Χριστίνα: “Δεν είμαι έτοιμη για έναν ακόμη περαστικό άντρα και επιπλέον είναι πρώην της κολλητής μου”

Νομίζω πως το πρώην αγόρι της κολλητής μου, μου την πέφτει…

Τα είχαν πριν καιρό κι εγώ με αυτόν σπουδάζουμε στην ίδια πόλη. Εδώ και λίγες μέρες μου μιλάει έντονα και πετάει αρκετά υπονοούμενα.

Εγώ μόλις βγήκα από μια πολύ δύσκολη σχέση, η οποία με πλήγωσε πολύ.

Μου αρέσει κι εμένα, αλλά έδειξε αστάθεια με τη φίλη μου.

Δεν είμαι έτοιμη για έναν ακόμη περαστικό άντρα και επιπλέον είναι πρώην της κολλητής μου. Τι να κάνω;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Τίποτα να μη κάνεις. Και μόνο που το σκέφτεσαι δείχνει πως τελικά μόνο για περαστικούς άντρες είσαι έτοιμη… Αντε και καλά ξεμπερδέματα και με τον…ασταθή και με την…’κολλητή’ σου!

  2. Χριστινα μου,εγω ειμαι της αποψης πως νυν κ πρωην των κολλητων μας εχουν ενα μεγαλο Χ πανω απ το κεφαλι τους.Τωρα αν εσενα σου αρεσει η αρχιζει να σου βγαζει κατι με τον καιρο,συζητησε το πρωτα με την κολλητη σου.Νομιζω πως το πιο σημαντικο ειναι η φιλια κ οχι οι εφημερες σχεσεις.Νομιζω πως η κολλητη σου θα το εκτιμησει αν της το πεις.καλη τυχη!

  3. βρε συ χριχτινακι χαθηκαν οι αντρες?? και μονο το γεγονος που αδιαφορει για το αν θα χαλασει η σχεση μου με την κολλητη σου (με την οποια ειχε και δεσμο καποτε!!!!!) δειχνει ενα ατομο ανευθυνο. προσπερασε τον η απλα κρατα μια φιλικη επαφη μαζι του.

  4. Συμφωνώ απολύτως με τον-την κ. “έλεος”! ‘Κάτσε στα αυγά σου” και στην ησυχία σου καλύτερα, διαφορετικά προμηνύονται πολλά μποφόρ έντασης και καβγάδων με την κολλητή σου… Επίσης, σε κολακεύει το γεγονός να τον έχεις από “δεύτερο χέρι”? Δεν θα νιώθεις μεγάλη ντροπή απέναντι στον εαυτό σου κυρίως, αλλά και απέναντι στη φίλη σου? Αξιοπρέπεια κορίτσια!!!!

  5. Αν ήταν κολλητή σου δεν θα το σκεφτόσουν καν. Γράψτην μωρέ τι σημασία έχει η φιλία μπροστά σε έναν γκόμενο??

  6. Αγαπητή Χριστίνα, ενώ λες ότι αυτός ο άνθρωπος φέρεται με αστάθεια ,φαίνεται περαστικός και επιπλέον δεν είσαι εσύ έτοιμη για τέτοιου είδους σχέση,για ποιό λόγο φαίνεσαι μπερδεμένη δημοσιεύοντας τον προβληματισμό σου, ή αναζητώντας γνώμες ή απλά θέλοντας να μοιραστείς τα ερωτηματικά σου?Αν αυτό δεν είναι κάτι που σε απασχολεί και πιθανόν να σε μπερδεύει τότε τί είναι? Την επίφαση την βλέπεις? Ανθρώπινο είναι και συμβαίνει σε όλους αλλά δες μήπως μπορείς να ξεμπερδέψεις λίγο τα συναισθήματά σου ώστε να πάρεις τις απαντήσεις σου ή να νοιώσεις ηρεμότερη και ασφαλέστερη. Ιωάννα

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More