Stellou90: “Του είπα: Πήγαινε να βρεις καμιά γυναίκα να σου αξίζει, εγώ σε είχα για πέταμα”

Γεια σας!

Είχα πέντε χρόνια σχέση. Εγώ από πάντα λόγω απωθημένων από βιώματα γονέων ήμουν άκρως απορριπτική απέναντι στον σύντροφο. Έβριζα, μείωνα, τον είχα προσβάλλει, γενικώς φαινόταν ότι δεν τον αποδεχόμουν κι έβγαζα το άχτι μου λες και ήταν το μαξιλάρι μου. Του έβριζα τη μάνα η οποία είναι νεκρή και δεν τη γνώρισε ποτέ… Γενικώς το παιδί αυτό δεν είχε γνωρίσει φυσιολογική οικογένεια. Είχα φτάσει στο σημείο να τον χτυπήσω.

Εκείνος από την πλευρά του, πάντα δοτικός… Να με συνεφέρει, να με βοηθήσει, να με στηρίξει… Ήταν πάντα εκεί. Δεν με πείραζε όταν ξέφευγα, δεν ανταπέδιδε τα βρισίδια, αλλά προσπαθούσε να με ηρεμήσει με διάλογο.

Ήθελε να παντρευτούμε. Μου έλεγε: “Έλα να μείνουμε μαζί. Οι γονείς σου σε καταστρέφουν”. (Με είχε δει άπειρες φορές να λιώνω στα κλάματα από κάποια προσβολή του πατέρα μου). Δούλευε πάντα για να πηγαίνουμε όπου ήθελα, να μην έχω παράπονο μιας και πάντα είχα το ανικανοποίητο μέσα μου -όπως και ο πατέρας μου.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό, φαινόταν να εξαντλείται από τους συνεχείς καβγάδες άνευ λόγου και αιτίας. Έπρεπε να συζητάμε φωνάζοντας ένα θέμα επί ώρες, ξάγρυπνος, παρακαλώντας με να καταλάβω τι λέει. Απορρίψεις στα τηλέφωνα…

Με προειδοποίησε το καλοκαίρι ότι τα όριά του εξαντλούνται. Χαμπάρι εγώ…

Δούλευε εκτός Αθηνών για να μαζέψει λεφτά να λογοδοθούμε κλπ. Με παίρνει τηλέφωνο. Δεν απαντούσα. Πήρε τη μητέρα μου μιας και είχαμε γίνει οικογένεια. Και μόλις το έμαθα, αφού με βρήκε στο τηλέφωνο -εκείνος Αλεξανδρούπολη, εγώ εδώ- τον έκραξα άγρια: Είσαι ο χειρότερος που έχω γνωρίσει, καλά να πάθεις και ταλαιπωρείσαι έτσι, όταν κατέβεις Αθήνα θα μιλήσουμε… (δηλαδή να χωρίσουμε). Εκείνος κουρέλι.

Έρχεται, μπαίνει στο αμάξι, του λέω “τέλος” γιατί δεν μπορώ… δεν ξέρω… Είχαν πάρει τα μυαλά μου αέρα. Γενικώς την είχα ψωνίσει. Παρόλα αυτά, συναντιόμασταν. Με βοηθούσε. Δεν ξεκόψαμε γιατί πίστευα ότι θα ήταν πάντα εκεί.

Μετά από έναν τσακωμό με τον πατέρα μου, στον οποίο ήταν μπροστά, με πήγε βόλτα με το αμάξι. Του ξαναλέω χωρίζουμε, πιέζομαι, δεν ξέρω τι φταίει… Εγώ, εσύ, οι δικοί μου… Μου λέει: “Με χωρίζεις για τους γονεις σου; Εάν είναι να είσαι ευτυχισμένη και είμαι εγώ το πρόβλημα να πάω να γ@#% ο μ%$#@*”. Και αραιώσαμε κι άλλο.

Λοιπόν, πάλι όμως βρισκόμασταν και με βοηθούσε που έψαχνα για αμάξι. Τα νεύρα του όμως φαινόντουσαν σπασμένα και η υπομονή του ελάχιστη. Πλέον στους καβγάδες οι λόγοι ήταν ανύπαρκτοι, ανούσιοι.

Είχε αποστασιοποιηθεί και την τελευταία μέρα του λέω: Θα έρθεις να κοιμηθούμε μαζί. Μου λέει: Στέλλα, να έρθω, να κάνουμε σεξ και να μου πεις την επομένη τέλος πάλι, δεν μου λέει κάτι. Του λέω: Έλα και θα δούμε.

Ήρθε. Τον έβρισα γιατί τα είχα παρμένα γενικώς. Και μου λέει: Στέλλα, εγώ έτσι θέλω να είμαστε, αγκαλιά. Εσύ θέλεις; “Όχι” του λέω. Με ρωτάει: Με αγαπάς; Μιας και ποτέ δεν ανταποκρίθηκα στα “σ’αγαπώ”. Πίστευα ότι ήταν ντροπή να δείχνεις την αγάπη σου.

Μου είπε: Τέρμα! Αυτό ήταν, τελείωσε. Έχω χάσει κάθε αξιοπρέπεια ανδρική, έχω χάσει τον εαυτό μου… Δεν φταις εσύ, εγώ φταίω. Σε αγαπάω, σε λατρεύω, αλλά μόνο εγώ -εσύ όχι. Πρέπει να φύγω. Μακάρι να συναντηθούμε σε δυο χρόνια και να είμαστε πιο ώριμοι.

Μου λέει στην πορεία: Επειδή ντρέπομαι για αυτά που έχω τραβήξει και δεν τα έχω πει σε κανέναν, μπήκα σε ένα chat μια μέρα και μίλησα με μια άγνωστη. Δεν επεδίωξα να είναι γυναίκα και της μιλάω από τότε για σένα. Μόνο για σένα λέμε. Να ξαναπροσπαθήσουμε… Αλλά, ρε Στέλλα, μου λέει λόγια τα οποία δεν τα άκουσα ποτέ από το στόμα σου πέντε χρόνια. Όπως, αν έχω να φάω ή να με ακούσεις τι πρόβλημα έχω. Κάθε φορά που σου έλεγα ένα πρόβλημά μου, μου έλεγες: δεν με νοιάζει.

Τέλος πάντων, τον έβρισα που μπήκε σε chat. Ήθελε να μου δώσει το σταυρό της μάνας του, αρνήθηκα βεβαίως και του είπα: Πήγαινε να βρεις καμιά γυναίκα να σου αξίζει, εγώ σε είχα για πέταμα.

Μου λέει: Πάντα φοβόμουν μην με διώξεις εσύ. Και τώρα πρέπει να φύγω. Εγώ δεν θέλω να καταντήσω σαν τον πατέρα μου που παντρεύτηκε μια γυναίκα που δεν τον αγαπάει. Σε λατρεύω, να προσέχεις. (Ήθελε να με πάρει αγκαλιά)

Μετά από δυο μέρες τον πήρα γιατί θα έφευγε για δουλειά εκτός πάλι και άρχισα να τον πιέζω πάλι με το chat. Μου είπε: Στέλλα, δεν θα διορθωθείς ποτέ. Με παίρνεις τηλέφωνο, χαίρομαι γιατί λέω σκέφτηκε αυτή η κοπέλα…

Και τον έβρισα πάλι.

Και μου λέει: Στελλα, αυτή η κοπέλα (με νεύρα) μου είχε πει πως αν δεν τα βρούμε εμείς θα ήθελε να με γνωρίσει και το σκέφτομαι γιατί δεν αντέχω άλλο. Την επόμενη μέρα με πήρε και μου είπε ότι είναι ξεφτίλας και ότι με αυτήν την κοπέλα προσπάθησε να κάνει κάτι και δεν μπόρεσε.

Γενικά είναι άνθρωπος ο οποίος δεν έχει μάθει στα ψέματα. Τα σιχαινόταν. Μου είπε: Μακάρι να τον καταλάβω.

Ε λοιπόν από τότε με κυνήγησε να μου εξηγήσει, να τον συγχωρέσω. Τον απέρριπτα. Έβλεπα ότι ήταν πολύ πιεσμένος, μου άφηνε μηνύματα, έπαιρνε τους φίλους μου, πήρε τους δικούς μου να τους πει ευχαριστώ για όλα κλπ…. Συνέχισε να είναι με αυτήν την κοπέλα για κάποιο διάστημα αλλά χώρισαν.

Μου έστελνε μηνύματα ότι ήθελε να απαγκιστρωθεί από αυτήν τη σχέση και ότι είχε φτάει στα όριά του. Και που ήταν με την άλλη, συζητούσαν για εμάς. Το εξακρίβωσα.

