Σοφία: “Είναι αρραβωνιασμένος και σε λίγο πατέρας. Του έχω πει ότι πρέπει να το σταματήσουμε αλλά…”

Γεια σας!

Ονομάζομαι Σοφία και είμαι 20 χρονών. Από τα 16 μου είχα μια σχέση (αν μπορώ να πω αυτό το πράγμα σχέση) με ένα παιδί που ήταν 23 τότε. Στην αρχή απλά μιλούσαμε συνέχεια -κάθε μέρα. Μου έστελνε αυτός πάντα. Μετά πήρα κι εγώ μπρος…

Μετά τα τακτικά “τι κάνεις” και τα νέα μας, άρχισε να μου λέει ότι με αγαπάει και χίλια δυο πράγματα που δεν τα λες έτσι χωρίς να τα σκέφτεσαι.

Είχαμε την απόσταση ανάμεσά μας και οπότε δεν είχαμε αυτήν τη λεγόμενη σχέση που θα θέλαμε να έχουμε. Έπειτα έκανε αυτός τη ζωή του κι εγώ τη δική μου αλλά συνεχίζαμε να μιλάμε αν όχι κάθε μέρα, σχεδόν τακτικά.

Να μην τα πολυλογώ, εγώ τώρα είμαι 20 και αυτός 26. Είναι αρραβωνιασμένος και σε λίγο ΠΑΤΕΡΑΣ. Δεν έχει σταματήσει να μου μιλάει, ξέρουμε την κατάσταση και οι δύο. Του έχω πει ότι πρέπει να το σταματήσουμε αλλά πότε δεν γίνεται. Νιώθω χάλια και για τη “γυναίκα” του και για αυτόν αλλά και για έμενα.

Τα σχόλια θα είναι επικριτικά το ξέρω αλλά και πάλι ζητώ τη βοήθειά σας.

Συγνώμη αν σας κούρασα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σοφία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Tha trelathoume etsi?? Thes na stamathseis na milate? E kalh mou mplokare ton arithmo tou sto kinhto sou, einai aplo. Eleos pia. Rwtas kiolas pws na stamathsete. An htheles ontws na to kaneis tha to eixes ksekopsei, tha mporouses poli apla na mhn to shkwneis, alla mallon den thes. Sou euxomai pote na mhn vretheis sth thesei ths allhs kopelas, gt tote tha deis ti esti verikoko. Tha ginesai MANA kai o dikos sou tha milaei me allh.. Eprepe na ntrepesai gia oti kaneis, den exeis kamia dikiologia.Den yparxei den mporw yparxei den thelw…

  2. De katalavainw pu einai to provlima… Stamatas na apantas se tilefwna k minimata tu k telos! Mipws k esena se trwei to xeraki su?….

  3. γιατι κολλας??? σου αρεσει που περνας ολο αυτο?? αυτος εκανε τις επιλογες του.. εσυ για ποιο λογο μενεις ακομα εκει κολλημενη?? βρες καποιον αλλον!!! εισαι μικρη ακομα για να καθεσαι και να στεναχωριεσαι.. να κοιταξεις τον εαυτο σου και να βρεις καποιον που να ειναι 100% δικος σου.. μην κολλας σε τελειωμενες υποθεσεις.. εγω στη θεση σου θα ειχα ηδη ξενερωσει μαζι του.. καλη τυχη!!!

  4. απορια : εχετε σχεση ερωτικη, ή απλως μιλατε καθημερινα? γιατι εχει διαφορα!προφανως γι ανα σε κραταει πισω ολο αυτο υπαρχει και ερωτικη σχεση! λοιπον, καταληγουν σε κριτικη και χαρακτηρισμους, οσοι πιστευουν οτι δεν εχουν κανει λαθη.. το θεμα δεν ειναι να σε χαρακτηρισει καποιος, να σε βοηθησει να δεις και ενα αλλο δρομο..οκ, η ζωη σου εξελιχθηκε ετσι, και τωρα τι θα κανεις?
    απο οτι βλεπω, εκεινος αρραβωνιαστηκε, περιμενει παιδι, θελω να πω οτι φτιαχνει τη ζωη του..και δεν ειναι πιτσιρικι, αν ηθελε κατι αλλο θα το επιδιωκε. αν ηθελε εσενα στη ζωη του, σαν γυναικα του, θα διαλεγε αυτο! προφανως θελει την αλλη την κοπελα! εσυ που εισια 20, δεν πρεπει να ανοιξεις τα φτερα σου και να αρχισεις να χαιρεσαι τη ζωη σου, με καποιον που θα θελει να ειναι μαζι σου και να μην μοιραζεται τη ζωη του?

