Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου: Πώς σε επηρεάζει; Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Λοιπόν, 11 Δεκεμβρίου 2015 σημαίνει Νέα Σελήνη στον Τοξότη, Άρης σε αντίθεση με Ουρανό και Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα. Τι σημαίνουν όλα αυτά για σένα; Πώς επηρεάζουν το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

Νέα Σελήνη
Στις 11 Δεκεμβρίου και ώρα 12:29 διαμορφώνεται η τελευταία Νέα Σελήνη του 2015 στο ζώδιο του Τοξότη. Το ζώδιο που κυβερνά ο Δίας και συνδέεται με αυτήν τη γιορτινή περίοδο που βελτιώνει τη διάθεσή μας, μας κάνει περισσότερο αισιόδοξες και ενθουσιώδεις, μας παροτρύνει να ταξιδέψουμε -πραγματικά ή νοερά- και να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη διαμορφώνει τετράγωνο με τον κυβερνήτη του ζωδίου της Δία και τρίγωνο με τον επαναστατικό Ουρανό. Οι όψεις του Δία, δεν μπορούν να θεωρηθούν σε καμία περίπτωση αρνητικές και το μόνο που μπορεί να προκαλέσει το τετράγωνο είναι η ανυπομονησία και η υπερβολή, γεγονός που συνιστά να είμαστε λίγο πιο ψύχραιμες και να αποφύγουμε επιπολαιότητες και βιαστικές ενέργειες. Το τρίγωνο του Ουρανού αποτελεί μια θετική ένδειξη για ξαφνικές και απρόσμενες ευκαιρίες σε κάποιον τομέα, ανάλογα με το ζώδιό μας.

Άρης σε αντίθεση με Ουρανό και Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα
Στο χάρτη της Νέας Σελήνης κυριαρχούν η αντίθεση Άρη – Ουρανού και το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που διαμορφώνονται την ίδια μέρα. Η πρώτη όψη είναι αρκετά δύσκολη και μπορεί να πυροδοτήσει ξαφνικά γεγονότα, ανατροπές και διακοπή σχέσεων (Άρης στο Ζυγό), αλλά λόγω της Νέας Σελήνης, ακόμα και αυτά τα γεγονότα, θα συμβούν για να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για καλύτερο μέλλον. Τέλος, το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, μας κάνει περισσότερο ονειροπόλες και ρομαντικές και μπορεί να συμβάλει στην αναζωπύρωση παλιών δεσμών αλλά και να φέρει νέους έρωτες.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τις παραπάνω επιρροές είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ
ΚΡΙΟΣ
Ανακατατάξεις αναμένονται στη ζωή σου το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, καθώς τόσο η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 11 Δεκεμβρίου στο συμβατό ζώδιο του Τοξότη, όσο και το γεγονός ότι ταυτόχρονα ο κυβερνήτης σου Άρης διαμορφώνει αντίθεση με τον Ουρανό, σηματοδοτούν ραγδαίες εξελίξεις κυρίως στον τομέα των σχέσεών σου. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να διακόψεις οριστικά μια σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της ή να κόψεις φιλικούς δεσμούς ετών, που πλέον δεν σου ταιριάζουν. Κάθε αλλαγή που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την περίοδο είναι για το καλό σου, αφού έτσι θα ανοίξεις την πόρτα σε νέες ευκαιρίες και προκλήσεις, που θα κάνουν πιο ενδιαφέρον το μέλλον σου. Το εξωτερικό είναι ένας τομέας που σε ευνοεί ιδιαίτερα, γι’ αυτό δεν θα πρέπει να αγνοήσεις τυχόν ευκαιρίες που θα προκύψουν από άλλες χώρες. Τέλος, το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, μπορεί να φέρει ένα νέο πάθος στις singles, την αναζωπύρωση ενός παλιού έρωτα ή και μια απρόσμενη βελτίωση στα εισοδήματά σου.

src=/files/Image/SxeseisKaiSex/2015/ASTROLOGIA/02/banner_provlepseis.jpg

ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 11 Δεκεμβρίου, σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια ριζική μεταμόρφωση στη ζωή σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, τόσο στα επαγγελματικά και οικονομικά σου όσο και στην ερωτική ζωή σου. Το γεγονός ότι ο Ουρανός υποστηρίζει θετικά το καινούριο φεγγάρι, σηματοδοτεί ξαφνικές ευκαιρίες που θα προκύψουν κυρίως στον επαγγελματικό τομέα και οι οποίες θα σου προσφέρουν ένα σταθερό εισόδημα ή προοπτικές ανόδου. Αν είσαι άνεργη, καλό θα είναι να δραστηριοποιηθείς περισσότερο αυτό το διάστημα, αφού αναμένεται μια πρόταση εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Παράλληλα, καλό είναι να προσέχεις τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου καθώς και την υγεία σου, αφού η αντίθεση Άρη – Ουρανού μπορεί να προκαλέσει ίντριγκες ή μια σωματική κόπωση. Το τρίγωνο που σχηματίζει την ίδια μέρα η δική σου Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις νέες φιλικές σχέσεις, να χτίσεις μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τον σύντροφό σου ή να βρεις ένα νέο έρωτα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στις 11 Δεκεμβρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο πολικό ζώδιο του Τοξότη, η οποία φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις σου και σου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις την αισθηματική σου ζωή και όχι μόνο. Έτσι, αν ανήκεις στις δεσμευμένες, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα έχεις την ευκαιρία να αναζωπυρώσεις τη σχέση σου με το σύντροφό σου ή και να προγραμματίσετε ένα ρομαντικό ταξίδι για τους δυο σας, ενόψει των επερχόμενων εορτών. Αν είσαι single, ένας έρωτας μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ή ακόμα και με ένα πρόσωπο που μέχρι τώρα ήταν φίλος σου, είναι πολύ πιθανός. Η αντίθεση Άρη – Ουρανού που διαμορφώνεται στο χάρτη της Νέας Σελήνης, δεν φαίνεται να φρενάρει τα ευχάριστα γεγονότα που σε περιμένουν, ενώ το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα ευνοεί τα επαγγελματικά σου, καθώς σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις σημαντικές φιλοδοξίες, αρκεί βέβαια να είναι ρεαλιστικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 11 Δεκεμβρίου, ενεργοποιεί τον τομέα της δουλειάς σου και υπόσχεται νέες επιτυχίες το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί. Το γεγονός μάλιστα ότι σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον τομέα της καριέρας σου, δεν αποκλείεται να φέρει ανέλπιστες ευκαιρίες που δεν περιμένεις και οι οποίες θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις σημαντικά τις αποδοχές σου. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι οι σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον, καθώς η αντίθεση Άρη – Ουρανού ίσως φέρει στο προσκήνιο διαφωνίες και διαμάχες που θα σε αποπροσανατολίσουν. Θετική εξέλιξη αναμένεται και στα αισθηματικά σου, καθώς το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, σε κάνει πιο ρομαντικό και σε βοηθά να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου ή και να προγραμματίσεις ένα εξωτικό ταξίδι για τους δυο σας. Αν είσαι single, μια ρομαντική γνωριμία θα εξελιχθεί πολύ θετικά.

