Τίνα: “ Γιατί της δείχνει τα μηνύματά μου και τα e-mails μου κάνοντάς την να πιστεύει ότι εγώ τον ενοχλώ;”

Πριν λίγο καιρό είχα σχέση με κάποιον. Αν και δεν ήταν ο τύπος μου εμφανισιακά με γοήτευσε με την προσωπικότητά του. Όμως κάτι που δεν είχα καταλάβει τότε ήταν το γεγονός ότι ήταν κολλημένος με την πρώην γυναίκα του που είχε αποβιώσει. Αν και προσπαθούσα να τον κάνω ευτυχισμένο εκείνος ήταν κολλημένος στο παρελθόν!

Φοβόταν τα πρώην πεθερικά του και τη μάνα του με αποτέλεσμα σπάνια να κοιμόμαστε μαζί ή να πηγαίνουμε διακοπές. Φοβόταν ακόμα και να με βάλει στο facebook γιατί είχε μέσα φίλους της.

Εγώ ύστερα από λίγο καιρό δεν άντεξα ούτε αυτήν την κατάσταση, ούτε την ανυπόφορη ζήλια του (φαντάσου ότι έψαχνε ακόμα και τις αποδείξεις από το super market για να δει που ήμουν όταν δεν απαντούσα στα τηλεφωνήματά του), ούτε τα πολύ συχνά ταξίδια του στο εξωτερικό και του είπα να χωρίσουμε.

Αυτός μου είπε ότι θα αλλάξει και συνεχίσαμε για κάποιο διάστημα -πότε να είμαστε μαζί και πότε όχι- με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να του πω ότι δεν αντέχω άλλο και ότι θέλω μια φυσιολογική σχέση.

Χωρίσαμε οριστικά κι εγώ ξεκίνησα κάτι με κάποιον άλλο. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ο Γολγοθάς μου. Από τη μία να μου λέει ότι έχει άλλη σχέση εξ αποστάσεως (αυτή μένει Έβρο, ενώ εμείς Αθήνα) και της δίνει ό,τι δεν έδωσε ποτέ σε μένα κι από την άλλη να με παρακαλάει να είμαστε ξανά μαζί, να μου αφιερώνει τραγούδια στο linkedin, να μου λέει ότι θα τη χωρίσει, ότι δεν αξίζει για αυτόν (τη θεωρεί άσχημη και δεύτερη), ότι την έχει μόνο για το σεξ και ότι δεν ενδιαφέρεται για εκείνη. Μάλιστα μου απέδειξε ότι στα γενέθλιά του δεν ήταν καν μαζί -αυτός Αθήνα με τους φίλους του κι αυτή στον Έβρο στο facebook μέχρι τις 2 η ώρα.

Αν όλα αυτά είναι αλήθεια, γιατί δεν χωρίζει οριστικά, αλλά είναι σε μια κατάσταση on-off; Γιατί της δείχνει τα μηνύματά μου και τα e-mails μου κάνοντάς την να πιστεύει ότι εγώ τον ενοχλώ ενώ εκείνος με παίρνει τηλέφωνο δύο η ώρα το πρωί στο σταθερό του σπιτιού μου;

Γιατί της επιτρέπει να με εξευτελίζει δημοσίως στο facebook; Θέλει να με πληγώσει, να με εκδικηθεί; Τι θέλει;

Tina

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Κοπελιά είσαι στα καλά σου; Πρόσεχε γιατι όταν μπλέκεις με τρελούς, τρελαίνεσαι και εσύ στο τέλος…Δεν είναι για να προβληματίζεσαι και να αναρωτιέσαι, ο τύπος είναι άρρωστος. Χαιρέτα τον

  2. Oso k na se fernun se diskoli thesi ola auta, de nomizw oti esi mporeis na kaneis kati, pera tu na papseis na sikwneis tilefwna tu, i na vlepeis ta emails tu. Autos exei megalo provlima, exei komplex, kollimata k einai anisorropos…, alla esena de se afora, tis apofaseis su tis pires k idi proxwrises mprosta. Esi ksereis ti egine, opote ti se afora i gnwmi allwn? Panta einai pio efkolo na vgazume ton allon lathos, apo to na analambanume tis efthines pu mas analogun. Asxolisu me sena k papse na se noiazei ti kanei k ti leei autos.

