Βαλεντίνη: “Η επί δέκα ολόκληρα χρόνια κολλητή μου του την έπεσε στο facebook.”

Γεια σας!

Είμαι η Βαλεντίνη και είμαι 26 χρόνων. Είμαι με ένα παιδί 7 χρόνια και τα τελευταία 3 χρόνια είμαστε παντρεμένοι κι έχουμε ένα κοριτσάκι 17 μηνών. Είχαμε εξ αρχής μια όμορφη σχέση. Από τον πρώτο χρόνο σχέσης, μου έλεγε ότι είμαι η γυναίκα της ζωής του κι ότι μια μέρα θα με παντρευτεί.

Κι εγώ είμαι ακόμη πολύ ερωτευμένη μαζί του, αν και τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει κάποια πράγματα που με έχουν προβληματίσει πολύ και δεν ξέρω πως να αντιδράσω. Να πω ότι κατά τη διάρκεια του γάμου μας, ο άντρας μου είναι πολύ γλυκός, τόσο μαζί μου όσο και με το παιδί. Πάντα με βοηθάει και φροντίζει για τις δυο μας.

Τον περασμένο Οκτώβριο όμως εκεί που καθόμουν στον υπολογιστή, ανακάλυψα κάποιες συνομιλίες κι έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου. Η επί δέκα ολόκληρα χρόνια κολλητή μου του την έπεσε στο facebook. Εκείνος την έβρισε και τη διέγραψε!

Ποτέ δεν μπαίνω στο facebook του και ούτε ξέρω τον κωδικό του, απλά για καλή μου τύχη εκείνη την ημέρα το άφησε ανοιχτό. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως ένιωσα. Αισθάνθηκα προδομένη δύο φορές! Είναι αδιανόητο για μένα μια κοπέλα με την οποία είμαι φίλη από τα 16 να μου κάνει αυτό το πράγμα. Κι ακόμη πιο αδιανόητο το ότι ο άντρας μου, μου το κράτησε κρυφό.

Τσακωθήκαμε και προσπάθησε να δικαιολογηθεί με το να μου πει πως του ήταν πολύ δύσκολο να μου το αποκαλύψει και πως προσπαθούσε να βρει τρόπο να μου το πει γιατί ήξερε ως θα στενοχωρηθώ πολύ.

Εγώ μάζεψα κάποια πράγματα, πήρα την κόρη μου και πήγα να μείνω για λίγες μέρες στη μαμά μου. Ερχόταν συνέχεια, με παρακαλούσε, προσπαθούσε να με μεταπείσει… Δεν ήθελα ούτε να τον βλέπω. Ένιωθα πως όση εμπιστοσύνη του είχα είχε διαλυθεί.

Την τέταρτη μέρα που ήμουν στη μαμά μου ήρθε ο πατέρας του και μου είπε πως ο άντρας μου είχε ένα ατύχημα με τη μηχανή. Πήγαμε στο νοσοκομείο. Το μόνο που μας είπανε αρχικά είναι ότι έχει χτυπήσει στο κεφάλι και μέσα στην απίστευτη αγωνία μας ζήσαμε και στιγμές απείρου κάλλους με τη γλυκύτατη μέχρι τότε πεθερά μου να μου ρίχνει το βάρος και να μου λέει πως εγώ έφταιγα για αυτό που έγινε. Λες και όντως έφταιγα εγώ για το ότι κάποιος τον χτύπησε με τη μηχανή και στη συνέχεια τον παράτησε…

Ευτυχώς ο άντρας μου έπαθε μια ήπιας μορφής κρανιοεγκεφαλική κάκωση και εξάρθρωση ώμου και γλίτωσε τα χειρότερα. Ο μόνος άνθρωπος που ζητούσε ήμουν εγώ. Όταν με είδε μετά το ατύχημα έκλαιγε και μου ζητούσε συγνώμη.

Έκτοτε είμαι πάντα δίπλα του. Ήταν μεγάλο σοκ για μένα αυτό που έπαθε. Οι άνθρωποι που είδανε το ατύχημα και τον έφεραν στο νοσοκομείο μου είπανε ότι αναρωτιούνται πως τα κατάφερε με μόνο μία ήπια ΚΕΚ.

Δεν θέλω να λείπω από κοντά του. Δεν θα άντεχα με τίποτα αν είχε πάθει κάτι χειρότερο. Ωστόσο, υπάρχει στο μυαλό μου και το περιστατικό με τη “φίλη” μου. Δεν μπορώ απλά να το ξεχάσω και να προχωρήσω.

Δεν θέλω να τον στενοχωρώ γιατί η ψυχολογία του είναι χάλια. Του λέω πως τον έχω συγχωρήσει αλλά αυτό δεν είναι απόλυτα αλήθεια. Το καταλαβαίνει και μου λέει πως βλέπει πως δεν τον έχω συγχωρέσει.

Είμαι γλυκιά μαζί του από όταν γυρίσαμε σπίτι. Τον αντιμετωπίζω λίγο σαν μωρό και γελάμε με αυτό. Γενικότερα, θέλω να τον προσέχω, να τον έχω δίπλα μου. Τον παίρνω αγκαλιά και καθόμαστε για ώρα έτσι… Θέλω να τον αισθάνομαι κοντά μου γιατί παρά τις προσπάθειες μετά από αυτό παρατηρώ πως υπάρχει ένα κενό ανάμεσά μας.

