Σοφία: “Ήρθα πίσω στην Κύπρο και μετά από κάποιους μήνες έκανα σχέση με άλλον…”

Γεια σας!

Θα ήθελα κι εγώ να διηγηθώ τη δική μου ιστορία και να ακούσω τις απόψεις σας…

Είχα σχέση εξ αποστάσεως με ένα παιδί από Ελλάδα. Εγώ να πω ότι είμαι Κύπρια. Η σχέση μας κράτησε γύρω στα δύο χρόνια, αλλά από απόσταση. Πάρα πολύ δύσκολη σχέση. Πήγαινα συχνά Ελλάδα κι αυτός ερχόταν Κύπρο.

Τελικά όμως χωρίσαμε πριν από 2 χρόνια μετά από απόφαση δική του. Με αγαπούσε, αλλά μου έλεγε οτι δεν είχα μέλλον εκεί.

Εγώ ήρθα πίσω στην Κύπρο και μετά από κάποιους μήνες έκανα σχέση με άλλον (με τον οποίο είμαστε ακόμη μαζί και το ξέρει). Κρατήσαμε όμως επαφή, αλλά μόνο σε γιορτές και γενέθλια.

Πριν λίγους μήνες όμως πήγα στην Ελλάδα με μια φίλη και συναντηθήκαμε για ένα καφεδάκι. Μετά το καφεδάκι πήγαμε και για ποτό και μετά ξανά για καφέ… Με αυτό θέλω να πω ότι όσο ήμουν εκεί και τον ρωτούσα αν θέλει να βρεθούμε αυτός ερχόταν.

Εγώ, όπως και η φίλη μου, καταλάβαμε ότι ακόμη ίσως με αγαπάει και δεν με έχει ξεπεράσει. Ένιωθε κάπως άβολα και φαινόταν.

Από τότε που τον είδα για τελευταία φορά, εγώ κατάλαβα πως δεν τον έχω ξεπεράσει και πως ακόμη τον αγαπάω (και δεν νομίζω να τον ξεπεράσω ποτέ). Ήθελα όμως πολύ να μάθω αν ακόμα με αγαπάει κι αυτός ή με βλέπει φιλικά πια και του έστειλα μήνυμα αφού επέστρεψα στην Κύπρο και τον ρώτησα -κι αφού φυσικά περάσανε κάποιοι μήνες.

Η απάντησή του ήταν ότι θέλει να κρατήσει την απάντηση για τον εαυτό του. Κι επίσης μου είπε: κράτα μόνο ότι όσο ήμασταν μαζί δεν σου είπα ποτέ ψέματα. Μου είπε επίσης ότι αυτό έπρεπε να τον ρωτήσω τότε που είχα πάει…

Ποια μπορεί να είναι η απάντησή του και γιατί δεν θέλει να μου πει; Και γιατί να τον ρωτούσα τότε που είχα πάει;

Σας ευχαριστώ

Σοφία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Kρατα και εσυ με την σειρα σου για τον εαυτο σου οτι οποιος αγαπαει αληθινα κανει τα παντα γιανα ‘ναι με τον ανθρωπο του. Ελεος!Κουραστικο οι ανδρες να κρυβονται πισω απο το και καλα αντρισμο τους και να λενε θα το κρατησω για μενα γιατι δεν σου αξιζω-ει αυτη η κατασταση και φουμαρα!!!εχετε προχωρησει την ζωη σας τελος αν ηταν να γινει κατι θα χε γινει ηδη!εισαι με καποιον δυο χρονια γιατι δεν χωριζεις απο αυτον να μεινεις μονη να βρεις τον εαυτο σου?απο τι μια εχεις βολευτει και συ γιατι δυο χρονια δεν παιρνανε ετσι και απο την αλλη το καινουργιο σου αγορι δεν μπορεσε να σε ταρακουνησει…. Να ξερεις οτι οταν βλεπουμε καποιον πρωην παντα θελουμε να του τραβηξουμε την προσοχη για λογους “εγω” να δουμε αν ειμασταν σημαντικες αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ερωτας που’χε μεινει!αλλιως θα ψαχνατε ο ενας τον αλλο γενικα και οχι μονο σε γιορτες.καλη τυχη.

