Όλγα: “Τι να κάνω; Σκέφτομαι σοβαρά μήπως πρέπει να χωρίσω…”

Γεια σας κορίτσια!

Είμαι 22 χρόνων κι έχω σχέση εδώ και δύο μήνες με ένα αγόρι, αλλά νιώθω ότι δεν θέλει κάτι σοβαρό από μένα παρά μόνο να περνάει το χρόνο του.

Δεν με γεμίζει, ούτε μου δίνει τίποτα. Έχουμε ολοκληρώσει τη σχέση μας, απλά νιώθω πως με έχει δεδομένη.

Από την αρχή δεν ήθελε τηλέφωνα πολλά και τώρα τελευταία απομακρύνεται όλο και περισσότερο. Δεν θέλει να βρισκόμαστε συχνά…

Τι να κάνω; Σκέφτομαι σοβαρά μήπως πρέπει να χωρίσω…

Όλγα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. να χωρισεις φυσικα.επρεπε να το ειχες κανει ηδη.οταν παιρνουμε τετοια μηνυματα απ την υποτιθεμενη σχεση,φευγουμε.δεν ειναι κολακευττικο για μας να μας φερονται ετσι.χωρισε τον εσυ και αν θα σε θελει πραγματικα θα σε κυνηγησει.αν και συνηθως οι αντρες οταν φερονται ετσι σε εχουν μονο για σεξ και τιποτα παραπανω.

  2. Να μην το σκεφτεσαι να το κανεις..αν στους δυο μηνες δεν εχετε παθος και ειδικα συτης της ηλικιας που ολα ειναι αλλιως δεν θα ερθει ποτε!μην σπαταλας το χρονο σου!

  3. Να χωρισεις και τωρα μαλιστα! Αν σε 2 μηνες ειναι ετσι φαντασου σε ενα χρονο πως θα ειναι!!

  4. ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ!!! ΔΕΝ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΓΑΜΟΣ ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚΕΥΤΕΣΑΙ.. ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΧΛΙΑΡΟ .. ΤΟΤΕ…ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΝΤΑΣΗ, ΠΑΘΟΣ, ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ.. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ… ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ..ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ 22 ΧΡΟΝΩΝ.. ΟΤΑΝ ΤΑ ΖΗΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ… ΖΖΖΖΖΖΖΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣΣΣΣΣΣΣΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!

  5. Νομιζω πως η σκεψη που εχεις πρεπει να γινει και πραξη γιατι απ’οτι φαινεται δεν αξιζει η ολη ιστορια και ποσο μαλλον αφου δεν περνας εσυ καλα!! Μπορεις αρχικα βεβαια να κανεις μια συζητηση μαζι του και αν δεις οτι αποφευγει συζητησεις , λεει ψεματα να καλυφθει κτλπ ΧΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ!

  6. χωρισε κοπελα μου.δε σου αξιζει αυτη η σχεση,αυτο το ατομο..στους 2 μηνες να στε ετσι αντι να ειστε μεσ στη χαρα και μεσ στα μελια??που ειναι ο ενθουσιασμος του ερωτα???το εχω ζησει κι εγω και παρ ολο που δεν ηθελα,τον χωρισα γτ δεν αντεχα τοσο αδιαφορη και ψυχρη συμπεριφορα..κανε κ συ το ιδιο..στο κατω κατω αν δε σε θελει ή δεν ειναι σιγουρος αν θελει να ειστε μαζι,δεν τον αναγκαζει κανεις να ειναι μαζι σου με το ζορι..χαιρετα τον και προχωρα παρακατω!

  7. loipon molis prin ena mhna vriskomoun sthn idia akrivws 8esh me esena….na ksereis oti uparxei megalh pi8anothta na uparxei allh sth zwh tou(h alles) kai giafto dn to kunhgaei toso mazi s…profanws epeidh t deineis afto pou 8elei (dhladh to sex) se exei 8ewrisei dedomenh kai epomenws dn se kunhgaei…uparxoun dio luseis kata th gnwmh mou…se prwto stadio mporeis na eksafanisteis gia 3-4 meres mexri na se anazhthsei kai an se anazhthsei esu na mn tou apantas sto thlefwno..etsi 8a ton kaneis na katalavei oti dn se kanei oti 8elei…twra an parolafta ekeinos pali dn prospa8hsei na se yaksei tote 8a s elega kalitera na ton afhseis kai na mhn xaneis ton xrono sou

  8. eimai sunomlikh sou kai prin ligo kairo antimetwpisa thn idia katastashh..na xwriseis xwris deuterh skepsh..den aksizei na sai me kapoion toso adiaforo,,ekei eksw iparxoun polloi kai safws kaliteroi ap ayton…

  9. ολγα, εγω ειμαι 19 χρονων και μεχρι πριν απο λιγο καιρο βρισκομουν ακριβως στη θεση σου…τον χωρισα γιατι αυτη η ”σχεση” μονο στεναχωρια και θλιψη μου προκαλουσε. πρεπει να ειμαστε με καποιον που θα μασ κανει να αισθανομαστε χαρα.ελπιζω να τον βρουμε.!

  10. ολγα, εγω ειμαι 19 χρονων και μεχρι πριν απο λιγο καιρο βρισκομουν ακριβως στη θεση σου…τον χωρισα γιατι αυτη η ”σχεση” μονο στεναχωρια και θλιψη μου προκαλουσε. πρεπει να ειμαστε με καποιον που θα μασ κανει να αισθανομαστε χαρα.ελπιζω να τον βρουμε.!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More