Στέλλα: “Θέλω την άποψή σας. Τι να κάνω; Να πάρω αυτό το μεγάλο ρίσκο;”

Σαν παιδί κι εγώ δεν ήμουν κι από τα πιο ωραία κορίτσια του σχολείου. Δεν είχα και πολλές κατακτήσεις αλλά να πω την αλήθεια δεν το είχα επιδιώξει και ποτέ. Μου άρεσε έτσι όπως ήμουν.

Στην τρίτη Γυμνασίου είχα πει σε ένα αγόρι πως ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Αυτό το παιδί όχι μόνο μου έριξε χυλόπιτα αλλά δεν μου ξαναμίλησε ποτέ και ούτε πρόκειται. Το θέμα ήταν πως εγώ πληγώθηκα πάρα πολύ. Έκανα πολύ καιρό να ξαναερωτευτώ κάποιον.

Για τα επόμενα χρόνια πέρασαν πολλά αδιάφορα άτομα από τη ζωή μου. Έλεγα πως ήμουν ερωτευμένη μα στην πραγματικότητα δεν είχα αγαπήσει κανέναν από αυτούς που τα είχα φτιάξει. Αρκετές φορές τους χρησιμοποιούσα κιόλας προκειμένου να ικανοποιήσω τις ανάγκες μου.

Μέχρι που το καλοκαίρι μετά τις πανελλαδικές τα έφτιαξα με τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης είχε εξοχικό στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Εκεί παραθερίζαμε για χρόνια με τους γονείς μου. Το Πευκοχώρι ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη για διακοπές.

Τον Δημήτρη τον ήξερα από την πέμπτη Δημοτικού μα δεν τον είχα δει ποτέ ερωτικά. Ήμασταν όλοι μαζί παρέα: εγώ, ο Δημήτρης, η Δήμητρα, η Έυα, ο Γρηγόρης και η Πηνελόπη. Κάθε καλοκαίρι ξεφαντώναμε. Κάθε καλοκαίρι ήταν ξεχωριστό γεμάτο με τρέλες και εφηβικές βλακείες.

Ο Δημήτρης κι εγώ είχαμε μια διαφορετική σχέση. Βρισκόμασταν αρκετές φορές μέσα στο χειμώνα. Με καταλάβαινε και τον καταλάβαινα απόλυτα. Είχαμε την τέλεια φιλία.

Είναι ψηλός, ξανθός με υπέροχα πράσινα μάτια. Είχε αρκετές κατακτήσεις μα δεν τα είχε φτιάξει με πολλές. Αφού όλοι δώσαμε Πανελλαδικές αποφασίσαμε να περάσουμε ένα ακόμη καλοκαίρι στη Σίβηρη όμως αυτό το καλοκαίρι ήταν παρά πολύ διαφορετικό, δεν είχε καμία σχέση με τα άλλα.

Ο Δημήτρης φερόταν πολύ διαφορετικά -προς το καλύτερο. Ήταν τρυφερός, στοργικός και πολύ ρομαντικός. Η Έυα και ο Γρηγόρης το ήξεραν πως ο Δημήτρης ήταν ερωτευμένος μαζί μου αλλά δεν έλεγαν τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι κι εμένα είχε αρχίσει να μου αρέσει αλλά δεν το είχα πει σε κανέναν.

Ένα βράδυ η Πηνελόπη και η Έυα πήγαν στο θέατρο. Είχαμε μείνει ο Δημήτρης, ο Γρηγόρης, εγώ και η Δήμητρα. Η Δήμητρα και ο Γρηγόρης προχώρησαν μπροστά και μας άφησαν μόνους. Καθίσαμε στην παραλία μα κανείς δεν μιλούσε. Η γλώσσα της καρδιάς δεν έχει ανάγκη από λέξεις, είναι γραμμένη στα μάτια. Με αγκάλιασε τόσο τρυφερά και χωρίς κανένα δισταγμό φιληθήκαμε. Ήταν σαν να σταμάτησε ο χρόνος. Ανταποκρίθηκα αμέσως. Ήταν υπέροχα! Αφού επαναλάβαμε το φιλί ακόμα δύο φορές καθόμασταν για τουλάχιστον μια ώρα αγκαλιασμένοι στην άμμο φυσικά χωρίς να μιλάμε.

Επιτέλους μετά από τόσα χρόνια αισθάνθηκα και πάλι έτσι για κάποιο άτομο. Πεταλούδες στο στομάχι, δεν είχα όρεξη να φάω το μόνο που ήθελα ήταν να είμαι μαζί του, να φιλιόμαστε να αγκαλιαζόμαστε. Τα είχαμε όλο το καλοκαίρι. Ήμασταν κάθε μέρα μαζί. Αμέτρητα φιλιά και αγκαλιές. Δεν μπορούσα λεπτό μακριά του. Ήθελα να τον αισθάνομαι συνεχώς δίπλα μου, να με αγκαλιάζει με αυτόν το δικό του ξεχωριστό τρόπο και να με φιλάει τόσο γλύκα και τρυφερά.

Μετά από σχεδόν 2 μήνες σχέσης αποφασίσαμε να προχωρήσουμε. Ήμουν σίγουρη πως ο Δημήτρης ήταν το καταλληλότερο άτομο προκειμένου να προχωρήσω σε αυτό το μεγάλο βήμα. Ξέρω ακούγεται λίγο κάπως αλλά ναι ήμουν η πρώτη του και ήταν ο πρώτος μου. Δεν είχα καμία αμφιβολία για την απόφαση μου και αισθανόμουν έτοιμη. Όλα ήταν υπέροχα. Αυτός ήταν τόσο γλυκός, τρυφερός και ρομαντικός. Θυμάμαι πως είχε ανάψει και κεριά. Προσπάθησε να με κάνει να νιώσω όσο πιο άνετα γίνεται αλλά ήξερα πως κι αυτός ήταν αρκετά αγχωμένος. Για πρώτη φορά αισθάνθηκα αρκετά πράγματα. Το ίδιο κι εκείνος -έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον.

