Νέα Σελήνη στο Σκορπιό! Ποιες είναι οι θετικές εξελίξεις για το ζώδιό σου;

Στις 30 Οκτωβρίου, 19:38 ώρα Ελλάδος, κορυφώνεται η δεύτερη Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού, ένα εξαιρετικά ευοίωνο φεγγάρι που φέρνει θετικές εξελίξεις τόσο σε ερωτικές σχέσεις όσο και σε οικονομικά ζητήματα. Όπως σε κάθε Νέα Σελήνη, ωθούμαστε σε ένα καινούριο ξεκίνημα στο κομμάτι του ωροσκοπίου μας που “πέφτει” η μοίρα κορύφωσης του φαινομένου, εν προκειμένω στην 7ο 43’ του ζωδίου του Σκορπιού.

Στο καινούριο αυτό φεγγάρι συμμετέχει ο Ερμής σε όψη συνόδου, κάτι που φανερώνει πως μέχρι τον επόμενο κύκλο που θα ξεκινήσει στη Νέα Σελήνη της 29ης Νοεμβρίου, θα υπάρξουν συζητήσεις και επαφές για οικονομικά ζητήματα, χρέη και οφειλές, καθώς και διαπραγματεύσεις, οι οποίες το πιο πιθανό είναι να κινούνται παρασκηνιακά. Παράλληλα, νέες συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων και δανεισμοί έρχονται σε πρώτο πλάνο. Ακόμη, το φεγγάρι σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, κάτι που φαίνεται να ευνοεί ιδιαίτερα αισθηματικές υποθέσεις, τη σύναψη νέων ρομαντικών δεσμών αλλά και την αναθέρμανση σχέσεων από το παρελθόν.

Στον αστρολογικό χάρτη που καταστρώνεται με συντεταγμένες Αθήνας, τα Φώτα “πέφτουν” στην ακμή του 6ου οίκου και στην ίδια θέση βρίσκεται η Αφροδίτη και ο Κρόνος, οι οποίοι έχουν σχηματίσει ακριβή σύνοδο λίγες ώρες πριν την κορύφωση της Νέας Σελήνης. Νέες σχέσεις και συνεργασίες που συνάπτονται τις μέρες αυτές, θα χαρακτηρίζονται από διάρκεια, ενώ παράλληλα φαίνεται πως επηρεάζονται άμεσα θέματα που αφορούν στην εργασία και την υγεία.

ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, εκκινώντας ένα διάστημα κατά το οποίο θα σε απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα αλλά και οι ερωτικές σου σχέσεις. Αρχικά, φαίνεται πως τις μέρες αυτές είναι πιθανό να σου επιστραφούν κάποια χρέη ή θα καταφέρεις να πετύχεις κάποια ευνοϊκή ρύθμιση σε μια δική σου οφειλή, επαναφέροντας το αίσθημα της υλικής σου ασφάλειας. Επίσης, ενδέχεται να συνάψεις μια νέα επικερδή οικονομική συμφωνία, να αποπληρώσεις κάποια χρέη ή και να δεχθείς μια κληρονομιά. Από την άλλη, όσον αφορά στις ερωτικές σου υποθέσεις, ίσως να προχωράς σε μια συμβίωση με το ταίρι σου, αν ανήκεις στις δεσμευμένες ή να αλλάξουν κάποια δεδομένα στο κοινό σας εισόδημα που σε ανακουφίζουν. Οι singles είναι πιθανό να επιστρέψουν σε μια παλιά ερωτική ιστορία, βιώνοντας στιγμές πάθους και έντασης.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο αντιδιαμετρικό σου ζώδιο του Σκορπιού, φέρνει ένα καινούριο ξεκίνημα σε θέματα σχέσεων, τόσο ερωτικών όσο και επαγγελματικών. Οι δεσμευμένες εκπρόσωποι του ζωδίου σου θα νιώσουν συναισθηματικά και υλικά ασφαλείς το διάστημα αυτό, καθώς φαίνεται πως το πάθος στη σχέση τους αναζωπυρώνεται, καταφέρνουν να έρθουν πιο κοντά με το ταίρι τους αλλά και να τακτοποιήσουν κάποιες οφειλές που αποτελούσαν πηγή έντασης στη σχέση τους. Οι singles έχουν αυξημένες πιθανότητες να κάνουν μια νέα ερωτική γνωριμία τις ημέρες αυτές, η οποία θα χαρακτηρίζεται από ουσιαστική επικοινωνία, ρομαντισμό και πάθος. Στον επαγγελματικό τομέα, είτε συνάπτεις μια νέα συνεργασία είτε αναδιαμορφώνεται κάτι στις υπάρχουσες συναδελφικές σου σχέσεις, που σε ευνοεί και φέρνει άμεσα κέρδη.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού επηρεάζει το 6ο ηλιακό σου σπίτι που αφορά στην καθημερινότητά σου και στον εργασιακό τομέα. Κάτι φαίνεται πως αλλάζει στο πρόγραμμά σου τις μέρες αυτές, αλλάζεις τη ρουτίνα σου και τις καθημερινές σου συνήθειες. Το σώμα και η φυσική σου κατάσταση θα σε απασχολήσουν έντονα, όπως και κάποιες οικονομικές συμφωνίες/συνεργασίες σου. Στο εργασιακό σου περιβάλλον, θα υπάρξουν επίσης κάποιες αλλαγές, είτε σε επίπεδο αρμοδιοτήτων είτε σε σχέση με τους συναδέλφους σου, ενώ δεν αποκλείεται να προετοιμάζεις μια νέα συνεργασία, η οποία θα δρομολογηθεί τον επόμενο μήνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, που αφορά στον έρωτα, τη διασκέδαση και την αυτοέκφρασή σου. Το διάστημα αυτό θα θελήσεις να κυκλοφορήσεις περισσότερο, να φλερτάρεις, να ερωτευτείς και να ζήσεις στιγμές έντασης και πάθους με νέους υποψήφιους θαυμαστές σου. Είναι πιθανό μάλιστα να κάνεις μια νέα γνωριμία, ιδιαίτερα ρομαντική και με έντονο το σεξουαλικό στοιχείο, η οποία θα αλλάξει τα δεδομένα σου. Από την άλλη, φαίνεται πως θα έχεις μια έντονη ανάγκη να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, να απολαύσεις τις χαρές της ζωής και να εκφράσεις το δημιουργικό εαυτό σου. Οι μέρες είναι κατάλληλες να ξεκινήσεις ένα δικό σου, νέο επαγγελματικό εγχείρημα ή να δεχθείς την αναγνώριση από μια προσωπική ιδέα που εκφράζεις και ενθουσιάζει τους συνεργάτες σου.

