Thalia: “Εσείς τι πιστεύετε ότι συμβαίνει; Καμιά συμβουλή για να εξερευνήσω το θέμα περισσότερο;”

Γεια σας!

Πήρα το θάρρος να σας γράψω γιατί με έχει προβληματίσει κάτι εδώ και αρκετό καιρό. Είμαι με το αγόρι μου κοντά στα πέντε χρόνια τώρα εκ των οποίων τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είμαστε σε σχέση από απόσταση, επειδή σπουδάζω στο εξωτερικό.

Πριν από τρία χρόνια, ένα καλοκαίρι που είχα γυρίσει από erasmus είχαμε πάει διακοπές: εγώ, το αγόρι μου (Άλεξ), η αδερφή του (Αλίκη), η κολλητή της αδερφής του (Μιρέλα) και ο κολλητός του αγοριού μου (Μάκης).

Ήταν μάλιστα κανονισμένο να γίνει κατάσταση μεταξύ του Μάκη και της Μιρέλας. Ωστόσο, η Μιρέλα, που εγώ πρώτη φορά στις διακοπές την είχα δει, έλεγε σε μας ότι κάτι παιζόταν με κάποιον -λέει- που δούλευε σε ένα νησί και δεν ήθελε τον Μάκη.

Την έπιανα όμως σε άσχετες στιγμές να κοιτάει περίεργα τον δικό μου, να πετάει χαζές σπόντες του στιλ: “το ζώδιό σου ταιριάζει πάρα πολύ με το τάδε”, που τύχαινε να είναι το δικό της… Με αποκορύφωμα το εξής συμβάν…

Είχαμε πάει οι τρεις μας να πιάσουμε ξαπλώστρες και σε κάποια φάση γυρνάει αυτή και μπροστά μου του ζητάει να της βάλει αντηλιακό! Το αγόρι μου με ρώτησε σαστισμένος: “Να βάλω;”. Κι εγώ είπα: “Με ρωτάς; Κάνε ό, τι καταλαβαίνεις” και πήγα για βουτιά. Ok, πολύ ηλίθιο από μέρους μου, αλλά δεν το περίμενα!

Αυτός της έβαλε. Εγώ μετά κρατούσα μούτρα σε αυτόν μόνο. Σιγά μην έδειχνα τίποτα στην άλλη! Και φρόντισα έκτοτε να ξεκόψω με την αδερφή του με την οποία κάναμε πολύ παρέα μέχρι πρότινως. Ο λόγος; Η Μιρέλα ήταν κολλητής της και όποτε λέγαμε να πάμε κάπου η Αλίκη όλη την ώρα ήταν… “α, να έρθει και η Μιρέλα!”

Να σημειώσω σε αυτό το σημείο ότι με ό, τι είχε γίνει εγώ πλέον δεν την πήγαινα τη Μιρέλα. Ούτε να τη δω! Με τα πολλά, πέρασε ο καιρός. Τσέκαρα το facebook του φίλου μου γιατί την είχε friend και του ξεκαθάρισα ότι πρέπει να τη διαγράψει. Αυτός αρχικά έλεγε: “Πως θα το κάνω από τη μια μέρα στην άλλη; Είναι κολλητή της αδερφής μου κι αν ρωτήσει γιατί την διέγραψα τι θα πω;” κλπ., αλλά μπίρι-μπίρι τη διέγραψε.

Και πριν από ένα χρόνο περίπου που ξεκίνησα να σπουδάζω έξω, ξαναφούντωσα γιατί είδα στο account του (ναι, ναι… πήρα τον κωδικό γιατί με σχέση από απόσταση ήθελα να ξέρω τι γίνεται και διαβάστε…) η Μιρέλα είχε πάρει χαμπάρι προφανώς ότι δεν τον είχε φίλo και έστειλε friend request. Το “ignorisa”, ξανάστειλε, το “ignorisa”, ξανάστειλε κι έβαλα αυτή τη φορά το φίλο μου να μπει και να το κάνει ignore γιατί ο ίδιος ισχυριζόταν ότι αυτή όπως του έλεγε η Αλίκη την ενδιέφερε άλλος, ότι αποκλείεται να τον ήθελε κλπ.