Όπως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έτσι τελείωσε το καλοκαίρι και ήρθε το Φθινόπωρο. Το Σεπτέμβρη εγώ πέρασα στη Νομική Κομοτηνής. Εκείνος όμως…

Εγώ νόμιζα, δηλαδή εκείνος μου είχε πει πως καλώς εχόντων των πραγμάτων θα περάσει στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο τμήμα των Οικονομικών. Στην πραγματικότητα αυτή ήταν η δεύτερη επιλογή του σε περίπτωση που δεν τον δέχονταν στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου στη Σκωτία. Όταν μου ανακοίνωσε πως τελικά θα πάει στο Εδιμβούργο ήταν σαν να έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ήμουν τόσο ερωτευμένη μαζί του. Δεν θα άντεχα να τον χάσω. Δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω τίποτε άλλωστε δεν ήθελα να γίνω εμπόδιο στην καριέρα του.

Μου είπε πως αν δεν θέλω δεν θα πάει μα εγώ του είπα να πάει. Ήταν πολύ μεγάλη ευκαιρία για αυτόν, δεν έπρεπε να την αφήσει να πάει χαμένη. Θα αισθανόμουν τύψεις αν ήξερα πως τον εμπόδιζα να προχωρήσει.

Μου υποσχέθηκε πως θα μιλάμε, θα μου γράφει και θα μου στέλνει e-mail. Τον αποχαιρέτησα στο αεροδρόμιο. Δεν έκλαιγα αλλά ούτε κι εκείνος. Η ατμόσφαιρα ήταν ήδη αρκετά φορτισμένη για να τη φορτίσουμε και με συναισθηματικές εξάρσεις. Φιληθήκαμε, τον αγκάλιασα κι έφυγε έτσι, τόσο απλά, χωρίς καν να το καταλάβω. Οι μήνες που τα είχαμε ήταν από τις καλύτερες περιόδους όλης της ζωής μου. Τον πρώτο καιρό μιλούσαμε σχεδόν κάθε μέρα στο Facebook. Εγώ όμως άρχισα να απομακρύνομαι με τον καιρό, όχι επειδή δεν τον ήθελα πια αλλά με πλήγωνε πολύ να ξέρω πως δεν μπορώ να τον έχω κοντά μου. Τον απέφευγα και έβρισκα διάφορες δικαιολογίες για να μην μιλήσουμε.

Δεν μπόρεσε να έρθει το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Οι γονείς του δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να τον στείλουν εδώ. Μετά από δυο χρόνια που έμεινε στη Σκωτία του ζήτησα να χωρίσουμε. Δεν άντεχα να ζω έτσι μακριά του. Στεναχωρήθηκε και πληγώθηκε πολύ -όπως και εγώ, αλλά έτσι έπρεπε να γίνει.

Μετά από έξι χρόνια, ένα Σάββατο πρωί είχα κανονίσει με την Πηνελόπη να πάμε στο λιμάνι για έναν καφέ. Είχαμε καιρό να τα πούμε. Παντρευόταν και ήθελε βοήθεια με τα ψώνια. Κι εκεί που πάω να μπω στην τουαλέτα της καφετέριας ακούω μία φωνή. Γυρνάω πίσω και τι να δω;;; Τον Δημήτρη μετά από τόσα χρόνια. Επιτέλους τον ξαναέβλεπα.

Ήταν αξύριστος αλλά του πήγαινε. Είχε αλλάξει αρκετά αλλά παρέμενε κούκλος. Μόλις τον είδα ήταν σαν να με διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα. Μούδιασα ολόκληρη, έχασα τα λόγια μου. Τον αγκάλιασα και μιλήσαμε. Ήρθε και κάθισε στο τραπέζι μας, μου είπε πως ήρθε για το γάμο της Πηνελόπης, είχε εδώ και δύο χρόνια που είχε τελειώσει τη σχολή και τώρα δούλευε ως οικονομικός σύμβουλος σε μία εταιρία στο Λονδίνο. Δεν ρώτησα αν ήταν ελεύθερος μα αυτό ήταν που με ένοιαζε. Είπε πως θα κάτσει στην Ελλάδα για ενάμιση μήνα και ύστερα θα γυρίσει πάλι στο Λονδίνο.

Όταν τον είδα θυμήθηκα εκείνα τα υπέροχα φιλιά στην παραλία αλλά και την πρώτη μας φορά. Η Πηνελόπη έφυγε, μας άφησε μόνους και συζητήσαμε. Έμαθε πως είχα τελειώσει την Νομική και τώρα έκανα την άσκηση μου σε ένα δικηγορικό γραφείο. Χωρίς να τον ρωτήσω μου εκμυστηρεύτηκε πως είναι ελεύθερος. Ήμουν κι εγώ ελεύθερη αλλά δεν του το είπα, ήθελα να με ρωτήσει εκείνος κι έτσι έγινε. Μου ζήτησε να βγούμε το βράδυ και φυσικά δέχτηκα.

Έκανα σαν κανένα δεκαπεντάχρονο κοριτσάκι. Είχα αδειάσει όλη την ντουλάπα μέχρι να βρω τι να βάλω. Είχα αλλάξει πεντακόσια χτενίσματα και παπούτσια ώσπου βρήκα τα κατάλληλα. Τα κορίτσια μου επισήμαναν να μην ενθουσιαστώ και να μην ξεχνάω πως σε ενάμιση μήνα θα ξαναφύγει. Μα εμένα δεν με ένοιαζε καθόλου. Ήθελα να μείνω μαζί του όλο το βράδυ. Μόλις μπήκα στο μαγαζί, τον είδα να με περιμένει στο τραπέζι. Ήταν αγχωμένος και έπαιζε νευρικά με τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, σαν την πρώτη μας φορά.