Ελπίζω πως είναι θέμα χρόνου να αποκατασταθεί η επικοινωνία και η εμπιστοσύνη στη σχέση μας. Προσπαθώ να σκεφτώ τι άλλο να κάνω για να αφήσω μια και καλή πίσω αυτό που έγινε, για να έρθω ακόμη πιο κοντά του.

Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω για αυτό;

Βαλεντίνη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. vre kopela mou gt dimiourgeis provlima apo ekei pou den iparxei?? ok logiko na se peiraksei pou den sou to eipe alla apo tin alli den katalavaineis ligo ti thesi tou?esi diladi ti tha ekanes sti thesi tou tha to eleges? emena mou fainetai poli logiko kai aksioprepes kai o tropos pou simperiferthike sti “kolliti”sou kai se esena…gia emena ekane auto pou eprepe kratise apostaseis apo ti kolliti sou timontas ti sxesi sas alla den thelise na anakateutei kai sti sxesi sas kai na se ferei se diskoli thesi i na se stenoisei….logiko kai apo ti pleura sou na se peiraksei alla vrisko sosti ti simperifora tou kai arketa paidiastiko apo ti pleura sou oti to sinexizeis ….oute se apatise oute se prodose…prospathise na kratisei isoropies….akoma kai an gia esena einai lathos i simperifora tou anagnorise tou oti einai to poio asimanto lathos apo oti allo mporouse na eixe kanei (na se apatisei na sinexisei na flertarei mazi tis ktl ktl)sti telikoi oi anthropoi den einai theoi kai den mporoun na antidroun opos akrivos theloume….alla kseperse to gt einai poli asimantos logos gia na mpei anamesa sas…spanizoun tetoioi antres me auta pou mas perigrafeis kai koitakse na to kseperaseis!!

  2. Συγνώμη αλλά όλα αυτά τα μούτρα που του κρατάς ειναι γιατί του την έπεσε η φίλη σου?και μάλιστα αυτός δεν ανταποκρίθηκε αλλα τη διέγραψε.. Πες μου λίγο που ειναι το μεμπτό σε όλη την ιστορία?????????????????Επειδή δεν στο αποκάλυψε?????????Μα έτσι που αντέδρασες καλά εκανε και δεν στο αποκάλυψε.Μάλλον ξέρει ο άνιρωπος με τι είχε να κάνει κ φοβήθηκε ..¨Ουτε εγω αν ήμουν παντρεμένη μαζί σου θα στο αποκάλυπτα.Εισαι τόσο ανασφαλης όσο βγαινει απο το κείμενο?/Λυπάμαι αλλα αν συνεχίσεις έτσι θα τον κουράσεις…Δηλαδή όλα τα προβλήματα που έχει ο γάμος σου είναι οτι η φίλη σου ήταν τσ…….. κι και κομπλεξική ζητώντας επιβεβαιωση απο τον άντρα της κολλητής της?Τελικά δεν είναι τυχαίο που υπήρξες κολλητη με ένα τέτοιο άτομο.Σαν συνδέει βαθιά ανασφάλεια.Δεν παιρνεις καλυτερα κανενα κουβαδάκι να παιξεις σε καμια παραλία…Τα άλλα άστα σε ζορίζουν πολύ κοπελία.

  3. Βαλεντίνη,σε βρίσκω κάπως υπερβολική σε σχέση με τον άντρα σου.Τόση ώρα διαβάζω ότι έχασες την εμπιστοσύνη στον άντρα σου κλπ κλπ και ότι έχει δημιουργηθεί ένα κενό ανάμεσά σας.Το ότι ο άντρας σου έσβησε αυτή τη φίλη σου και την έσβησε κιόλας δε σου λέει τίποτα;Προσωπικά,θεωρώ ότι φέρθηκε πολύ σωστά π σύζυγος σου.Το ότι δε στο είπε,το έκανε απλά για να μη δημιουργήσει αναστάτωση και ένταση σε σας.Αν τον ενοχλούσε η φίλη σου κι άλλο,πιστεύω ότι θα το έλεγε.Αλλά γιατί είσαι τόσο άδικη;Πήρες την κόρη σου λες και πήγες να μείνεις στη μαμά σου.Πρώτον,δεν είναι κόρη σου.Είναι κόρη ΣΑΣ.Και δεύτερον,δε σηκώνονται έτσι να φύγουν από το σπίτι.Δεν είναι προδοσία το ότι δεν στο είπε.Απλά ήθελε να σας προστατέψει.Θυμό και απογοήτευση θα πρέπει να νιώθεις μόνο για τη φίλη σου.Ο άντρας σου δε σου χρωστάει κάτι,γιατί αν κάνεις έτσι για μικροπράγματα αν έρθουν πιο δύσκολες στιγμές τι θα κάνεις;Θα τρέχεις στα άλλα σπίτια κουβαλώντας το παιδί μαζί;Να εστιάζεις στα σοβαρά προβλήματα και όχι στα ανόητα γιατί στο τέλος θα χάσεις πολλά πράγματα.Περαστικά στον άντρα σου και εύχομαι να καταλάβεις ότι είσαι κάπως άδικη.