  2. Προφανώς, θα θέλεις να ακούσεις απο μας πως η απάντηση του είναι “ναι” και για αυτό δεν στην λέει. Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει στο μυαλό του, αλλά αφού δεν βλέπει μέλλον σε αυτήν την ιστορία, δεν έχει νόημα να σου πει είτε ότι σε θέλει ακόμα, είτε ότι σε ξέχασε. Ίσως το παιδί σκέφτεται πως ακόμα και αν συνεχίζει να τρέφει αισθήματα για σένα, ο ένας εδώ, ο άλλος εκεί, πώς θα γίνει;;; Το ότι τον ρώτησες αν ακόμα σε θέλει ΜΗΝΕΣ μετά που ήρθες στην Ελλάδα, ήταν μεγάλο λάθος, γιατί αν υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα να γινόταν κάτι μεταξύ σας, αυτή θα ήταν όσο ήσασταν στο ίδιο μέρος και βλεπόσασταν!!!! Το να τον ρωτάς κάτι τέτοιο μετά απο ΤΟΣΟ καιρό, του δείχνει ότι απλά θες να επιβεβαιωθείς, να σιγουρέψεις ότι ο “κακομοίρης” ακόμα σε γουστάρει (ενώ εσύ όχι) και για αυτό όταν ήρθες στην Ελλάδα δεν έκανες τίποτα. Με το δίκιο του σου απάντησε έτσι…

  3. Σοφια μου γεια σου..ειχα κι εγω μια μακροχρονη σχεση η οποια τελειωσε επισης αδοξα με αποφαση δικη του και καταλαβαινω απολυτα πως νοιωθεις.Λυπαμαι αν θα σε απογοητευσω αλλα δεν πιστευω οτι σε αγαπησε πραγματικα ή καλυτερα δεν σε αγαπησε τοσο οσο τον αγαπησες εσυ.Τι παει να πει δεν εχεις μελλον εκει?Αυτο και μονο μου ακουγεται φτηνη δικαιολογια για να μην σε πληγωσει τοσο πολυ.Ενας αντρας ο οποιος αγαπαει πραγματικα δεν βρισκει δικαιολογιες και δεν αφηνει τον ανθρωπο που ειναι ερωτευμενος να φυγει απο κοντα του αλλα κανει τα παντα για να ειναι μαζι.Με λιγα λογια δεν υπαρχει δεν μπορω αλλα δεν θελω! Ο μονος ανθρωπος που πιστευει ακομα σε αυτη την σχεση εισαι εσυ.Εσυ κανεις το βημα να τον προσεγγισεις για να δεις τι αισθανεται και οταν ακομα τον ρωτας ευθεως αν θελει να ειστε μαζι σου πεταει κατι αοριστο και εμμεσως σε κανει να νοιωθεις και ενοχες που δεν τον ρωτησες ποιο νωρις!Μα ειναι δυνατον??Ο ανθρωπος που εξακολουθει να εχει αισθηματα ψαχνει την παραμικρη αφορμη για να εκφρασει τον ερωτα του και αυτος που του δοθηκε η ευκαιρια συμπεριφερεται με αλαζονεια!Μετα απο ολα αυτα Σοφια μου πιστευω οτι για να τον βαλεις στην ζωη σου θα επρεπε να ζητησεις περισσοτερες αποδειξεις για την αγαπη του γιατι οι στην ουσια οι πραξεις ειναι αυτες που υπογραφουν τα συναισθηματα..Ευχομαι να παρεις την σωστη αποφαση …

  4. Αφου τον θελεις ακομα, να χωρισεις απο τη σχεση που εχεις και να κανεις προσπαθειες να τα ξαναβρεις μαζι του. Ο πρωην φιλο σου εχει εγωισμο και δεν εκφραζεται γιατι γνωριζει οτι εισαι με αλλον. Θεωρω οτι τα εχεις κανει μπαχαλο. Κατσε σκεψου τι πραγματικα θελεις και αναλογως πραξε.

  5. Η άποψή μου είναι, όσο σκληρή και αν ακούγεται, ότι δεν ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο παρά μόνο για ένα καφέ ή ένα ποτό όταν έρχεσαι στην Ελλάδα. Μην ταλαιπωρείσαι να σκέφτεσαι τί μπορεί να εννοεί, δεν εννοεί απολύτως τίποτα απλά κάνει παιχνιδάκι. Να ξέρεις πάντα πως όταν ένας άντρας ενδιαφέρεται πραγματικά τρέχει και διεκδικεί. Κοίτα μπροστά και προχώρα στην ζωή σου.