Μιλούσαμε, μιλούσαμε, μιλούσαμε μπορεί και παραπάνω από δύο ώρες ο καθένας έλεγε για τη ζωή του αυτά τα χρόνια. Αστείες στιγμές, δυσκολίες και προβλήματα, επιτυχίες και αποτυχίες όλα τα είχε αυτή η συζήτηση. Μετά φτάσαμε στα προσωπικά. Μου είπε πως από τότε που χωρίσαμε έκανε ακόμη δύο σοβαρές σχέσεις και κάποιες άλλες ξεπέτες. Η μία σοβαρή του σχέση άρχισε μετά από δύο μήνες αφού είχαμε χωρίσει και κράτησε περίπου ένα χρόνο. Η άλλη είχε μεγαλύτερη διάρκεια καθώς κράτησε δύο χρόνια. Εγώ του είπα για τον Αντώνη. Τα έφτιαξα μαζί του μετά από ένα χρόνο αφού χώρισα με εκείνον και χωρίσαμε πριν δύο μήνες. Ο λόγος… δεν πήγαινε άλλο. Ο ένας πίεζε τον άλλο.

Μου πρότεινε να με πάει σπίτι, στις 4 το πρωί δεν είχε λεωφορεία για να γυρίσω. Μπορούσα να πάρω ταξί αλλά το εκμεταλλεύτηκα και δέχτηκα την πρότασή του. Μόλις φτάσαμε έξω από το σπίτι μου τον ευχαρίστησα και πήγα να βγω από το αυτοκίνητο. Δεν μπορούσα να το κάνω, δεν μπορούσα να βγω από το αυτοκίνητο, κάτι με κρατούσε μέσα. Γύρισα και τον φίλησα, ήταν ένα από τα πιο παθιασμένα φιλιά. Ανέβηκε σπίτι μου και κάναμε έρωτα. Ίσως δεν έπρεπε να κάνουμε έρωτα αλλά δεν μπορούσα να το ελέγξω ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου… Ο Δημήτρης ήταν καταπληκτικός, είχαμε τόσο πάθος. Ο ένας έδειχνε πόσο του είχε λείψει ο άλλος. Και ναι μπορώ να πω πως ήταν καλύτερα από την πρώτη μας φορά. Κάναμε έρωτα όλη τη νύχτα. Ήταν μαγικά.

Για τον επόμενο μήνα βγαίναμε συνεχώς, ήμασταν μαζί όλη την ώρα. Δεν μας ένοιαζε απολύτως τίποτα. Μια εβδομάδα πριν φύγει μου έκανε μια πρόταση. Μου είπε πως αν θέλω μπορώ να πάω μαζί του στο Λονδίνο. Στην αρχή ενθουσιάστηκα, σκέφτηκα πόσο τέλεια θα ήταν να ζήσουμε μαζί όμως μετά από λίγο επανήρθα στην πραγματικότητα. Πως θα ζήσω εκεί χωρίς δουλειά χωρίς φίλους, μακριά από την οικογένεια μου; Δεν μπορώ να τα παρατήσω όλα και να φύγω. Κι αν δεν πετύχει; Κι αν τελικά δεν καταφέρουμε να συμβιώσουμε μαζί; Δεν είχα αποφασίσει, δεν μπορούσα να αποφασίσω ή μάλλον δεν ήθελα να αποφασίσω. Μου είπε πως θα φύγει και θα ξαναέρθει σε τρεις μήνες. Σας παρακαλώ βοηθήστε με δεν ξέρω τι να κάνω.

Οι γονείς μου λένε να κάνω ό,τι νομίζω, αν και η μαμά μου είναι της άποψης πως πρέπει να τολμάμε στη ζωή ενώ ο μπαμπάς μου είναι της λογικής και πιστεύει πως καλύτερο θα ήταν να μείνω εδώ και να συνεχίσω τη δουλειά μου. Οι φίλες μου λένε πως πρέπει να φύγω μαζί του άλλωστε δεν έχω να χάσω κάτι. Πραγματικά είμαι πολύ μπερδεμένη. Όσο για το οικονομικό, μου είπε πως έχει εξασφαλισμένη δουλειά με αρκετά καλό μισθό και πως θα με βοηθήσει να βρω και εγώ μία εκεί στο Λονδίνο.

Θέλω την άποψή σας. Τι να κάνω; Να πάρω αυτό το μεγάλο ρίσκο και να ζήσω μαζί του στην Αγγλία και όπου μας βγάλει ή να μείνω εδώ και να συνεχίσω τη ζωή μου αλλά μακριά από αυτόν;

Στέλλα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. φίλη μου καλημέρα! πιστέυω πως τέτοιοι έρωτες είναι μοναδικοί… ο καιρός έχει γυρίσματα που λέει και η δέσποινα, αλλά στη δική σας περίπτωση η ζωή δείχνει πως σας θέλει μαζί! τόσο δύνατα συναισθήματα είναι δυνατόν να τα προσπεράσεις? να αφήσεις άλλες γυναίκες να μπούν στη ζωή του και άλλοι άντρες στη δική σου? οχι… ακολούθα την καρδιά σου, ζήσε την ευτυχία και ποτέ δεν ξέρεις! τι σε φοβίζει? με εντυπωσιάζει η στάση των γονιών σου! μπράβο τους! φύγε μαζί του… ειδικά αν βρείς και δουλειά, μια χαρά! δεν έχεις τίποτα να χάσεις… αλλά και στραβα να πάει, so what? θα έχεις ζήσει μοναδικές στιγμές… άσε που κάτι μου λέει οτι τίποτα δεν θα χαλάσει αυτό που νιώθετε! είναι δυνατό και δεν ξεχάσατε ο ένας τον άλλον μέσα στα χρόνια. Η ευτυχία όταν μας ανοίγει την πόρτα δεν την κλείνουμε επειδή φοβόμαστε…. το θέλω απο το δεν μπορώ ενα φοβάμαι δρόμος! αν τον αγαπάς και η καρδιά σου λέει να πας, ακολούθησε την… σου εύχομαι τα καλύτερα!!!

