Τη διεκδίκησε, κάνανε σεξ και μετά άρχισε να τα μασάει. Μια φίλη χρειάζεται τη γνώμη σου…

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ…

Είμαι 22 ετών. Από τα 17 μου μέχρι σήμερα είχα μία μόνο σχέση, που περισσότερο μη σχέση την έλεγες. Μια μαζί, μετά χώρια, μετά πάλι μαζί! Κι όλο αυτό το διάστημα πέρασε έτσι.

Εγώ ήμουν πολύ πολύ ερωτευμένη. Τόσο που είχα πειστεί πως δεν θα ερωτευθώ ποτέ ξανά κάποιον άλλον. Τέλος πάντων, ας μην ασχοληθώ άλλο με εκείνον… Απλά τον αναφέρω για να δείτε πως πέρασαν αυτά τα χρόνια μου, πως πληγώθηκα και ταλαιπωρήθηκα πολύ και πως δεν είχα κάποια άλλη σχέση, δεν είχα κάνει έρωτα με κανέναν άλλο.

Μέχρι πριν κάποιους μήνες, όπου μπήκε στη ζωή μου ξανά ένας παλιός μου φίλος. Ποτέ δεν είχαμε κάνει κάτι. Ήμασταν απλά γνωστοί. Μάλιστα εκείνος είχε κόψει μαζί μου μόλις έκανε σχέση, κάτι το οποίο με ενόχλησε, αλλά δεν με ένοιαξε και πολύ! Είχαμε να μιλήσουμε δύο χρόνια… και ξαφνικά βλέπω μήνυμά του με μια γελοία δικαιολογία!

Εγώ δεν πολυ-ήθελα, αλλά εκείνος για εβδομάδες επέμενε και με φλέρταρε… πως νομίζει ότι με βλέπει στο δρόμο κι άλλα τέτοια! Έστελνε συνεχώς μηνύματα -πρωί και βράδυ, επέμενε να βρεθούμε, να βγούμε, να τα πούμε… Μέχρι που βγήκαμε και ξαναβγήκαμε και ξαναβγήκαμε… Και κάποια στιγμή με φίλησε.

Κι ένιωσα τέλεια! Ενώ δεν ήθελα καν… Αλλά το ένιωθα τόοοσο ήρεμο… ότι κολλούσε… πως ήταν ό, τι ήθελα και χρειαζόμουν. Και ξαναβγήκαμε και ξαναβγήκαμε. Μου εξήγησε πως θέλει να γνωριστούμε, να κάνουμε έρωτα κι αν θέλουμε κάποια στιγμή να είμαστε μαζί… Πως δεν θέλει απλά ένα βράδυ μαζί μου, ότι του αρέσω ως γυναίκα και θέλει να κάνουμε σεξ, αλλά δεν ξέρει αν θέλει σχέση μαζί μου ή όχι και πως αυτό θα το αποφασίσουμε στην πορεία… Ότι χώρισε άσχημα με την προηγούμενη κι ότι πιέστηκε πολύ με την πρώην του… Πως εκείνη του δημιούργησε πρόβλημα ψυχολογικό, γιατί του είπε πως δεν την ικανοποιούσε κι άλλα τέτοια.

Κι εκείνη βρήκε αμέσως άλλον. Αλλά πως με θεωρεί όμορφη και πολύ ερωτική, πως με ποθεί και πως αν θέλω κι εγώ να ξεκινήσουμε με μια ερωτική σχέση χωρίς πολλά-πολλά και χωρίς να δίνουμε αναφορά για το τι κάνουμε κάθε στιγμή. Ξεκαθάρισα πως ξεπέτες δεν κάνω! Αλλά μια ερωτική σχέση με πιθανές προοπτικές δεν με χαλούσε καθόλου. Το αντίθετο μάλιστα!