  4. ma den sou ekane tpt o antras sou… isa isa pou apo osa les fenetai oti einai mia xara o antrwpos … apla den s eipe tpt gia na min stenoxwritheis esi mallon.. oso afora tin ”kolliti s” na ksekopseis amesws mono kako mporei na s prokalesei nomizw… apomakrine tin epigontos… o antrwpos sou pantws fenetai mia xara…
    elpizw na pane ola kala me tin igeia t kai na eisaste eutyxismenoi me to paidaki sas!!!

  5. Για μενα εισαι απαραδεκτη!αν εβλεπες οτι ανταποκρινοταν ο αντρας σου στη φιλη σου τοτε θα συμφωνουσα να φυγεις να παρεις και το παιδι αλλα αφου ειδες οτι ο ανθρωπος την εσβησε και την εβρισε θα επρεπε να ησουν πολυ χαρουμενη και φυσικα να το συζητουσες μαζι του και να ζηταγες και συγνωμη που εψαξες το προφιλ!δεν ειχες λογο να φυγεις και να τον φερεις σε τοσο δυσκολη θεση και γω στη θεση του δεν θα το ελεγα γτ πιθανον ο αντρας μου να μη με πιστευε..Ευτυχως που κρατησε το μνμα γτ αυτη η ”φιλη” μπορει να σας μπερδευε σε λογια ετσι ειχε μια αποδειξη σε περιπτωση που κατι γινοταν..Θα μπορουσε να στο ειχε πει αν και δεν ειναι οτι πιο ευκολο απλα για να την ξεκοψεις μια και καλη!ξεχνα το δεν εγινε τιποτα με την αλλη μη ξανα ασχοληθεις φιλες αληθινες δεν υπαρχουν μη σε παρει απο κατω και πες ομορφα στον αντρα σου πως αν θελει να ειναι ολα καλα να σου εχει εμπιστοσυνη και εσυ το ιδιο φυσικα…ισως να σου πετουσε καποια υπονοουμενα για τη δηθεν φιλη και να μη καταλαβες κατι πολυ πιθανον να προσπαθουσε κατι να σου πει και να μην ηθελες να το δεχτεις..

  6. αν πεσει και σπασει ενα βάζο θα κατηγορουμε το βαζο που επεσε(το περιστατικο δηλαδη) ή αυτον που το εριξε???
    Θεωρω εξαιρετικά ανωριμο το να φεύγεις με το παιδί για ψυλλου πηδημα ή μαλλον καλυτερα για λαθη άλλων.. Ειδες οτι η φιλη σου (ο βουδας να την κανει) κανει την στραβη και οτι ο αντρα σου την βαζει στη θεση της! Δηλαδη θα ηθελες να δηλωνει και κολακευμένος απο το ενδιαφέρον της?!?!
    Εγω μάλλον περιφανη θα αισθανόμουν..
    Το οτι στο έκρυψε μαλλον δηκαιολογείται αυτό που βλέπω απο το κειμενό σου, καμία ψυχραιμία και “συνδρομο θυματος”. Α και η πεθερα απαραδεκτη..

  7. Xwris na eimai pantremeni, tha tolmusa na su pw oti antedrases ligo ipervolika. Sto katw katw den antapokrithike sta minimata tis, to antitheto mallon k mprabo tu. Anarwtithikes pote giati de sto eipe? kai ;oti mporei na ftaiei k i diki su simperifora? Tun itan diskolo na sto pei giati ontws einai fili su k eixe k dikio koita pws antedrases sa mikro koritsaki k oxi ws wrimi ginaika! Ena kserw oti antidrwntas etsi de mporei o allos na se empisteftei k na su pei simantika mistika. Diladi an ontws eixe apistisei ti tha ekanes? Anti na zita autos signwmi, esi tha prepei na tu zitiseis k ksexna ta pismata giati exeis ena ra diamanti dipla su (apo auta pu grafeis, auto egw katalavainw) k strepse ti prosoxi se autes pu einai girw su….

  8. Θα διέλυες την οικογένεια σου επειδή δεν σου είπε ότι μια γκόμενα, που τυχαίνει βέβαια να είναι φίλη σου, του την έπεσε;;;;;;;;;;

    Συμφωνώ ότι είναι πολύ άσχημο το ότι δεν σε προστάτευσε από μία κάκιστη φιλία, αλλά ο άντρας σου έκανε αυτο που έπρεπε, την έβρισε και την απομάκρυνε. ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;;;;;;; Σηκώθηκες και έφυγες;;;;;;;;;;; Αλήθεια, θα χώριζες για αυτό τον λόγο;;;;;; Θα τον έβλεπες να σε παρακαλάει, μέχρι να ικανοποιηθεί ο εγωισμός σου;;;;;;;

    Το ατύχημα θα έπρεπε να σε ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ!!!!!!!!! Απο την μία στιγμή στην άλλη, ο καθένας μας μπορεί να χάσει ότι πιο σημαντικότερο έχει και εσύ κάθεσαι και ασχολείσαι με βλακείες!!! Λες ότι δεν μπορείς απλά να το ξεχάσεις και να προχωρήσεις! Είσαι τρελά εγωίστρια!

