Οι δικές σας ιστορίες: “Η οικογένεια του συντρόφου μου τον επηρέασε κι έφυγε από τη σχέση”

Γεια σας.
Είχα δυο χρόνια σχέση από απόσταση με τον σύντροφό μου και σχεδιάζαμε να συγκατοικήσουμε τώρα το φθινόπωρο.

Αρχές του έτους μου είπε ο γυναικολόγος πως έχω ενδομητρίωση κι έκανα χειρουργείο για αυτόν το λόγο το καλοκαίρι. Η οικογένεια του συντρόφου μου, επειδή ενημερώθηκε από τον ίδιο για το ότι θα χρειαστεί να κάνω μια επέμβαση γυναικολογική, έδειξε σημάδια δυσαρέσκειας και προσπάθησαν να με πείσουν να πάω σε δικό τους γιατρό. Τελικά κατάφεραν με πλάγιο τρόπο να αποσπάσουν το ιστορικό μου.

Εγώ το αντιλήφθηκα και έσβησα το σημείο που έγραφε τη λέξη αυτή. Όμως εκείνοι ήταν ενημερωμένοι από εκείνον και με την αιτιολογία πως υπήρχε κάτι που τους το έκρυψα, τον επηρέασαν. Εκείνος, ενώ δεν του είχα κρύψει τίποτα, αλλά δεν είχε θελήσει να ρωτήσει λεπτομέρειες, μόνο αν έγινε κάποια ζημιά, ταυτίστηκε και έφυγε από την σχέση.

Ήμασταν πολύ καλά μέχρι εκείνο το σημείο και για αυτόν το λόγο και θα έπαιρνα το ρίσκο να μετακομίσω. Μην αναφέρω πως έχασα δουλειά και σπίτι πέρα από την εγκατάλειψη που βίωσα.

Θα ήθελα τα σχόλιά σας για την ιστορία μου καθώς και για τη διαπίστωση που έκανα πως τα προβλήματα υγείας φοβίζουν τους άντρες. Αρκετές από τις γυναίκες που το συζήτησα μου είπαν πως δεν θα έλεγαν τίποτα για την επέμβαση σε εκείνον. Το μόνο που ήθελα ήταν μια υγιή σχέση. Δεν ξέρω που έκανα το λάθος.

Φανή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Δεν αξίζει άμα είναι να επηρεάζεται τόσο εύκολα από τρίτους τότε δεν είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης. Είναι ασταθής χωρίς αυτοπεποίθηση.

  2. Φανή, τι να πω; Οι γονείς του είναι αισχροί αλλά ακόμη χειρότερος είναι ο πρώην φίλος σου… Εγώ στην θέση σου δεν θα το πάλευα καθόλου για αυτήν την σχέση. Πιστεύω είναι επηρεασμένος σαν μαριονέτα από τους γονείς του οπότε ότι και να του πεις χαμένος κόπος. Πολύ άσχημο που δεν σεβάστηκε αυτά που του είπες. Από εδώ και στο εξής σου εύχομαι μόνο υγεία και κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία.

  3. ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More