Μετά από αυτό ζήτησα από τον φίλο μου να μιλήσει με την αδερφή του και να τη ρωτήσει ξεκάθαρα αν η Μιρέλα τον γούσταρε. Με τα χίλια ζόρια, δύο μήνες παρακαλώ (πως να το πει στην αδερφή του με τέτοιο τρόπο που να μην μη εκθέσει γιατί όλοι είχαν καταλάβει ότι δεν την πήγαινα πλέον τη Μιρέλα) της είπε για αυτά.

Η Αλίκη έλεγε ότι δεν υπήρχε περίπτωση, ότι η Μιρέλα είχε άλλον -όχι γκόμενο, κάποιον που κάτι παίζει και είναι φαντάρος- κι ότι μάλλον έστελνε… έτσι, για να μου τη σπάσει. ΗοΗο… δηλαδή να μου τη σπάσει στέλνοντας friend request που εγώ αν ο φίλος μου δεν έδινε κωδικό δεν θα τα έβρισκα ποτέ; Τέλος πάντων, από όλο αυτό είμαι εγώ η υπερβολική;

Τέσσερις περιπτώσεις υπάρχουν και πείτε μου…

1. Η Μιρέλα είναι ένα χαζό και ηλίθιο που απλά στέλνει τέτοια requests κι έχει τέτοια συμπεριφορά γιατί είναι χαζή (έτσι λέει ο φίλος μου).

2. Η Μιρέλα γουστάρει το φίλο μου, αλλά ο φίλος μου δεν ανταποκρίνεται.

3. Η Μιρέλα γουστάρει το φίλου μου και έχει παιχτεί κάτι άλλο που δεν ξέρω.

4. Η Μιρέλα δεν τον γουστάρει και απλά όλα γίνονται για να μου τη σπάσει (έτσι λέει ο φίλος μου που προσπαθεί να με πείσει ότι είμαι η μία και μοναδική και με τον οποίο πάμε για αρραβώνα όταν με το καλό τελειώσω)

Εσείς τι πιστεύετε ότι συμβαίνει; Καμιά συμβουλή για να εξερευνήσω το θέμα περισσότερο και πως; Κι αν όλα αυτά γίνονται απλά για να μου τη σπάσει…
Έχει ένα πολύ ηλίθιο στιλ αυτή, όλη την ώρα πετάγεται να πει τη γνώμη της, ακόμη κι όταν είχε συμβεί κάτι οικογενειακό της Αλίκης, χωνόταν να μάθει τι συμβαίνει… Όταν ήμασταν διακοπές και ήταν να παίξουμε trivial αγόρια-κορίτσια ο φίλος μου έλεγε: “αχ, όχι η κοπέλα μου σε αυτήν την ομάδα, τα ξέρει όλα” και η Μιρέλα έσπευσε να πει: “ε, κι εμείς ξέρουμε…”

Ουφ! Αρκετά σας είπα. Η σειρά σας… 🙂

Thalia

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Θαλια μου συγγνωμη που θα στο πω,αλλα ναι εισαι υπερβολικη..εχεις αυτη την αρρωστημενη ζηλεια που οδηγει σε κατινια..κατ’αρχην,μονο και μονο απο αξιοπρεπεια δεν επρεπε να μπαινεις κ να ψαχνεις τον λογαριασμο του φιλου σου,γιατι αυτο εκτος των αλλων δειχνει οτι δεν του εχεις εμπιστοσυνη..λογικο ειναι να εχεις καποιες φορες τις αμφιβολιες σου,αλλα εσυ υπερβαλλεις..επισης,απο τη στιγμη που το αγορι σ δεν σου εχει δειξει κατι δεν θα επρεπε να του λες τιποτα απολυτως κ απλα να ψαχνεις διακριτικα..τελος,το οτι την εσβησε απο φιλη στο fb φανηκε πολυ ανωριμο απο μερους του (βασικα εσυ τον πιεσες)..και στο κατω-κατω θα επρεπε να εισαι χαρουμενη που ενω του την πεφτει καποια,αυτος ειναι μαζι σου..σοβαρεψου και δες τα πραγματα οπως ειναι,γιατι θα τον χασεις κ θα ειναι αργα μετα,..

