Vicky: “Δεν ξέρω αν θέλω να είμαστε μαζί και με στεναχωρεί αυτό γιατί δεν του αξίζει να πληγωθεί…”

Θέλω τη βοήθειά σας!
Έχω σχέση από απόσταση εδώ και δυόμιση μήνες. Ενώ ξεκίνησα με πολύ ενθουσιασμό και πίστευα ότι θα κρατήσει γιατί πραγματικά είναι πάρα πολύ καλό παιδί και αξίζει το καλύτερο, από κάποια στιγμή και μετά άρχισα να νιώθω μπερδεμένη.
Ένιωθα ένα κενό. Προσπάθησα να του κάνω μια κουβέντα και του ζήτησα λίγο χρόνο μέχρι να έρθει και να ξαναβρεθούμε και το δέχτηκε.

Τελικά του είπα ότι θέλω να είμαστε καλά όσο θα είμαστε μαζί όταν έρθει και χάρηκε.

Το πρόβλημα είναι ότι εγώ έχω ακόμα αυτά τα σκαμπανεβάσματα και δεν ξέρω αν θέλω πραγματικά να είμαστε μαζί και με στεναχωρεί αυτό γιατί μου δείχνει ότι με θέλει πολύ και θέλει να κρατήσει η σχέση και δεν του αξίζει να πληγωθεί.
Σε τρεις μέρες φεύγει και δεν ξέρω τι να κάνω….

Vicky

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. μωρε και το καλυτερο παιδι το υ κοσμου να ειναι αμα εσυ ”εισαι αλλου” δεν εχει κανενα νοημα να ειστε μαζι…ειχα γνωρισει μια φορα εναν υπεροχο αντρα,ομορφο,τρυφερο,μου φεροταν απιστευα και με ηθελε παρα πολυ.παρ ολα αυτα οταν μου ζητησε σχεση εγω αρνηθηκα γιατι δεν τον ηθελα,δεν ενοιωθα τιποτα απολυτως μαζι του..μην εισαι με καποιον που δε θες.ειναι ασχημο και για τους 2………….

  2. Νιώθεις κενό γιατι στην ουσία υποκρίνεσαι οτι όλα είναι καλά ενώ δεν είναι ούτε σχέση έχεις.
    Απλά μιλάς στο τηλέφωνο/facebook κλπ. και ζείς με μια φαντασίωση. Ξεδιάλυνέ το γιατι χάνεις και τον εαυτό σου (εξ’ ού και το κενό που λές) και τον χρόνο σου. Μη νιώθεις ενοχές επειδή είναι ‘καλό παιδί’. Και εσύ καλή είσαι και θα βρεί ο καθένας σας κάποιον άλλο καλό να ταιριάξει στην πόλη του. Μείνετε φίλοι.

  3. Efoson niotheis etsi, tote einai xameni i katastasi. Kalytera na fygeis apo afti ti sxesi. Nai, mporei ekeinos na pligothei, omos i pikri alitheia einai kalyteri apo to psema, giati meta to psema tha epelthei megalyteri pikra. Na eisai eilikrinis mazi tou. O,ti kai na ginei, tha to kseperasei.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More