    Η μάνα του σε κατηγορεί, γιατί ο άντρας σου προφανώς ήταν πολύ αναστατωμένος και για αυτό δεν πρόσεξε και συναίβει το ατύχημα. Κόρη έχεις, βάλε τον εαυτό σου στη θέση της, σκέψου λιγο τους άλλους. Και επιτέλους, ΖΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.

  9. Καταρχήν είσαι πολύ ανώριμη όπως φαίνεται καθώς με έναν καβγά καλή μου δεν αρπάζεις το παιδί και φεύγεις για την μάνα σου! Είσαι παντρεμένη και υπάρχει ένα παιδί. Αν υπάρχει θέμα κάθεσαι στο σπίτι και λύνεις τις διαφορές σου με τον άντρα σου. Αν δεν λύνονται και μόνο σε περίπτωση που πέσει στο τραπέζι το διαζύγιο, φεύγεις!!! Στην προκειμένη μάλιστα πιστεύω πως κακώς το τράβηξες τόσο πολύ αφού είδες και η ίδια από τις συνομιλίες πως ο άντρας σου δεν ανταποκρίθηκε! Εκείνη που θα έπρεπε να βρίσεις είναι η ντεμέκ κολλητή που είχες! Με τον άντρα σου θα έπρεπε μόνο να συζητήσετε το γεγονός πως δεν στο είπε, να συζητήσετε όμως όχι να μου λες κλωνίστηκε η εμπιστοσύνη και υπάρχει ένα κενό τώρα και πως θα το ξεπεράσω! Έλεος! Δεν έφαγες και κέρατο, ούτε καν φλερτ δεν έπαιξε! Μην μεγαλοποιείς τις καταστάσεις και μην ξαναφύγεις από το σπίτι σου για τέτοιες ανοησίες!

  10. Δηλαδή άμα είχε ανταποκριθεί πως θα αντιδρούσες; Ok θα έπρεπε να στο έχει πει αλλά σε βρήκα λίγο υπερβολική και νομίζω ότι δεν πρέπει να δώσεις συνέχεια εφόσον αυτός ήταν κύριος. Με την φίλη όμως δεν μας είπες τι έγινε..

  11. koritsaki mou gliko moni sou eipes stin arxi oti molis i fili sou tou tin epese aftos TIN EVRISE KAI TI DIEGRAPSE!ara ti allo psaxneis na vreis?8a sto elege tin katalili stigmi bes ligo sti 8esi tou mia stigmi.nai ok den itan oraio alla k mono pou adedrase etsi apenadi tis apo monos tou fainetai oti se agapaei opote valto stin akri kai meine koda tou sa na min egine tpt me moni diafora afti ti ”fili” vgaltin apo ti zoi sas!

  12. Εγω θα σου έλεγα να κρατήσεις μόνο αυτήν την φράση ‘’Εκείνος την έβρισε και τη διέγραψε! ‘’,έμεινε κύριος και αξιοπρεπής απέναντι στην οικογένειά του.. Το ότι δεν στο ανάφερε μπορεί να οφείλεται και στο γεγονός πως ίσως να μην ήθελε να σε στεναχωρήσει.. Οσο για την κολλητή σου, δεν μας λες αν της το ανάφερες ή πως είναι η συμπεριφορά της απέναντί σας μετά από αυτό… Εγω πάντως είμαι της άποψης να το αφήσεις στην άκρη –όπως και την κολλητή- και να κοιτάξεις την ζωή σου με την οικογένειά σου…

  13. κοπελα μου εισαι ηλιθια?παρατησες τον αντρα σου γιατι μια τσουλαρα που θεωρουσες φιλη του την επεσε?δεν πας καλα…δικιο ειχες που τα πηρες κρανιο επειδη δεν στο ειπε και εγω αυτο θα εκανα αλλα οχι να παρατησω τον αντρα μου….οσο για το ατυχημα ηταν αυτο που επρεπε να σε κανει να καταλαβεις οτι και η παραμικρη δυσπιστια σου επρεπε να φυγει αφου βρεθηκες αμεσως κοντα του και τον αγαπας….εγω λεω να χαλαρωσεις,να προσεξεις τις φιλες σου και κατι αλλο δεν ειχες κανενα δικαιωμα να στερησεις τη μικρη απο τον πατερα της επειδη εσενα σου εστριψε η βιδα….και ειμαι 3 χρονια παντρεμενη με κορη 14 μηνων.

  14. Βαλεντίνη μου εύχομαι καταρχήν σιδερένιος για τον συζυγό σου. Διαβάζοντας ό.τι έχεις γράψει, μου δίνεις πράγματι την εντύπωση οτι είσαι όντως ερωτευμένη με τον συζυγό σου και αυτό είναι υπέροχο. Φαίνεται να είναι πραγματικά το άλλο σου μισό και το ότι σε βοηθάει και με το παιδί και σας φροντίζει είναι πολύ σημαντικό. Σε κάποιο σημείο γράφεις οτι βρήκες συνομιλίες του άντρα σου με την “φίλη” σου..δεν ανέφερες τι έλεγαν και πόσο διήρκεσαν αυτές οι συνομιλίες εκτός και άν αφορούσαν μόνο μια μέρα.
    Είμαι σίγουρη οτι η εμπιστοσύνη σου έχει κλονιστεί. Θα σου έλεγα εφ όσον ξέρει πως νιώθεις να περιμένεις να δεις την απο εδώ και πέρα συμπεριφορά του. Δυστυχώς αυτά δεν λύνονται απο την μια μέρα στην άλλη και θέλει χρόνο για να ηρεμήσεις μέσα σου. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει σαν λύση: μαύρο ή άσπρο αλλά το βλέποντας και κάνοντας. Κάτι που είχα ακούσει και πάντα θα το θυμάμαι είναι οτι εμείς οι νεότεροι εύκολα λέμε “χωρίζω” και δύσκολα κάνουμε προσπάθειες να βρούμε λύση στο πρόβλημά μας. Εύχομαι απο εδώ και πέρα όλα να είναι ρόδινα για την οικογένειά σου και να την προστατεύσεις όσο μπορείς..

