Χριστιάννα: “ Τι θέλει επιτέλους από μένα; Μια έρχεται και μια εξαφανίζεται…”

Νιώθω φοβερά μπερδεμένη…

Είναι ένας που μου αρέσει εδώ και πάρα πολύ καιρό και δεν μπορώ να βγάλω άκρη μαζί του. Είναι μια κρύο μια ζέστη. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει.

Στην αρχή, με διακριτικό τρόπο, μου την έπεφτε. Όλο κοπλιμέντα, γλυκές κουβέντες… Αλλά υπήρχαν και φορές που ήταν κάπως ψυχρός στα μηνύματά του.

Δυο φορές είχαμε κανονίσει μάλιστα να βγούμε και με ακύρωσε και τις δύο! Οπότε δεν ξανά ασχολήθηκα. Παρόλα αυτά μετά από καιρό ξεκίνησε πάλι να μου μιλάει.

Ανταποκρίθηκα και μια φορά μάλιστα τον πήρα τηλέφωνο για τα γενέθλιά του και του μίλησα πολύ γλυκά κι αυτός απάντησε πολύ ψυχρά.

Είχα νευριάσει τόσο που ορκίστηκα να μην του ξαναμιλήσω ποτέ, αλλά πριν λίγες μέρες πάλι μου έστειλε και πάλι του απάντησα. Τι θέλει επιτέλους από μένα; Μια έρχεται και μια εξαφανίζεται. Τη μια μου μιλάει τρυφερά και την επόμενη μου μιλάει λες και είναι έτοιμος να με βρίσει. Δεν καταλαβαίνω τι νιώθει.

Εγώ τον θέλω πολύ αλλά σε όσους έχω περιγράψει την κατάσταση, μου λένε ότι έχουμε κάνει πολύ κακή αρχή λόγω της συμπεριφοράς του και ότι δεν αξίζει να συνεχίσω να ασχολούμαι με αυτόν. Εσείς τι λέτε;

Μπορεί μια κακή αρχή να συγχωρεθεί και να δημιουργήσει κάτι όμορφο; Πως να κινηθώ από εδώ και πέρα με αυτόν;

Θα χαρώ πολύ να μου δώσετε τις συμβουλές σας!

Χριστιάννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Μ?αρέσει που προβληματίζεσαι κιόλας! Ο τύπος έχει άλλη/άλλες. Δεν είσαι η μοναδική στη ζωή του. Εσένα σε έχει σίγουρη και σε παίζει. Όπως και να έχει δεν αξίζει να ασχοληθείς αλλά αν θές να του τη σπάσεις λίγο, κάνε του ακριβώς τα ίδια που σου κάνει και αυτός!

  2. esi ton afineis na paizei mazi sou afou ka8esai kai anexesai tin siperifora tou,profanos kai exeis kai alles kai kanei me oles to idio.pisteueis oti sou a3izei kati tetoio?8a vreis poli kaliterous apo auton

  3. Του έκανες κάτι εσύ για να σου συμπεριφέρεται έτσι; Τι θα πει κάνατε κακή αρχή; Αν στηριχτώ στα λεγόμενά σου και μόνο, ο άνθρωπος συμπεριφέρεται σαν ψυχάκιας και δεν καταλαβαίνω τι σου αρέσει σε αυτόν. Ναι, μπορεί να παίζει και με αλλες, αλλά αν δεν τον έχεις πειράξει σε κάτι γιατί να ξεσπάει πάνω σου και να σου μιλάει άσχημα και ψυχρά; Ό,τι και να συμβαίνει δε μου φαίνεται καλή περίπτωση, οπότε θα σε συμβούλευα να μην επενδύεις άλλο σε μια πιθανή σχέση μαζί του, γιατί κάτι μου λέει ότι δε θα περάσεις καθόλου καλά. Διαφωνώ επίσης με τα αντίποινα και τις συμπεριφορές τύπου “κάνε του ό,τι σου κάνει”. Αυτά δε θα σου προσφέρουν κάτι ουσιαστικό, απλώς θα σε αδειάσουν ψυχολογικά. Σκοπός είναι να προστατεύσεις τον εαυτό σου. Απλώς απομακρύνσου και κοίτα τη ζωή σου.

  4. Ο τύπος έχει άλλη κοπελιά..μην ασχολείσαι και μην προβληματίζεσαι ιδιαίτερα..οταν θα θέλει κατι παραπάνω και θα μπορεί, θα το καταλάβεις…πίστεψέ με..να περνας καλα!!

  5. Προβληματίσου με τον εαυτό σου, γιατί κόλλησες με κάποιον που δεν σου προσφέρει σταθερότητα; Μήπως κατά βάθος φοβάσαι πιο στενή σχέση; Αυτός δεν έχει μάθει να σέβεται τα συναισθήματα των άλλων, νομίζει ότι ο κόσμος γυρίζει γύρω από αυτόν. Εσύ έχεις μάθει να σέβονται οι άλλοι τα δικά σου συναισθήματα;

  6. Vre kopelia mipos mas e.diaferei o idios antras…k emena etsi mou kanei.exo stamatiswi na asxoloume an kai mou aresei poli alla siga min parakalao kiolas opoios thelei opoios den thelei spitaki tou ekeinoi xanoun oxi emeis

  7. Σε τι ακριβώς να σε βοηθήσουμε; Αφού δεν έχεις κατι. Όσο το σκέφτεσαι τόσο μεγενθύνεις στο μυαλό σου κάτι που δεν ειναι άξιο λόγου. Θα καταλήξεις να κολλησεις με κάποιον που εξαρχής δε σου έδινε σημασία. Υπάρχουν κι άλλοι εκεί έξω που σίγουρα θα είναι καλύτεροι, πιο διαθέσιμοι και λιγότερο κυκλοθιμικοί από εκείνον.

  8. Τι κακή αρχη βρε κοπελιά? Η συνέχεια ποια είναι?Η ταπεινή μου γνώμη είναι οτι δεν υπάρχει μέλλον.Οταν κάποιος φερεται έτσι κατα πάσα πιθανότητα είναι αλλού οποτε αστον να παει….

  9. Κοπελα μου ειχα ακριβώς τα ιδια και χειροτερα… το ξεκινησαμε με σχεση,τον χωρισα αλλα γυρισα μεσα σε 2 μερες,μετα αυτος με χωρισε για μια βδομαδα,μετα ξανα για ενα μηνα και μετα ξανα…και τωρα ξανα μαζι ειμαστε.ολο φευγει και μολις περασει λιγο ο καιρος εμφανιζεται και ξαναφευγει 6 μηνες τωρα…εγω θεωρω οτι τετοιου ειδους ανθρωποι εχουν ψυχολογικά προβλήματα και δεν αξιζουν…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More