Τζένη: “Τι να κάνω;”

Καλησπέρα!

Με λένε Τζένη και είμαι 17 χρόνων. Πάω δευτέρα Λυκείου και φέτος γνωρίστηκα με ένα παιδί στην τάξη.

Στην αρχή της χρονιάς δεν μιλούσαμε, αλλά μετά μου ζήτησε το τηλέφωνό μου για να του δίνω μαθήματα.

Όποτε έλειπε λοιπόν με έπαιρνε τηλέφωνο. Στο σχολείο μου μιλάει για μαθήματα και αντιλαμβάνομαι κάποια βλέμματα αρκετά συχνά. Τι να κάνω;

Τζένη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Να συνεχίσεις να ζεις το φλερτ όπως το ζεις. Αυτή η περίοδος της αθωότητας και του φλερτ χωρίς σχέση είναι η καλύτερη.Μην του προτείνεις εσύ κάτι και μην του του δείξεις ότι είσαι εύκολη. Αν σε θέλει πολύ, θα κάνει αυτός κίνηση. Αν δεν κάνει, άστον να φύγει. Εσύ δείξτου ότι σου αρέσει μόνο με βλέμματα και χαμόγελα. Όσο πιο πολύ καιρό ψηθεί μέχρι να σε κατακτήσει, τόσο πιο κολημένος θα είναι μετά μαζί σου.

  2. Κοίτα κι εσύ αν σου αρέσει ʼστον ομωςνα σε διεκδικήσει

  3. προσπαθησε να του μιλας και να συνεχισεις τα βλεμματα..
    αμα θελει πραγματικα θα δειξει ενδιαφερον!!απλα δωσε κινητρα και εσυ..

  4. προσπαθησε να του μιλας και να συνεχισεις τα βλεμματα..
    αμα θελει πραγματικα θα δειξει ενδιαφερον!!απλα δωσε κινητρα και εσυ..

  5. να κοιταξεις τ μαθηματα σου. Αυτο να κανεις!
    αν ειναι να γινει κατι θα γινει απο μονο του!

  6. πού του κανεις τα μαθηματα;φαντάζομαι πως δεν του κανεις ακομα, γιατι αν του εκανες θα ηθελες να αναφερεις το τι λετε οσο διαρκει το μαθημα-πώς σε κοιταει-τι σε ρωτάει κλπ!ε..τι να κανεις???ασε λιγο να δεις τις προθεσεις του..και το αν αρχισει να σε φλερτάρει πιο ευδιάκριτα!προφανως το να σαι ευγενης κ χαμογελαστη μαζι του ειναι καλη κινηση, για να παρει θαρρος και να δειξει περισσότερο τι θελει -αν οντως θελει-! αλλωστε στην ηλικια σας , ολα στο σχολειο γινονται!ηδη ο χρονος σας εκει καθε μερα, ειναι πολυς!και μετα..βλεπεις. (EΛΛΗ ΜΑΡΚΟΥ τι πας να διδαξεις τακτικισμους στο κοριτσι;17 χρονων ειναι!οχι 27 και ψαχνει για στεφάνωμα!)

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More