Ζέφη: “Πιστεύετε πως θα έπρεπε να επιχειρήσω κάποια γνωριμία μέσω facebook;”

Γεια σας!
Ονομάζομαι Ζέφη, είμαι 23 ετών και μέχρι σήμερα δεν έχω κάνει κάποια σοβαρή σχέση. Όσα αγόρια έχουν έρθει στη ζωή μου θέλανε μόνο σεξ ή δεν ταιριάζαμε σαν άνθρωποι, στα θέλω μας, οπότε όλες μου οι γνωριμίες ως τώρα ήταν αποτυχημένες.

Δεν είμαι κοπέλα της μιας νύχτας. Δεν με καλύπτουν οι σχέσεις που βασίζονται στο σεξ. Θέλω να δημιουργήσω κάτι ουσιαστικό που θα με κάνει να νιώθω όμορφα. Υπάρχουν στιγμές που απογοητεύομαι πάρα πολύ και σκέφτομαι πως δεν θα κάνω ποτέ κάποια σχέση. Η μοναξιά με έχει κουράσει πολύ.

Έχω ανάγκη έναν σύντροφο. Μια τρυφερή αγκαλιά. Μου λείπει ο έρωτας! Προσπαθώ ωστόσο όσο μπορώ να κρατιέμαι ήρεμη και να μη με παίρνει από κάτω αλλά δεν μου είναι και πολύ εύκολο. Λένε πως τα καλύτερα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Εκεί; Που εκεί δηλαδή; Θα έρθει ο έρωτας να μου χτυπήσει το κουδούνι; Γιατί τον περισσότερο καιρό σπίτι είμαι!

Θέλω απλώς να καταλήξω στο γεγονός πως δεν έχω ευκαιρίες για γνωριμίες. Στη σχολή μου υπάρχουν μόνο κοπέλες. Επίσης έχω μόνο μια φίλη με την οποία βγαίνουμε σπάνια (κυρίως λόγω οικονομικών). Συνεπώς δεν μου δίνονται ευκαιρίες να γνωρίσω αγόρια.

Καμιά φορά λοιπόν μπαίνω στον πειρασμό των τυφλών ραντεβού. Το είχα επιχειρήσει στο παρελθόν αλλά δεν είχε πετύχει. Δηλαδή είχε βγει με κάποιον ο οποίος δεν μου άρεσε από κοντά, ενώ στις φωτογραφίες φαινόταν καλύτερος και διαφορετικός.

Όταν όμως μιλάω με κάποιον στο facebook ας πούμε και έχουμε αναπτύξει μια οικειότητα -και μου αρέσει- αυτόματα μου έρχεται η ιδέα να τον δω κι από κοντά. Όμως στη συνέχεια διστάζω. Φοβάμαι ότι μπορεί από κοντά να μην μου αρέσει ή να μην του αρέσω ή ότι μπορεί ακόμα και να είναι αυτός κάποιος τρελός και να μου κάνει κακό (τόσα και τόσα ακούγονται)!

Προς Θεού δεν είμαι απελπισμένη (έτσι νομίζω τουλάχιστον). Έχω αποδεχτεί τη μοναξιά μου και ζω τη ζωή μου ήρεμα, με ευγνωμοσύνη για όσα έχω. Απλώς καμιά φορά αυτό το ερωτικό κενό με πληγώνει.

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας για όλα αυτά; Πιστεύετε πως θα έπρεπε να επιχειρήσω κάποια γνωριμία μέσω facebook ή θα ήταν καλύτερα να κάτσω όπως είμαι περιμένοντας να έρθει κάποτε κάποιος; Άραγε θα έρθει όμως;

Όλοι μου λένε ότι είμαι ιδανική κοπέλα κι ότι τα καλύτερα έρχονται. Πότε όμως; Μήπως αυτά είναι απλά λόγια της παρηγοριάς; Η μοναξιά με κάνει να πιστεύω πως είμαι άσχημη, πως δεν αξίζω σαν κοπέλα, πως κανείς δεν θα με ερωτευτεί ποτέ.

Εν ολίγοις μου ισοπεδώνει όλη την αυτοπεποίθηση. Μου φαίνεται πολύ ανησυχητικό το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν έχω κάνει κάποια σχέση.

Έγραψα πάρα πολλά μάλλον, αλλά είχα ανάγκη να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου. Θα χαρώ πολύ να μου δώσετε τις συμβουλές και τις απόψεις σας!

