Site icon TLIFE

Ρένια: “Υποπτεύομαι πως έχει άλλη…”

Γεια σας!

Με λένε Ρένια και θέλω τη βοήθειά σας

Είμαι 18 ετών και έχω σχέση με ένα παιδί 24 ετών εδώ και 8.5 μήνες με ένα μικρό διάστημα χωρισμού (3 εβδομάδες).

Το προηγούμενο Σάββατο που βγήκαμε ήμασταν μια χαρά, μέσα στις αγκαλιές και στα φιλιά. Τη μέρα που είχαμε πει να ξαναβρεθούμε μου έστειλε πως δεν είναι καλά, ότι περνάει φάση και ότι θέλει χρόνο να περάσει μόνος του αλλά παρόλα αυτά μου είπε ότι με αγαπάει και δεν θέλει να με χάσει. Φυσικά μου είπε πως δεν έκανα κάτι εγώ.

Μετά από δυο μέρες πήγα να τον βρω εκεί που βγαίνει. Ήταν με την παρέα του. Μάλιστα ήταν πολύ στοργικός, με αγκάλιαζε και με φιλούσε μπροστά σε όλους.

Μέτα από λίγο του πρότεινα να πάμε βόλτα για να μιλήσουμε και τον ρώτησα τι συνέβη και μου ζήτησε χρόνο. Άλλαζε κουβέντα ενοχλημένος λέγοντας ότι δεν θέλει να το συζητήσει και μετά ήταν μες στις γλύκες. Εγώ ήμουν χαρούμενη γιατί νόμιζα ότι είναι όλα μια χαρά.

Την επόμενη μέρα μιλήσαμε στο τηλέφωνο, του είπα πως τον αγαπώ και μου είπε ότι δεν μπορεί να μιλήσει εκείνη τη στιγμή γιατί είχε μια σοβαρή κουβέντα. Το επόμενο πρωί μου έστειλε μήνυμα ότι θέλει χρόνο να μείνει μόνος και να μην ξαναπάω εκεί που βγαίνει με τους φίλους ή τουλάχιστον να τον ενημερώσω πριν πάω. Από τότε δεν μου ξαναέστειλε κανένα μήνυμα.

Υποπτεύομαι πως έχει άλλη. Να σημειώσω ότι πριν κάποιους μήνες που είχαμε χωρίσει για 3 εβδομάδες είχε πάει με άλλη. Αυτό το έμαθα από κοινό γνωστό και μετά μου το επιβεβαίωσε και το αγόρι μου.

Τον ρώτησα αν τη θέλει ακόμα ή αν μιλάνε και μου είπε ότι δεν ξέρει καν που είναι αυτή η κοπέλα. Μετά από αυτό η εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο του κλονίστηκε για αυτό και πιστεύω πως έχει άλλη.

Τι να κάνω; Πως να το διαχειριστώ; Πιστεύετε πως έχει άλλη;

Περιμένω να ακούσω την γνώμη σας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr