Paulina: “Πόσο πια να ζαλίσω και τους δικούς μου ανθρώπους; Εκείνοι ό,τι είχαν να πούνε το είπαν”

Γεια σας!

Πριν έξι μήνες ήμουν με ένα παιδί. Εκείνος 23, εγώ 26…

Ένα χρόνο ήμασταν μαζί και γενικά είχαμε μια δύσκολη σχέση. Ήταν αρκετά παράξενος σαν άνθρωπος, αλλά εμένα δεν με ένοιαζε. Ήμουν και είμαι τόσο ερωτευμένη που δεν με ενδιέφερε.

Χωρίσαμε λόγω απόστασης. Έτσι είπε τουλάχιστον.

Αυτή τη στιγμή είναι φαντάρος. Τους πρώτους 4 μήνες είχαμε καθημερινή επικοινωνία. Ένα μήνα δεν μιλήσαμε καθόλου. Μετά επιδίωξε να έχουμε μια μικρή επικοινωνία, αλλά -αν και δεν ήθελα- ήμουν πολύ απόμακρη.

Όλο αυτό το διάστημα δεν τον ενόχλησα καθόλου. Αλλά μου λείπει πάρα πολύ. Έχω γνωρίσει κάποιους ανθρώπους χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να γνωρίσω λίγο παραπάνω τον άλλο, γιατί σκέφτομαι ακόμα εκείνον. Όμως καταλαβαίνω ότι είναι λάθος όλο αυτό εφόσον η σχέση εκείνη ολοκληρώθηκε και τελείωσε.

Παρόλα αυτά όμως, δεν μπορώ να το ξεπεράσω και να προχωρήσω στη ζωή μου. Πόσο πια να ζαλίσω και τους δικούς μου ανθρώπους; Εκείνοι ό,τι είχαν να πούνε το είπαν.

Paulina

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. οταν σε πηρε τηλεφωνο γιατι ησουν απομακρη εφοσον τον ηθελες?? οταν εχουμε αισθηματα για καποιον δεν ειμαστε εγωιστες και ξερουμε να συγχωρουμε.. εκεινος εκανε την κινηση και σε πηρε αλλα προφανως θα καταλαβε οτι εχεις ξενερωσει.. αφου δεν τον εχεις ξεπερασει, θα ελεγα να κανεις την κινηση εσυ..

  2. τ ακριβως θελεις να ακουσεις? γιατι πρηζεις τους δικους σου? οντως εχουν και αλλες δουλειες…φανταζομαι πιο σοβαρες απο ενα κολλημα σου…δεν εχουν κατι αλλο να πουν οπως ειπες..αν ηθελες πραγματικα κατι θα ειχες προσπαθησει και συ λιγο…

  3. εγω θα σου ελεγα να μεινεις λιγο καιρο μονη σου πριν ξεκινησεις κατι νεο. ειναι φανερο οτι δεν τον εχεις ξεπερασει και οτι δε θα γινει κατι αλλο μεταξυ σας.

  4. Ολες μας εχουμε περασει απο μια τετοια κατασταση ή θα περασουμε. Εγω που περασα κατι παρομοιο(αλλα σε χειροτερο βαθμο) εχω να σου πω οτι θα νιωσεις καλυτερα. Ισως να μην με πιστευεις τωρα-οπως δεν πιστευα κι εγω οταν μου το ελεγαν. Πιστευα οτι δεν θα νιωσω ποτε καλυτερα. Παρε οσο χρονο θες και μην αναλωνεσαι. Στο μελλον θα καταλαβεις οτι δεν αξιζε και θα εισαι με καποιον που θα σε προσεχει και θα σε νοιαζεται. Μην βιαζεσαι και μην στεναχωριεσαι. Αν νιωθεις καλυτερα με το να το συζητας- συζητα το οσο θες με τους δικους σου ανθρωπους. Ολα θα πανε καλα 🙂

  5. Απο οτι κατάλαβα οι δικοί σου ήταν αντίθετοι με τη σχέση και σε επηρέασαν να απομακρυνθείς. Γι’αυτό ήσουν απόμακρη όταν ξαναεπικοινώνησε αυτός. Αλλά και εσύ μέσα σου ξέρεις και ήξερες οτι αυτός μάλλον δεν είναι για εσένα… Ήταν αρκετά παράξενος λές. Και ναί σε ένοιαζε για αυτό και το αναφέρεις!
    Ο χρόνος θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις…

  6. Ημουν και εγω σε μια παρομοια κατασταση πριν λιγο καιρο. Μια σχεση που κρατησε χρονια. Δυσκολος χαρακτηρας αυτος απο την μια και υπομονετικη εγω απο την αλλη. Τον τελευταιο καιρο η σχεση ειχε φθαρει, δεν ειχε τπτ παραπανω να προσφερει . Εφυγα για σπουδες μακρια. τις πρωτες μερες το μυαλο μου ηταν σε αυτον χωρισαμε ομως λογω αποστασης…Μετα απο λιγο ημασταν παλι μαζι…ποτε χωριζαμε…ποτε ημασταν μαζι…Και σε πληροφορω οτι οταν δεν ημασταν μαζι ημουν πιο χαλαρη ενω τις αλλες φορες ημουν μεσα στην μιζερια…Οι δικοι μου ανθρωποι μου ελεγαν οτι δεν κανει για μενα, το πιστευα μεν αλλα παντα γυριζα. Τωρα εχουμε χωρισει και δε θελω να ξαναγυρισω σε αυτον,τον αγαπαω και τον ευχαριστω για τις ομορφες σιγμες που περασαμε μαζι ομως το θεμα σε μια σχεση ειναι να υπαρχει επικοινωνια..! Κ εγω Παυλινα μου δεν μπορω να με φανταστω με καποιον αλλον περα απο αυτον ομως πρεπει! Κανε υπομονη και ολα θα περασουν…ασχολησου με τον εαυτο σου,κανε πραγματα για σενα και θα ξυπνησεις ενα πρωι χωρις να σε ενδιαφερει…
    Υ.Γ οσο για το στρατο, μην πεφτεις στην “παγιδα”, ειναι μονος του,μακρια απο τους φιλους του κ θελει παρεα,μια καλη κουβεντα…
    καλη συνεχεια!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More