Ζέφη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Πώς έτσι κι έχεις μόνο μια φίλη; Κι άσε το οικονομικό, δε συναντιέστε ούτε στο σπίτι η μίας της άλλης; Ουτε για μια βόλτα να χαζέψετε βιτρίνες που λέει ο λόγος; Πριν προχωρήσεις σε γνωριμία με άντρα, μου δίνεις την εντύπωση, πως χρειάζεσαι να τονώσεις λίγο την κοινωνικότητά σου. Θα σου πρότεινα να αναζητήσεις τρόπους για να έρθεις σε επαφή με κόσμο, είτε μέσω του εθελοντισμού είτε μέσω ενός χόμπυ. Σχετικά με τις γνωριμίες μέσω ΦΒ…δε θα έλεγα πως είναι απαγορευτικές, απλώς πρόσεχε γιατί όντως δεν ξέρεις τι είναι ο άλλος. Όταν βγαίνεις να δίνεις τουλάχιστον σε ένα δυο άτομα τα στοιχεία του και πού θα είστε. Αν μπορεί να σε πάρει και κάποιος ένα σύντομο τηλέφωνο στη διάρκεια του ραντεβού για να πάρει ο άλλος το μήνυμα ότι δεν υπάρχεις ολομόναχη σε αυτό τον πλανήτη και πως αν σου συμβει κάτι θα σε αναζητήσουν αμέσως. Μπορείς ας πούμε να αναφέρεις στο τηλ μπροστά του το πού βρίσκεστε και πως θα ξαναμιλήσετε με τη φίλη που σε καλεί όταν γυρίσεις σπίτι. Και τέλος, νομίζω πως κολλάς στην εμφάνιση. Μην το κάνεις, είναι μεγαλο λάθος. Δε λέω να σε απωθεί ο αλλος, αλλά δώσε μια ευκαιρία, γνώρισέ τον. Αν δε βγει κάπου, μπορεί τελικά να γίνετε φίλοι, γιατί όχι; Να θυμάσαι, η εξωτερική ομορφιά συνήθως δε συμβαδίζει με αυτή της ψυχής.

  2. Φυσικά και να επιχειρήσεις κάτι μέσω fb.Ειδικά στην τωρινή εποχή η τεχνολογία σου δίνει το πλεονέκτημα να μιλήσεις με κάποιον με πολλαπλούς τρόπους πριν έρθεις σε προσωπική επαφή μαζί του.Kάποτε που τα κινητά και το ιντερνετ δεν ήταν τόσο διαδεδομένα,προσωπικά έκανα γνωριμίες μέσω του τότε mirc.Μπορεί καμμία γνωριμία να μην κατέληξε σε σχέση αλλά τουλάχιστον γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους.Σίγουρα υπάρχουν και κίνδυνοι αλλά αν δε δοκιμάσεις,ποτέ δεν ξέρεις

  3. Εγώ εκ πείρας σου λεω να μείνεις μακριά απο γνωριμίες μέσω διαδικτύου —Οι περισσότεροι αντρες εκει ψαχνουν το “ευκολο σεξ” να στο πω ωμα και τίποτε περισσότερο —Ασε που ο καθένας μπορεί να φτιαξει ενα ψευτικο προφιλ και να σου λεει ψεμματα , απο το ονομα του και την δουλειά του , μεχρι το οτι ειναι παντρεμενος η εχει άλλη σχεση —Δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσυνη σ ‘ εναν τυχαίο αντρα που γνωρίζεις μεσα απο το Ιντερνετ —Επίσης κυκλοφορούν και πολλοί ανωμαλοι και παρανοικοι , μην το ξεχνάμε και αυτό —–Εγώ θα σου πρότεινα να προσπαθήσεις να κάνεις καινούριες φιλίες σε πρώτη φάση και σε δέυτερη θα έρθει και η σχέση —Προσπαθησε ας πουμε να πλησιασεις και άλλες κοπελες απο την σχολή σου για παρέα —η μετά αδέλφια , ξαδέλφια δεν ξέρω αν έχεις που θα μπορούσες και εκεί να κάνεις μια προσεγγιση για να βγαίνετε έξω —-Να βρείς ενα χόμπι , η να γραφτείς γυμναστήριο —Να αρχίσεις δράση με λίγα λόγια —Οσο κάθεσαι σπίτι και κλαίς την μοίρα σου δεν προκειται να γίνει τίποτα —-Προσπάθησε λοιπόν και όλο και καποιον θα γνωρίσεις μέσω κοινών γνωστών —Κάποιον που να ξέρεις πέντε πράγματα αλήθινά και εξακριβωμένα για εκείνον ——-Πάντως σαν τελευταία κουβέντα σου λέω μακριά απο γνωριμίες μέσω facebook και μην χάνεις τον χρόνο σου άδικα — Γιατί θα απογοητευτείς 1000% με αυτούς που ψάχνονται για σχέση εκει μέσα —–

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More