Οι δικές σας ιστορίες: «Θα μπω κατευθείαν στο θέμα το οποίο είναι σεξουαλικό.»

Οι δικές σας ιστορίες: «Θα μπω κατευθείαν στο θέμα το οποίο είναι σεξουαλικό.» | tlife.gr

Καλησπέρα σας από μένα και καλή χρονιά.

Θα μπω κατευθείαν στο θέμα το οποίο είναι σεξουαλικό. Είμαι σε σχέση εδώ και δύο χρόνια με το αγόρι μου, το οποίο λατρεύω, αγαπώ και θέλω ακόμα. Παρόλο που τον πρώτο χρόνο της σχέσης μας κάναμε καθημερινά έρωτα, το δεύτερο εξάμηνο του δεύτερου χρόνου μειώθηκε σταδιακά από δύο ως μία φορά τη βδομάδα ή 10 μέρες. Κοινώς ούτε 4 φορές το μήνα.

Νιώθω πολύ πληγωμένη γιατί όσες φορές το συζήτησα με πολύ λεπτό τρόπο αλλά και με μια έκρηξη από μένα επειδή προηγήθηκε μια άσχημη «απόρριψή» του όταν έκανα κίνηση, τα πράγματα δεν έγιναν καλύτερα. Μου είπε ότι δεν είναι τόσο σεξουαλικός και πως εκείνου του φτάνει η συχνότητα.

Πρόσθεσε ότι δεν είναι πολύ καλά τον τελευταίο χρόνο (μου το είχε ξανασυζητήσει σε άσχετο χρόνο) με αποτέλεσμα να μην έχει όρεξη. Εγώ είπα ότι θα κάνω υπομονή και θα τον στηρίξω, επειδή όντως τον αγαπώ όσο κανέναν, αλλά κι εγώ κοιμάμαι και ξυπνάω με ένα αίσθημα ερωτικής απόρριψης και φαίνεται ότι εκείνος δεν κάνει κάτι να μου το αλλάξει.

Δεν μπορώ να το διαχειριστώ ψυχολογικά και όσο και να ξέρω ότι νιώθει το ίδιο για μένα, δεν με κάνει να νιώθω ποθητή, όσο και να επιμένει ότι με θέλει. Έφτασα στο σημείο να μην το κυνηγάω, ούτε να έχω όρεξη να το προκαλώ, κάτι που με στενοχωρεί.

Επίσης, αναγκάστηκα να ψάξω τα sms του αλλά δεν βρήκα απολύτως τίποτα ένοχο. Εξακολουθεί να είναι άνετος με το κινητό του και δεν μου έχει δώσει δικαιώματα.

Τι να κάνω και πως να το διαχειριστώ μέσα μου και με εκείνον;

Μαρία

Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
  1. Έχω ζήσει ακριβώς το ίδιο. Αυτό το κείμενο θα μπορούσα να το είχα γράψει εγώ. Πέρασα πολύ άσχημα τότε που ένιωθα αυτή τη σεξουαλική απόρριψη. Ένιωθα λίγη, αδικημένη, ανικανοποίητη. Τελικά χωρίσαμε, για άλλους, διαφορετικούς λόγους αλλά ησύχασε το κεφάλι μου. Τώρα είμαι σε μια σχέση που παρόλο που δεν είναι πολύ συχνό το σεξ δε νιώθω αυτή την απόρριψη, νιώθω επιθυμητή. Τώρα σκέφτομαι ότι ο τρόπος που με αντιμετώπιζε ο πρώην με έκανε να νιώθω άσχημα και νιώθω τυχερή που χωρίσαμε τελικά γιατί δε θα άντεχα για χρόνια ή για πάντα αυτή την κατάσταση. Νομίζω πως θα έχανα τον εαυτό μου και θα ένιωθα δυστυχισμένη. Γνώμη μου είναι να χωρίσεις και να βρεις έναν άνθρωπο που να ταιριάζεις μαζί του. Φυσικά δε μπορείς να τα βρίσκεις στα πάντα με κάποιον αλλά αυτό το θέμα είναι πολύ σημαντικό και επηρεάζει την ψυχολογική σου κατάσταση και μπορεί να σε οδηγεί σε νεύρα, κακή διάθεση και άσχημη καθημερινότητα. Σκέψου τον εαυτό σου και κάνε το καλύτερο για σένα. Δεν αξίζει να θυσιάζεσαι για κανέναν. Πρώτα να είσαι καλά εσύ και μετά θα μπορείς να δίνεις και στους άλλους.

  2. Είχα αντιμετοπίσει ακριβώς το ίδιο!Με δειέλυσε ψυχολογικά και μου έριξε την αυτοπεποίθηση μέχρι που ανακάλυψα ότι ήταν κρυφομοφυλίφιλος!Ένα χρόνο αυτη η κατάσταση!Μετά απο εμένα τα έφτιαξε και με άλλη κοπέλα….δεν ξέρω τι κάνουν στο κομμάτι αυτο!!!¨ενα έχω να πω…να σέβεσαι τον εαυτό σου και μη θυσιάζεσαι για κανέναν!!χωρισέ τον κ προχώρα!καλή δύναμη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

READ more