ΛΕΩΝ
Εξαιρετικά θετική προβλέπεται για σένα η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 11 Δεκεμβρίου στο συμβατό ζώδιο του Τοξότη. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και να απολαύσεις τον έρωτα με τον σύντροφό σου, καθώς επίσης και άλλες διασκεδάσεις, που θα σου χαρίσουν όμορφες στιγμές. Η επισημοποίηση μιας σχέσης, ο γάμος ή και μια εγκυμοσύνη είναι πολύ πιθανόν να συμβούν αυτό το διάστημα, ενώ ένας νέος κεραυνοβόλος έρωτας αναμένεται για τις singles. Η αντίθεση Άρη – Ουρανού δεν φαίνεται να σε απειλεί, ωστόσο καλό θα ήταν να προσέχεις τις σχέσεις σου με συγγενικά πρόσωπα, καθώς επίσης και τις μετακινήσεις σου. Τέλος, το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, ευνοεί θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την ακίνητη περιουσία, ενώ δεν αποκλείεται να συμβάλει και στην αναβίωση ενός παλιού έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στις 11 Δεκεμβρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, γεγονός που σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι και την οικογένειά σου το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να καλλωπίσεις το χώρο σου για να υποδεχτείς αγαπημένα πρόσωπα ενόψει των γιορτών, αλλά και να αναζητήσεις μια νέα στέγη που θα εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σου. Δεν αποκλείεται επίσης να σκεφτείς την πιθανότητα να συμβιώσεις με το σύντροφό σου ή και να κάνεις μια σημαντική αγοραπωλησία. Εκείνο που θα πρέπει να προσέχεις είναι τα οικονομικά σου, καθώς η αντίθεση Άρη – Ουρανού μπορεί να σου προκαλέσει κάποιες απώλειες. Το γεγονός ωστόσο ότι η Αφροδίτη που κυβερνά τον τομέα των οικονομικών σου, σχηματίζει παράλληλα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα συμβάλει στη μείωση των ζημιών, ενώ παράλληλα θα φέρει μια νέα γνωριμία στις singles.

