Οι δικές σας ιστορίες: “Μου αποκάλυψε ότι έχει μια σχέση εδώ και μερικά χρόνια και ότι είναι στα χωρίσματα.”

Καλησπέρα.
Θα ήθελα κι εγώ τη βοήθειά σας…

Πριν ένα χρόνο γνώρισα κάποιον. Η σχέση μας ξεκίνησε σχεδόν αμέσως. Μεταξύ μας υπήρχε πάθος, βρισκόμασταν συνεχώς, όλα έδειχναν ότι ταιριάζουμε πολύ. Πίστεψα ότι βρήκα τον άντρα της ζωής μου.

Τον πρώτο μήνα της σχέσης, μου αποκάλυψε ότι έχει μια σχέση εδώ και μερικά χρόνια και ότι είναι στα χωρίσματα. Μου είπε ότι πρόκειται για μια τελειωμένη ιστορία με πολλά προβλήματα και ότι είναι θέμα ημερών να ξεκαθαρίσει και να τελειώσει οριστικά.

Έχει περάσει ένας χρόνος κι ακόμα να χωρίσει. Όλον αυτόν τον καιρό, έχουν γίνει αμέτρητες συζητήσεις. Έχουν μεσολαβήσει και μερικοί χωρισμοί. Όταν έφτανα στο σημείο που όλη αυτή η ιστορία με τρέλαινε, έφευγα. Τότε εκείνος ερχόταν μετανιωμένος, γεμάτος υποσχέσεις και δάκρυα. Του έδινα άλλη μία ευκαιρία, αλλά τελικά τίποτα και πάλι. Κάθε φορά μου λέει τα ίδια, ότι πρόκειται για μια τελειωμένη σχέση, ότι εμένα θέλει, ότι δυσκολεύεται να χωρίσει γιατί τη λυπάται… και κάπως έτσι έχει περάσει ένας χρόνος.

Τι να κάνω; Από τη μία νιώθω ότι έχω γνωρίσει το σύντροφό της ζωής μου, έναν άντρα που ταιριάζουμε απόλυτα και από την άλλη νιώθω ότι δεν θα χωρίσει ποτέ. Φεύγω αποφασισμένη να το τελειώσω και πάντα βρίσκει τον τρόπο να με πείθει να του δώσω άλλη μια ευκαιρία. Και όλο αυτό με έχει τρελάνει.

Φανή

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Δεν πρόκειται να το κάνει ποτέ. Ένα χρόνο…. φύγε κοπέλα μου άδικα χάνεις χρόνο από τη ζωή σου. Δεν ταιριάζεις με αυτόν, αν ταιριαζες δεν θα σου φερόταν έτσι, θα σε σεβόταν και θα σε εκτιμούσε. Μακριά

  2. Φανή, ίσως ο άνθρωπος αυτός δεν έχει πάρει το μήνυμα ότι αν θέλει να έχει την ευτυχία (εσένα), τότε πρέπει να αρνηθεί κάτι άλλο για χάρη της. Και αυτό το κάτι άλλο είναι, φυσικά, η σχέση του, η οποία, όπως κατάλαβα, του παρέχει μεν ασφάλεια, αλλά έχει βαλτώσει και γεμίσει με βαρεμάρα. Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να κρατά κανείς μια σχέση επειδή “λυπάται” τον άλλον. Και ΑμΕΑ να είναι η κοπέλα, αυτός πώς νιώθει, άραγε, με τον εαυτό του στο τέλος της ημέρας όταν βλέπεται μαζί σου αλλά επίσημα είναι με την άλλη; Δεν γεμίζει με αυτολύπηση; Έχε και το σενάριο στο μυαλό σου ότι μπορεί να διακυβεύεται κάτι παραπάνω με το χωρισμό τους, για παράδειγμα να έχει ο ίδιος μια πολύ καλή δουλειά χάρη σε διασυνδέσεις του πατέρα της ή γενικά να έχει βολευτεί από οικονομικής άποψης μαζί της (επειδή δεν πιστεύω να της κάνει απλό ψυχικό που παραμένει μαζί της παρά τα προβλήματα όπως λέει). Σε μια τέτοια περίπτωση, όμως, ίσως να μην είναι ο άνδρας των ονείρων σου και να τα βρίσκατε σκούρα και οι δύο στο πρώτο πρόβλημα που θα σας χτυπήσει ή, ακόμα χειρότερα, εκείνος μετά να έβρισκε μια άλλη, στην οποία επίσης θα παραπονιόταν για τα προβλήματά σας. Ποτέ δεν ξέρεις, Φανή, με τι άνθρωπο έχεις να κάνεις ώσπου να συναντήσεις κοινές δυσκολίες μαζί του. Ο συγκεκριμένος δεν δείχνει αξιοπιστία και αντοχή στο χρόνο. Μακάρι, λοιπόν, να ξενερώσεις από μόνη σου σύντομα με την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά του. Κι ας πάει με δάκρυα στην επίσημη σχέση του μια φορά, θα λυπηθούν ο ένας τον άλλον και θα τα βρουν. Δεν χάθηκαν οι άνδρες για σένα.