  2. na teleioseis tin praktiki sou, pare tin adeia sou k pigaine, ennoeitai k mi to skanaskefteis. tolma k tha ziseis poly kales stigmes. an den pas tha to metanioseis, k eisai mikri, gyrnas pali edo, good luck.

  3. Να φύγεις τρέχοντας!!!!!! Να ζήσεις τον έρωτα σου!!!! Να το χαρείς κ όπου σας βγάλει!! Είσαι πολύ τυχερή, να το ΘΥΜΑΣΑΙ αυτό!!! Φύγε, ακόμα εδώ είσαι;;; Καλή τύχη!!!

  4. fugee gt tha trabas ta mallia sou, trith eukairia den tha exete tha miksoklais meta k tha eisai mia askoumenh-mellontiki anergh dikigoros stin thessaloniki nothing more dear. Akona k AN DISTASEIS NA FUGEIS panta tha ton sugkrineis me ton epomeno gt to kaneis hdh kai tora sto gramma sou

  5. Αν όλα αυτα που έγραψες έχουν συμβεί στη πραγματικότητα κ δε μας γράφεις παραμύθια,νομίζω δε χρειάζεται ούτε καν να το σκέφτεσαι!!Φύγε κ ζησε την ευτυχία που απλώνεται μπροστά σου!!

  6. Αγαπητη φιλη,ασχετα που μπορει να καταληξει αυτη η σχεση,κανεις δεν γνωριζει το μελλον.Το οτι βρεθηκατε μετα απο τοσα χρονια και το πιασατε απο εκει που ειχατε μεινει νομιζω συμβαινει κατι.Αν αυτο το ατομο το ξερεις απο 10 ετων και σημερα ειστε γυρω στα 25-30 νομιζω εχεις δει πολλα και εχεις μαθει τον χαρακτηρα του και αν μη τι αλλο αν ηταν κανενας αλητης σιγουρα ολο και κατι θα ειχε ακουστει.Ειναι πολυ σημαντικο βημα και πρεπει να το σκεφτεις καλα,επισης να ξεκαθαρισετε τους ορους που θα πας εκει.Ισως για παραδειγμα στην αρχη ειναι καλυτερα να εχεις ενα δικο σου διαμερισμα τουλαχιστον να μπορεις να περνας καποιες ωρες απο τον χρονο σου εκει και να μην πεσεις στην παγιδα να μεινετε μαζι απο την αρχη της σχεσης σας,γιατι ασχετα με το παρελθον,αυτος ουσιαστικα θα ειναι ο δευτερος μηνας της σχεσης σας,επισης αν και οταν πας αγγλια δεν ειναι δα και κανενα απομονωμενο μερος το λονδινο,μπορεις να βρεις φιλους να εχεις την δικη σου κοινωνικη ζωη και να μην προσκοληθεις πανω στον αλλον επειδη δεν θα ξερεις κανεναν.Η μητερα σου εχει δικιο,την ζωη σου εσυ την γραφεις δεν ερχεται με ετοιμο σεναριο,συγκινηθηκα πολυ απο την ιστορια σου και τον ρομαντισμο της περιγραφης σου,εγω σου λεω αν μπορεις να βρεις μια δουλεια και να εισαι ανεξαρτητη GO FOR IT!Σε τελικη υπαρχουν καθημερινες πτησεις για αγγλια-ελλαδα δεν πας δα και στον νοτιο πολο!Σου ευχομαι καλη τυχη και ελπιζω να μας γραψεις τα νεοτερα!

  7. Στελλα μου,εγω θα σου ελεγα να φυγεις μαζι του.Δεν ξερω πως ειναι η ζωη σου εδω,αν π.χ δουλευεις,εισαι ευχαριστημενη απο την δουλεια σου κλπ..αλλα σιγουρα αυτη η ευκαιρεια που σου δινεται κατι σημαινει..Η κολλητη μου ηταν ακριβως στην ιδια θεση με σενα,ξαναβρεθηκε μετα απο πολλα χρονια με τον πρωτο της ερωτα,ο οποιος εμενε και δουλευε εδω και αρκετα χρονια στην Γερμανια και τον ακολουθησε εκει.Το αποτελεσμα?Ειναι τοσο ευτυχισμενη κοντα του,βρηκε δουλεια και εχει μια πολη καλη ζωη.Να το τολμησεις!!!Δεν εχεις να χασεις τιποτα,ασε που αν δεν το κανεις θα αναρωτιεσε διαρκως ΓΙΑΤΙ δεν το εκανες!!

  8. Στελλα μου ολα γινονται για καποιο λογο!!Ειμαι της αποψης οτι πρεπει να τολμαμε στην ζωη μας…και ας μην πανε καλα τα πραγματα ή οπως τα θελουμε ομως μαθαινουμε πολλα!!!Ειναι δυσκολο να φυγεις απο την οικογενεια σου…απο την πατριδα σου…αλλα κανε την υπερβαση και φυγε μαζι του…Στην αρχη θα σου φαινονται ολα δυσκολα αλλα πιστευω πως ολα θα πανε καλα!!!!Καλη τυχη σε οτι και αν αποφασισεις!!!!!