Λοιπόν, αφού χώρισαν, του έστειλα αν θέλει να μιλήσουμε. Είπε ναι και ανοίξαμε το κουτί με τα παράπονά του. Δεν έκλεινε με τίποτα. Κλάματα… μιας κι εγώ όσο ήμασταν χώρια, σκέφτηκα… Τι έκανα για να κρατήσω αυτόν τον άνθρωπο; Τίποτα. Τον πέταξα. Εγώ θα με άντεχα; Όχι.

Και τώρα προσπαθούμε να σταθούμε στα πόδια μας, μπας και μπορέσουμε να το ξαναπάρουμε από την αρχή. Έχει αλλάξει. Έχω αλλάξει. Πάμε σε ψυχολόγο.

Η ψυχολόγος με κράζει… Ότι έχω σταθεί σε λάθος κομμάτι, ότι εκείνος μπόρεσε τόσο γρήγορα να προχωρήσει. Και μου λέει ότι είναι δικαίωμά του να κάνει ό,τι θέλει μετά από τέτοιο “ξέσκισμα” ηθικό.

Stellou90

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. den kserw an eisai akoma alla hsoun polu egoistria k ena kakomathimeno koritsi prepei na ntrepesai gia ayta pou tou ekanes tou anthrwpou koita na diorthoseis ton xarakthra sou k ase oi goneis mou ktl mhn rixneis allou tis eythines gia tis prakseis sou k ton xarakthra sou euthinese esu

  2. Δε θες ψυχολογο εσυ,ψυχιατρο θελεις. Και ο ανθρωπος αυτος θελει οπωσδηποτε ψυχολογο για να συνελθει κ να συνεχισει τη ζωη του μακρυα σου..

  3. eee….einai alithino auto to gramma??
    isws tha eprepe prwta na pas moni se psuxologo na katalaveis gt toso vrisimo k pws na to kopseis pia k meta na ksanabeis sti zwi autou tou anthrwpou pou exeis talaipwrisei toso polu…an ton thes akoma… an kai de nomizw oti einai agapi auto pou niwtheis gia auton…
    good luck!

  4. Αφου πήγες σε ψυχολογο θα τη βρεις την ακρη με τον εαυτό σου πιστεύω.Τον χρειαζοσουν οπωσδήποτε.Το ίδιο κ αυτος γτ εχει τα θεματά του μιας κ ανεχοταν τέτοια συμπεριφορα από εσένα.Το θέμα αν βγηκε με άλλη νομιζω ότι κ εσυ καταλαβαίνεις ότι είναι το τελευταίο που πρεπει να σε απασχολήσει.Εχεις πολύ δουλεια με τον εαυτό σου.

  5. βρε κοπελα μου γιατι;;; γιατι φερθηκες τοσο σκληρα σε καποιον, ο οποιος μονο το καλο σου ηθελε;;; εισαι παρα πολυ σκληρη, μαλλον εχεις κακα προτυπα στη ζωη σου και κατι πρεπει να κανεις για να αλλαξεις τον τροπο μου σκεφτεσαι και γρηγορα μαλιστα… Εχω μεινει με ανοιχτο το στομα με τον τροπο που λειτουργεις… Βεβαια καλο χαιβανι και ο δικος σου, αξιοπρεπεια+αυτοσεβασμος0. Τι να πει κανεις;; προσπαθησε να αλλαξεις νοοτροπια στο λεω οσο πιο κοσμια μου επιτρεπεται..

  6. δε μπας καθολου καλα κοπελια κοιτα να αλλαξεις μυαλα γτ αμα στον κοσμο κυκλοφορουν ατομα σαν εσενα κινδυνευουμε…

  7. δε κανεις εσυ για σχεση,παρατα το το αθλημα γτ ειναι κριμα να πληγωνονται ατομα που δε φταινε σε τιποτα…κατσε μονη σου να συνελθεις

  8. kai pws apistia einai na kaneis parallila kati me thn sxesh p exeis..o idios efoson se xwrise k dn iksere me poion allon tropo na s deiksei oti einai erwtemenos tou eixes eksantlisei kathe orio…epaikse to teleytaio xarti.epeidh akrivws htan erwteymenos!k pws k thn epomenh p ton phre ikseres oti ean den toy ta xwnes den tha kane tipota..ton esteiles monh sou.paei k ekeinos sthn idia psyxologo….k t eipe pws den xreiazetai na synexisoun alles synedries einai mia xara k pws ayto htan epeidi 5 xronia travage golgotha kai pws htan mia adidrasi p o kathenas tha thn eixe,m eixe balei oria ta opoia egw dne ta eblepa i kalytera den hmoun etoimh na ta dw…ola theloun thn wra tous lene…poses apo esas pisteyete oti ekane kati mempto ?kati asygxwrito???gnwmes thelw