Μέχρι που κάποια στιγμή κάναμε έρωτα. Ήταν όμορφα, ήταν πολύ τρυφερός και γλυκός…. Ο πρώην ήταν καλύτερος εραστής, αλλά αυτός ήταν πολύ διαφορετικός. Σαν σεξ δεν ήταν κάτι τρομερό, αλλά σαν βραδιά ήταν πολύ όμορφη και γλυκιά. Εν τω μεταξύ, ο πρώην μου, ο οποίος έχει πάρει τη μισή Ελλάδα -δεν αστειεύομαι, είχε πάρα πολλές πριν από μένα- μου είχε πει πως δεν είχε άλλη σαν εμένα στο σεξ, πως δεν έχει ξανανιώσει έτσι. Το αναφέρω για να δείξω πως είμαι καλή. Δεν μπορεί να μην του άρεσε το σεξ μαζί μου! Αφού άρεσε σε μένα, που είμαι απαιτητική.

Μάλιστα, μόλις τελειώσαμε, είπε πως ήταν πολύ καλά για πρώτη φορά! Έδειξε ενθουσιασμό, πως του άρεσε. Να σημειώσω βέβαια πως με ρώτησε πως πέρασα, αν όντως πέρασα καλά κι αν έφτασα σε οργασμό ή αν προσποιήθηκα. Αν είναι δυνατόν! Δεν θα προσποιούμουν ποτέ! Το αναφέρω μήπως δείχνει κάτι: πως είναι ανασφαλής, ας πούμε!

Μετά εκείνος είχε κάποια σεμινάρια. Εγώ κάτι εργασίες στη σχολή. Είχαμε περίπου δέκα μέρες να βρεθούμε και είχαμε μιλήσει δύο φορές! Του έστειλα ένα μήνυμα του τύπου ok, να πάμε χαλαρά… αλλά πόσο χαλαρά πια; Και προσβλήθηκε! Από εκεί, όλα πήγαν στραβά! Μου έκανε μούτρα, ζήτησα συγνώμη …και μετά μιλούσαμε χαλαρά, αλλά ένιωθα πως απέφευγε να βρεθούμε. Μία το μπάσκετ -παίζει φανατικά, μία θέλει να μείνει μόνος, μία το μεταπτυχιακό και το διάβασμα, μία οι φίλοι του, μία οι γονείς του, μία να δει τον αδερφό του που είναι παντρεμένος στη Λάρισα…

Ε, δεν μπορεί συνέχεια να μην μπορούσε!!! Ένιωθα πως μειώνει τη νοημοσύνη μου κι ότι δεν έχει τα “κότσια” να μου πει πως ήθελε απλά να με π****/πως είναι γκέι/πως θέλει την πρώην/πως…/πως…/πως…! Καταλαβαίνετε! Αλλά δεν μπορώ να πιστέψω πως μπήκε σε τόσο κόπο να με βρει μετά από τόσα χρόνια, να με γνωρίσει, να με κερδίσει απλά και μόνο για να κάνει σεξ! Είναι ωραίος άντρας, σίγουρα μπορεί να βρει κάποια! Ειδικά αν δείξει το αυτοκίνητό του ή αναφέρει τις σπουδές του! Τόσες κυκλοφορούν που είναι διαθέσιμες. Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό!

Κάποια στιγμή, με είδε με την παρέα μου και μου έστειλε μήνυμα πως δεν με έχει ξεχάσει, αλλά είχε τρεξίματα και να βγούμε μία από αυτές τις μέρες. Εγώ για να το παίξω χαλαρή και άνετη είπα ok, δεν τρέχει τίποτα! Θα στείλω εγώ, γιατί δεν ξέρω πότε μπορώ…

Και έστειλα μετά από τρεις μέρες. Και η απάντηση που πήρα είναι πως δεν έχει όρεξη αυτό το διάστημα και θα στείλει εκείνος κάποια στιγμή, αλλά αν αργήσει να μην θυμώσω και να μην το πάρω προσωπικά… και τέτοια!

Μέχρι που έναν μήνα μετά του ζήτησα ξακάθαρα εξηγήσεις! Και τσακωθήκαμε πολύ άσχημα, γιατί εκείνος ένιωθε πως δεν μου χρωστούσε κάποια εξήγηση.

Έκανε δύο μήνες να μου μιλήσει. Βέβαια, δεν έστειλα κάτι κι εγώ… Και τώρα, πάλι αρχίσαμε να μιλάμε… να φλερτάρουμε, να δείχνει πάλι το ίδιο ενδιαφέρον όπως στην αρχή. Άρχισε να ανοίγεται πάλι, να μου μιλάει για τον εαυτό του και τα προβλήματά του. Μέσω τηλεφώνων όλα αυτά. Δεν είχαμε βρεθεί. Μέχρι που… εκεί που έλεγα πως τον έβγαλα από το καβούκι του… να! Τα έριξε πάλι σε μένα!

Πως είμαι βαρετή και δεν έχω τα ίδια ενδιαφέροντα με εκείνον, ενώ εκείνος έχει δραστηριότητες και το μπάσκετ και το μεταπτυχιακό. Και πως δεν θέλει πλέον να αφιερώσει χρόνο στο να με γνωρίσει! Πότε πρόλαβε να το δει αυτό; Αφού είχαμε βρεθεί πολύ λίγες φορές και μέχρι τότε έδειχνε πως περνούσε πολύ καλά μαζί μου! Αν δεν ήθελε, γιατί βγήκαμε τόσες φορές με δική του πρωτοβουλία; Και γιατί προχώρησε μαζί μου;

Κι αυτή η αλλαγή; Αφού το προηγούμενο βράδυ κανονίζαμε μέσα στις επόμενες μέρες να βρεθούμε…. (για ποτό και σεξ). Τι λέτε; Χαμένη υπόθεση; Ή να προσπαθήσω σε λίγο καιρό πάλι; Είμαι ερωτευμένη…

Ntorettaki

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Χαμένη υπόθεση…Σίγουρα!! Το παιδί σου είπε απο την αρχή πως θέλει μόνο να κάνετε σεξ και αν προκύψει κάτι άλλο, τότε το συζητάτε…Όμως δεν του προέκυψε!!! Και εσύ, ενώ έλεγες πως δεν κάνεις ξεπέτες, τελικά έκανες μαζί του, γιατί τάχα ήσουν ερωτευμένη!! Και μετά του ζητάς και ξεκάθαρες εξηγήσεις!!!! Αν είναι δυνατόν! Εξηγήσεις ως προς τι; Σου είπε από την αρχή, ότι απλά θέλει να το κάνετε και να περνάτε καλά, στα πλαίσια μιας “ερωτικής φιλίας” και ίσως, αν προκύψει και αν θέλετε και αν ο καιρός είναι καλός και αν… και αν…τέτοιες βλακείες που λεν οι άντρες για να ρίξουν κάποια στο κρεβάτι που ξέρουν πως θα πέσει, απλά θέλει λίγα παρακάλια παραπάνω από τις άλλες! Έπαιξες και έχασες, λοιπόν! Πέρασες καλά, αλλά μέχρι εδώ! Η γνώμη μου είναι απλά να τον ξεχάσεις και να πας παρακάτω…

  2. asxoli8ikes perissotero ap’oso 8a prepe!!!!! proxwra!!!

  3. Δεν είσαι ερωτευμένη , κορίτσι μου, κολλημένη είσαι! Ο έρωτας είναι καθαρό συναίσθημα κι όταν είναι κι απ΄τις δύο πλευρές οδηγεί σε υγιείς σχέσεις, κάτι που δεν θα είναι ποτέ η σχέση σου με τον συγκεκριμένο τύπο.
    Αυτός είναι ανώριμος και δεν ξέρει τι θέλει, συνεπώς δεν έχει νόημα να ζητάς πράγματα από κάποιον που δεν μπορεί να στα δώσει. ʼστον και βρες κανέναν που να είναι τόσο ξεκάθαρος όσο εσύ.
    Έχε υπόψη σου ότι αν ασχοληθείς μαζί του ξανά δεν θα φταίει αυτός που είναι ό,τι είναι, αλλά ΕΣΥ που ασχολείσαι μαζί του,ενώ αποδεδειγμένα δεν είναι ο τύπος του άντρα που θες δίπλα σου.
    Και κάτι τελευταίο: Mην σκεφτείς καν ότι μπορείς να τον αλλάξεις…

  4. h apopsh m einai oti autos o an8rwpos prepei n einai tromera anasfalhs k n mn 3erei ti 8elei..gi auto k rixnei t ftai3imo s esena..profanws exei 8emata autoektimhshs k 8elei sunexws n epibebaiwnete gi auto kai otan eide oti tlk katafere n s katakthsei phre ousiastika auto p h8ele ikanopoih8hke o egwismos t.kltra pisteuw 8 htan n mn prospa8hseis allo gt 8 einai pl duskolo n sumbadiseis me ts sunexeis allages stn suberifora k tn dia8esh t..!