  9. Να το πάρεις και καλή τύχη!!! 🙂

  10. Να πας!!! Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες. Τελείωσε την άσκηση σου και φύγε

  11. φυγε οπως εισαι!!!

  12. Παρασύρθηκα τόσο πολύ απ’την γραφή σου, σαν να ήμουν σε μια απόμερη γωνιά κ να συνέβαιναν όλα αυτά μπροστά μου. Κορίτσι μου είσαι τόσο τυχερή που τα έζησες όλα αυτά, που ένιωσες. Με συγκίνησες.. Η ζωή είναι μία! Βλέπεις τι γίνεται γύρω μας. Τίποτα δ είναι σίγουρο στις μέρες μας ειδικα σ’αυτη τη χώρα, η δουλειά μας, η υγεία μας, τίποτα. Να φύγεις κ να το ζήσεις! Κ όταν τελειώσει, αν τελειώσει, γτ να είμαστε ρεαλιστές τίποτα δ κρατάει για πάντα, να χαρείς που το έζησες. Θα είσαι με τον έρωτα της ζωής σου, σε μια άλλη πολη, θα κανεις μια καινουρια αρχή. Ολα να σου πανε αψογα σου ευχομαι μεσα απ’την καρδια μου!

  13. sthn dikh sou periptwsh 2 pragmata einai pi8ana … h exete apo8umena meta3u sas h eiste trela trela erwteumenh.. an eisai sigourh gia to deutero na pas k na zhseis ton erwta sou .. dn einai polles oi tuxeres…k esu eisai mia apo autes.. akou thn kardia sou k mono.. k sto katw katw pigaine gia arxh k an deis oti dn travaei mporeis na fugeis afou etc k alliws me auton ton an8rwpo katalavaineste apoluta k fenetai… kalh epituxia s euxomai k makari na einai o an8rwpos sou !!!

  14. ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ !

  15. ΝΑ ΠΑΣ!!! ΑΠΛΩΣ, ΝΑ ΠΑΣ!!!

  16. na pas vevea mazi tou sto londino!! min to skeftese akoma!! e3allou ta pragmata stin ellada ine xalia opotan den tha xaseis k kati to e3eretiko! tha sou dothoun sigoura perissoteres eukairies sto londino gia na petuxeis k to simantikotero tha ise me ton anthwpo agapas !! kali tuxi!! xxxx

  17. ελπίζω τωρα που σου απανταω να εισαι ηδη εκει…φυγε και ζησε το!! Δοξα το Θεο, αεροπλανα υπαρχουν, καιρος να ανεξαρτητοποιηθεις..να ζησεις μια δικη σου ζωη με αυτον που αγαπας.. και αν δεν πετυχει, τουλαχιστον προσπάθησες κ γυρίζεις πίσω..δε θα εχουν κλεισει οι πορτες του σπιτιου σου.. ενας αντρας που κανει τετοια προταση, το θελει η ψυχουλα του!!!! Ζησε το παρον και πίστεψέ με…το μέλλον δε μπορεις να το ξερεις ουτε καν να το φανταστεις!!! καλη τυχη!

  18. Να πας!Τετοιοι ερωτες δεν χανονται!Και στο κατω κατω,αν δεις οτι το εκει κλιμα δεν σε σηκωνει,παιρνεις την βαλιτσουλα σου και φευγεις!Καλη συνεχεια καλη μου,ο,τι και να κανεις!Τα φιλια μου!

  19. ΦΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!Το ρωτας??? Δεν ειναι καθολου τυχαιο που ξαναβρεθηκατε, που ξαναζησατε μετα απο την τυχαια σας συναντηση!!!!Αυτο σημαινει οτι υπαρχει κατι αναμεσα σας ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ! τα χρονια περνανε και απο οτι καταλαβα εισαι σε μια ηλικια που επειτα απο καποια χρονια θα θες να κανεις και οικογενεια αλλα παρ’ολα αυτα αφου τωρα εισαι νεα με ονειρα ΤΩΡΑ να το αποφασισεις και να πας!! Και αν στην πορεια δεις οτι δεν πετυχαινει, οτι κατι στραβωσει κτλπ ξαναγυρνας! Εκτος αυτου μπορεις να δουλεψεις και στο Λονδινο και να βρεις ευκαιριες πολυ πολυ καλυτερες απο οτι εδω ! Εδω τα πραγματα ειναι χαλια οικονομικα! Αφου κιολας εχεις και την συγκαταθεση των γονιων σου ειλικρινα πηγαινε με χιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(Πες μας μετα τι αποφασισες 🙂 )

  20. Ειμαι μεγαλυτερη απο σενα αρκετα και μπορω να μιλησω πιο ωριμα..Αν πραγματικα το θες και απο οτι βλεπω υπηρξε μεγαλη χρονικη αποσταση, η γνωμη μου ειναι να φυγεις γιατι δεν πρεπει να αφησεις αυτο που ειχατε να χαθει και οπως βλεπεις εδω τα πραγματα ειναι πολυ χαλια..Μπροστα σου εκει μπορει να βρεις καλυτερο μελλον που πιστευω οτι ετσι ειναι και μην κανεις κατι που θα μετανιωσεις αργοτερα..Η ζωη ειναι μπροστα σου και το μελλον σου εσυ το φτιαχνεις..Ειναι στο χερι σου!!! Και αφου τον αγαπας και σ’αγαπαει να φυγεις..και εγω στην κορη μου το ιδιο θα ελεγα γιατι εχω μια κορη 23 ετων..Καλη τυχη!!!

  21. ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!