  15. Βαλεντίνη γεια σου, ειμαι και εγω στη ηλικια σου και εχω σχεση 8 χρονια , στην αρχη της σχεσης αντιμετωπισα κατι αναλογο με την “κολλητη” μου να του την πεφτει μεχρι και μπροστα στα ματια μου και απλα την εβγαλα απο την ζωη μας. Ο αντρας σου δεν νομιζω οτι φταιει σε κάτι αφου δεν ανταποκριθηκε και την εβρισε οπως λες.Προσπαθησε να μπεις στην θεση του και να σκεφτεις ποσο ευκολα θα του ελεγες κατι αντιστοιχο για τον κολλητο του, ειναι λογικο να φοβηθηκε να στο πει καθως ειναι πολυ λεπτες οι ισορροπιες σε τετοιες περιπτωσεις.Αλλωστε αν ειχε κατι να κρυψει δεν νομιζω να αφηνε ανοιχτο το facebook. Συγχωρεσε τον μεσα σου και συνεχιστε την ομορφη ζωη σας, χωρις την κομπλεξικη φιλη σου να σας το χαλαει.
    Να εισαι καλά

  16. Καταρχήν εύχομαι περαστικά στον άντρα σου! Με βάση τα λεγόμενά σου, ο άντρας σου δεν έφταιξε σε τίποτα στην όλη ιστορία. Δεν έπρεπε να χάσεις την εμπιστοσύνη σου απέναντί του, γιατί αυτός την έβαλε στη θέση της τη δήθεν φίλη σου και θα έπρεπε να ήσουν περήφανη γι’αυτόν κι όχι να τον κατηγορείς. Τη φίλη σου έπρεπε να βρίσεις και να σουτάρεις, όχι τον άντρα σου. Φέρθηκες επιπόλαια και χωρίς καμία ψυχραιμία. Το ότι δεν τόλμησε να στο πει, ίσως οφείλεται και στο χαρακτήρα σου, ίσως περίμενε κάποια έκρηξη θυμού και προτίμησε να μην σε προκαλέσει για κάτι που διευθέτησε σωστά ο ίδιος. Θα σου έλεγα να καθίσεις και να σκεφτείς με ψυχραιμία και χωρίς εγωισμό τη συμπεριφορά σου και να δεις πού έχεις λάθος. Και γονείς, πεθερούς κλπ αφήστε τους έξω από το σπίτι σας (μόνο για καμιά επίσκεψη, γιορτές και πανηγύρια), μάθετε να λύνετε μόνοι σας τα προβλήματά σας. Η φυγή δεν ήταν λύση στην περίπτωσή σας.

  17. κουκλα μου πας καλα?? Ο αντρας σου ειναι κυριος. Αν σου ειχε κανει κατι σοβαρο τοτε πως ακριβως θα αντισουσες???

  18. Αν με την πρώτη ηλίθια αφορμή ΠΑΡΑΤΑΣ τον άντρα σου, τί σόι οικογένεια θα κάνετε; Ξέρεις τι σημαίνει “παίρνω το παιδί και φεύγω απο το σπίτι”; Τα παραγματικά προβλήματα έτσι θα τα αντιμετωπίζεις; Όταν το ζευγάρι έχει προβλήματα, τα λύνει μόνο του, δεν μπλέκει τρίτους( την μαμά σου). Καταλαβαίνεις πόσο πολύ τον ΜΕΙΩΝΕΙΣ όταν τον αναγκάζεις να έρχεται στην πεθερά του και να ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ να τον συγχωρέσεις για κάτι που δεν έφταιξε και εσύ να του παριστάνεις την καμπόσα και να μην θέλεις να τον δεις; Η μάνα σου, όταν της κουβαλήθηκες με το παιδί, δεν σε έκραξε, δεν σου είπε να γυρίσεις στον άντρα σου; Τι έκανε, σου έδινε δίκιο και σε ντάντευε; Αν δεν γινόταν το ατύχημα, δηλαδή, θα το τράβαγες κι άλλο; Είσαι αρρωστημένα εγωίστρια και τον έχεις τον κακομοίρη του κλώτσου και του μπάτσου, μόνο για τα δικά σου συναισθήματα νοίαζεσαι. Σκέφτηκες πώς ήταν εκείνος αυτές τις 4 μέρες και αν τυχόν το ατύχημα έγινε επειδή ήταν ΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ;;;; Μάθε να ξεχωρίζεις τα σημαντικά από τα ασήμαντα, μην κάνεις ΜΟΝΗ σου δύσκολη τη ζωή σου. Αν, τώρα που σου γράφω, ήταν νεκρός, θα ένιωθες καλά με τον εαυτό σου που θα είχε φύγει από τη ζωή και το τελευταίο πράγμα που θα θυμόταν απο εσένα θα ήταν ότι δεν ήθελες ούτε να τον βλέπεις, όπως γράφεις; Εϊναι δυνατόν, ακόμα και τώρα, που γλύτωσε, να νιώθεις “ότι υπάρχει ενα κενό ανάμεσα σας” και να μην τον εμπιστέυεσαι;;;;; Πόσο ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ έχεις;;;;;;;;;;;