  6. Ακου να δεις …ΣΕ ΘΕΛΕΙ ακομα . Λέω να ξανακατεβεις να τα ξεκαθαρισετε μια και καλη γιατι εχεις και μια σχεση τωρα ..και δεν είναι ωραιο να τον κοροιδευεις ..

  7. Ειμαι σιγουρη οτι σε θελει και το εδειξε επειδη ηθελε να σε χορτασει εστω και με εναν καφε!Πιθανον βεβαια να περιμενε κατι παραπανω απο σενα..Το θεμα ειναι πως επειδη εσυ εχεις προχωρησει δεν θελει να μοιραστει μαζι σου την απαντηση ποσο μαλλον απο μακρια…οταν θα σε ειχε μπροστα του θα εβλεπε τη δικη σου αντιδραση και θα μπορουσε να σε κοιταξει στα ματια και να σου πει οτι ακομα αισθανεται πραγματα για σενα…Αν τα συναισθηματα σου ειναι πιο δυνατα γι αυτον,χωρισε για να εισαι ενταξει,και τοτε πες του απο κοντα τι αισθανεσαι…

  8. Έχω σχέση εδω και 2 χρόνια εξ αποστάσεως με κύπρια. Εγω είμαι Ελλάδα και αυτή Κύπρο. Έχουμε βρεθεί πολλές φορές και αγαπιόμαστε πραγματικά. Επειδή δεν έχει μέλλον η κοπέλα μου στην Ελλάδα και επειδή την αγαπάω πραγματικά ετοιμάζομαι να κατέβω κύπρο να βρω δουλειά και να μείνουμε εκεί. Γνώμη μου είναι αν σε αγαπούσε πραγματικά δεν θα άφηνε τίποτα σας χωρίσει.Προσπάθησε να φτιάξεις την ζωή σου και μην κοιτάς πίσω.

  9. Πως γίνεται να μην έχεις ξεπεράσει τον πρώην και να έχεις σχέση με άλλον; Δεν σέβεσαι τον νυν και του κρύβεις τα πραγματικά σου αισθήματα. Δεν σέβεσαι ούτε τον εαυτό σου. Είσαι με κάποιον που δεν σε κάνει ευτυχισμένη. Σου προτείνω να χωρίσεις, να μείνεις μόνη σου, να πενθήσεις τον πρώην και όταν τον ξεπεράσεις, τότε να προχωρήσεις στη ζωή σου.

  10. Μόνο εσύ ξέρεις την απάντηση. Θα έπρεπε να την είχες διαβάσει στα μάτια του όταν είσασταν για καφέ. Και φυσικά όσο ξέρει ότι είσαι με άλλον δεν θα κάνει κίνηση και είναι προς τιμήν του. Και φυσικά, αν δεν αλλάξει κάτι με το θέμα της απόστασης, όσο και να νιώθει για σένα πάλι δεν θα κάνει κάτι. Δεν ξέρω ποιοι ήταν οι λόγοι που δεν ήρθε στα μέρη σου ή δεν πήγες εσύ στα δικά του, να το ζήσετε και να “δουλέψετε” την σχέση σας, αλλά θα πρέπει να τα συζητήσετε πάλι σε περίπτωση “κοινών” αισθημάτων. Σίγουρα η τωρινή σου σχέση δεν φταίει σε τίποτα… Αυτός να υποθέσω ότι δεν έχει κάποια ε;;;; Είσαι σίγουρη;

  11. Βασικα μου εντυπωση αυτο που σου ειπε ‘ δεν εχεις μελλον εδω’ με λιγα λογια σου ελεγα ‘φυγε’ για προφανως δικους του λογους (τριτο προσωπο, σε βαρεθηκε κτλπ)! ΑΑΑΑΑΝΝΝΝ σε ηθελε πραγματικα δεν θα το ελεγε αυτο!! Ωστοσο εμενα δν μου λεει κατι οτι οταν του ελεγες να ερθει εκεινος ερχοταν! Το θεμα ειναι οταν τον χρειαζοσουν, οταν τα ειχατε εκεινος ηταν αφαντος! Απλα μπορει να ηρθε ετσι απλα φιλικα ‘η απο περιεργεια! Ωστοσο πολυ κακως αφου λες οτι μαλλον δν τον ξεπερασες, που τα εφτιαξες με αλλον! Ανωριμο τελειως!!! Ωστοσο εχω να πω πως δεν αξιζει να ασχολεισαι με τον πρωην! Οι σχεσεις εξ αποστασεως ειναι ζορικες!!! Οσο για το αλλο παιδι τι να πω, θα σου ελεγα ‘χωρισε τον΄’ αλλα μπορει ο πρωην ισως να ειναι αποθημενο , ισως μια δυνατη σκεψη του παρελθοντος οποτε να μην ειναι κατι αισθηματικο ερωτικο! Αν ειναι, σκεψου καλα τι θα κανεις! Δν ειναι ωραιο να πληγωνεις αθωους για δικα σου λαθη!