  22. Φύγε όπως είσαι. Ζήσε το όνειρό σου και τον έρωτα σου. Όσο για τα επαγγελματικά. Πιο πολές ευκαιρίες θα έχεις εκεί παρά εδώ. Μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια που λένε και στο χωριό μου. Καλή τύχη και καλά να περνάτε.

  23. Αχ πόσο σε ζηλεύω!! Φυσικά κ να πας κορίτσι μου!! Στην αρχή θα είναι λίγο δύσκολα,μετά όμως όλα θα πάρουν το δρόμο τους κ να δεις ότι μετά εσύ δεν θα θες να επιστρέψεις στην Ελλάδα!!! 😉

  24. pigaine kai mn skeftesai tpt opos eisai na pas kai is valitses…mn to skeftesai!

  25. Ο ΕΡΩΤΑΣ ΑΥΤΟΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΜΙΚΟΣ..ΖΗΣΤΟ ΜΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ!!ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!

  26. Φυσικα και να πας!!! Οταν θελουμε καποιον πολυ τοτε το κυνηγαμε, ειμαστε διπλα του και δεν τον αφηνουμε να φυγει..

  27. Να πας! Κάποιοι άνθρωποι δεν βρίσκουν τον αληθινό έρωτα και μένουν μαζί του. Εσύ από όσα είπες καταλαβαίνω ότι τον βρήκες. Μην τον αφήσεις!

  28. Φυγεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.Πηγαινε μαζι του με χιλιααααα!!!!!!!!!

  29. Πραγματικα η ιστορια σου με συγκλονισε…Τετοιοι ερωτες σπανιζουν…Φυγε μαζι του και μην το σκεφτεσαι..Σου ευχομαι τα καλυτερα.

  30. PHGAINE!!!!!!!!!!!!!!! ZW KATI TELEIWS DIAFORETIKO APO ESENA, ALLA EN MEREI SE NIW8W!!! EXW SXESI APO APOSTASH, PRAGMATIKA TO AGORI MOU EINAI O ANTRAS TIS ZWHS MOU, MENEI GERMANIA KAI MA8AINW TH GLWSSA GIA NA PAW K EGW!!!! KANW OTI PERNAEI APO TO XERI MOU GIA NA PAW KAI NA ZHSW MAZI TOU!!!!! PHGAINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  31. Na pas is deuteri skepsi…rota kai emena pou eixa kati antistoixo den tolmisa pote mou na kano afto to vima kai 6 xronia meta apla kathomai kai skeftomai ti tha ginotan ean kai efoson….an exeis diavasei coehlo i tixi eunoei tous tolmirous….mono na kerdiseis exeis apo mia tetoia kinisi oti kai na ginei metaksi sas sto mellon:empeiries,plousia sinaisthimata,apousia apothimenon,aneksartitopoiisi,kainourio kai pio elpidoforo perivallon…imoun sto londino kai ego kai ksero….:(

  32. NA ΠΑΣ!!!! ΝΑ ΠΑΣ! ΝΑ ΠΑΣ! ΝΑ ΠΑΣ!

  33. απ τις πιο ωραιες ιστοριες που εχω διαβασει.με αγγιξες πολυ.φυσικα και να πας.η ζωη ειναι ωραια οταν ρισκαρουμε.αν δεν ρισκαρουμε πως θα μαθουμε οτι καναμε το σωστο.η μαμα σου εχει δικιο!αξιζει.εξαιρετικο παιδι.ενας αντρας δεν κανει τετοιες προτασεις χωρις λογο.αν δεν το κανεις θα το μετανιωσεις.ζησε το.θα ειναι πολυ ομορφο.θα πας λονδινο με την αγαπη της ζωης σου υστερα απο πολλα χρονια.οσο για το επαγγελματικο,εδω ενας δικηγορος παιρνει 500ευρω με πολυ τρεξιμο.για την πρακτικη δεν το συζηταω.εκει θα εχεις περισσοτερες ευκαιριες και μαλιστα σοβαρες με πολυ καλη αμοιβη!κατι μου λεει πως αν φυγεις δεν θα ξανα γυρισεις.κι αν δεν παει καλα το σημαντικο θα ειναι οτι ρισκαρες και το εζησες!καλη ταξιδι κοπελα μου.ακολουθα τον ερωτα σου,την αγαπη σου.θα συνδυασεις πολλα εκει στο λονδινο.

  34. Εννοειται πως θα πας Στελλα μου!! Μην χασεις την ευκαιρια να ζησεις με τον μοναδικο ανθρωπο που αγαπησες και σε αγαπησε! Μην σκεφτεσαι δουλεια και τετοια οπως ειπε και εκεινος θα σε βοηθησει να σταθεις οικονομικα! Ο δρομος της καρδιας ειναι αυτος που πρεπει να ακολουθησεις! Παρ’τον τωρα αμεσως τηλ και πες του να φυγετε! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΟΥ ΖΩΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΦΥΣΙΚΑ!!!!

  35. ΝΑ ΠΑΣ !!! ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ

  36. ΝΑ ΠΑΣ!ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ

  37. Κοίτα να δείς, αν δεν θές εσύ δώσε μου όλα του τα στοιχεία (όπως πολύ αναλυτικά τα γράφεις) και θα πάω εγώ μαζί του στο Λονδίνο.
    Εσύ κάτσε με τη μαμά σου να αναρωτιέσαι.

  38. μα και να μην ειχες αυτον, παλι θα επρεπε να φυγεις…..σπουδασες δικηγορος για να παιρνεις 700 ευρω και να δουλευεις 12ωρα σε δικηγορικο γραφειο?? ποσο μαλλον που εχεις και εναν λογο παραπανω…

  39. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ…ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΕΙ…

  40. EPREPE NA XES HDH FIGEI! oxi twra… XTES!! ennoeitai na pas!! M aresei poy rotas kiolas re koukla mou!

  41. akoma edo eisai?fisika k na pas!fisika kai n tolmiseis!fisika kai n pareis to risko.