ΛΕΩΝ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού επηρεάζει το ηλιακό σου ναδίρ, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τις οικογενειακές σχέσεις και θέματα ακίνητης περιουσίας. Το σπίτι σαν οίκημα θα σε απασχολήσει έντονα τις μέρες αυτές και δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση, αναζητώντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Οι σχέσεις σου με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου θα σε απασχολήσουν επίσης και είτε θα θελήσεις να τους αφιερώσεις περισσότερο χρόνο είτε μια αλλαγή στη ζωή των γονέων σου θα σε επηρεάσει άμεσα. Από την άλλη, η διέλευση αυτή αφορά στο παρελθόν και τις ρίζες σου. Ίσως, επανέλθουν παλιά οικογενειακά θέματα που έχουν μείνει άλυτα και ζητούν την προσοχή σου ή μια ερωτική ιστορία που έχει μείνει ανολοκλήρωτη, να έρθει στο παρόν για να την ολοκληρώσεις και να πας παρακάτω…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Φαίνεται πως ξεκινά μια περίοδος, κατά την οποία αυξάνεις τις επαφές με τους γύρω σου, είτε λόγω αυξημένης κοινωνικής διάθεσης είτε λόγω επαγγελματικών διασυνδέσεων. Οτιδήποτε αφορά συγγραφή και επικοινωνία ευνοείται το διάστημα αυτό, όπως και η εκμάθηση νέων γλωσσών ή νέων γνωστικών πεδίων, ενώ θα έχεις τη διάθεση να διαφημίσεις καλύτερα τα προσόντα σου. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιείς συχνότερα κοντινές αποδράσεις ή να βελτιώσεις τις μετακινήσεις σου με την αγορά ενός νέου μέσου. Τέλος, σχέσεις με αδέρφια και κοντινούς συγγενείς γίνονται πιο βαθιές και ουσιαστικές.

