Vicky: “Απλά θέλω να μου πείτε κι εσείς πως έχετε ξεπεράσει ή ξεπερνάτε όλη αυτή τη φάση.”

Δεν θέλω να πω πολλά, απλά θέλω να μοιραστώ αυτό που νιώθω με όσα κορίτσια κι αγόρια έχουν περάσει ή περνάνε από αυτή τη φάση του χωρισμού.

Είμαι πολύ χάλια… Ενώ γενικότερα βγαίνω, όταν τον πετυχαίνω έξω νευριάζω -πάνω από όλα με εμένα την ίδια που πίστεψα στα λόγια του- και ξεσπάω στους φίλους μου. Ξέρω ότι δεν είναι σωστό.

Βγαίνω μόνη αργά το βράδυ, γυρνάω στην πλατεία και κάθομαι, αλλά αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Ξεκίνησα και γυμναστήριο μπας και αρχίσω να κοιτάω τον εαυτό μου, να ασχολούμαι με την παρέα μου (την οποία πάω να χάσω) και να κάνω μια καινούρια αρχή…

Απλά θέλω να μου πείτε κι εσείς πως έχετε ξεπεράσει ή ξεπερνάτε όλη αυτή τη φάση. Πόσο υπομονή ρε παιδιά;

Vicky

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. οοοολες εχουμε περασει απο αυτη τη φαση.. θα σου πω τι σκεφτομαστε οι περισσοτερες αφου ξεπερασουμε το χωρισμο και το δουμε πιο ψυχραιμα.
    αρχικα.. τον αγαπησες πολυ ή μηπως αναγκαζεις το μυαλουδακι σου να πιστεψει οτι σου λειπει? ειναι σημαντικο να ξερεις την απαντηση. οι περισσοτερες υπερεκτιμουμε τη σχεση που χασαμε και ποναμε πολυ, αδικα.
    επειτα σκεψου οτι η σχεση που περασε σε διδαξε πραγματα σου εμαθε νεες εμπειριες, πως να διαχειριζεσαι καταστασεις. στην επομενη σχεση σου θα εισαι ωριμοτερη στις δυσκολιες.
    τελος ξερω οτι σου περναει απο το μυαλο οτι τωρα ποτε θα ξανακανω σχεση? θα ειναι ευκολο? κατι που μας βασανιζει πολυ και ομως αν το καλοσκεφτεις ειναι γελοιο.

    ΥΓ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ θα σου πω οτι οι φιλοι σου θα σε βοηθησουν , θα σε αγαπουν οτι και να κανεις ακομα και αν τωρα λιγο κουραστουν απο η συμπεριφορα σου. ευχομαι ομως να μη κανεις το λαθος οπως οι περισσοτερες απο εμας να τους χτυπας τη πορτα μονο στα δυσκολα και να τους εγκαταλειπεις οταν εισαι στο ροζ συνεφακι.. πρεπει να μαθουμε να διαχειριζομαστε το χρονο μας (μεσα ή εξω απο τη σχεση μας ) για να εχουμε χρονο για τους φιλους μας..

  2. mhn skeftesai…to kalutero farmako!

  3. οι φιλοι σου θα σε βοηθησουν πολυ σε αυτη τη φαση.περνα χρονο μαζι τους, γελαστε,βγειτε εξω!δεν ειναι σωστο να ξεσπαμε στους φιλους μας και σε οσους μας νοιαζονται πραγματικα,δε φταινε αυτοι για την συμπεριφορα του συντροφου μας.καλα εκανες και γραφτηκες γυμναστηριο!θα εκτονωθεις και θα κανεις νεες γνωριμιες,φιλικες η ερωτικες!γενικα τα χομπι βοηθανε στο να μη σκεφτομαστε τα προβληματα μας.βρες μια δουλεια που να σε ευχαριστει και δειξε αφισιωση σε αυτην η κανε μια εθελοντικη εργασια.αν σπουδαζεις δωσε εμφαση στη μελετη σου.να θυμασαι οτι η γη δε γυριζει αποκλειστικα γυρω απ αυτον τον ανθρωπο που σε πληγωσε.μη νιωθεις ασχημα που τον πιστεψες,μην απογοητευεσαι,θα βρεθει καποιος αργα η γρηγορα που θα σε εκτιμησει και θα αξιζει για σενα.σιγουρα υπαρχει αυτος ο ανθρωπος.δεν ειναι ολοι οι αντρες ιδιοι,οπως δεν ειμαστε και ολες οι γυναικες ιδιες.μεσα απ τις εμπειριες μας γινομαστε πιο δυνατες.μεσα απ τα λαθη μας μαθαινουμε.τελος,οταν τον συναντας δειξε ανωτεροτητα.χαιρετησε τον αλλα μεχρι εκει…δε χρειαζεται να σε δει ουτε με νευρα ουτε λυπημενη.αν σε δει περιποιημενη,χαμογελαστη,να περνας καλα με τους φιλους σου και να συνεχιζεις τη ζωη σου θα καταλαβει τι εχασε.μην το κανεις ομως για εκδικηση,δεν εχει νοημα,θα το κανεις για σενα!σου ευχομαι καλη τυχη και να εισαι δυνατη!

  4. Να μην σκέφτεσαι πότε θα το ξεπεράσεις γιατί δεν θα γίνει ποτέ και θα ταλαιπωρείσαι ακόμη περισσότερο. Ούτε γιατί είσαι έτσι ή γιατί η σχέση είχε αυτή την κατάληξη. Απλά αποδέξου ότι αυτή την στιγμή είσαι στεναχωρημένη και χρειάζεσαι λίγο χρόνο να επανέλθεις. Μέχρι τότε κάνε ό,τι σε ευχαριστεί, όπως το γυμναστήριο, μίλα με τους φίλους σου, πήγαινε τις βόλτες σου, απόφυγε τα μέρη που ίσως τον συναντήσεις αφού νευριάζεις και σε μικρό διάστημα θα είσαι μια χαρά. Δυστυχώς και οι χωρισμοί μέσα στη ζωή είναι, δεν είναι ποτέ ευχάριστοι αλλά πάντα ξεπερνιούνται 🙂

  5. εγώ κράταγα και ημερολόγιο και έγραφα τί αισθάνομαι. Και μετά από λίγο έγραφα και τί λάθη είχα κάνει εγώ κ τί εκείνος στη σχέση. Με βοήθησε να μην ξανακάνω κάποια πράγματα. Κατά τ άλλα , και το κλάμα βοηθάει να ξεσπάσεις, εδώ που τα λέμε.. υπομονή – θα περάσει

  6. Αρχικά θα ήθελα να σου πώ πως και εγλω χώρισα μετά απο 4 χρόνια σχέσης,βασικά με χώρισε εναν μήνα πρίν της πανελληνιες…Η σκέψη μου τότε ήταν να αυτοκτονήσω… σκεπτόμενη πιο λογικά είπα όχι η ζωή είναι πολύ ωραία …και συνεχίζω τη ζωή μ(λίγο δύσκολα ομολογώ) αλλα συνεχίζω..Η δική μου συμβουλή είναι να βγαίνεις με φίλες σου να διασκεδάζεις,να μην ακούς θλιβερά τραγούδια και να φροντίζεις όσο πιο πολύ μπορείς τον εαυτό σου..Γιατί πρέπει να κλαίμε και να στεναχωριόμαστε???όχι κορίτσια…αυτοί δεν μπορούν χωρίς εμάς και όχι εμείς χωρίς αυτούς…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More