Στρατούλα: “Δεν μου έχει πει ακόμα ότι με αγαπάει”

Σε λίγες μέρες κλείνω εφτά μήνες με το αγόρι μου και δεν μου έχει πει ακόμα “σ’ αγαπώ”!

Ούτε εγώ του έχω πει όμως γιατί περιμένω να μου πει πρώτος. Τι να κάνω;

Σημαίνει ότι δεν με αγαπάει αφού δεν μου το λέει τόσο καιρό που είμαστε μαζί;

Στρατούλα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Στράτα στρατούλαααα κούπεπε μικρούλαααα

  2. hellooo! υπαρχουν και εκεινοι οι ανθρωποι που το λενε ΜΟΝΟ οταν πραγματικα το εννοουν..δεν θελουν να εχουν αμφιβολιες…αν ειχε περασει 1 χρονος και τοτε πραγματι επρεπε να το σκεφτεις..αλλα σκεψου και το αλλοοο!! καλυτερα να στο δειχνει παρα απλα να στο λεει..αφου οπως ξερουμε εμεις θελουμε πραξεις κι οχι απλα λογια..που μπορει ορισμενες φορες να ναι και του αερα! εσυ πες το οταν θα το αισθανθεις..κι οχι περιμενωντας να το πει εκεινος πρωτος!

  3. ειμαι 31 χρόνια με τον ίδιο άντρα, δεν με έχει απατήσει ποτέ, το σεξ είναι καταπληκτκό, δεν μπορεί ούτε μια μέρα μακριά μου, αλλά δεν μου έχει πει ότι με αγαπάει

  4. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ..ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΑΥΤΟΝ,ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ.ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΛΕΝΕ Η’ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ.ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More