Πέπη: “Έκλαιγε, με κυνηγούσε… Μετά από ένα μήνα έμαθα ότι τα έχει φτιάξει με τη φίλη μου”

Γεια σας!

Είμαι η Πέπη και είμαι 20 ετών…

Πριν μερικούς μήνες γνώρισα ένα παιδί. Αυτός είναι στην ηλικία μου και του άρεσα από την πρώτη στιγμή που με είδε. Το ίδιο κι εμένα. Τον ερωτεύτηκα.

Τα φτιάξαμε και μου έλεγε ότι είμαι όλη του η ζωή. Μου υπενθύμιζε ότι θα είμαστε για πάντα μαζί. Παράλληλα ήξερα ότι μια πολύ καλή μου φίλη τον ήθελε (γνώριζε ότι είχαμε σχέση).

Όσο καιρό ήμασταν μαζί, αυτή του έστελνε μηνύματα και του την έπεφτε, με απότελεσμα εγώ να ζηλεύω κάθε μέρα περισσότερο. Μετά από λίγο καιρό χωρίσαμε από δική μου πρωτοβουλία…

Αυτός έκλαιγε, με κυνηγούσε κι έλεγε σε όλους ότι δεν μπορεί να με ξεπεράσει. Μετά από ένα μήνα απομάκρυνσης μεταξύ μας έμαθα ότι τα έχει φτιάξει με τη φίλη μου.

Όταν είμαι μπροστά τους τη φιλάει επιδεικτικά και με κοιτάει όταν την αγκαλιάζει. Στην αρχή πίστευα ότι το έκανε για να ζηλέψω αλλά τώρα εκφράζει παντού την αγάπη του για εκείνη. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ασχολείται μαζί μου ακόμα και με παρακολουθεί με ποιον μιλάω…

Εκείνη ξέρει όλα τα συναισθήματά μου για το αγόρι, αλλά δεν ήρθε ποτέ να μου εξηγήσει και να μου ζητήσει συγγνώμη! Κυκλοφορούν μπροστά μου χεράκι – χεράκι αλλά εγώ προσπάθω να δείχνω ότι δεν με νοιάζει πλέον η ιστορία τους και νομίζω ότι τα καταφέρνω αρκετά καλά…

Οk τον κοιτάω, με ενδιαφέρει να είναι καλά και είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Θέλω τη βοήθειά σας… Με έχει ξεπεράσει και πρέπει να πάω παρακάτω ή με αγαπάει ακόμα;

Ευχαριστώ,
Πέπη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Γειά σου Πέπη!
    Θα εκφράσω την γνώμη μου σαν συνομήλικη σου (είμαι κι εγώ 20 χρονών!). Ελπίζω να έχεις καταλάβει κι εσύ ότι η κατάσταση που περιγράφεις είναι η επιτομή της ανωριμότητας! Ο πρώην σου και η φίλη σου συμπεριφέρονται σαν παιδάκια δημοτικού. Προσπαθούν να σε πικάρουν, για να κερδίσουν τι? Χαρά?Ικανοποίηση?ΤΙ?? ʼποψή μου είναι να ρίξεις ένα μεγάλο Χ και στους δύο και κάνε ότι κάνει και το ρολόι: ΠΡΟΧΩΡΑ! Αυτοί βρήκαν αυτό που τους αξίζει: ο ένας τον άλλο..

  2. Παράλληλα ήξερα ότι μια πολύ καλή μου φίλη τον ήθελε (γνώριζε ότι είχαμε σχέση).Εκείνη ξέρει όλα τα συναισθήματά μου για το αγόρι, αλλά δεν ήρθε ποτέ να μου εξηγήσει και να μου ζητήσει συγγνώμη!
    εσυ τα εφτιαξες με το αγορι που ηθελε η φιλη σου και θελεις και συγνωμη απο πανω?εχεις μπερδεψει λιγο τα πραγματα μου φαινεται!ξεκινα απο το να διαλεγεις καλυτερα τις φιλες σου αρχικα..και να εισαι πρωτα απο ολα εσυ ΣΩΣΤΗ φιλη!!!τα εχουμε ισοπεδωσει ολα!τα αλλα θα ερθουν μονα τους…

  3. Τι σημασια εχει αν σε θελει ακομα ‘η οχι?? Αφου πηγε και τα εφτιαξε με την φιλη σου, λες να ειναι απο τους ανθρωπους που αξιζουν πραγματικα??? Ισως οντως να του αρεσει αλλα να υπερβαλλει επιτηδες οταν θα εισαι εσυ μπροστα!! Αφου κιολας απο τη στιγμη που τα ειχατε αφηνε να συμβει ολο αυτο και δεν το ειχε κοψει μαχαιρι στην κοπελα αυτη φαντασου τι αλλο μπορει να κανει!!! Ξεκολλα και προχωρα!!!