  19. Συμφωνώ με όσες σου είπαν για το ότι έφυγες από το σπίτι με το παιδί.Απορώ και με το γιατί δεν σε έστειλαν πίσω οι δικοί σου.Εχω 2 παιδιά και στο λέω,αυτα τα καημενα δεν φταίνε σε τίποτα να πληρώνουν τις δικές μας ανωριμοτητες.Ο,τι και να έχει συμβεί μέσα στο σπίτι μας δεν το αφήνω να βγει πιο έξω και ο,τι να γίνει με τον άντρα μου δεν το περνάω στα παιδιά μου.Αν μιλάμε για ακραίες καταστάσεις τότε ναι καταλαβαίνω αυτή την αντίδραση,αλλά βρε κοπέλα μου αυτός δεν είναι λόγος να φύγεις και πόσο περισσότερο με το παιδί…!Όταν το διάβασα έμεινα!!Μα να το πάρεις και να φύγεις γιατί προστατεψε την οικογένεια του βρε κορίτσι μου;Ο.κ μπορεί να το έκανε με λάθος τρόπο όμως και πάλι την προστατεψε.Εύχομαι περαστικά στον άντρα σου και σε εσένα να συνειδητοποιησεις πως ένας γάμος δεν είναι σχέση, με νευριασες και φεύγω,τελειώσαμε..υπάρχουν σημαντικότερα θέματα.Και να θυμάσαι να μην φορτιζεις τη ψυχούλα του παιδιού γιατί δεν θα είναι πάντα μωρό,κάποια στιγμή θα αρχίσει να καταλαβαίνει.

  20. Στο ένα πόδι τον έχεις τον κακομοίρη,ε; Και ακόμα παρακαλάει να τον συγχωρέσεις για κάτι που δεν έκανε! Και η μάνα σου, ωραία μυαλά, αντί να σε στείλει πακέτο στον άντρα σου, σε μάζεψε. Βρίσκεις και τα κάνεις!

  21. Αρχικά η φίλη μου του ζητούσε να κανονίσουν να βγούνε κι εκείνος της έλεγε να μην λέει σε εκείνον, αλλά σε μένα. Μετά του είπε να κανονίσουν να βρεθούνε μόνοι χωρίς να μάθω κάτι… εκεί την έβρισε. Όταν το είδα έπαθα εγκεφαλικό. Στην κοπέλα αυτή εμπιστευόμουν τα πάντα, ήμασταν συνεχώς μαζί και έζησε (ως κολλητή μου) από την πρώτη στιγμή τη σχέση με τον άνδρα μου. Μετά το περιστατικό αυτό είχα πάει για καφέ με την ”φίλη” μου και μάλιστα είχε έρθει και σπίτι μου. Ο άνδρας μου τότε έφυγε και δεν βρέθηκαν face to face. Εσείς αν ανακαλύπτατε ξαφνικά πως μια σχέση φιλίας 10 χρόνων ήτανε ένα ψέμα πως θα νιώθατε;; Νευρίασα απίστευτα για το ότι επέτρεψε να βρεθώ μαζί της και να μπει μάλιστα και μέσα στο σπίτι μας μετά από αυτό που έγινε. Η σχέση μας στηρίζεται στην επικοινωνία και μάλιστα γι’ αυτό είχα και καμάρωνα πάντα. Όσον αφορά τη ”φίλη”, έβγαλα φωτο τις συνομιλίες, την ρώτησα αν έχει να πει κάτι γι’ αυτά και της είπα απλά να μην με ξαναενοχλήσει. Όσον αφορά τους γονείς μου. Δεν τους είπα για ποιο λόγο έφυγα από το σπίτι, το έμαθαν πρόσφατα. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να δικαιολογηθώ άλλο… γιατί μέσα μου ξέρω πως έχετε δίκιο όσες με ”κράζετε”. Και λίγα μου λέτε. Τόσο καιρό δεν έχω μιλήσει σε κάποιον και είμαι πολύ μπερδεμένη. Το να μου… ρίχνει ο άλλος τόσο σκληρά την αλήθεια μες στα μούτρα είναι σκληρό, αλλά ξέρω πως αυτή είναι η αλήθεια.