  5. Αγαπητή Σοφία σκοπός που απαντώ στην επιστολή σου είναι να σε βοηθήσω να έχεις την καλύτερη δυνατή εξήγηση για το πρόβλημα που έχεις και όχι να σε κατακρίνω! Δεν είμαι ούτε δικαστής ούτε ο Θεός για να σε καταδικάσω και κανένας δεν έχει τέτοιο δικαίωμα!
    Από ότι αντιλαμβάνομαι ο πρώην σου είναι ο πρώτος σου έρωτας και μάλιστα ανεκπλήρωτος έρωτας θα έλεγα! Φαίνεται ότι σου έχουν μείνει απωθημένα και για αυτό είσαι ευάλωτη και δεν μπορείς να ξεκόψεις!
    Το θετικό είναι ότι καταλαβαίνεις ότι αυτό που κάνετε οι δυό σας δεν είναι σωστό οπότε ξέρεις και τη λύση!
    Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελες να το μάθει η αρραβωνιαστικιά του και να γίνεις η αιτία το αγέννητο παιδί της να μεγαλώνει χωρίς τους δύο γονείς! Ούτε επίσης θέλεις να βρεθείς ανάμεσα στο ζευγάρι και να οδηγήσεις τα πράγματα σε καυγάδες με απρόσμενες διαστάσεις για σένα!
    Βρες λοιπόν τη δύναμη και σκέψου λογικά! Και η λογική λέει ότι δεν υπάρχει κοινό μέλλον για εσάς τους δύο και κάθε προσπάθεια περί του αντιθέτου μόνο πόνο και δυστυχία θα φέρει!
    Μη ζητάς επιβεβαίωση λοιπόν για κάτι που και εσύ η ίδια ξέρεις! Σταμάτα κάθε επικοινωνία μαζί του, άλλαξε τηλεφωνικό αριθμό αν χρειαστεί και συνέχισε τη ζωή σου!
    Τώρα όμως και όχι αύριο! Τώρα πριν είναι αργά και βρεθείς σε καταστάσεις με δυσάρεστα αποτελέσματα!
    Κάλλιον το προλαμβάνειν του θεραπεύειν και στη δική σου περίπτωση ύστερα από ενα σημείο και πέρα δεν υπάρχει καμία γιατρειά!!!!

  6. τι ακριβώς να σταματήσετε; αφού δεν βλέπεστε ούτε κάνετε και τίποτα απο οτι κατάλαβα. Μια τηλεφωνική επαφή έχετε, σε άλλες πόλεις μένετε, πού έχεις φάει σκάλωμα τώρα εσύ; κόψε τα πολλά τηλέφωνα και κοίτα να βρείς κανενα αγόρι να ασχοληθείς γιατι μου φαίνεσαι λίγο φαντασιόπληκτη.

  7. Προσωπικά δεν θα σε κρίνω, γιατί συναισθηματικά δεν έχω βρεθεί στη δική σου θέση για να ξέρω πώς είναι. Αν μπορώ να σε βοηθήσω με αυτό που θα σου γράψω, τότε λέω μήπως είναι καλή ιδέα να σταματήσεις να επικοινωνείς μαζί του. Όσο του το λες και μένεις στα λόγια, αυτός δεν πρόκειται να κάνει πίσω, νομίζοντας ότι σε βολεύει κατά βάθος μια τέτοια κατάσταση. Ό,τι και να είχατε μεταξύ σας (που δεν μας αφορά εδώ), ας μείνει στο παρελθόν. Μην απαντάς σε τυχόν κλήσεις ή μηνύματά του ή, αν σου είναι δύσκολο ξαφνικά ν’ αλλάξεις στάση έτσι, απλώς αραίωσέ το. Αραιώνεις και σταδιακά ξεκόβεις και μη νιώθεις ότι του χρωστάς εξηγήσεις για τίποτα. Εξάλλου, ούτε κι εκείνον τον βλέπω να έχει δώσει εξηγήσεις σε κανέναν για την απαράδεκτη συμπεριφορά του. Ας βρει άλλη, με την οποία να παίζει παράλληλα με τη “γυναίκα” του. Εσύ αξίζεις κάτι πολύ καλύτερο.

  8. TI ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΡΑΒΟΝΙΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΣΟΥ . . . ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΥΓΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ( αυτος που εχει διπλα της την δουλευει γιατι κατι πεζει μαζι σου αν δεν εχετε σχεσει σκεψου οτι το ιδιο κανει και με εσενα και εσενα σε δουλευει και σε χρησιμοποιει αλλιως θα ξεκαθαριζε την σχεση του) ΑΦΟΥ ΖΗΤΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΤΕ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ . ΛΟΙΠΟΝ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΕΝΕΣΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΥΓΙΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΣΕ ΩΦΕΛΙΣΟΥΝ .