  5. Πω πω βρε κοπελα μου τι να σου πω… Ειμαι στα 27 κ στεναχωρεθηκα κ μονο που τα διαβασα ολα αυτα, φανταζομαι εσυ που τα εζησες κιολας. Θα συμφωνησω απολυτα με @Barilla. Κουκλα μου αδικα χαλιεσαι κ τυραννιεσαι. Μη σκεφτεσαι τιποτα, χαλας το μυαλουδακι σου. Το ατομο απλα ειναι ….μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ…… με μια λεξη!!!!!!!!! Αν το θες με περισσοτερες κομπλεξικος, ανασφαλης, εγωιστης, στην κοσμαρα του. ΑΣΤΟΝ! Ουτε να του ξαναμιλησεις, μη σου πω παιξτο οτι κ καλα βρηκες αλλον κ εχεις προχωρησει μπροστα κ εχεις σχεση. Δειξε ανωτεροτητα σαν γυναικα, αν ειναι δυνατον που τον οποιον να ‘ναι στα μυαλα θα τον κανουμε ν πιστευει οτι ειναι κ γ*μω τους αντρες! Κ Ψαξε στ αληθεια να βρεις κατι καλυτερο, τωρα δ βλεπεις καθαρα γτ εχεις μπροστα σου το νεφος του κολληματος. Οταν ξεκολλησεις θα αναρωτηθεις κ εσυ η ιδια κ θα πεις, μα καλα αυτον ηθελα..???!!! που δ μου προσεφερε τιποτα..? Ξεκολλα γενικως απο τις σχεσεις που σε κανουν ν τρεχεις βρες τα με τον εαυτο σου, γτ κ ο προηγουμενος οτι να ‘ναι ηταν κ αυτος ετσι οπως τον περιεγραψες. Κ στην τελικη κ μονη σου να εισαι, δ χρειαζομαστε κανεναν αντρα για ν εχουμε αυτοπεποιθηση. Να εισαι κ να νιωθεις σουπερ απο μονη σου!!!!!! Οι λαθος αντρες περιπλεκουν τα πραγματα κ κανουν σκατα την ψυχολογια μας. Η μονη σου λοιπον να εισαι κ θα περνας καλυτερα η με τον πραγματικα σωστο, βαλε εσυ τα στανταρτς που θες κ μην πεφτεις με τα πρωτα ερωτολογα. Μικρη εισαι ακομα. Μην κανεις εκπτωσεις απο τωρα. Φιλακια κ ν σαι καλα!!

  6. Και πάρα πολύ μάλιστα ασχολήθηκες μαζί του….. Το θέμα σε μια σχέση είναι να το θέλουν πραγματικά και οι δύο. Σκέψου πόση ανασφάλεια θα νιώθεις εσύ σε περίπτωση που τελικά όντως προχωρήστε σε σχέση. Δεν αξίζουν τέτοιοι άντρες την προσοχή μας… Πίστεψέ με…. Προχώρα την ζωούλα σου κοριτσάκι μου, όσο δύσκολο και αν σου φανεί.. Κάποιος εκεί έξω, θα σε εκτιμήσει, όχι για το κρεβάτι σου, αλλά για αυτό που είσαι.. Μην ξαναασχοληθείς μαζί του… Φιλικά…..

  7. όταν λες ότι ο πρώην σου πήγε με την μισή Ελλάδα τι εννοείς; μήπως πήγε και με μένα; αστειεύομαι κι ο δικός μου πρώην πήγε με πάρα πολλές για αυτό και τώρα ψάχνω κάποιον πιο σοβαρό.
    εσύ τώρα το απόλαυσες έκανες σεξ εντάξει. προχώρα στον επόμενο. εμπειρίες να μαζεύουμε!!!