  9. re kopelia mas douleueis?tou ekanes tosa t opoia diati8etai na 3eperasei k esena s noizei t an htan apistia auto h oxi?pou dn htan..egw lew na tn afhseis hsuxo tn an8rwpo mhpws k vrei kamia kopela pou n t dwsei oti a3izei gt esu…o monos logos pou asxoleisai eiani epeidh s plhgwsai tn egwismo s oxi epeidh tn agapas pragmatika..mporei n mn t vlepeis alla etsi einai..8 tn eixes ektimhsei toso kairo an tn agapouses para ta osa eginan alla esu..

  10. Όχι μόνο δεν έκανε κατι μεμπτό ή ασυγχώρητο, αλλά και λίγα έκανε με όσα είχε τραβήξει. Στέλλα, μεγάλωσα κι εγώ μέσα σε πολύ δύσκολη οικογένεια, δεν κακοποίησα όμως ποτέ κανέναν από τους συντρόφους που είχα. Αντιθέτως είχα βάλει ένα στόχο, να αγαπήσω και να αγαπηθώ, να ζήσω ήρεμα. Νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα να “καθαρίσεις” τον εαυτό σου. Το να φέρεσαι άσχημα και να κατηγορείς τους άλλους γι’αυτό (γονείς, γκόμενους, φίλους, κοινωνία) είναι το πιο εύκολο. Το δύσκολο είναι να παραδεχτείς μέσα σου την αλήθεια, να μετανιώσεις και να αλλάξεις. Ως τώρα ήσουν στην εύκολη πλευρά. Δική σου η επιλογή αν θα αρχίσεις το πέρασμα απέναντι.

  11. Είπα να μην σχολιάσω αλλά τελικά θα το κάνω. ʼσε ήσυχο τον άνθρωπο βρε κοπέλα μου.

  12. re

  13. gia mia fora sth zwh s stamata n skeftesai egwistika k ase tn an8rwpo eleu8ero gt o idios mallon dn einai dunatos gia n t kanei….les oti ywnisthkes? gia poio logo?ekeinos ftaiei s auto h esu?auto s trwei mono an efages kerato?stasou ligo st dika s la8h pou einai axarakthrista ap edw k ase tn n eutuxhsei h toulaxisto n prospa8hsei,arketa tn katestreyes ton an8rwpo…akoma kai twra egwistria m akougesai… oute ena s agapw dn mporouses n t peis k s anhsuxei t egw s…mn prospa8hseis n t vreite alla n vreis tn eauto s makria t,mn tn skotwneis allo!!

  14. apo thn ypervoliki agaph oti se katastrefoun oi dikoi mou oxi to antitheto

  15. Κοπελια πας καλα???εχεις προβλημα το ξερεις??που ζουμε θεε μου κακοποιηεις τον αντρα σου παλαβη εισαι??δν κανεις για σχεση κοπελα μου εσυ…τι τον περασες τον αλλον σκυλακι σου???εισαι ενα εγωεκεντρικο ατομο π εσυ νομιζεις εισαι καποια κ ολη η αλλοι σκουπιδια αμα θες παρε σκυλο…γιατι τον περασες τον αλλον?αλλα τι ειναι αυτα τα πραγματα?!!μια σχεση χρειαζεται αμοιβαια αισθηματα αγαπη φροντιδα εσυ αυτα δν ξερεις τι σημενουν κ ουτε θα τα μαθεις ποτε σου γιατι απλα δν πηρες αγαπη κ οποιος δν περνει δν ξερει κ να δινει αγαπη οι ανθρωποι π μεγαλωνουν ετσι δν αλλαζουν ευκολα παλι τα ιδια θα κανεις..ψυχοφαρμακα χρειαζεσαι για να σε ηρεμουν …ε μα πια τα θελες κ τα ακουσες..μαυτα π περιγραφεις τι απαντηση περιμενες???!!!σορρυ π σου μιλησα εστι αλλα εκνευριστηκα μαυτα π εγραψες….παρακαλω να φανει το εμαιλ