  3. Σε δουλεύει. Η σχέση σας μοιάζει «ιδανική» ακριβώς επειδή δεν είναι! Περνάει ωραία μαζί σου και μετά γυρνάει πιο…ντούρος στη δικιά του! Σε λίγο θα ακούσεις οτι την παντρεύεται κιόλας! Εγώ στη θέση σου θα του κανα γερό χουνέρι του μάγκα…θα πήγαινα να τη βρώ! Εεεε του χρειάζεται!!!!!

  4. Μα πόσο κορόιδο πια? Αυτό έχω μόνο να σου πω!!!!

  5. Κάτσε λίγο ακόμα μαζί του και θα καταλήξεις με χάπια…

  6. Αν στον ένα χρόνο σχέσης που έχετε μαζί δεν έχει πάρει την απόφαση να χωρίσει, μάλλον δεν θα το κάνει ποτέ, ενώ υπάρχει το ρίσκο ότι θα σε θεωρεί δεδομένη από εδώ κι έπειτα. Όπως είπε και ο/η Αιγόκερως πιο πάνω, σίγουρα αυτό που τον κρατάει στην επίσημη και μακροχρόνια σχέση του δεν είναι μια απλή λύπη. Άμα “τη λυπάται” όπως λέει, να της πάει συσσίτιο. 🙂 Προφανώς και υπάρχει πιο σοβαρός λόγος που δεν μπορεί να τη χωρίσει. Συνήθως είναι το βιοποριστικό πρόβλημα: συχνά οι αποτυχημένοι άντρες, που δεν έχουν καταφέρει οι ίδιοι κάτι στη ζωή τους και έχουν βολευτεί συμβιώνοντας με μία γυναίκα που είναι επαγγελματικά και/ή οικονομικά πιο καλά από τους ίδιους, κατά κάποιον τρόπο με την απιστία είναι σα να “την εκδικούνται,” να “την τιμωρούν” για την επιτυχία της και την ίδια στιγμή να επιβεβαιώνεται ο αντρισμός τους (μιας και δεν τους φτάνει το μυαλό να δείξουν αντρισμό σε πιο ανώτερες ασχολίες πέραν του σεξ). Θα σου πρότεινα να σκεφτείς τα εξής: Πού ακριβώς “ταιριάζετε απόλυτα,” όπως δηλώνεις; Τι έχετε βιώσει μαζί για να το επιβεβαιώσεις στην πράξη αυτό το αίσθημα και, επίσης, γενικά τι προοπτικές θα είχατε μαζί; Μπορεί το γεγονός ότι δεν είναι συνεχώς διαθέσιμος, όντας στην άλλη του σχέση αυτή τη στιγμή, να τον κάνει πιο δελεαστικό στα μάτια σου, αλλά αν ήσαστε μαζί επίσημα ή συμβιώνατε, να αποκτούσατε δυσεπίλυτα προβλήματα μεταξύ σας. Και μόνο που χειρίζεται με αυτόν τον τρόπο την τωρινή του σχέση με την άλλη, ήδη αποκαλύπτει μία πολύ αρνητική πτυχή του: προτιμά μάλλον να τρέχει από τα προβλήματα και να διαιωνίζει καταστάσεις που κατά τ’ άλλα δεν του κάνουν, παρά να τις αντιμετωπίζει κατά μέτωπο και ανδρεία. Ζύγισε, λοιπόν, την κατάσταση και μετά δες μήπως τελικά δεν αξίζει να τον δεχτείς πίσω την επόμενη φορά που θα τον χωρίσεις (μακάρι).