  8. Ντορεττάκι μου,
    και μόνο που διάβασα το γράμμα σου…κουράστηκα. Φαντάσου αυτοί που σε είχαν live (ο πρώην και ο άλλος πρώην). Έχεις σοβαρά ζητήματα να λύσεις και ξεκίνα από τώρα αν δεν θες να αναρωτιέσαι μέχρι τα 40 σου τι κάνεις λάθος. Κουράζεις πολύ, κουράζεις…

  9. ΠΑΡΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ…ΑΣΧΛΗΘΗΚΕςΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ….ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ, ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ, ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΤΕ…ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ….ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ…

  10. Σιγουρα μην ξανα στειλεις κ αν σου στειλει ξεκοψε του το…να πηδηξει θελει ο ανθρωπος κ οποτε τ καυ….σει στελνει…μν πεξεις το παιχνιδι του κ ολα τα γλυκολαγα τυπου ενδιαφερομαι για σενα τα λεει με αυτο το σκοπο…
    Οσο ερωτευμενη κ αν εισαι μν γινεις η καβατζα του!!

  11. Παίζει να έχω ακούσει την ίδια ιστορία από περισσότερες από 10 γυναίκες. Με ανατριχιαστικιές ομοιότητες. Κλασική περίπτωση βλάβης. Παθαίνεις και μαθαίνεις, έτσι είναι αυτά.
    Ερωτευμένη δεν είσαι σε καμία περίπτωση. Αν σε έπαιρνε τηλέφωνα non stop μετά το sex, ούτε για φτύσιμο θα τον είχες (αυτή τη διαστροφή δεν την έχω ακόμη επεξηγήσει). Ότι θα το ξεχάσεις γρήγορα είναι δεδομένο. Σκόπος είναι να μη σου ξαναλάχει, είναι ΠΟΛΥ πεταμένος χρόνος.Φιλιά.

  12. ntorettaki kalhmera…
    perasa kati antistoixo kapote kai arketa megalyterh apo sena…
    o typos exei ta komplex tou thelei apla na paizei na epivevaiwnetai ktl ktl..
    mhn xaseis oute lepto akoma..
    kalh synexeia…

  13. h dikh mou gnwmh einai oti esu h idia prepei na ta vreis me ton eauto sou…to 8ema me to sex einai to megalutero sou kollhma..se olo to keimeno,apo ton titlo kai sxedon se ka8e paragrafo to kentriko zhthma einai to sex…ok paradexomai oti to sex paizei shmantiko rolo…alla den einai afto to zhthma…den eisai se kamia periptwsh erwteumenh..apla se enoxlhse pou meta to upotei8emeno teleio sex pou kaneis…ekeinos den 8elhse na to 3anakanei…sorry an fainetai oti se katakrinw..eimai sigouri oti kp stigmi 8a vreis kp me ton opoio 8a pernas kala,8a exete koina endiaferonta…8a se sevetai kai to sex->erwtas 8a sou aresei giati den 8a einai apla sex 8a ginetai upo alles sun8hkes kai den 8a einai to mono endiaferon anamesa sas…o sugekrimenos..m kanei gia klassikos ntras ligo metrosexual me monadiko skopo thn epivevaiwsh..sigoura den sou a3izei…kai sigoura den prepei na asxolh8eis perissotero…

  14. sigoura autos einai m…alla kapou eftaixes kai esi…mipos den isoun toso cool oso parousizeis? mipos tou edoses to dikaioma na pisteuei oti opote thelei tha se exei? mipos to sex den itan toso kalo? mipos proevalles mia diaforetiki eikona apo auto pou eisai?? anyway…se kathe periptosi xekolla …eroteumeni den eisai ….proa parakato…

  15. Ερωτευμένη σίγουρα δεν είσαι. Αν το πεις σε κάποια φίλη σου σε φαντάζομαι να υποστηρίζεις ότι είσαι τρελή καψούρα μαζί του για να σταματήσει να σου λέει πως δεν είσαι ερωτευμένη.
    Τρέχω παίζω σκουντουφλώ μου θυμίζει ο τύπος. Καθαρά παιχνιδάκιας με μόνο σκοπό να σας έχει όλες καψο – καμένες ώστε όποτε θέλει να σας έχει διαθέσιμες.
    Δεν θα ξεκολλήσεις με την καμία… ο εγωισμός σου δεν σ’ αφήνει να φύγεις μακριά γιατί δεν μπορείς να αποδεχτείς πως σε φτύνει.
    Αν παραδεχτείς ότι έχασες θα είναι πιο εύκολο, αν καταλάβεις ότι έχασες από την ζωή σου κάτι που δεν σου άξιζε τότε θα είναι καλύτερα.
    Κάτι τέτοιους τύπους θα έπρεπε να τους έχουμε για πρωινό. Ένας άντρας που ακολουθεί αυτό το ποιηματάκι κολλάει με το αντίστοιχο δικό σου ποιηματάκι.
    Ρίχτου φτύσιμο… που δεν θα το καταλάβει ως φτύσιμο. Πχ… θα σε πάρει τηλ, μην απαντήσεις, ή σε αντίστοιχο sms… μην αφήσεις να περάσουν 2 μέρες ( εκεί πιάνει το νόημα ότι τον φτύνεις ) απάντα μετά από 2 – 3 ώρες και πέστου ότι κοιμόσουν… μίλα γλυκά, αλλά όχι ξελιγωμένα και αν σου πει να βγείτε πες ότι θα ήθελες πολύ, αλλά δεν μπορείς σήμερα ή αύριο οπότε σου πει αυτός, αλλά την επόμενη ημέρα. Έχεις δήθεν κάτι πολύ σημαντικό να κάνεις, να δεις ένα φίλο στο νοσοκομείο, έχεις κανονίσει να πας σε μια συναυλία με κολλητούς ( κοίτα και τι παίζει σε κανένα Αθηνόραμα )κτλ κτλ…. Ρώτησε τον αν θέλει να έρθει μαζί σου, στην περίπτωση που δήθεν βρεις κάποιο επιπλέον εισιτήριο θα του στείλεις sms και μην το κάνεις ποτέ. Επίσης όταν κλείσετε ραντεβού για 2 μέρες μετά, μην επιβεβαιώσεις ποτέ εσύ πρώτη το ραντεβού, ας τον να σε πάρει… και αν δεν σε πάρει θα σε πάρει την επόμενη και τότε να είσαι άνετη και μην κάνεις μούτρα που δεν βγήκατε… και αν σου πει να ξερεις χτες… τελικά…. Μα μου σου του… εσύ χαλαρά, πες ότι καλύτερα γιατί δεν ένιωθες και πολύ καλά, καθώς ήταν μια πολύ κουραστική νύχτα η προηγούμενη ή ότι είχες μια δύσκολη προπόνηση στο γυμναστήριο που πας ή ότι είχαν έρθει φίλες στο σπίτι και χαζολογούσατε και δεν είχες και πολύ κέφι για οτιδήποτε….

    Κάτι τέτοια φρούτα με κάτι τέτοια κολλάνε… και όταν τον δεις να σε ζαλίζει θα ξενερώσεις αμέσως… όμως αν τον δεις να κολλάει και ξαναγυρίσεις πάλι στο όχι πια σεξ μόνο φίλοι…. Τότε πάλι τα ίδια θα έχεις. Για μένα δεν αξίζει, αλλά αν θές τουλάχιστον να ικανοποιήσεις τον εγωισμό σου τότε μπορείς εύκολα. Τέλος δεν θυμάμαι κανένα από φίλους και γνωστούς μου να είχαν σεξ σχέση και με την κοπέλα που είχαν αυτού του είδους την σχέση να προχώρησαν σε Foul moon love… Σπάνια…. Μην ελπίζεις σε κάτι περισσότερο και προχώρησε.

  16. Διάβασα όλο το κείμενό σου.
    Γιατί έχω την αίσθηση οτι φταίς εσύ;;;
    Και δίνεις μεγάλη βαρύτητα στο σεξ, μήπως το κατάλαβε αυτός και έστριψε γιατι όπως σου είπε πολύ αργότερα θέλει και άλλα πράγματα, όπως κοινά ενδιαφέροντα κλπ;
    Η γνώμη μου είναι να ηρεμήσεις και να μην τον κυνηγάς, βρές τα με τον εαυτό σου πρώτα. Αλλωστε σχέση κανονική δεν έχεις κάνει, οπότε ειναι πιθανό να έχεις συνδέσει το περιστασιακό σέξ με ‘σχέση’.