  3. Ειλικρινά γελάω, όχι κοροϊδευτικά, αλλά με την τρέλλα που κυκλοφορεί στον κόσμο. Σου λέει ότι έχει σχέση εξ αποστάσεως Αθήνα-Έβρο, της δίνει τα πάντα (πώς; της τα στέλνει με κούριερ;;;;) αλλά τη θεωρεί δεύτερη και άσχημη και την έχει μόνο για σεξ (Αθήνα-Έβρο μόνο για σεξ και μάλιστα με μια κακάσχημη δευτεράτζα…έλεος λολ και ξαναλολ)…Ο άνθρωπος είναι ανισόρροπος, είτε τα εννοεί αυτά που λέει, είτε βγάζει ιστορίες από τη φαντασία του για να σε κάνει να ζηλέψεις μήπως και ξαναγυρίσεις κοντά του. Ας μην σχολιάσω το άρρωστο κόλλημα με την νεκρή γυναίκα του και το περιβάλλον της…
    Το αν σε εξευτελίζουν μέσω φβ είναι γιατί εσύ τους το επιτρέπεις. Εγώ από social media δεν γνωρίζω γιατί τα αντιπαθώ και δεν έχω προφίλ πουθενά. Κάποιος τρόπος όμως θα υπάρχει, να τους διαγράψεις από τις επαφές σου, να τους μπλοκάρεις, να κάνεις αναφορά…Και να είναι αυτή η τελευταία φορά που ασχολείσαι μαζί του(ς). Έφυγες από μια αρρωστημένη σχέση και προχώρησες παρακάτω και θα σου πω χίλια μπράβο, γιατί έχω γνωστές που έχουν όλα τα καλά αλλά πάνε και κολλάνε στους φευγάτους και μετά μυξοκλαίνε “μου ‘κανε και μου ‘ρανε”. Πέτα λοιπόν οριστικά τα σκουπίδια από τη ζωή σου και συνέχισε να ζεις όπως έκανες ως τώρα. Όμορφα και φυσιολογικά.

  4. Δεν μου αρέσει καθόλου το όλο σκηνικό. Ο άνθρωπος είναι υποκριτής. Από τη μια το παίζει “τεθλιμμένος χήρος” μπροστά στους συγγενείς του και κρύβει τη σχέση σας, για να φανεί “ηθικός”, κι από την άλλη σου λέει ότι βρήκε μία κοπέλα μόνο για να ικανοποιήσει μια ανάγκη του… Αν είχε τα κότσια, ας τα έλεγε στους γονείς του και στους φίλους της συζύγου του αυτά, όχι σε σένα! Ο άνθρωπος αυτός δεν αξίζει εσένα για δύο βασικούς λόγους: 1. Κρύβει τη σχέση σας, αντί να την υπερασπιστεί όπως θα έπρεπε. Αν ήταν σίγουρος για τα αισθήματά του για σένα, δεν θα κρυβόταν σε μια τρύπα όπως τώρα. 2. Σου λέει πράγματα που, είτε ισχύουν είτε όχι, έχουν σκοπό να σε κάνουν να ζηλέψεις και να πληγωθείς. Αν σε αγαπούσε και νοιαζόταν πραγματικά για σένα, δεν θα σου συμπεριφερόταν έτσι, ενώ για τρίτο άτομο ούτε λόγος. Φύγε από αυτή τη σχέση, δεν είναι υγιής. Εσύ να είσαι καλά και αυτό που αξίζεις πραγματικά θα έρθει στην πορεία.

  5. Τίνα μου μείνε μακριά… Μην αναλώνεσαι σε σκέψεις που τον αφορούν και μην προσπαθείς να αναλύσεις τη συμπεριφορά του.. Ο άνθρωπος δεν είναι καλά… Είχα σχέση με κάποιον τρισχειρότερο για χρόνια και ξέρω… Όταν μπλέκεις σε τέτοιες καταστάσεις είναι δύσκολο να ξεμπλέξεις. Γι’ αυτό όσο πιό γρήγορα ξεκόψεις τόσο το καλύτερο. Βγάλ’ τον από τη ζωή σου και μην του δώσεις την ευκαιρία ούτε καν να σου ξαναμιλήσει. Καλή τύχη!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More