  2. Egw pistevw pos mallon auth h kopela prepei n agoustareu ton diko sou..den nmz omws na exei pextei kati metaxy tous..kai ustera apo 5 xronia ama den sou exei deixei kati ypopto mn skeftesai asxhma gia ekeinon 🙂 pantwss auth h kopela sigoura den einai soi!! keep her away!! elpizo na se boi8isa..filakia sou :))

  3. Και μόνο απο το όνομά της καταλαβαίνω οτι η Μιρέλα είναι παιχνιδιάρα και θα σου σπάσει τα νεύρα! Δεν νομίζω οτι γουστάρει ειδικά τον φίλο σου. Ετσι κάνει με όλους.

  4. βασικα μας ζαλισες και δεν καταλαβαμε τπτ απο το προβλημα σου!

  5. fili thalia ti allo na kaneis diladi gia na to exereuniseis?? mono ntentektib den exeis valei…ego tha sou po 2 pragmata:1. an o allos thelei na kanei kati me alli oti kai na kaneis oso kai na to psaxeis mporei na exei kanei kai na min matheis pote tpt…opote to kalitero pou exeis na kaneis einai na min piezeis toso poli ton filo sou…eidika apo ti stigmi pou eisai makria…frontise o xronos pou pernate mazi na einai epikodomitikos…gt esi eisai i moni pou mporei na ton othisei na paei me kapoia alli…an niothei oti sinexeia prepei na apologeitai kai na tsakonetai tha psaxei na vrei kapoia pou tha tou xamogelaei kai den tha ton katakrinei sinexeia…kai stamata na exeis toso poli anasfaleia me ti sxesi sou…thelei na einai mazi sou kai einai…isos an den tou thimones me tetoia themata na sta elege apo monos tou…an ixere oti that to antimetopiseis psixraima kai oti tou exeis empistosini na ta sizitousate auta…2. i sigkekrimeni kopela mporei ontos na ton goustarei…mporei omos na einai kai to styl ginaikas pou thelei na travaei ta vlemmata pano tis…pou thelei na goiteuei kai eidika autous pou exoun sxesi…eixa mia fili kapote etsi i opoia prospathouse sinexos na asxolountai oloi mazi tis…na to paizei oti einai anoteri se ola…xaraktira, emfanisi, exipnada…kai kirios auto to ekane me osous evlepe oti exoun sxesi…akoma kai me ton diko mou filo…kai ipotithetai itan kolliti mou…einai diko tis komplex min asxoleisai…good luck!

  6. τον γουσταρει σιγουρα και του δικου σου του καλοαρεσει ισως και μονο απο τονωση τοιυ εγωισμου του ισως και οχι….

  7. Καλησπέρα! δεν μας διευκρίνησες πόσο χρονών είσαι..αυτή η ‘υστερική’ συμπεριφορά σε σχέση με το αγόρι σου και με μια κοπέλα , δείχνει οτι πρέπει να είσαι ή 15 χρονών ή έχεις φοβερά χαμηλή αυτοπεποίθηση. Από αυτα που γράφεις καταλαβαίνω οτι θα σου άρεσε τελικά να έχει παιχτεί κάτι μεταξύ τους για να τονώνεις κ να ευχαριστήσεις τις σκέψεις σου…Δεν έχεις λόγους να τον κυνηγάς, αν είναι να φύγει με άλλη, πίστεψέ το θα το κάνει, είτε παρακολουθείς το προφίλ του, είτε όχι…Και πρόσεξε μην είσαι τελικά ΕΣΥ που θα τον στείλεις στην αγκαλιά της άλλης ή οποιασδήποτε άλλης μόνο κ μόνο από την εμμονή σου να κυνηγάς φαντάσματα…Ακόμα και να γίνεται κάτι με την άλλη , δεν είναι τρόπος αυτός για να τον κερδίσεις πίσω..!