  42. ΚΟΠΕΛΙΑ ΔΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΡΩΤΗΜΑ…………. ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ…… ΑΝ ΔΝ ΠΑΣ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ….. ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΧΑΜΕΝΟΙ…..!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ..!!!!!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ..!

  43. σε θελει κ τον θελεις επειτα απο τοσα χρονια κ το σκεφτεσαι ακομα; σιγουρα το ρισκο ειναι μεγαλο αλλα ειναι ακομη μεγαλυτερο το να μην το δοκιμασεις. παντα θα σε τρωει η αμφιβολια για το τι θα γινοταν αν…. δεν υπαρχει χειροτερο! κυνηγησε την ευτυχια σου! ολοι εχουμε δικαιωμα να ειμαστε ευτυχισμενοι κ υποχρεωση μας ειναι να κανουμε τα παντα για αυτην. στο προτεινε μονος του ξερεις ποσες γυναικες θα θελαν να ναι στη θεση σου; εισαι πολυ τυχερη! σου ευχομαι τα καλυτερα!

  44. Σε παρακαλώ μην κάνεις το λάθος να μην πάς ………. !!!!!!!!!!!!! Κανενα 3μηνο είναι το δυσκολο μεχρι να βρεις δουλεια … εδω θα ειναι χαλια ολη σου η ζωή …….

  45. Nα πας! Προσπάθησε να εξασφαλίσεις μια δουλειά και για σένα, κάνε αιτήσεις! Όσο και να λατρεύετε ο ένας τον άλλο, προς θεού, μη βασιστείς σε αυτόν για τα δικά σου έξοδα/ενοίκια/ανάγκες.. Να είσαι ανεξάρτητη και όλα θα είναι υπέροχα!!! Τις φίλες σου θα τις βλέπεις, θα ανεβαίνουν Λονδίνο, θα κατεβαινεις εσύ Ελλάδα! Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην κάνουμε αυτό που μας κάνει ευτυχισμένους!!! Εξάλλου και εδώ να μείνεις ίσως κάποια στιγμή να χρειαστεί να φύγεις έτσι κ αλλιώς στο εξωτερικό για να βρεις δουλειά με ικανοποιητική αμοιβή και να μην χρειάζεται να δουλεύεις για να παίρνεις 500 ψωροευρώ και ταυτόχρονα να σκεφτεσαι “Τι κι αν είχα φύγει με το Δημήτρη?”. Κι αν φύγεις μετά από 2-3 χρόνια, θα πας κάπου μόνη σου, χωρίς τον έρωτα της ζωής σου.. Η ζωή είναι δική σου ! Εσύ θα αποφασίσεις! Εμείς απλώς σου λέμε τη γνώμη μας, γιατί ένας τέτοιος έρωτας μπορεί να νικήσει κάθε αντιξοότητα! Και στο κάτω κάτω, ακόμα κι αν δεν ευδοκιμήσει αυτή η σχέση τελικά, τι έγινε? Τότε θα δράσεις αναλόγως! Καθε χρονική περίοδο της ζωής μας εχουμε κάποιες επιλογές και αναλόγως των κριτηρίων μας κλίνουμε ως προς κάποια από αυτές. Κοίτα το τώρα, το οποίο σου υπόσχεται ένα καλό μέλλον, εάν εσύ το επιδιώξεις!! Κυνήγησε τις επαγγελματικές ευκαιρίες στο Λονδίνο, δικτυώσου, γνώρισε κόσμο! Τόλμησέ το! Μη μείνεις με την απορία! Ελπίζω να σε βοήθησα! Καλή απόφαση ελπίζω να έχεις!!

  46. απορω γιατι εισαι ακομα εδωωωωωωω!!!!!

  47. Στέλλα μου,μην σκέφτεσαι τίποτα και άκου την καρδούλα σου.. Πιστεύω οτι η καρδούλα σου θέλει να πάει και έχει ετοιμάσει ήδη βαλιτσες! ʼντε καιρός να ετοιμάζεις και εσύ! Πηγαινε με τα χίλια! Ξέρεις οτι αυτα που μένουν στη ζωή είναι αυτά που λέει η καρδιά όχι η λογική, ρίσκαρε το λοιπον! Μεταξύ μας τώρα πιο εύκολα θα βρεις πιο εύκολα δουλειά στο Λονδίνο απ’οτι εδώ..Στη Ελλάδα ολα παιζονται.. σήμερα έχεις δουλειά, αύριο οχι!

  48. sthn thesh sou den tha to skeftomoun katholou!! tha eixa fugei hdh!!! allwste ti nohma exei h zwh an den riskareis?? kai mhn ksexnas kalutera na metaniwseis gia kati pou ekanes para gia kati pou den ekanes …

  49. ΕΦΥΓΕΣ ………

  50. Συμφωνώ με την μαμά σου, οι άνθρωποι πρέπει να τολμάνε!! Να πας μαζί του, κάνε την ανατροπή.. Ούτως ή άλλος συμφωνώ και με την εδώ δεν υπάρχει μέλλον.. Σου εύχομαι τα καλύτερα!!

  51. Μας ρωτάς??????????Φυγε κοπέλα μου και ασε τις ερωτήσεις!!Αυτες τις ευκαιρίες δεν τις αφήνουν!!!!!!!!!!!!

  52. ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ!!ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ!!!

  53. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΣ……ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ, ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ?ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΖΟΡΙΣΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΣ.

