Site icon TLIFE

“Τον σκέφτομαι συνεχώς. Πρέπει να με βοηθήσετε. Είναι το αγόρι της αδερφής μου!”

Γεια σας!

Με λένε Γερασιμία και είμαι φανατική αναγνώστρια του TLIFE. Παρακολουθώ καθημερινά τις ιστορίες που ανεβάζουν κι άλλες κοπέλες και πήρα την απόφαση να ανεβάσω κι εγώ τη δική μου για να με βοηθήσετε.

Εγώ θα πάω τρίτη λυκείου κι όπως καταλαβαίνετε όλο το Καλοκαίρι διάβαζα κι έκανα συνεχώς μαθήματα. Ήμουν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς ούτε μπάνιο δεν προλάβαινα να κάνω.

Η αδερφή μου, η οποία είναι 15 ετών, θα πάει δηλαδή πρώτη Λυκείου τα έφτιαξε με έναν συμμαθητή της και όλο το Καλοκαίρι ερχόταν συνεχώς στο σπίτι μας.

Είναι πολύ καλό παιδί και οι γονείς μου τον συμπαθούν πολύ. Για αυτό και ενέκριναν απόλυτα τη σχέση του με την αδερφή μου. Πράγμα που σε αντίστοιχη δικιά μου σχέση στην ηλικία της δεν είχαν κάνει.

Τέλος πάντων! Εγώ ήμουν χωμένη στα βιβλία κι εκείνος με την αδερφή μου. Περνούσαν ευχάριστα το καλοκαίρι τους. Αυτός όμως πολλές φορές ερχόταν όταν διάβαζα, με ρωτούσε πως πάω, αν θέλω κάτι, μου έκανε αστεία και μου ανύψωνε το ηθικό.

Ήταν πάρα πολύ γλυκός. Και είχαμε δημιουργήσει μια πολύ καλή σχέση μεταξύ μας.

Μια μέρα, είχα κάνει ένα διάλειμμα από το διάβασμά μου. Η αδερφή μου είχε πάει να πάρει κάτι κι εκείνος καθόταν μαζί μου και μιλούσαμε. Όλο με πείραζε και γελούσαμε. Και κάποια στιγμή ήρθαμε πολύ κοντά.

Και χωρίς να το καταλάβωωωωωω…… τον φίλησα! Αλλά μετά έφυγα αμέσως και κλειδώθηκα στο δωμάτιό μου. Φυσικά, η αδερφή μου δεν το έμαθε. Όμως τις επόμενες μέρες μέχρι και σήμερα με αυτόν δεν έχουμε μιλήσει. Δηλαδή αυτός προσπαθεί να με πλησιάσει, αλλά απομακρύνομαι γιατί ανακάλυψα ότι μου αρέσει πάρα πολύ.

Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ γιατί τον σκέφτομαι συνεχώς. Πρέπει να με βοηθήσετε. Τι να κάνω;

Καταρχάς, είναι δύο χρόνια μικρότερος. Όμως το κυριότερο… Είναι το αγόρι της αδερφής μουυυυυυυυυυ.

Βοηθήστε με, σας παρακαλώωωωω!

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr