Νέα Σελήνη στον Καρκίνο! Ποιες είναι οι εξελίξεις για το ζώδιό σου;

Στις 24 Ιουνίου, σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου, ένα φεγγάρι που σηματοδοτεί ένα καινούριο ξεκίνημα σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και τις ρίζες μας, την οικογένεια, την πατρίδα, την παράδοση, την ιστορία και το παρελθόν μας. Παράλληλα, η ανάγκη μας για ασφάλεια και θαλπωρή εντείνεται. Χρειαζόμαστε να ανήκουμε κάπου.

Η επιρροή της θα είναι έντονη μέχρι την Πανσέληνο της 9ης Ιουλίου, οπότε και θα κορυφωθούν κάποια γεγονότα που θα μας απασχολήσουν τις μέρες αυτές. Η κύρια όψη που σχηματίζουν τα Φώτα είναι μια σύνοδος με τον Ερμή, ο οποίος είναι και κυβερνήτης του ωροσκόπου, που πέφτει στο ζώδιο των Διδύμων με ώρα Ελλάδος 05:31π.μ. Άρα, οτιδήποτε αφορά διαπραγματεύσεις, επαφές, επικοινωνία, μετακινήσεις και μάθηση έρχεται σε πρώτο πλάνο και παρουσιάζει εξελίξεις. Κατά την κορύφωση του φαινομένου, η Αφροδίτη από τον Ταύρο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, κάτι που φανερώνει πως οι σχέσεις μετασχηματίζονται και αποκτούν άλλη δυναμική, ενώ παράλληλα υπάρχουν εξελίξεις που διαμορφώνουν μια νέα πραγματικότητα σε συνεργασίες και συνεταιρισμούς. Ενδέχεται, επίσης, να γίνουν κάποιες οικονομικές συναλλαγές ή συμφωνίες “κάτω από το τραπέζι”.

ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη στρέφει την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και τις σχέσεις σου με αγαπημένα σου πρόσωπα. Ίσως, να προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά με έναν γονιό σου ή να χρειαστεί να επιλύσεις ένα θέμα που αφορά στην οικογένεια, ενώ παράλληλα φαίνεται πως το σπίτι σου θα αποτελέσει ένα καταφύγιο για σένα το επόμενο διάστημα και θα θελήσεις να περνάς περισσότερο χρόνο μόνη με τον εαυτό σου. Ακόμη, το παρελθόν κάνει έντονη την εμφάνισή του στη ζωή σου, είτε μέσα από αναμνήσεις είτε μέσα από την επιστροφή ενός ερωτικού σου συντρόφου. Σε κάθε περίπτωση, το διάστημα αυτό ενδείκνυται για περισυλλογή και όχι για παρορμητικές κινήσεις που μπορεί να ενισχύσουν το αίσθημα της ανασφάλειας.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου εκκινεί μια περίοδο συχνών μετακινήσεων και επαφών για σένα. Ενδεχομένως να αυξάνεται η συχνότητα εκδρομών ή αποδράσεων με ή προς οικογενειακά πρόσωπα, η δουλειά σου να απαιτεί περισσότερη επικοινωνία με άλλους, μεταφορές και διαπραγματεύσεις ή πιθανόν να προγραμματίζεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές το διάστημα αυτό. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι ότι το καινούριο αυτό φεγγάρι σε παρακινεί να εξομαλύνεις σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς και να χρησιμοποιήσεις το διάλογο και την πειθώ σου για να εκπληρώσεις στόχους και επιθυμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα οικονομικής φύσης. Κάποια νέα δεδομένα που αφορούν στο εισόδημά σου ή κάποια έξοδα που παρουσιάζονται, ίσως να σου δημιουργήσουν μια ανασφάλεια για την οικονομική σου πραγματικότητα. Παράλληλα, είναι πιθανό να δανείσεις χρήματα σε κάποιο κοντινό σου πρόσωπο ή να αποφασίσεις να επενδύσεις σε ένα ακίνητο. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι πως το νέο αυτό φεγγάρι θα στρέψει την προσοχή σου σε θέματα προσωπικών αξιών και αυτοεκτίμησης. Οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου, αυτά που ζητάς να λάβεις μέσα στις σχέσεις σου και η ασφάλεια που χρειάζεσαι είναι θέματα προς επεξεργασία και θα σε οδηγήσουν σε κάποιες άμεσες αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το καινούριο φεγγάρι που σχηματίζεται στο ζώδιό σου, σηματοδοτεί την έναρξη μιας σημαντικής περιόδου που επηρεάζει όλο το φάσμα της ζωής σου. Από τη μία, αισθάνεσαι την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με την οικογένειά σου και τις ρίζες σου, να διαμορφώσεις ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον στο χώρο που μένεις ή ακόμη και να μεταφέρεις το σπίτι σου σε μια άλλη τοποθεσία. Από την άλλη, η συμμετοχή του Ερμή από το ζώδιό σου στο φαινόμενο, φανερώνει πως ξεκινά ένα διάστημα συζητήσεων και διαπραγματεύσεων για το μέλλον σου, είτε αναφορικά με την πορεία των διαπροσωπικών σου σχέσεων είτε αναφορικά με την καριέρα σου. Επίσης, αυξάνονται οι μετακινήσεις σου και υπάρχει η πιθανότητα να θελήσεις να μάθεις κάτι καινούριο που θα σου φανεί χρήσιμο στη μετέπειτα πορεία σου.

ΛΕΩΝ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου επηρεάζει θέματα που σχετίζονται με τη διαίσθηση και τον εσωτερικό σου κόσμο. Αν έχεις τη δυνατότητα, καλό είναι να προγραμματίσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές το διάστημα αυτό, καθώς φαίνεται ότι η ανάγκη σου να απομονωθείς, να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και να χαλαρώσεις θα είναι ιδιαίτερα έντονη. Ακόμη, φαίνεται πως το παρελθόν σου θα σε απασχολήσει έντονα τις ημέρες αυτές, περισσότερο με τη μορφή αναμνήσεων ή ακόμη και φόβων που έρχονται στην επιφάνεια, προκειμένου να τους αντιμετωπίσεις και να προχωρήσεις σε ένα νέο, πιο δυναμικό ξεκίνημα. Γενικά, πρόκειται για μια περίοδο προετοιμασίας, πριν τον γενέθλιο μήνα σου, οπότε και οι εξελίξεις θα αρχίσουν να τρέχουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου ενεργοποιεί τον 11ο ηλιακό σου οίκο, που αφορά στους φίλους, τον κοινωνικό σου περίγυρο αλλά και κάποιους μελλοντικούς σου στόχους. Είναι πιθανό να θελήσεις να συμμετέχεις σε κάποια ομάδα ή να ενταχθείς σε έναν σύλλογο το επόμενο διάστημα, διευρύνοντας τον κύκλο των επαφών σου και εντάσσοντας σε αυτόν άτομα με τα οποία αισθάνεσαι ότι υπάρχει καλή επικοινωνία και κοινό όραμα. Παράλληλα, ίσως συναντήσεις παλιούς φίλους και γνωστούς ή μάθεις κάποιο νέο για ένα κοντινό σου πρόσωπο. Τέλος, κάποιοι στόχοι που έχεις θέσει για το επαγγελματικό σου μέλλον, φτάνουν πιο κοντά στην υλοποίησή τους, κάτι που προσδίδει ξανά νόημα στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ
Το νέο φεγγάρι επηρεάζει περισσότερο τα επαγγελματικά σου, όμως ίσως να φέρει και εξελίξεις σε οικογενειακά ζητήματα. Αρχικά, φαίνεται ότι παρουσιάζονται νέα δεδομένα που αφορούν στην καριέρα σου, τις σχέσεις σου με ανώτερους στον χώρο εργασίας σου αλλά και ένα επαγγελματικό σου εγχείρημα που πιθανόν ξεκινά το διάστημα αυτό. Από την άλλη, ίσως να σε απασχολεί έντονα η σχέση σου με κάποιο μέλος της οικογένειάς σου και να υπάρχουν συζητήσεις για να γεφυρώσετε διαφορές. Παράλληλα, ίσως θελήσεις να βελτιώσεις τη δημόσια εικόνα σου, ακόμη και να κάνεις κάποιες αλλαγές στο χώρο που εργάζεσαι. Σε κάθε περίπτωση, η προσοχή σου στρέφεται στη δουλειά σου, στις προσωπικές σου φιλοδοξίες και στην κατεύθυνση που θέλεις να ακολουθήσεις στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που σχετίζονται με τον 9ο ηλιακό σου οίκο. Το επόμενο διάστημα, ίσως θελήσεις να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό είτε για λόγους αναψυχής είτε επαγγελματικούς, ενώ παράλληλα σε απασχολούν θέματα σπουδών και επαγγελματικής κατεύθυνσης. Παράλληλα όμως, φαίνεται πως σου γεννιέται μια ανάγκη για επέκταση και αναθεώρηση της φιλοσοφίας της ζωής σου, να δεις τη μεγάλη εικόνα στα πράγματα και να σχεδιάσεις εκ νέου το μέλλον σου. Ακόμη, είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις σε νομικά ζητήματα ή σε ό,τι αφορά συνεργασίες και επενδύσεις σε ακίνητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Νέα Σελήνη επηρεάζει τις οικονομικές σου συναλλαγές, τη σεξουαλικότητά σου αλλά και θέματα συμβίωσης. Αρχικά, φαίνεται πως θα θελήσεις να τακτοποιήσεις οφειλές ή πιθανόν να λάβεις κάποια χρωστούμενα. Γενικά, οικονομικές συμφωνίες, δάνεια, εφορίες και τράπεζες θα σε απασχολήσουν έντονα αυτήν την εποχή. Από την άλλη, θα νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με το ταίρι σου για το κοινό σας ταμείο ή για συναισθηματικής φύσεως θέματα, ενώ ίσως θελήσεις να του εξομολογηθείς και κάποιες σεξουαλικές σου επιθυμίες. Τέλος, τις ημέρες αυτές, πιθανόν να έρθεις αντιμέτωπη με κάποιους φόβους ή απωθημένα σου, αναζητώντας ψυχολογική υποστήριξη σε οικεία πρόσωπα ή σε κάποιον ειδικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Νέα Σελήνη του μήνα σχηματίζεται απέναντι από το ζώδιό σου και επηρεάζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αρχικά, φαίνεται πως ο σύντροφός σου θα αποτελέσει προτεραιότητά σου το διάστημα αυτό και ίσως να προκύψουν κάποια θέματα από το παρελθόν που δεν είχαν επιλυθεί. Επίσης, είναι πιθανό να υπάρξουν συζητήσεις για θέματα συμβίωσης ή ακόμη και για επισημοποίηση της σχέσης σας. Από την άλλη, σε πρώτο πλάνο έρχονται και οι συνεργασίες σου, με πιθανές αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον. Ένας νέος συνεργάτης ή ένα καινούριο εγχείρημα φαίνεται να παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σου πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το καινούριο φεγγάρι ενεργοποιεί θέματα που σχετίζονται με τον 6ο ηλιακό σου οίκο. Το πρόγραμμα που ακολουθείς στην καθημερινότητά σου ίσως να δέχεται κάποιες τροποποιήσεις το διάστημα αυτό, ενώ σε πρώτο πλάνο έρχονται θέματα εργασιακών σχέσεων ή κάποιες αλλαγές στις αρμοδιότητές σου. Παράλληλα, θα σε απασχολήσει έντονα η φυσική σου κατάσταση και ίσως θελήσεις να διακόψεις κάποιες συνήθεις που είναι επιβλαβείς για τον οργανισμό σου ή να υιοθετήσεις νέες που θα σε φέρουν σε καλύτερη επαφή με το σώμα σου. Γενικότερα, καλό είναι να κάνεις μια εκκαθάριση το διάστημα αυτό, από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν αφήνουν την ενέργειά σου να λειτουργήσει παραγωγικά.

ΙΧΘΕΙΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου είναι ευεργετική για σένα, καθώς ενεργοποιεί τον 5ο ηλιακό σου οίκο, που συνδέεται με τον έρωτα, το φλερτ, τη διασκέδαση, τη δημιουργία και τα παιδιά. Όλα τα παραπάνω αποκτούν ιδιαίτερη σημασία για σένα το επόμενο διάστημα, ενώ παράλληλα θα νιώσεις την ανάγκη να εκδηλώσεις τις ευαισθησίες σου και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που ανταποκρίνονται στις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες. Οι σχέσεις σου με τα παιδιά σου βελτιώνονται, η ερωτική σου ζωή ανανεώνεται και αν ανήκεις στις singles, μέχρι το τέλος του μήνα, οι ερωτικές ευκαιρίες για να δημιουργήσεις ένα μόνιμο δεσμό, πολλαπλασιάζονται.

Read More

And More