  12. Βαλτε ρε ολες τις απαντησεις!Αλλιως τι μας ζητατε την αποψη και μετα δεν τα δημοσιευετε???????

  13. Και τώρα που είσαι σε σχέση ειναι η ευκαιρία του να δίξει πόσο άντρας ειναι να πάρει τα πάνω του οτι σε έφαγε απο τον άλλον !!! Δεν ξέρω .. Πρόσεχε ! Γιατι οπως είπαν άμα υπάρχει αγάπη δεν υπάρχουν εμπόδια κ εσυ άμα τον ήθελες θα έκανες Ελλάδα κ θα παλευες για τον έρωτα σου, απλα ίσως πληγωθηκες που σ είπε εκείνος το τέλος ! Σ εύχομαι οτι καλύτερο κ πρόσεξε μην χαλασεις κάτι καλο που ίσως να έχεις τώρα για παλιά ξινα σταφύλια !

  14. se katalavainw apoluta, k egw pernaw mia paromoia katastash, egw eimai apo ellada k ekeinos apo kupro k exoume sxesh apo apostash pleon. Pisteuw oti to paidi ontws niw8ei pragmata gia sena giati h alh8eia einai oti otan eisai kl me ton allo k xwrizeis logw apostashs einai duskolo den einai oti den tairiazeis me ton allon h den ta vriskeis k to perneis apofash k les telos opote mporei na mhn se exeis 3eperasei akoma opws k esu ekeinon. Katse k skepsou kl k an pisteueis oti mporeis na ta afhseis ola pisw k na pas ellada na eiste mazi tote tolmhse to phgaine na to vreis alliws ase ta pragmata opws exoun k mhn 3ineis plhges p poli pi8anon den 8a mporeis na kleiseis sto mellon …!

  15. πιστεύω πως αν σε ήθελε πραγματικά θα είσασταν μαζί.. είναι τόσο απλό.κοίτα να ασχοληθείς με τον καινούργιο φίλο σου και να πας παρακάτω τη ζωή σου..οι σχέσεις απο απόσταση συνήθως δεν είναι και οι καλύτερες. είχα και εγώ μια σχέση με ένα παλικάρι που δούλευε Κύπρο και είχα κάνει πλούσια την ενχώρια αεροπορική εταιρεία αλλά δυστυχώς δεν μας βγήκε σε καλό..

  16. ο έρωτας και η αγάπη δεν είναι αρκετά… χρειάζεται θέληση, ψυχικό σθένος και θυσία για να πετύχει μια σχέση εξ αποστάσεως… αν δεν είστε διατεθειμένοι και οι δύο να επενδύσετε σε αυτή την σχέση τότε είναι καταδικασμένη… καλύτερα να ξεχάσετε το παρελθόν και να κοιτάξετε το παρόν…

    εμείς τα καταφέραμε… όμως δουλέψαμε πολύ σκληρά για να είμαστε μαζί… Ελλάδα και Κύπρο… φέτος έχουμε την 4η επέτειο γάμου…

  17. Ego pistevo oti kai na pei kapios se afto p les den tha imaste pote sigouri. Mono aftos exi tin apisi kai an sou pei kapios nai se thelei den alasei kati epidi sto kato kato borei na men ine etsi. Ine kalitera para na zeis me pseftikes elpides ke na xerese me kathe apisi pou tha paris na tou peis esi is na ton rotisis kan ekinon ti niothi. Na tou peis esi i idia pos vlepis ta pragmata. An se agapa isws na s anixti. Ine thetiko to gegnonos oti irthe na se dei otan piges elada omos afto den arkei. Men xasis kati pou boruses na to exeis. Mila to mazi tou. oti alo thes boris na m stilis ke sto email mou nada.starovlah@student.manchester.ac.uk

  18. an thes na to matheis ela piso k rota ton is na ton exeis idopoiisi!!!!sto xafniko 8a deis antidrasi!apla gia na min anarotiese…den ginete omos na to paizeis diporto!!!! pare tn apofasi s k orma i kane piso k zise mia metria sines8imatika zoi!!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More