ΖΥΓΟΣ
Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον 2ο ηλιακό σου οίκο, που αφορά κυρίως στην υλική σου ασφάλεια. Πρόκειται για μια περίοδο κατά την οποία θα παρατηρήσεις αλλαγές στο εισόδημά σου ή σε αυτό του συντρόφου σου, οι οποίες θα σε κάνουν να νιώσεις ασφαλής για την οικονομική σου κατάσταση. Δεν αποκλείεται επίσης, να πραγματοποιήσεις μια επένδυση, μια πολυπόθητη αγορά ή να ξεμπερδέψεις με κάποιες οφειλές που σου δημιουργούσαν άγχος και πίεση. Με τη διέλευση αυτή επηρεάζεται και το σύστημα αξιών σου και είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις στη σχέση σου που θα ανεβάσουν την αυτοεκτίμησή σου ή μια νέα γνωριμία που έρχεται στο δρόμο σου, να σε κάνει να δεις αυτά που αξίζουν πραγματικά στη ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σου παροτρύνοντάς σε να επανεκκινήσεις κάποιες καταστάσεις στη ζωή σου. Όσον αφορά στα αισθηματικά σου, φαίνεται πως ξεκινά μια νέα φάση για τη σχέση σου αν ανήκεις στις δεσμευμένες, κατά την οποία θα υπάρχει ουσιαστική και βαθιά επικοινωνία με το ταίρι σου, καθώς και αυξημένο πάθος και ρομαντισμός. Οι singles από την άλλη, δεν αποκλείεται να γνωρίσουν τώρα ένα άτομο για το οποίο θα νιώσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα και μια ανεξήγητη χημεία. Στον τομέα της εργασίας σου ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές, τόσο σε επίπεδο συναδελφικών σχέσεων όσο και του αντικειμένου της δουλειάς σου, ενώ αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης εργασίας, η περίοδος είναι κατάλληλη για να προωθήσεις τα προσόντα σου. Οικονομικά ζητήματα, οφειλές, συμφωνίες και δανεισμοί, δέχονται επίσης εύνοια το διάστημα αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 12ο ηλιακό σου οίκο, εκκινεί ένα διάστημα κατά το οποίο θα θελήσεις να αποστασιοποιηθείς από κάποιες καταστάσεις που βιώνεις τόσο σε αισθηματικές σχέσεις όσο και σε επαγγελματικές. Είναι μια περίοδος περισυλλογής και ενδοσκόπησης κατά την οποία θα θελήσεις να χαλαρώσεις, να κλείσεις συναισθηματικά κεφάλαια και γενικώς, να κρατήσεις μια παθητική στάση στις εξελίξεις, ώστε να λάβεις αργότερα τις κατάλληλες αποφάσεις. Καλό είναι να μην εμπλακείς σε κανενός είδους παρασκήνιο τις μέρες αυτές, ειδικά αν αφορά οικονομικές συμφωνίες ή κάποια κρυφή σχέση που διατηρείς. Προσπάθησε να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και για ψυχαγωγικές δραστηριότητες που σε ξεκουράζουν, ώστε να διοχετεύσεις κατάλληλα την ενέργεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού επηρεάζει τον 11ο ηλιακό σου οίκο που αφορά κάποιους στόχους σου αλλά και τις κοινωνικές σου επαφές. Το διάστημα αυτό φαίνεται πως θα κάνεις κάποιες καινούριες γνωριμίες που θα ωφελήσουν την προσωπική σου εξέλιξη ή θα αποτελέσουν σημαντικές φιλίες που θα χαρακτηρίζονται από βαθιά επικοινωνία. Ακόμη, οι ερωτικές ευκαιρίες που προκύπτουν από τον κύκλο σου αυξάνονται. Από την άλλη, αν είχες θέσει κάποιους στόχους καταφέρνεις να τους υλοποιήσεις τις μέρες αυτές ή θα έχεις τη διάθεση να κάνεις νέα σχέδια και όνειρα για το μέλλον. Δεν αποκλείεται επίσης, να συνάψεις μια νέα οικονομική συμφωνία ή να δεχθείς μια επαγγελματική πρόταση από ένα πρόσωπο που κινείται στο φιλικό σου περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ηλιακό σου μεσουράνημα φέρνει μια σημαντική εξέλιξη στον τομέα της καριέρας σου. Είτε ξεκινάς ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα είτε διαπραγματεύεσαι τους όρους μιας νέας συμφωνίας με τους ανώτερους σου, το βέβαιο είναι ότι η επαγγελματική σου πορεία αλλάζει, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις και στο εισόδημά σου. Δεν αποκλείεται επίσης, να πιάνεις κάποιους στόχους που είχες θέσει κάτι που σου χαρίζει αναγνώριση και σε κάνει να αισθάνεσαι πιο σίγουρη για το επαγγελματικό σου μέλλον. Παράλληλα, νέες συνεργασίες που συνάπτεις το διάστημα αυτό θα χαρακτηρίζονται από διάρκεια και θα σου αποφέρουν άμεσα κέρδη.

ΙΧΘΕΙΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού επηρεάζει τον 9ο ηλιακό σου οίκο και φέρνει ένα νέο ξεκίνημα σε θέματα που αφορούν στο εξωτερικό, τις σπουδές σου και γενικότερα στην κοσμοθεωρία σου. Αν βρισκόσουν σε διαδικασία αναζήτησης εργασίας σε κάποια χώρα του εξωτερικού, το νέο αυτό φεγγάρι θα σου φέρει μια σημαντική ευκαιρία. Το ίδιο ισχύει και για εξέλιξη σπουδών μέσα από ένα μεταπτυχιακό ή για μια πιθανή συνεργασία που σχεδίαζες το προηγούμενο διάστημα. Γενικώς, τις ημέρες αυτές φαίνεται πως διαμορφώνεις μια καινούρια κοσμοθεωρία για τον κόσμο, έχεις την ανάγκη να ανοίξεις τα φτερά σου, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα από άλλους πολιτισμούς και να ταξιδέψεις…

Read More

And More