Χριστίνα: “Αν όμως μέχρι εκείνον τον καιρό έχει σχέση; Αν δεν επέστρεψε ήδη δηλαδή στην πρώην του… “

Γεια σας!

Θα ήθελα πολύ τις συμβουλές σας γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω. Αν υπάρχουν και αντρικές απόψεις ακόμη καλύτερα.

Ήμουν με ένα παιδί δύο χρόνια. Τους τελευταίους έξι μήνες είχαμε σχέση από απόσταση λόγω μιας δουλειάς που βρήκα στο εξωτερικό. Τελείωσα με τη δουλειά και επέστρεψα μόνιμα στην Ελλάδα.

Ήμασταν μια χαρά με το φίλο μου μέχρι τη στιγμή που μου έτυχαν κάποια αρκετά σοβαρά προβλήματα. Δεν είχα ψυχολογία και διάθεση για τίποτα. Ήμουν κλεισμένη στον εαυτό μου κι έφτασα στα όρια της κατάθλιψης.

Αυτός έκανε κάποιες προσπάθειες να με βοηθήσει να το ξεπεράσω, αλλά δυστυχώς εγώ δεν ήθελα να βοηθήσω τον εαυτό μου καθόλου. Αντιδρούσα παράλογα στις προσπάθειες που έκανε για να με βοηθήσει, γιατί ένιωθα ότι με πίεζε απίστευτα.

Μέχρι που τσακωθήκαμε μια μέρα άσχημα και είπε ότι δεν θέλει να με ξαναδεί. Με μπλόκαρε στο facebook και δεν μου απαντούσε στα μηνύματα. Τον άφησα λίγες μέρες να ηρεμήσει και του έστειλα ξανά μήνυμα, αλλά μου απάντησε ότι τον πλήγωσα πολύ και όσο κι αν στενοχωριέται, κλαίει και με αγαπά, δεν θέλει να τον ξαναενοχλήσω.

Μέχρι και κοινούς μας φίλους μπλόκαρε στο facebook για να μη μαθαίνει νέα μου. Καταλαβαίνω ότι έκανα τεράστιο λάθος μαζί του, αλλά δυστυχώς δεν ήμουν σε φάση να αντιληφθώ τι έκανα για να σώσω τη σχέση μας.

Δεν είχαμε ποτέ ιδιαίτερα προβλήματα στη σχέση μας για αυτό και περίμενα να αντιδράσει λίγο διαφορετικά και όχι να μη θέλει να με ξαναδεί. Δεν περάσαμε ιδιαίτερες κρίσεις στη σχέση μας, εκτός από μία φορά το Πάσχα όταν ήμουν στο εξωτερικό, αυτός πήγε σε νησί μαζί με την πρώην κοπέλα του (χωρίς να το ξέρω εγώ!!!).

Είχε εξαφανιστεί κιόλας όσο ήταν μαζί της για μια ολόκληρη εβδομάδα. Μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίες με την πρώην του (δεν με είχε φίλη στο fb γιατί έλεγε ότι καταστρέφει τις σχέσεις αυτό) και τότε το ανακάλυψα τυχαία.

Θύμωσα πολύ και δεν ήθελα να του ξαναμιλήσω. Μετά από αρκετά παρακάλια του και κλάματα με έπεισε να τον συγχωρέσω. Μου είπε ότι αυτή η κοπέλα είναι μια κοινή γνωστή και δεν είναι η πρώην του, ότι αποφάσισε να πάει τελευταία στιγμή στο νησί και ότι πήγε για σοβαρό οικογενειακό λόγο εκεί.

Όλοι ξέρουν ότι ήταν πρώην του, αλλά εγώ είπα να κάνω τα στραβά μάτια και να τον συγχωρέσω. Που θέλω να καταλήξω με αυτό; Ότι εγώ τον συγχώρεσα, αν και αυτό που έκανε ήταν απαράδεκτο. Αυτός που με είδε στον πάτο και ήξερε ότι περνούσα δύσκολα για σοβαρούς λόγους που γνώριζε, γιατί δεν μπορεί να μου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία;

Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά δύσκολος άνθρωπος, απόλυτος σε πολλά θέματα και που ελάχιστοι θα ανέχονταν. Είναι και πολύ εγωιστής, οπότε δεν περιμένω να κάνει κάποια κίνηση.

Δεν ξέρω τι να κάνω… Τον αγαπάω πολύ και δεν θέλω να τον χάσω. Να τον αφήσω στην ησυχία του και να περιμένω μήπως γίνει κανένα θαύμα; Και να τον πάρω δεν θα μου απαντήσει. Να περιμένω ενάμιση μήνα για να του ευχηθώ που έχει γενέθλια;
Έτσι ίσως καταλάβει ότι νοιάζομαι πραγματικά για αυτόν… Αν όμως μέχρι εκείνον τον καιρό έχει σχέση; Αν δεν επέστρεψε ήδη δηλαδή στην πρώην του…

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για την έκταση του μηνύματός μου.

Χριστίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Sygnwmhhh phge me thn prwhn tou sto nhsii kai to thewreis fysiologiko wste na ton sygxwreseis kiolas? Se keratwse kai ekanes kai ta strava matia kai twra ton theleis kai pisw. Gt kopela mou?? Gt to kaneis auto ston eayto sou? Afou den aksizei to palikariiii. Gnwmh mou einai pws mallon den exei ksexasei thn prwhn tou kai esy hsoun mia sxesh dekaniki. Gt meta apo dyo xronia sxeseis den pas me thn prwhn mazi voltoules…. Den tha eprepe na ta anexesai auta. Vlepeis pws se esvhse ap to xarth mono gt den hsoun kala, fantasou na ekanes oti kai ekeinos pws tha sou ferotan. Na mhn ton parakalas, na ton afhseis kai na koitakseis na vreis kanena swsto paidi. Oi sxeseis den prepei na vasizontai sta psemata gia na einai ygeieis.Exe kai ligo egwismo den vlaptei.

  2. Χριστίνα γεια σου!! Η δική μου γνώμη για την ιστορία σου είναι να μην κάνεις καμία κίνηση, θα καταλάβει το λάθος του και θα γυρίσει.. Όσο για αυτό που έγινε που πήγε στο νησί με την πρώην του είναι απαράδεκτο. Κάποια στιγμή θα το δεις ότι θα γυρίσει πίσω.. Καλή τύχη!!

  3. Μην επιμένεις άλλο, βρε Χριστίνα…..Σε κεράτωσε με την πρώην του, πριν λίγους μήνες, και τώρα σε παρατάει, γιατί ήσουν γκρινιάρα, λόγω σοβαρών σου προβλημάτων. Το παιδί σου δείχνει ξεκάθαρα ότι ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΛΛΟ. Του πέρασε, βαρέθηκε, ξενέρωσε. Πήγαινε παρακάτω…

  4. μήπως αυτά που σου κάνει είναι προφάσεις για να καλύψει τις δικές του κουτσουκέλες; σου το παίζει ‘θιγμένος και πληγωμένος’ ενώ είναι με την άλλη πάλι!

  5. κατα πασα πιθανοτητα κανει πιο δραματικη την κατάσταση για να ριχνει το φταιξιμο πάνω σου. όσο ησασταν τσακωμενοι μπορεί να γυρισε ξανα στην πρωην εστω και για ξεσπασμα. αν καποια στιγμή ξεμεινει μπορει να θυμηθεί οτι υπαρχεις και να σου στείλει, αλλα δεν βλέπω καποιο λόγο για να καθεσαι να περιμένεις…

  6. η κατασταση σου απλα του εδωσε πατημα για να βρει τη δικαιολογια να το ριξει σε σενα και να χωρισετε! ειχε αλλη και πηγε και διακοπες… και μολις σε ειδε ετσι λεει να τωρα θα χωρισω και θα πω οτι φταιει εκεινη γτ με πληγωσε… ουτε καν δεν τον ενοιαξε!!! αν σε αγαπουσε θα εμενε διπλα σου, αφου και εσυ λες δεν ειχατε ιδιαιτερα προβληματα… αλλα συγνωμη σου ελεγε οτι δεν σε εχει φιλη στο φμ επειδη καταστρεφει τις σχεσεις και το πιστεψες??? να το παιζει ελευθερος ηθελε! μην σκας κοριτσακι, πραγματικα δεν αξιζει ο τυπος… κοιτα να προσεχεις τον εαυτο σου, δωσε αξια σε σενα και οχι σε εναν μ… που φερθηκε ετσι!

  7. Μην ασχολείσαι καθόλου με αυτόν τον άνθρωπο. Ο εαυτούλης του και μόνο. Και κάτι άλλο που δεν θα πρέπει να ξεχάσεις ποτέ. “Μιά φορά άπιστος, πάντα
    άπιστος”. Προχώρα μπροστά και μην σπαταλήσεις τα χρόνια σου περιμένοντας κάποιον που ήδη έχει δοκιμαστεί και αποδείχτηκε ότι δεν αξίζει.
    Καλή τύχη.

  8. tha sou milisw ligo asxima alla an sto pw glyka de tha katalaveis! eisai VODI xrysi mou? pas kala? paei me ti prwhn gomena tou, enw exete sxesi kai kanei diakopes se keratwnei kala kala! OH YES se keratwse de se eixe sto fb giati katastrefei tis sxeseis?????????? dld eleos, kala files den eixes esy na sou aniksoun ta matia! O Theos se glitwse apo auto to kathiki k esy katastrefeis ti zwh sou! ksypna k proxwra parakatw i zwh einai ligi k esy tin spatalas me ena malaka!