  16. den eipa oti ftaiei kapoios pros theou eipa oti thewreisa oti etsi eprepe na kanw k egw ..oti kapoios einai o dynatos k kapoios o adynatos..ma k to paidi…eipe oti me katastrefoun oi dikoi m oxi epeidh DEN me agapane alla epeidh akribws me latreuoun ALLA den mporoun na to ekfrasoun opws isws tha thela egw

  17. ΣΤΕΛΛΑ ΚΡΑΤΑΩ ΜΑΧΑΙΡΙ…

  18. προς free: τί να τον αφήσει; Αφού κι αυτός ψυχάκιας είναι έχει κολλήσει με αυτή την τρελή και δεν ξεκολλάει. Αρρωστημένες καταστάσεις, πρόσεχετε κορίτσια και αγόρια πώς φέρεστε στους ανθρώπους γύρω σας. Ειδικά αυτές τις δύσκολες εποχές.

  19. Βρε stella…η άνθρωποι δεν είναι παιχνίδια να παίζουμε μαζί τους…και ο άλλος ο καημένος “σύντροφος” σου δεν θα έπρεπε καν να προσπαθεί να είναι μαζί του..έχει χάσει 5 χρονια από την ζωή του…θα έπρεπε να σε είχε παρατήσει και να γνωρίσει μια κοπέλα που θα γίνει η σύντροφος του στην ζωή..εσύ φτιάξε πρώτα τα ψυχολογικά προβλήματα που σου έχουν αφήσει οι γονείς σου και μετά ψάχνεις για σύντροφο

  20. θα ηθελα να ρωτησω ποσο χρονων εισαι; και ο πρωην σου ποσο ειναι..; σπουδαζεις ή εργαζεσαι; Οι γονεις σου εχουν καλες οικονομικες συνθηκες ;

  21. Κορίτσι μου…. Τσουβάλι με ψυχοφάρμακα χρειάζεσαι. Κι εσύ και ο άλλος το βλήμα-θύμα που μπορεί και αγαπάει μια τόσο προβληματική προσωπικότητα σαν εσένα. Κόψτε το σβέρκο σας, αλλα προς Θεού, με τα μυαλά που κουβαλάτε ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ να κάνετε παιδί. Έλεος πια!!

  22. den 8a se katigoriso den iparxei logos,oloi kanoume la8i,to katalaves to la8os s omos?8a alla3eis?8a ton ektimiseis?3exna oti ekane den itan kan prodosia,se agapaei sto deixnei,an ton 8es prospa8ise na ton kerdiseis to a3izei opos k esi a3izeis mia eukairia mazi tou

  23. ενταξει κοπελα μου , προφανως μας δουλευεις !!!

  24. Νταλικιερισα εισαι ?? πολυ βρισιμο βρε παιδι μου!

  25. oti na nai den kaneis esu gia sxesh kopelia sou pernage gia auto ta ekanes sou aksizei na gnwriseis kapoion pou na se exei sto ftisimo na se koroideuei na se keratwnei gia na deis pws einai anti na les doksa to theo exw enan anthwrpo dipla mou pou magapa esy den ton ektimouses oute ton sevosoun giayto sou aksizei ena remali na deis pws einai otan se plhgwnoun

  26. eipes kati…oi goneis s se meiwnoun…
    esi loipon meiwnes auton… stella m koitaxe na prospathiseis na allaxeis gia na eisai eutixismeni. autos o anthropos mporei na s prosferei ta pada. tha to axizeis mono an tou prosfereis sevasmo k agapi.kali tixi…

  27. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ.ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΜΩΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗ ΛΥΣΗ ΕΝΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ. Δ Ε Ν Π Ρ Ο Κ Ε Ι Τ Α Ι ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΕΔΩ ΑΛΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΩΠΑ ΩΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΕΣ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΝ ΧΑΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΕΛΕΙΠΕ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΚΟΜΗ.ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΩ ΤΠΤ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.ΟΤΑΝ ΠΟΝΑΩ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΩ,ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ.ΤΟΥ ΛΕΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ!Κ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΦΥΣΙΚΑ!ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ…ΤΙ ΘΑ ΦΑΕΙ,ΑΝ ΚΡΥΩΝΕΙ,ΠΩΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ.ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ. Μ Π Ο Ρ Ε Ι Σ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΓΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ!Κ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΠΡΩΤΑ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!ΑΞΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΣΕ ΣΕΝΑ!