  54. Μου φαίνεται κάπως “Αρλεκιν” η ιστορία σου. Αν είναι αληθινή, να ακολουθήσεις αυτόν που αγαπάς μόλις είναι ευνοϊκές οι περιστάσεις μιας και εδώ τα πράγματα είναι δύσκολα. Αν είναι ψεύτικη θα σε συμβούλευα να αξιοποιήσεις το ταλέντο σου στην συγγραφή ερωτικών διηγημάτων. Με συγχωρείς για την κυνικότητα μα έχω τους λόγους μου.

  55. na passs!! na riskareis kai oti ginei!!…zhsto mn t afhseis tha to metaniwseis kalytera na kaneis kati kai na to metaniwseis para na mn to akneis opws lene..an den riskareis stn zwh sou apla dn exeis zwh ayto lew panta!

  56. Ακομη δεν εχεις ετοιμασει τις βαλιτσες σου???Τι περιμενεις??Ζηστε το οσο πιο πολυ μπορεις!!Αν πετυχει καλως,αν παλι οχι τουλαχιστον το παλεψες!Αν δεν πας παντα θα μεινεις με το απωθημενο!!!Και εγω ετοιμαζομαι για Αυστραλια!!Follow your heart!!!!!Η ζωη ειναι μικρη!Ασε την λογικη για αργοτερα!Καλη τυχη!

  57. Ας υποθέσουμε ότι αποφασίζεις να μην πας και μένεις Ελλάδα. Θα βρείς κάποιον άλλον να παντρευτείς που δεν θα σε γεμίζει γιατί πάντα θα έχεις απωθημένο το Δημήτρη στη ζωή σου. Και ο Δημήτρης θα κάνει το ίδιο. Κ αι ενώ θα βρίσκεσαι σε ένα γάμο με παράπονα και συγκρούσεις (γιατί κανείς δε θα είναι τέλειος για σένα) και έχοντας κάνει παιδιά μετά από χρόνια συναντάς πάλι το Δημήτρη. Και ο Δημήτρης σε μια αντίστοιχη κατάσταση. Τι θα κάνεις; Δεν θα απατήσεις τον άντρα σου; Θα καταδικάσεις τον εαυτό σου να ζει μόνο για τα παιδιά χωρίς έρωτα; Σου εύχομαι να μην βρεθείς σε αυτή τη θέση.

  58. Να πας!!!!!!!!!!!!!!! πιστεύω πως αν δεν το κάνεις θα το μετανιώνεις μια ζωή…..

  59. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ …..—–ΝΑ ΠΑΣ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ —ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ??? ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ —-ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ —ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ —-

  60. Μου αρέσει που ρωτάς κιόλας…!Φυσικά πρέπει να πας μαζί του. Αφού μετά από τόσο καιρό ο έρωτας σας κράτησε ακόμα πρέπει να πας!!! Σου εύχομαι ό,τι και να επιλέξεις να σου βγει σε καλό. Περιμένω να διαβάσω τι έκανες…:)

  61. ζησε το ονειρο σου τωρα πριν ειναι αργα!η ζωη δεν ειναι μονο η σιγουρια!ακολουθησε τα συναισθηματα που σου προκαλει η παρουσια του διπλα σου,τι σου λεει η καρδια σου!!εισαι τυχερη που αισθανεσαι τετοια πραγματα!μην τον αφησεις να φυγει μονος!!!περιμενουμε νεα σου!!

  62. Εννοείται πως πρέπει να πάρεις αυτό το ρίσκο! Το ρωτάς; Εγώ στη θέση σου και Αλάσκα θα πήγαινα αν μου το ζητούσε. Αρκεί να ήμασταν μαζί. Χάρηκα πάρα πολύ που βρήκατε ο ένας τον άλλο ξανά κάτω απο τις σωστές συνθήκες τη σωστή χρονική στιγμή. Μη κάνεις το λάθος και μείνεις εδώ. Θα το μετανιώσεις.

  63. στελλα νομιζω οτι το να πας ειναι η πιο σωστη αποφαση!!!απο μενα καλη αρχη στη νεα σου ζωη που σιγουρα θα ειναι αυτο που θες!!!

  64. Ακόμα εδώ είσαι?Τί περιμένεις?Πήγαινε και ό,τι γίνει.Δεν πήγες την πρώτη φορά,δεν θα πας και τώρα? Αν δεν πετύχει η συνταγή τουλάχιστον θα έχεις μέσα σου την ικανοποίηση πως το παλεψες…..

  65. στελα ενα εχω να σου πω! ρισκαρε!! πηγενε μαζι του!! γιατι αν δεν το κανεις αν δεν ρισκαρεις δεν θα ξερεις τι μπορει να γινει!! κ μπορει επιτα να ανρωτιεσαι συνεχεια τι θα γινοταν αν το εκανες! τον αγαπας μην το σκεφτεσαι πηγενε!! κ οτι ειναι γραφτω θα γινει!! αλλα καντω τον θες κ σε θελει σιγουρα η καρδια σου το λεει το θες… κ απηδη θα πας εκει δεν σημαινει πως δεν θα ερχεσαι κ ελλαδα 8α υπαρχουν στιγμες κ θα ερχεσαι !!! ΡΙΣΚΑΡΕΕΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΔΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΦΙΛΑΕΙ Η ΖΩΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΣ ΚΑΝΤΩ!! ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Κ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΕΣ Κ ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΛΑ ΕΠΗΔΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ!!! Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΡΙΣΚΑΡΕΕ!!!!!! ΟΤΙ ΧΡΙΑΣΤΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ…

  66. γλυκια μου ακομα εδω εισαι ρισκαρε δεν ξερεις που μπορει να σε βγαλει αν ειναι ο ερωτας σου οπως λες δεν εχεις τιποτα να χασεις !!!

  67. να πάς!!!! ο έρωτας της ζωής σου είναι άλλωστε άντε κορίτσι μου και αν θέλεις έρχομαι να βοηθήσω να πακετάρεις!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More