  8. Αγαπητή Θάλια,
    η δική μου περίπτωση μοιάζει πολύ με τη δική σου…! Είμαστε με το φίλο μου αρκετό καιρό μαζί και το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια κοπέλα που συμπεριφέρεται με πολύ παρεξηγίσιμο τρόπο…! Δυστυχώς δεν έχει κάνει ακόμη κάτι τόσο τρανταχτό ώστε να βρω πάτημα και να μιλήσω ξεκάθαρα στο φίλο μου χωρίς να θεωρηθώ υπερβολική αλλά με διακριτικό τρόπο θεωρώ οτι τον φλερτάρει. Αλλάζει τον τόνο της φωνής της, πετάει υπονοούμενα δήθεν για πλάκα και άλλα συναφή. Εκένος με μπερδεύει. Δείχνει πολύ φιλικός μαζί της και μου λέει πως απλώς τη συμπαθεί πολύ και τίποτα περισσότερο. Την περάζει καμιά φορά, δείχνει όντως πως τη συμπαθεί, τώρα αν συμβαίνει και κάτι άλλο τί να πω…! Ξέρω πως νιώθεις κι εχω να σου πω 2 πράγματα: 1) φρόντισε να τον καλύπτεις και να του μιλάς όμορφα χωρίς πίεση. Όπως αναφέρθηκε και στο δεύτερο σχόλιο, καμιά φορά η δική μας συμπεριφορά είναι που απομακρύνει το σύντροφό μας και τον σπρώχνει σε όποια περιμένει στη γωνία σε θέση εοιμότητας. Μην την κατακρίνεις συνεχώς μπροστά του γιατί καταλήγεις να φαίνεσαι εσύ η ”λίγη” και μικρόψυχη κι εκείνη η καημένη που άδικα κατηγορείται! Όχι! Να φαίνεσαι άνετη και σίγουρη για τον εαυτό σου! 2) Μπροστά της να είσαι φιλική -είπαμε ανωτερότητα- συγχρόνως όμως τρυφερή προς τον φίλο σου, Δείξε της πως η σχέση σας είναι μια χαρά και πως δεν έχει ελπίδες. Όσο σε βλέπει νευριασμένη και απόμακρη αυτή θα αναθαρρεί! Σχετικά με το φίλο σου…ο χρόνος θα δειξει! Αυτό λέω και για τη δική μου περίπτωση! Θέλω να πιστεύω όμως οτι το πόσο γερά θεμέλια έχει μια σχέση παίζει μεγάλο ρόλο! Έυχομαι τα καλύτερα!

  9. agapiti m thalia, k egw stin thesi to idio tha ekana gia aftous pou thewroun katinia na 4axneis to facebook tou filou sou min tous akous! egw se vriskw logiki kopela kai kala kaneis pou ise proliptiki giati pote den 3ereis! egw pistevw oti o filos sou den exei kanei tipota me auti tin isteriki mirela…prepei na ine polu xazi i kopella gia na kanei toso anoita pragmata…mallon den se simpathei k se zilevei giafto ta kanei ola auta gia na xalasei tin sxesi sou esena kai tou agoriou sou! to kalutero pou exeis na kaneis ine na ko4eis kathe epafi me afti tin anwrimi! k egw stin thesi sou tis idies amfivolies tha ixa! parola auta pistevw oti to agori sou ine pisto se esena parolo p i mirela mporei na ton goustarei! xxx elpizw na voithisa! :):)

  10. Εγώ πάλι πιστεύω ότι η Μιρέλα δεν έχει προσωπική ζωή και την βρίσκει να δημιουργεί προβλήματα, η κοπέλα έχει θέμα… Μην ασχολείσαι μαζί της μπροστά της να είσαι άνετη και με αυτοπεποίθηση. Εσύ έχεις αγόρι αυτή όχι.

