση. Δεν το λεω υποτιμητικα, μην παρεξηγηθω. Εγκρινω καθε ειδους σχεση μεταξυ ενηλικων, αρκει να το ξερουν και να το θελουν και οι 2. Αν εσυ θες μια σχεση που να οδηγησει καπου, πρεπει να την αναζητησεις αλλου. Αυτος ο ανθρωπος θελει βολτες, σεξ και να περναει καλα μαζι σου με τους δικους του ορους, χωρις δεσμευσεις και υποχρεωσεις. Ρωτα τον αν εχει θεμα να βγαινεις και με αλλους και θα εχεις την απαντηση σου.
    Τα καλυτερα, με ειλικρινεια

  2. Εισαι σίγουρη οτι δεν ειναι παντρεμένος;;;;; Ή δεσμευμένος;;;; Καλό το σεξ και τα άλογα αλλά αναρωτηθείτε λίγο και για τα βασικά μερικές!!

  3. Ακούγονται καταπληκτικά όλα αυτά! Έχεις δίκιο που λες ότι δεν θα έπρεπε να βάζετε ταμπέλες ούτε να πιέζεις, ειδικά εφόσον ο άνθρωπος έχει δουλειά, δεν είναι κανένας άνεργος που τριγυρνά όλη μέρα αλλά θέλει να βλέπεστε αραιά και πού. Ίσως έχει πάρει στα σοβαρά τις φιλοδοξίες του και στ’ αλήθεια δεν έχει χρόνο. Κι επίσης, κάτι πολύ θετικό κατ’ εμέ, είναι πως, παρά τη σεξουαλική χημεία μεταξύ σας, δεν σε βλέπει μόνο όποτε έχει ανάγκη το σεξ, αλλά και όταν θα ήθελε μια καλή παρέα δίπλα του. Αυτό είναι το ωραίο, να επικοινωνείτε σαν κολλητοί αλλά να μπορείτε να έχετε και μεταξύ σας σεξ σαν… πορνοστάρ. 🙂 Από προσωπική εμπειρία, με κανέναν από τους πρώην μου δεν χρειάστηκε να μιλήσουμε για σχέση. Απλώς προέκυπτε και φερόμασταν και οι δύο όντας δεσμευμένοι, δεν το ορίσαμε ρητά. Μόνο με έναν-δύο έτυχε να πήγαμε να ξεκινήσουμε κάτι, αλλά αυτοί από την αρχή είχαν πει ρητά ότι δεν ήθελαν σχέση, οπότε δεν προχωρήσαμε. Συνήθως από την αρχή κάνουν κουβέντα οι άνδρες που *δεν* θέλουν σχέση, για να μην “κολλήσεις” και (όπως πιστεύουν) έχεις αξιώσεις. Ένας 38χρονος με υποτιθέμενα καλό βαθμό συναισθηματικής ωριμότητας, αν από την αρχή δεν σου είπε ότι δεν θέλει σχέση, εξυπακούεται μάλλον ότι αυτό που έχετε είναι σχέση, και ας μην έχει τη συχνότητα συναντήσεων που ίσως να θέλατε και οι δύο τη δεδομένη περίοδο. Μην σε ξενίζει το γεγονός ότι δεν εκφράζει πρώτος το πώς νιώθει, ίσως έχει μάθει να μην εκδηλώνεται εύκολα ή να έχει “καεί” κάποτε παίζοντας με ανοιχτά χαρτιά. Παρατήρησε, όμως, άλλα σημάδια. Διατηρεί πρόθυμα και αβίαστα οπτική επαφή μαζί σου; Σου κάνει ειλικρινείς φιλοφρονήσεις, σου λέει κάθε φορά που βρίσκεστε έναν καλό λόγο; Τέλος, μπορεί για το δεδομένο χρονικό διάστημα να είναι καλύτερο που δεν βρίσκεστε πολύ συχνά. Έχει ο καθένας σας τις ασχολίες του και το χρόνο του. Αν θέλει να σε βλέπει συχνότερα, ίσως να το σκεφτόταν σοβαρά να σε παντρευτεί. Χωρίς πλάκα, μα τι να την έκανε τη σχέση με μέρα-παρά-μέρα ραντεβουδάκια ένας 38 άνδρας που μένει μόνος του, είναι σε ηλικία ό,τι πρέπει για να κάνει οικογένεια και έχει μια οικονομική ασφάλεια; Υπομονή, μα αν δεις ότι είστε στα ίδια με την πάροδο πάνω από εξάμηνο σχέσης, τότε μάλλον όντως, δεν έχει σοβαρές προθέσεις και ψάχνει να γεμίσει τον ελεύθερο χρόνο του. Δώσε χρόνο, αλλά έχε υπόψη ότι στην ηλικία που είστε, το πολύ ένα δωδεκάμηνο σχέσης αρκεί για να καταλάβετε αν μπορείτε να συνυπάρξετε πλέον σαν ζεύγος με οικογένεια. Αναβολές και αβεβαιότητες μετά από αυτόν το χρόνο δείχνει ότι ο άλλος δεν έχει αποφασίσει αν θέλει κάτι παραπάνω συγκεκριμένα μ’ εσένα και μάλλον δεν θα αποφασίσει ποτέ.

  4. Μα γιατί θέτεις το ερώτημα “τι επιθυμίες του εκπληρώνεις;” Εσύ τι επιθυμίες έχεις; Στους πρώτους μήνες ποια άλλη επιθυμία να έχουμε άραγε πέρα από μια καλή παρέα και ένα καλό σεξ. Η επιθυμία για γάμο και οικογένεια προκύπτει (αν προκύπτει) με τον καιρό, δεν μπορεί να επιθυμείς από το λίγο που τον ξέρεις τώρα να συνδέσεις τη ζωή σου μαζί του και να γίνεις μάνα των παιδιών του προφανώς! Αχ, αυτές οι πιέσεις που δεχόμαστε οι γυναίκες και μας κάνουν να νομίζουμε ότι θέλουμε γάμο και τεκνοποίηση από τον πρώτο τυχόντα και να απαιτούμε από νωρίς πράγματα που ούτε καν οι ίδιες ξέρουμε αν τα θέλουμε. Ίσως να σε προβληματίζει το γεγονός ότι δεν βλέπεστε συχνότερα, μα αν συντρέχουν οι χρονικοί περιορισμοί, δεν είναι στο χέρι σου… 24 ώρες έχει η μέρα και γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που είναι εντελώς ενάντια στην προοπτική έστω και σε ραντεβού να επενδύσουν επειδή δεν έχουν καθόλου χρόνο. Είναι υπέρ των δυο σας που εκείνος τουλάχιστον προσπαθεί και αφιερώνει το ρεπό του σε συναντήσεις σας. Από αυτά που γράφεις, φαίνεται πολύ κύριος, σου φέρεται με τρόπο που δείχνει ότι σε προσέχει και δεν σε έχει σαν εύκολα διαθέσιμη επιλογή για σεξ και μόνο. Το ότι είναι φειδωλός σε κοπλιμέντα μπορεί να σημαίνει ότι ή έχει ανασφάλειες ή μπορεί απλώς να πιστεύει ότι επειδή είσαι νέα, όμορφη και με αυτοπεποίθηση, ότι δεν τα έχεις ανάγκη. Υπάρχουν κι εκείνοι που κάνουν κοπλιμέντα με το κιλό κάθε μέρα, αλλά όταν έρχεται η στιγμή να πάρουν πιο σοβαρές αποφάσεις που να αφορούν τους δυο σας, να χάνουν τα λόγια τους. Οπότε, είναι νωρίς ακόμα, αλλά αν θα ήθελες να βρίσκεστε παραπάνω, απλώς πες του το και δες εάν εκείνος ψάχνει δικαιολογίες, εάν όντως δεν μπορεί ή εάν ίσως να μπορεί και να κάνει τα αδύνατα δυνατά γι’ αυτό.