  28. η αληθεια ειναι οταν διαβασα την ιστορια σου σκεφτηκα τι κανει αυτη η κοπελα??αλλα δεν θα σε κατηγορησω,γιατι προφανως εσυ ξερεις ακριβως πως του φερεσαι και πως ειναι λαθος αλλα ο εγωισμος σου δεν σε αφηνει.το παλληκαρι δεν εκανε τιποτα κακο και ανανδρο.5 χρονια τον παιδευεις ασχημα και ηθελε να βρει τον τροπο να ξεφυγει απο εσενα αλλα απ την αγαπη και την λατρεια που σου εχει δεν τα καταφερε!θα επρεπε να εισαι ευτυχισμενη και οχι παλι δυσαρεστημενη και να αναρωτιεσαι τι σου εκανε.εχεις πολυ λαθος συμπεριφορα σε σημειο που κανενας δεν θα σε ανεχοταν.ετσι πεφτεις στα ματια τον αντρων και γι αυτο θα επρεπε να εκτιμησεις αυτων των ανθρωπο που σου φερθηκε τοσο καλα.Αλλαξε πριν θα ειναι αργα και θα το μετανιωνεις!τετοιοι αντρες δεν υπαρχουν ,με αυτη την συμπεριφορα που εχεις θα σου αξιζε κατι αντιστοιχο.Εχεις πολλα ψυχολογικα που αν δεν νιωθεις οτι θα θεραπευτεις αστον ανθρωπο ησυχο μου τον καταντησεις και εκεινον με ψυχολογικα,που πιστευω θα εχει αποκτησει.Αγαπησε πρωτα τον εαυτο σου και δες τις ομορφιες της ζωης,χαμογελα,ερωτευτειτε καντε ερωτα καντε σεξ και ασε πισω την βιαιη και αρρωστη συμπεριφορα σου.εισαι μικρη ,του 90΄’? αν δεν κανω λαθος.εχεις μπροστα σου τα πιο ωραια χρονια και ειναι κριμα να τα χασεις εχοντας τοσο ξεφτιλιστικη συμπεριφορα.το αξιζει το παλληκαρι.εξω οι περισσοτεροι ειναι απιστοι,ρεμαλια ειτε γιατι το γουσταρουν ειτε γιατι ειναι μαγκια.μονο αν θα χωριζες και θα γνωριζες αλλους θα καταλαβαινες την αξια του.

  29. βρες τα με τον εαυτο σου και μετα κανε σχεσεις! κοιτα να δεις κατι καλα παιδια πισω απο που τρεχουν !!!!

  30. είναι αυτά που έλεγα πριν. τα κορίτσια πια έχουν ξεφύγει τελείως δεν πάνε καλά αυτό το κορίτσι τώρα προσπαθεί να βγάλει τα αποθημένα της σταγόρια και να εκδικηθεί τους ανθρώπους για αυτά πούχει περάσει; δεν καταλαβαίνω αυτή τη συμπεριφορά. κορίτσι μου τι να πω κορίτσια σαν εσένα μας έχουν καταστρέψει και δεν κάνουν σχέση πια ταγόρια και μας έχουν παρατήσει. εσείς φταίτε. που ταγόρια δεν θα κάτσουν να ψάχνουν κορίτσια σαν εμένα που είναι καλά κορίτσια και για σχέση γιατί βλέπουν κορίτσια που δεν φέρονται καλά όπως εσύ και σκασίλα τους να κάνουν σχέση. τι να πω πως έχετε γίνει έτσι. ντρέπομαι που είμαι γυναίκα και που ακόμα και στα κορίτσια που δεν έχουμε χαλάσει ταγόρια βλέπουν τις δικές σας συμπεριφορές. δηλ σε μένα πχ θα δουν εκ πρώτης όψεος καρίτσια σαν εσένα κατάλαβες όχι το καλό κορίτσι. αυτό δεν μαρέσει εμένα. σας παρακαλώ να βάλετε το σχόλιο μου είναι σημαντικό να το δούν και άλλα κορίτσια και ελπίζω και η ενδιαφερόμενα. έλενα τι σχέση έχουν αυτά που ρωτάς με το θέμα μας και την άναδρη συμπεριφορά του κοριτσιού;

  31. KLEISOY STO TRELADIKO ME SOURLOMIA ISOVIA ..KOLOSKILO !!!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More