  17. ntorettakiiiii 🙂 egw proswpika lew na min asxolitheis katholou me ton tupo. autos profanws pligwthike apo tin teleutaia tou sxesi-sto eipe allwste k o idios k tora psaxnei epivevaiwsi oxi mono apo esena alla k apo alles!!! den ton endiaferei na kanei sxesi mazi sou, apla paizei, mia zesti mia kruo k esu kollas k kapws etsi pernaei o kairos…
    an thes na ikanopoiiseis ton diko sou pligwmeno egwismo h kane to antistoixo paixnidi (opws ta leei pio katw i vasiliki) h exafanisou teleiws k min tou ksanadwseis pote proswpo…ennoeitai oti den prepei na apantiseis ksana se til k sms.!
    eisai polu mikroula, sunexise ti zoi sou k sigoura tha vreis kt polu kalutero xxx

  18. συμφωνω απολυτα με ολες αλλα περισσοτερο με την megi.Όταν το σεξ για σενα γινει ερωτας,τοτε θα πεις οτι εισαι ερωτευμενη κ τωρα ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ…

  19. έχεις διαβάσει το “απλώς δε σε γουστάρει”?
    σε όλες έχει τύχει ένας “πολύ απασχολημένος” αντρας που δεν έχει χρόνο να μας δει, έχει πολύ δουλειά, έχει να δει τα ανίψια του από την επαρχία, να διαβάσει, να ξύσει τον πισινό του κ βασικά οτιδήποτε άλλο εκτός από το να μας αφιερώσει χρόνο.
    Και μετά σπας το κεφάλι σου γιατί και πως.
    Ειλικρινά δεν αξίζει να χαραμίζεις ούτε το χρόνο σου και κυρίως τη διάθεση σου για έναν τέτοιον άντρα.
    Απλώς δε σε γουστάρει, ή σε γουστάρει αλλά όχι και τόσο.
    Θα συμφωνήσω πως δεν είναι έρωτας αυτό που νιώθεις απλά η ανάγκη να επιβεβαιώσεις στον ευατό σου ότι δεν ήσουν απλά ένα πήδημα (σόρυ που το γράφω έτσι αλλά έτσι είναι).
    Γι αυτό πάψε να ασχολείσαι και σκέψου πως έξω υπάρχουν άντρες που πραγματικά θα θέλουν να σε γνωρίσουν και να περνάνε το χρόνο τους μαζί σου γιατί σε γουστάρουν πραγματικά.
    Για μένα ακόμα κ αυτά τα παιχνίδια μυαλού είναι τελείως τζάμπα χρόνος. Απλά γράφτον κ προχώρα!

  20. έχεις διαβάσει το “απλώς δε σε γουστάρει”?
    σε όλες έχει τύχει ένας “πολύ απασχολημένος” αντρας που δεν έχει χρόνο να μας δει, έχει πολύ δουλειά, έχει να δει τα ανίψια του από την επαρχία, να διαβάσει, να ξύσει τον πισινό του κ βασικά οτιδήποτε άλλο εκτός από το να μας αφιερώσει χρόνο.
    Και μετά σπας το κεφάλι σου γιατί και πως.
    Ειλικρινά δεν αξίζει να χαραμίζεις ούτε το χρόνο σου και κυρίως τη διάθεση σου για έναν τέτοιον άντρα.
    Απλώς δε σε γουστάρει, ή σε γουστάρει αλλά όχι και τόσο.
    Θα συμφωνήσω πως δεν είναι έρωτας αυτό που νιώθεις απλά η ανάγκη να επιβεβαιώσεις στον ευατό σου ότι δεν ήσουν απλά ένα πήδημα (σόρυ που το γράφω έτσι αλλά έτσι είναι).
    Γι αυτό πάψε να ασχολείσαι και σκέψου πως έξω υπάρχουν άντρες που πραγματικά θα θέλουν να σε γνωρίσουν και να περνάνε το χρόνο τους μαζί σου γιατί σε γουστάρουν πραγματικά.
    Για μένα ακόμα κ αυτά τα παιχνίδια μυαλού είναι τελείως τζάμπα χρόνος. Απλά γράφτον κ προχώρα!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More