  11. katarxas eleos me auth th xazomara pou legetai facebook. vhxeis, to anevazeis sto facebook, kruwses to anevazeis sto facebook….mexri kai autos o psuxas8enhs pou dolofonhse thn kopela tou otan anevase meta ena mhnuma me thn tupou “apologia” tou breuhkan apo katw 32 atoma pou ekana like!!!!!!ti like vre anegkefale?thn katakreourghse thn kopela…tespa kleinei h paren8esh. eiste mazi 4 xronia…deixtou ligo empistosunh an kai pisteuw oti den to kaneis toso apo zhlia oso apo gunaikeia antizhlia.den 8a na ths dwseis thn euxaristhsh oti ekeinh exei to panw xeri…akouse me omws mhn vazeis to filo sou se auto to tripaki gt h monh p 8a xasei eisai esu…psuxraimia kai epipedo panw apo ola….

  12. η μιρελλα αρχισε να γουσταρει τον φιλο σου απο την στιγμη που τον ειδε με καποια να περναει καλα.αυτο το συνδρομο το εχουν πολλες κοπελες τις ιντριγκαρει τους δημιουργει ενδιαφερον για την ζωη τους να μπουν σε τετοιες διαδικασιες.ανασφαλεια αναγκη για επιβεβαιωση ειναι τα κυριοτερα που τις οδηγουν .δεν νομιζω οτι κινδυνευεις απο αυτην παντως απο την στιγμη που ο φιλος σου ειναι οκ.και αν τελικα σου παρει οπως φοβασαι το αγορι σου δεν θα φταιει αυτη αλλα τα κενα που εχουν δημιουργηθει στην σχεση σας.μια δυνατη και καλη σχεση με σωστα θεμελια δεν χαμπαριαζει απο τετοιες κοπελες

  13. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ..

    ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΙΡΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΧΩ ΧΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΖΙ.. ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΞΑΝΑ ΒΓΕΙ. ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΛΙΓΟΙ ΜΗΝΕΣ ΑΥΤΟΣ ΞΑΝΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΕΚΟΨΕ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΕΚΟΨΩ, ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΩ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Ή ΚΑΚΟ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΩ ΠΛΕΟΝ. ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΧΑΛΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ;;
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ… ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ;;

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!! 🙂

  14. PROS MARIA POU EKANE LA8OS KI ESTEILE EDW THN ISTORIA THS..
    http://www.tlife.gr/Article/%CE%A3%CE%A7%CE%95%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3%CE%9A%CE%91%CE%99SEX-LOVESTORIES/0-82-23144.html

    diavase thn istoria mou kai ta parakatw sxolia.. eimai me kapoion allo pleon, polu polu xalara, gia na exw kati na asxoloumai ki egw ki ekeinos kai na niw8oume omorfa.. o erwtas mou gia ton prwhn den exei svhsei, alla den gurnaw pisw.. etsi ki me mena, enw exei allh kopela e3akolou8ei na me enoxlei ta vradia kai na me zhtaei pisw, xwris na xwrizei! koita ton eauto sou, vres kapoion allo kai ola 8a pane kala.. kai na 8umasai : POTE SOU NA MHN AFHNEIS KANENAN NA SOU FERETAI SA SKOUPIDI! POTE SOU!

  15. o sintrofos su esena theli…an tin ithele tha itan mazi tis…den xriazete oute na zilevis ke sigura oute na stenaiese…prospathise na kratisis tin sxesi su zontani…ine poli poli diskoli i sxesi eksapostaseos… to ksero, gia 2 oloklira xronia ixa ke ego sxesi eksapostaseos…telika me ton kalo mu pantreftikame prin apo merikus mines.

  16. me to na ginese spastikia 8a dimiourgiseis provlima ekei p den iparxei.. sto telos 8a ton deis stin agkalia tis k 8a eisai esi k mono i xameni!! xalarwse k apolause auto p exeis! dei3e anwterotita mbrosta tis k episis na dei3eis oti eisai k mia xara me tn filo s!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More