  9. άλλαξε νούμερο τηλεφώνου,τόσο απλά…

  10. ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΞΕΤΣΙΠΟΤΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;;;ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Κ ΠΑΙΔΙ;;;ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΟ ΣΟΥ;ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΟΥ Κ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΟΥ;ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΔΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΛΛΟΝ ΑΝΤΡΑ;;ΕΓΩ ΚΟΠΕΛΑ Μ ΕΙΜΟΥΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΗ Κ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΝ ΣΕ ΠΑΡΙΓΟΡει;!!!ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΔΝ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ Κ Μ ΦΕΡΟΤΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΝ ΜΠΛΕΚΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΝ ΣΟΥ ΑΡΜΟΖΟΥΝ Κ ΔΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΡΕ ΠΧ ΑΠΟ ΜΕΝΑ Κ ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΛΗΘΙΝΑ Κ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Π ΘΑ ΣΑΓΑΠΑΕΙ ΚΚ ΔΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΑΡΑΜΙΣΕΙΣ ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΨΥΧΟΥΛΑ!!!!ΧΩΡΙΣΕ Κ ΖΗΣΕ …

  11. Εγώ πιστεύω ότι αυτός ο άντρας είναι υποκριτής και ότι ποτέ δεν θα σοβαρευτεί, ούτε καν μετά τη γέννα του παιδιού του. Δεν θα βάλει μυαλό, ό,τι και να κάνεις. Ακόμα κι όταν ον ξεκόψεις, θα βρει κάποια άλλη να παίζει. Μη μένεις στα λόγια, μην του λες “θέλω να σταματήσουμε”, γιατί αυτός δεν θα πάρει από λόγια, θα νομίζει ότι του το λες για να του κάνεις τη δύσκολη κι ότι στο τέλος πάλι θα υποχωρήσεις στο φλερτ του. Σίγουρα είναι ωραίο να νιώθεις ποθητή, και μάλιστα από κάποιον μεγαλύτερό σου, αλλά σ’ αυτήν την περίπτωση δεν αξίζει. Και το “σ’ αγαπώ” που σου είπε, θα ήταν επιπόλαιο. Μερικές φορές και οι άντρες λένε πράγματα έτσι για να τα πούνε και να “τσιμπήσεις”. ʼσ’ τον, θα βρεις κάτι καλύτερο.

  12. Σου ελεγε οτι σ αγαπαει αλλα διπλα του εχει αλλη γυναικα για μητερα του παιδιου του! Μη σπαταλας τον χρονο σου αδικα οτι εγινε εγινε και μη κανεις λαθοι για τα οποια αργοτερα θα μετανιωσεις πολυ πικρα αλλα θα ειναι πολυ αργα! Ολα ειναι στο μυαλο οταν βρεις τον ανθρωπο σου θα πεις ”ΜΑ ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ” !!!!

  13. Ααα ξέρω έναν ολόιδιο! Σε ακριβώς την ίδια ηλικία που έκανε ακριβώς το ίδιο!! Απλά η κοπέλα που μίλαγε μαζί του ήταν μεγαλύτερη από σένα! Μήπως έχει και ψεύτικο προφίλ στο faceook για να σου μιλάει;; Και μιλάει ταυτόχρονα σε άλλες αλλά φυσικά εσύ κοιμάσαι όρθια και νομίζεις ότι μόνο εσένα σκέφτεται; Τελικά υπάρχουν πολλές εκεί έξω που δε ντρέπονται να λέγονται γυναίκες και μια μέρα μέλλουσες μανάδες! Τί ωραίο που θα ήταν να σου το έκανε και σένα ο πατέρας του παιδιού σου αυτό μια μέρα!!

  14. Η Σοφία είμαι, λοιπόν, πριν 2 χρόνια πέρασα στην ίδια πόλη όπου έμενε και αυτός, οπότε ναι είχαμε ερωτικές σχέσεις. Δεν είμαι ξετσίπωτη όπως προαναφέρθηκε στα σχόλια ούτε φαντασιόπληκτη. Δεν ζω σ’ ‘εναν γυάλινο κόσμο, ξέρω τι γίνεται, ξέρω οτι είναι με άλλη, ότι αυτή ειναι η γυναίκα του και η μάνα του παιδιού του εν ολίγοις. Έχετε δίκιο ζήτησα την γνώμη και την βοήθεια σας και εσείς μου την δώσατε σας ευχαριστώ πολύ γι’αυτό και για τον χρόνο σας. Δεν επέλεξα να γίνω το τρίτο πρόσωπο που θα καταστρέφει την ζώη μιας ολόκληρης οικογένειας, μπορείτε να πείτε ό,τι είμαι αυτή που επιλέγει να το συνεχίζει αλλά και πάλι δεν είναι έτσι, έχουν συμβεί πολλά που σαφώς και δεν τα ξέρετε και γι’αυτό ίσως να μην καταλαβαίνεται την θέση μου . Σας ευχαριστώ και πάλι…

  15. αρραβωνιασμενος και συντομα ΠΑΤΕΡΑΣ και ρωτας τι να κανεις?? βαλε μυαλο και ξεκοψε οσο ειναι καιρος………

  16. einai den einai etsi, akoma kai an exoun sumvei polla pou den kseroume kai pali synexizei na einai arravwniasmenos kai se ligo kairo tha ginei kai pateras. Opote pali prospatheis na dikiologiseis ton eauto sou. Oti ma oti kai an egine den dikiologei to oti den to koveis esy enw einai toso aplo. Stamata na se dikiologeis epitelous kai katalave ti kaneis..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More