  5. Τυχαίνει να είμαι άντρας 35 χρονών, σε σχέση. Δεν έχει τύχει ως τώρα να έχω μακροχρόνια σχέση, κυρίως λόγω οικονομικής ανασφάλειας και έλλειψης σταθερού επαγγέλματος στην ειδικότητά μου, κάτι που γεννούσε ανασφάλεια σε όσες γυναίκες ήθελαν να είναι μαζί μου με σοβαρές προοτικές (τι να τον έκαναν τον άνεργο με μερική απασχόληση και σχέδια που έμεναν μόνο σχέδια). Έπρεπε να περιμένω να σταθώ στα πόδια μου, να νοικιάσω μόνος μου διαμέρισμα και να δουλέψω αρκετά και με την αυτοπεποίθησή μου για να μπορέσω να ανοιχτώ σε μια γνωριμία με προοπτική σταθερής σχέσης. Ωστόσο, ανακαλύπτω στους τέσσερις μήνες σχέσης τώρα, ότι δεν είναι όλα τόσο εύκολα και ρομαντικά, έστω κι αν ταιριάζω πολύ με τον άνθρωπό μου. Όσοι άντρες έχουμε μάθει να είμαστε μόνοι μας και να αφιερώνουμε το χρόνο μας σε διάφορες δραστηριότητες, ξαφνικά μία σχέση μπορεί να μας αποπροσανατολίσει λίγο, γιατί πλέον πρέπει να μάθουμε να μοιραζόμαστε το χρόνο μας και το χώρο μας με έναν άλλον άνθρωπο. Ακόμα και για ένα βράδυ που θα έρθει η κοπέλα να μείνει, όσο διακριτική κι αν είναι, για μένα στην αρχή ήταν μια μορφή “εισβολής,” επειδή πλέον ένιωθα ότι δεν μπορούσα να σηκωθώ στο ρεπό μου νωρίς, να κάνω τη γυμναστική μου, να καθίσω να γράψω έρευνα στον υπολογιστή μου και να διαβάσω, ή οτιδήποτε θα έκανα αν ήμουν μόνος μου. Έπρεπε πλέον να προσαρμοστώ, να δω πρώτα τι ώρα θα ξυπνήσει η κοπέλα μου, τι μπορώ να της προσφέρω για πρωινό και πώς θα ήθελε να περάσουμε το πρωί μας. Φυσικά και δεν ήταν αγγαρεία για μένα το να τη βάζω προτεραιότητα τη μία στις τόσες μέρες που κοιμάται σ’ εμένα. Θέλω, όμως, να πω ότι και για μένα ήταν μία μεγάλη αναπροσαρμογή, στην οποία χρειάζεται να επενδύσω παραπάνω χρόνο για να συνηθίσω. Με την κοπέλα μου στην αρχή είχαμε τις παρεξηγήσεις μας γι’ αυτό το θέμα, επειδή νόμιζε πως δεν ήθελα να κοιμόμαστε αγκαλιά ή ότι απέφευγα την οικειότητα μαζί της. Δεν ισχύει αυτό, απλώς σταδιακά παίρνει χρόνο η προσαρμογή αυτή, τουλάχιστον για μένα. Συν τοις άλλοις, όσο και να μου αρέσει το σεξ μαζί της, το θεωρούσα άσχημο να βλεπόμαστε, ας πούμε, 4 φορές την εβδομάδα, να καταλήγουμε σπίτι μου και να έπρεπε να τη διώχνω επειδή το επόμενο πρωί δούλευα ή είχα άλλες δουλειές. Οπότε, στην αρχή μπορεί και να βρισκόμασταν μια φορά την εβδομάδα με διανυκτέρευση και τα συναφή, ή το πολύ δύο, μα τη δεύτερη χωρίς να κοιμάται σ’ εμένα. Τώρα στους 4 μήνες έχουν αλλάξει τα πράγματα κι αρχίζω κι εγώ να θέτω το ερώτημα στον εαυτό μου μήπως θα ήθελα να τη βλέπω στο χώρο μου συνέχεια, να προχωρήσουμε κάπου μαζί της. Μην ανησυχείς, λοιπόν, αν ο σύντροφός σου δεν φαίνεται να προτίθεται να σε βλέπει συχνότερα, δεν σημαίνει οπωσδήποτε ότι δεν σε θέλει ή έχει άλλη. Από αυτά που διαβάζω, όταν περνά χρόνο μαζί σου, κι ειδικά στο χώρο του, θέλει να σου παρέχει άνεση, ακόμα και με τίμημα να στερηθεί κομμάτι της δικιάς του άνεσης και ρουτίνας. Θέλει να σε έχει βασίλισσα τις ώρες που είστε μαζί. Υπομονή, μη βιάζεσαι να βγάλεις αρνητικά συμπεράσματα, ειδικά αν μέχρι τώρα δεν έχει τύχει εκείνος να συζήσει ποτέ ή και δεν έχει κάνει κάποια σοβαρή σχέση. Ειδικά για έναν άντρα 38 χρονών είναι ακόμα πιο δύσκολο, ειδικά αν πριν είχε συνηθίσει στην ιδέα ότι θα μείνει μόνος του και ξαφνικά γνώρισε εσένα κι ανατράπηκαν όλα. Θα του πάρει καιρό να συνηθίσει τη σχέση σας, να ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά. Με άλλα λόγια, για να εκτιμήσει ο άλλος τα καλά της σχέσης σας και να τα αποζητήσει περισσότερο, δώσε του χρόνο πρώτα να αποδεχτεί την, μην πω “αρνητική,” θα πω “ασυνήθιστη” μεριά της σχέσης που του έτυχε και να προσαρμοστεί αναλόγως. Με συγχωρείς για τη μακρηγορία μου, αλλά ήθελα να σου παρουσιάσω μια αντρική οπτική. Εγώ, Άννα Μαρία, πιστεύω ότι θα σου πάνε όλα καλά και θα σου ευχηθώ να πάρεις απαντήσεις σύντομα μέσ’ από τις πράξεις του άλλου για τους δυο σας. Φιλικά.

  6. Είσαι σίγουρα 27 ετών γιατί από τον τρόπο που γράφεις και διηγείσαι την ιστορία σας βγάζω δύο συμπερασματα ή ότι έχεις πει ψέματα για την ηλικία σου και είσαι πολύ μικρότερη ή ότι είσαι ανώριμη για την ηλικία σου αν είσαι όντως 27 και ο κύριος ο συγκεκριμένος καθότι πιο ώριμος έχει καταλάβει αυτή την ανωριμότητα σου και κοιτάει απλά να περάσει καλά.Πηγαινε για αλλά.Καλη τύχη.

  7. Ο τυπος ξεκαθαρα θελει περναει χρονο μαζι σου ανεξαρτητα απο το σεξ. Αυτο μονο θετικα μπορεις να το δεις. Μην τον πιεσεις να βαλει ταμπελες ειναι νωρις. Ομως μια συζητηση σε τι ρευμα βρισκοσαστε πρεπει να γινει.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More