  4. Καλησπέρα & από εμένα. Καταρχήν έκανες μεγάλη βλακεία που τον χώρισες με δική σου πρωτοβουλία, θα μπορούσες κάλλιστα να την απομακρύνεις & να άλλαξε ο φίλος σου αριθμό ώστε να αποφευχθεί όλο αυτό. Τα παράτησες πολύ εύκολα. Όσο και να ζήλευες έπρεπε να του αποδείξεις ποια είσαι. Δε λέω για τη φίλη, γιατί αποδείχθηκε “μεγάλη” @ . Επίσης θεωρώ πως αυτή του η συμπεριφορά είναι περισσότερο για να σε κάνει να ζηλέψεις, μιας που όπως λες, εσύ τον άφησες. Πέρασε ο καιρός που σε παρακαλούσε & τώρα ήρθε η σειρά σου να πέσεις για εκείνον. Σε καμία περίπτωση δε σου λέω να πέσεις στα πατώματα & να παρακαλάς κλπ. Ίσα ίσα, κράτα την αξιοπρέπεια σου & δείξε οτι τον ξεπέρασες. Ασχολήσου με τον εαυτό σου ΠʼΝΩ ΑΠΌ ΟΛΑ.Και πίστεψε με, θα ρθεί η στιγμή που θα επικοινωνήσει δειλά δειλά μαζί σου, αν όντως σ αγαπάει και σε θέλει. ΌΜΩΣ εκεί θα πρέπει να σκεφτείς ώριμα & κατά συνέπεια πόσο αξίζει για εσένα αυτός ο άνθρωπος. Αξίζει να του δώσεις ευκαιρία? Είσαι αρκετά έξυπνη για να το καταλάβεις αυτό.
    Πολλά φιλιά από εμένα.
    Α, και κάτι που ξέχασα, όσο σε βλέπει κολλημένη πάνω του, τόσο θα σε “παίζει” & θα είσαι το παιχνιδάκι του…όχι τίποτα άλλο, θα το παίρνει και πάνω του (χεχε) , ενώ όταν δείχνεις δυναμική και πως δεν σε νοιάζει, τόσο θα κολλάει.
    Μουατς. . . (περιμένουμε νέα σου)

  5. γεια σου πεπη!!εγω σου προτεινω να συνεχισεις την ζωη και να προσπαθησεις να τον ξεπερασεις..οσο δυσκολο και αν ειναι..αυτοι οι δυο δειχνουν ανωριμοι με τη συμπεριφορα τους..εσυ πρεπει να τους αποδειξεις το αντιθετο..

  6. να μενεις στα γεγονοτα.. οι πραξεις μετρανε.. ο πρωην σου τα εφτιαξε με την αλλη, προφανως την ηθελε και ειναι μαζι της.. αν δεν του αρεσε, δεν θα ειχε κανει κατι.. μην το σκεφτεσαι και μην ασχολεισαι αλλο.. ο,τι εγινε, εγινε.. ασχολησου με τον εαυτο σου, κανε πραγματα για εσενα και θα νιωσεις καλυτερα.. μην αναλωνεσαι σε καταστασεις που εχουν ληξει.. μην πεφτεις στα πατωματα για ενα γκομενο γιατι απλα δεν αξιζει.. ο κοσμος ειναι γεματο αντρες.. βγες εξω να γνωρισεις καποιον που να αξιζει πραγματικα.. καλη τυχη!

  7. Σ’αγαπάει πολύ! Αχ! Γιατί δεν του προτείνεις να τα φτιάξετε όλοι μαζί και να είστε ευτυχισμένοι για πάντα;

    Υ.Γ. Ωραίες φίλες έχεις!

  8. ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΖΗΛΕΥΕΙ ! Τα εχω περασει και εγω αυτα και μολις τον εκανα να ζηλευει..απο πισω θα ειναι συνεχεια ! ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΟΥ ΣΥΝΗΣΤΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΙΛΕΣ !

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More