  7. Σοβαρά τώρα κοπέλα μου? Θεωρείς ότι έχεις σχέση και ότι είναι ιδανικός??? Θα τρελαθουμε εδώ….Αυτός ο “άντρας” σε κοροϊδεύει ξεκαθαρα!! Έχει περάσει ήδη ένα έτος και δε χωριζει..Ξέρεις τι δείχνει αυτό? Ότι την αγαπάει!!! Ναι τη βαριέται ναι θελει την ανανέωση που βρίσκει σε εσένα όμως δε χωριζει και σίγουρα ο λόγος δεν είναι ότι τη λυπαται…Δε γνωρίζω κανέναν άντρα τοοοσο πονοψυχο που να συνευρισκεται ερωτικά με μια γυναίκα που απλά λυπάται. Ακόμη και αν μένει μαζί της για λόγους συμφέροντος (δε γνωρίζουμε αν ισχύει βεβαίως κάτι τέτοιο) πάλι αυτό είναι αρνητικό για το χαρακτήρα του. Το ερώτημα είναι γιατί εσύ πιστεύεις ότι δε σου αξίζει κάποιος καλύτερος και μένεις μαζί του? Η γνώμη μου είναι εν κατακλείδι να διακόψεις κάθε επικοινωνία μαζί του και να επισκεφθείς έναν ειδικό προκειμένου να ενδυναμώσεις την αυτοπεποίθηση σου!! Φιλικα

  8. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι …. για ποιο λόγω έχεις μπει εσυ ανάμεσα στο ζευγαρι?αυτος σου είπε ότι ήταν να σου πει και εσυ το έχαψες λες και δεν υπάρχουν άλλοι άντρες ,που αυτός δεν είναι άντρας εδώ που τα λέμε για να κάνει τέτοια πράγματα .δεν σέβεται ούτε τον εαυτό του όχι εσένα ….αυτος μπορεί να σου λέει ότι είναι τελειωμένη υπόθεση αλλά δεν είναι .εγω αυτό που θα έκανα θα ήταν να πιάσω την κοπελα του και να της τα πω όλα να της ζητήσω συγγνώμη και να διακόψω κάθε επικοινωνία μαζί του .το καταλαβαίνω ότι μπορεί να σου ακούγεται περίεργο αλλά αυτό είναι το σωστό γιατί αυτό που κανεί αυτός είναι αμαρτία και πέρνει και εσένα στον λαιμό του .σκεψου μόνο κάτι πολύ απλό που θα έπρεπε να είχες σκεφτεί από πριν.θα σου άρεσε εσένα ο άντρα σου η η σχέση σου τέλος πάντων ,ο δικός σου άνθρωπος να σε απατούσε και να σου έλεγε ψεμματα?ειμαι σίγουρη γι αυτό που σου γράφω ,γιατί αν ήταν σίγουρος για εσένα και την σχέση σας θα είχε χωρίσει .στα γράφω αυτά από προσωπική πείρα γι αυτό θα σε παρακαλέσω να τον αφήσεις γιατί αυτό που κανείς αύριο μεθαύριο θα γυρίσει σε εσένα η αμαρτία και δεν θα είσαι ευτυχισμενη ποτέ .δεν λέω πως φταις μόνο εσυ αλλά θα ήταν καλύτερο να φύγεις από την μέση και να τον αφήσεις ήσυχο .τουλαχιστον να μην είσαι εσυ αυτή που μπήκε ανάμεσα τους ,και αν είναι όντως έτσι όπως σου τα λέει ( που δεν νομίζω) θα το τελειώσει με την κοπελα του και θα έρθει σε εσένα .αλλα πάντα να έχεις στο μυαλό σου ότι θα το ξανά κάνει αυτό σε εσένα ! Καλή τύχη .

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More