    Kali tyxi

  9. “Τον αγαπάω πολύ και δεν θέλω να τον χάσω…” Δυστυχώς, αυτό είναι ένα λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες. Για να μην χάσουν τον άνθρωπο που αγαπούν, είναι διατεθημένες να αποδεχτούν πολλά πράγματα. Καταλαβαίνω ότι τα συναισθήματα σου είναι πολύ έντονα. Ωστώσο, μπορεί να κερδίσεις την φυσική του παρουσία στην ζωή σου, αλλά έχει σκεφτεί τι άλλο θα χάσεις με το να είσαι μαζί του? Αυτό που έχει σημασία, είναι να μην χαθείς απο την καρδιά του, άπαξ και γίνει αυτό, έπειτα όλα τα άλλα είναι μάταια. Πίστεψέ με, πονάει περισσότερο εαν χαθεί αυτό απο το να χαθεί η φυσική του παρουσία. Θα πονέσεις ότι και αν αποφασίσεις, αλλά πονάει λίγο λιγότερο να φύγεις και να ηρεμήσεις, απο το να μείνεις αλλά να ξέρεις ότι δεν βρίσκεσαι πραγματικά στην καρδιά του.

    Καλή τύχη σε ότι και αν αποφασίσεις.

  10. Καλησπερα και απο μενα. Ειπα να σου στειλω την γνωμη μου αφου ζητησες και αντρικες αποψεις. Κατ’αρχην πρεπει να ξερεις οτι οι αντρες ποτε, και το ξαναλω για να το τονισω, ΠΟΤΕ δεν κανουν ή δεν επιδιωκουν να κανουν παρεα με μια κοπελα αν δεν την γουσταρουν (ναι, αυτα περι φιλιας μεταξυ ανδρων και γυναικων ειναι παραμυθια, και αν ξερετε καποιον που “διαρρηγνυει τα ιματια του” οτι εχει φιλη που ειναι μονο φιλη, καντε του την ερωτηση ), αρα, ακομα και να μην ηταν πρωην του, οπως σου ειπε, τοτε σιγουρα εκεινη την εβδομαδα ηταν νυν. Και το πιθανοτερο ειναι οτι οταν ειδε πως αντιδρουσες παραλογα οταν προσπαθουσε να σε βοηθησει, σκεφτηκε . Αυτα.

  11. ε οχι να παει με αλλη διακοπες και να τον συγχωρησησεις(!!!!!) και να ξερεις οτι ειναι και πρωην του..προχωρα παρακατω..σιγα μην τον παρακαλεσεις κι ολας τον “τελεμε”(!) που μας το παιζει και εγωιστης 😛

  12. Τέτοιοι εγωιστές άντρες καλύπτουν τις ανασφάλειες τους με το να έχουν μια γυναίκα που ανέχεται την υποτίμηση και το φτύσιμο. Όσο εσύ παρακαλάς, τόσο αυτός καβαλάει το καλάμι και κάνει τον σκληρό. Σου δημιουργεί ενοχές ότι έφταιξες εσύ, σε κάνει να νιώθεις αγωνία και απόγνωση και αυτός νιώθει ικανοποίηση. Αν καταλάβει ότι εσύ τον ξεπέρασες, είσαι καλά και κάνεις τη ζωή σου, τότε θα γυρίσει να σε παρακαλέσει για να σου ξαναχαλάσει τη ζωή. Μ ε την πρώην του πήγε διακοπές γιατί μάλλον τον είχε παρατήσει αυτή, θίχτηκε ο εγωισμός του και το απωθημένο του ήταν να την κάνει να τον ξαναερωτευτεί για να την παρατήσει αυτός. Αυτός δεν μπορεί να αγαπήσει πραγματικά καμμιά γυναίκα και να την κάνει ευτυχισμένη. Εγώ σου προτείνω να του δείξεις ότι είσαι καλά, ότι ετοιμάζεσαι για διακοπές με παρέα, να δημοσιεύσεις φωτογραφίες στο facebook να διασκεδάζεις με παρέα και τότε αυτός θα φοβηθεί μήπως βρείς άλλον και θα σε παρακαλάει. Αν έχει κάνει εν μεταξύ άλλη σχέση θα την παρατήσει γιατί ο εγωισμός του δεν θα αντέξει να περνάς εσύ καλά. Όταν θα αρχίσει να παρακαλάει, εσύ θα κάνεις τη δύσκολη και θα τον [παρατήσεις.

  13. πηγε διακοπες με πρωην και ειπες οκ?? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχα
    ρε τι αλλο θα ακουσουμε……..
    αυτος δε σε σεβεται, δεδομενο………αλλα αφου εσυ η ιδια δε σε σεβεσαι πώς θελεις να το κανουν οι αλλοι?

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More