  22. Ένα έχω καταλάβει: όσο πιο καλά μας φέρονται, τόσο περισσότερες απαιτήσεις έχουμε από εκείνους. Αν είχες δίπλα σου κανέναν αλήτη, που θα σε είχε κανονικότατα γραμμένη εκεί που δεν πιάνει μελάνη, να δεις τι ωραία που και το κέρατο που θα έτρωγες θ’ ανεχόσουν και το ξύλο πού και πού θα το ευχαριστιόσουν. Κι ας τολμούσες να του έλεγες τίποτα μετά. ʼντε γιατί πολύ αέρα πήραμε. Κι άντε και μάζεψες την κόρη ΣΑΣ κι έφυγες στη μάνα σου. Και τι είπες μωρή στο παιδί; Φύγαμε επειδή ο πατέρας σου δεν μου είπε ότι… δεν με κεράτωσε; Κανονικά δεν θα έπρεπε να γυρίσει σ’ εσένα μετά απ’ αυτό, αλλά βέβαια, εσύ χαίρεσαι που τώρα είναι αβοήθητος και εξαρτάται από τις δικές σου έγνοιες και καλά. Το παίζεις φύλακας άγγελός του τώρα, ενώ κατά βάθος είσαι μια μέγαιρα, δεν αξίζεις έναν τέτοιον άντρα. Αν έχεις τσίπα πάνω σου, παράτα τον ή μην του αναφέρεις ποτέ ξανά το θέμα, μ’ ακούς; Ποτέ! Αλλιώς θα φροντίσω να είσαι εσύ μετά που θα παρακαλάς για συγχώρεση, και μάλιστα τον ίδιο το Θεό.

  23. ‘η κολλητή σου”… έλα πες την αλήθεια, ξέρεις πολύ καλά πως είναι να σε δέρνει ένας αλήτης και το ευχαριστιέσαι! Αν θεωρείς ότι πήραμε πολύ αέρα μπορείς να κάτσεις ΕΣΥ να ανεχτείς όλα όσα περιγράφεις, εγώ βλέπεις δεν θα τα ανεχόμουν, ούτε θα καταδεχόμουν να είμαι ποτέ με έναν τέτοιο άντρα. Επίσης, δεν το παίζω ”φύλακας άγγελος”. Είναι μαζί μου γιατί πάντα υπήρχε αμοιβαίος σεβασμός, επικοινωνία και ο ένας ήταν η No1 προτεραιότητα του άλλου. Οπότε δεν άλλαξε κάτι τώρα, απλά μεγάλωσε η φροντίδα μου προς εκείνον λόγω του ατυχήματος. ʼκου εκεί, σαν πολύ αέρα πήραμε… μερικές φορές νιώθω ότι ζω στο 1960 όταν ακούω γυναίκες να το λένε αυτό. Επίσης, η κόρη μου είναι 17 μηνών μωρό. Λες να με ρώτησε γιατί φύγαμε από το σπίτι;;; Όπως βλέπεις δέχτηκα την κριτική και τα άσχημα σχόλια από όλες τις προηγούμενες γιατί ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΚΙΟ και το ότι μου το είπανε με τόσο σκληρό τρόπο με ταρακούνησε. Αλλά με συγχωρείς, θεωρώ πως έχει περάσει η εποχή που θα πρέπει να παρακαλάμε και να ευχαριστούμε το Θεό για τα φυσιολογικά πράγματα μέσα σε μια σχέση.

  24. Λυπάμαι Βαλεντίνη, έγραψα το σχόλιο πριν δημοσιευτεί το δικό σου, δεν πρόλαβα να δω την κριτική που ήδη είχες κάνει στον εαυτό σου. Παραφέρθηκα, η αλήθεια είναι, δεν έπρεπε να γράψω τέτοια λόγια. Απλώς με εξόργισε που υπάρχουν τόσο καλοί άνθρωποι, όπως ο σύζυγος που μας περιγράφεις, και καμιά φορά δεν εκτιμούνται όπως θα έπρεπε από τους κοντινούς τους ανθρώπους. Σε ικετεύω να τον συγχωρήσεις και να του το δείξεις, να μη σε κοιτάει και βλέπει το κατηγορητήριο από πίσω!!! Για να κράτησε ο γάμος σας τόσο καιρό, σημαίνει ότι αξίζατε ο ένας τον άλλον. Μην παίρνεις για δεδομένη την καλοσύνη του, συνέχισε να τον εκτιμάς που τον έχεις δίπλα σου, όπως εκείνος εκτιμά εσένα. Όταν είπες τι έγινε, μου θύμισες τη διαφήμιση με το τέλειο αυτοκίνητο, που ο άλλος ψάχνει ελάττωμα και λέει στο τέλος “να, η ζώνη… μου τσαλακώνει το πουκάμισο”. Κι εντάξει, τι να έκανε ο άνθρωπος, δεν σου είπε τίποτα, άντε κι έβαλες τη “φίλη σου” στο σπίτι. Κι άκουσε η “φίλη” σου από σένα το πόσο καλά πηγαίνει ο γάμος σας, παρόλα τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις που πάντα υπάρχουν… Εσύ τι νομίζεις, ότι δεν την “εκδικήθηκες,” έστω και άθελά σου; Η καλύτερη εκδίκηση! Την έστειλε ο άντρας σου από εκεί που ήρθε και μετά το μόνο που είδε και θα κατάλαβε ήταν ότι τίποτα δεν πρόκειται να σας χωρίσει. Αλλά ό,τι και να πω τώρα, νιώθω πολύ χαζή για το προηγούμενό μου σχόλιο, δεν άξιζες τέτοια λόγια. Μακάρι να γίνει καλά ο άντρας σου, να προσέχετε ο ένας τον άλλον και να είναι γερό το παιδί σας. Β.Χ.