ΖΥΓΟΣ
Στις 11 Δεκεμβρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη, η οποία θεωρείται αρκετά θετική για σένα. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα διαπιστώσεις ότι διαθέτεις περισσότερη ενέργεια και θα επιδιώξεις επαφές και συζητήσεις με στόχο να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με φιλικά άτομα ή και με τον σύντροφό σου. Επιπλέον, θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες ή και επαγγελματικές προτάσεις με αξιόλογες προοπτικές. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό, ίσως σε κάνει πιο εριστική σε κάποιες περιπτώσεις και αυτό είναι ένα σημείο που πρέπει να προσέξεις ώστε να αποφύγεις τυχόν ρήξεις με κάποια πρόσωπα. Εξάλλου, με τη βοήθεια της Αφροδίτης που σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, μπορείς να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να δώσεις τόπο στην οργή ώστε να μην χαλάσεις το όμορφο κλίμα. Η ίδια όψη βοηθά στην βελτίωση των οικονομικών σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη στις 11 Δεκεμβρίου διαμορφώνεται στον τομέα των οικονομικών σου και υπόσχεται νέα έσοδα και ευκαιρίες το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί. Το τρίγωνο μάλιστα που διαμορφώνει με τον Ουρανό, δείχνει σημαντικές ευκαιρίες ή ακόμα και νέες επαγγελματικές προτάσεις που υπόσχονται αξιόλογα κέρδη. Αν είσαι άνεργη, καλό θα είναι να δραστηριοποιηθείς αυτό το διάστημα, που η τύχη σε ευνοεί. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μην υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου, καθώς η αντίθεση Άρη – Ουρανού εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία σου. Ευνοϊκές εξελίξεις αναμένονται και στα αισθηματικά σου, καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, διαμορφώνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα την ίδια μέρα και υπόσχεται όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου. Αν είσαι single, η όψη αυτή θα σου φέρει ένα νέο έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στις 11 Δεκεμβρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο και υπόσχεται να δώσει μια νέα διάσταση στη ζωή σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον κυβερνήτη σου Δία, καθώς και το τρίγωνο με τον Ουρανό, αποτελούν τους καλύτερους οιωνούς, τόσο για τα επαγγελματικά σου όσο και για την προσωπική σου ζωή. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, η τύχη θα δημιουργήσει τις καλύτερες προϋποθέσεις για να θέσεις νέες βάσεις για ένα λαμπρό μέλλον. Μια νέα εργασία ή μια προαγωγή, θα βελτιώσουν το επίπεδο της ζωής σου, ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή ένας νέος ερωτικός δεσμός -αν είσαι single. Η αντίθεση Άρη – Ουρανού, δεν σε απειλεί ιδιαίτερα, απλώς ίσως σε “απομακρύνει” για λίγο από τις φιλικές συναναστροφές σου, εξαιτίας άλλων προτεραιοτήτων. Τέλος, το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, θα βελτιώσει την ψυχολογία σου και τις σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στις 11 Δεκεμβρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο μυστικιστικό δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, η οποία αν και “παρασκηνιακή” υπόσχεται να σε βοηθήσει να λύσεις πολλά προβλήματα που σε απασχολούν. Η αλήθεια είναι ότι το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί ίσως νιώσεις την ανάγκη για περισσότερη μοναξιά ή μια εσωτερική έρευνα που θα αναδείξει τις κρυφές επιθυμίες σου και θα σε καθοδηγήσει προς μια νέα πορεία ή οποία θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα, που το καινούριο φεγγάρι θα σχηματιστεί στο δικό σου ζώδιο. Μέχρι τότε, μπορείς να κάνεις το πλάνο σου και να σχεδιάσεις τα βήματά σου. Το γεγονός εξάλλου, ότι ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό, δεν συνιστά αλλαγές αυτό το διάστημα, καθώς πιθανότατα θα είναι βιαστικές και επιπόλαιες. Ωστόσο, το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα ευνοεί επαφές με έμπιστα φιλικά άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν καθοριστικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 11 Δεκεμβρίου είναι αρκετά θετική για σένα, καθώς τονίζει την κοινωνικότητά σου και φέρνει στο δρόμο σου άτομα που μπορούν να σου προσφέρουν όχι μόνο διασκεδάσεις, αλλά και συμβουλές για την υλοποίηση των στόχων σου. Το τρίγωνο μάλιστα που σχηματίζει το καινούριο φεγγάρι με τον κυβερνήτη σου Ουρανό, υπόσχεται ανέλπιστες ευκαιρίες, τόσο για τα επαγγελματικά σου όσο και για την προσωπική σου ζωή. Στον αισθηματικό τομέα, αν είσαι single, τώρα πρόκειται να δημιουργήσεις μια σχέση με μακροχρόνιες προοπτικές. Η αντίθεση Άρη – Ουρανού ίσως δημιουργήσει εμπόδια σε σχέδια που σχετίζονται με το εξωτερικό ή με την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης, ωστόσο ακόμα και αυτά γρήγορα θα ξεπεραστούν. Τέλος, το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, σηματοδοτεί μια σημαντική βελτίωση των αποδοχών σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Στις 11 Δεκεμβρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σου, γεγονός που σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου. Το γεγονός μάλιστα ότι σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό αλλά και τετράγωνο με τον παραδοσιακό κυβερνήτη σου Δία, αποτελούν θετικούς παράγοντες για μια λαμπρή εξέλιξη, που εκτός των άλλων θα εξυγιάνει και τα οικονομικά σου. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, και παρά το γεγονός ότι η τύχη θα παίξει τον πιο καθοριστικό ρόλο, καλό θα είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, ώστε να μην σου “ξεφύγουν” ευκαιρίες που θα προκύψουν από απρόβλεπτες πηγές. Επίσης, παρά την αναμενόμενη βελτίωση των αποδοχών σου, καλό θα είναι να προσέχεις τη διαχείρισή σου, καθώς η αντίθεση Άρη – Ουρανού μπορεί να σε κάνει περισσότερο σπάταλη ή να επιφέρει οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει να διεκπεραιωθούν άμεσα. Τέλος, το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, ευνοεί τα ταξίδια στο εξωτερικό καθώς και τις επαφές με άτομα από άλλες χώρες.

Read More

And More