  25. den mporo na katalavo gia poion logo milate asxima stin kopela.oles eiste sostes stin sxesi sas?den exete kanei pote la8i?o antras sou sto ekripse gia na se prostateusei,etsi to eide ekeinos diladi.apo tin mia kala ekane giati tha stenagiosoun apo tin alli prostateueis moni sou ton eauto sou.vlepo omos oti se agapaei kai einai la8os na skeftesai asxima gia ekeinon.tha to kseperasete me tn kairo

  26. πραγματικα με στεναχωρει που ενω αναγνωριζεις το ποσα πολλα σας προσφερει αυτος ο ανθρωπος επελεξες να τον απομακρινεις απο τι κορουλα σας και τη ζωη σου εστω και για λιγο. και γιατι επρεπε να γινει κατι τοσο δραματικο οπως το ατυχημα για να γυρισεις σ ενα ατομο που σε λατρευει?! επισης τι φταιει αυτος που εσυ δεν εισαι αξια οχι μονο να καταλαβεις το φιδι-φιλη που ειχες κοντα σου αλλα και την αφοσιωση του ιδιου σ εσενα.. εδω ειδες τα βρισιδια που τις εριξε η ιδια και δεν τον εμπιστευεσαι ακομα.. τι να ερχοτανε να σου πει απο μονος του? φενεται ξερει πως αντιδρας.. ελπιζω να ξαναφτιαξεις την οικογενεια σου αλλα πανω απ ολα ελπιζω να αξιζεις την αγαπη του…

  27. Κοριτσι μου ο αντρας σου σε υπεραγαπαει!πρωτα απ ολα δεν φταιει εκεινος γιατι ουτε εκανε κατι να την προκαλεσει,αλλα ουτε υπεκυψε και στο φλερτ της!αντιθετως οπως λες την εβρισε και την απεφευγε!προσπαθησε να σε προστατεψει αλλα και να σου ελεγε οτι δεν την ξαναθελω μεσα στο σπιτι ισως σου κινουσε την υποψια και ισως παλι να βρισκοταν κατηγορουμενος και χειροτερα γιατι δεν θα ηξερες ακριβως τι ειχε γινει!το οτι δεν ηθελε να τη συναντησει λεει πολλα!!!μην τον στηνεις στον τοιχο ετσι απλα γιατι η φιλη σου ηταν ενα τεραστιο φιδι και δεν εκτιμησε το γεγονος της φιλιας σας αλλα και δεν σεβαστηκε την οικογενεια σου!αντιθετα ο αντρας σου ειναι κυριος απεναντι σου!με συγχωρεις αλλα εισαι αδικη μαζι του!

  28. Η συμπεριφορά σου είναι ΑΝΩΡΙΜΗ.
    Σαν κακομαθημένο κοριτσάκι που δεν του έκαναν το χατήρι κάνεις. Είναι δυνατόν;;; Που να μην τη διέγραφε κιόλας τη “φίλη” σου. Αναρωτιέμαι, αυτήν την αντιμετώπισες; Ή τα τράβηξε όλα ο δύστυχος;

    Προστάτεψε την οικογένεια σου με γνώμονα το εμείς και όχι το εγώ. Παραλίγο να τον χάσεις και ακόμα βασανίζεις το μυαλό σου με κάτι που δεν έγινε. Αν σου την έπεφτε εσένα ο κολλητός του, θα πήγαινες με μεγάλη άνεση να του πεις οτι τόσα χρόνια σε είχε γραμμένο ο φίλος σου;;; Μπες και λίγο στη θέση του άλλου και μην ψάχνεσαι να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

  29. Συγγνώμη, είπες ότι ένιωσες πολύ προδομένη επειδή όπως ήταν πολύ φυσιολογικό δεν ήξερε πώς να σου πει ότι η κολλητή σου του την έπεφτε; Και ενώ ήξερες ότι την έβρισε κιόλας; Και δεν φτάνει ότι απλά τσακωθήκατε, πήρες και το παιδί ΣΑΣ και έφυγες απ’το σπίτι; Με ποιό δικαίωμα; Το δικαίωμα της ηλιθιωδώς προδομένης; Σοβαρέψου λίγο. Επίσης όσον αφορά αυτό που λες για το ότι δεν φταις εσύ για το ατύχημα, συλλογίσου λίγο το πώς μπορεί να νιώθει ένας άνθρωπος που τον παράτησε η γυναίκα του και του πήρε το παιδί χωρίς ουσιαστικό λόγο. Πώς περιμένεις να οδηγήσει;

    Μόνη σου χωρίς λόγο “χάνεις την εμπιστοσύνη” σου. Σου προτείνω να χαλαρώσεις και οπωσδήποτε να γυρίσεις πίσω στο σπίτι σου και να φροντίσεις το παιδι σου και τον άντρα σου και στο διάστημα ανάρρωσης του να ξανασκεφτείς το πόσο χαζός είναι ο λόγος για τον οποίον έχεις θυμώσει.

  30. Καλα κοπελια εισαι σοβαρη??δν εχω λογια..να σου περιγραψω το ποσο ανωριμα φερθηκες..μα8ε να ξεχωριζεις τα συμαντικα απ τα ασυμαντα…κ να εμπιστευεσαι τον αν8ρωπο σου..kαι να εκτιμας το γεγονος οτι ειναο καλος κ σαγαπαει..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More