Νέα Σελήνη στον Τοξότη: Τι καλό υπόσχεται; Πως επηρεάζει ερωτικά και επαγγελματικά;

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 Νοεμβρίου 2014, ωθώντας μας να εφεύρουμε ένα ολόφρεσκο όραμα στη ζωή μας. Ο Τοξότης συμβολίζει την ανώτερη γνώση και πνευματικότητα, την ελευθερία, τη σοφία και την περιέργεια για το καινούριο, τη φιλικότητα, τα ταξίδια και το «μαζί» χωρίς περιορισμούς. Φαίνεται, λοιπόν, πως έχει έρθει η στιγμή να επαναφέρουμε τον ενθουσιασμό στη ζωή μας και την πίστη στον εαυτό μας.

Η σύνοδος που σχηματίζει το νέο φεγγάρι με την Αφροδίτη, που κινείται επίσης στον ενθουσιώδη Τοξότη, ενισχύει ακόμη περισσότερο την ανάγκη μας για εξωστρέφεια, νέες γνωριμίες και περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία μέσα στις σχέσεις. Είναι μία πολύ καλή στιγμή να θέσουμε νέους στόχους που θα μας βοηθήσουν να δούμε το μέλλον με μια πιο αισιόδοξη ματιά, ενώ το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό, κάνει αυτή μας τη διάθεση ακόμα πιο έντονη, χαρίζοντας θάρρος και αυτοπεποίθηση.

Παράλληλα, φαίνεται πως αυτή η Νέα Σελήνη αποτελεί και μία προετοιμασία πριν το πέρασμα του Κρόνου στον Τοξότη σε περίπου έναν μήνα από τώρα (στις 23 Δεκεμβρίου), άρα τώρα είναι μία πολύ καλή στιγμή, για να δούμε τα μαθήματα που παρέδωσε τα τελευταία δύο περίπου χρόνια.

Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι το τετράγωνο της Νέας αυτής Σελήνης με τον Ποσειδώνα, μία όψη που μπορεί να δημιουργήσει υπερβολές, είτε σε καταχρήσεις είτε σε προσδοκίες. Ο υπερβολικός ιδεαλισμός και η εξιδανίκευση ανθρώπων και καταστάσεων, πολλές φορές μπορεί να οδηγήσει στην υποστήριξη μιας ουτοπίας. Καλό θα είναι να μην τρέφουμε αυταπάτες, να μην αποφεύγουμε την αλήθεια και να διαχωρίσουμε την πίστη και την αισιοδοξία.

ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη στρέφει την προσοχή σου σε θέματα που σχετίζονται με τον 9ο ηλιακό σου οίκο. Κάποιο ταξίδι που θα σε ενθουσιάσει, η συναναστροφή σου με κάποιους ανθρώπους που ανήκετε σε τελείως διαφορετική κουλτούρα ή κάποιος φίλος που έρχεται από μακριά, είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια που θα ανακύψουν με την επιρροή του φεγγαριού. Όμως, εκτός από το κυριολεκτικό ταξίδι, ο 9ος οίκος μιλά και για το εσωτερικό ταξίδι, δηλαδή την πίστη μας σε μία ιδέα ή ένα ιδανικό, την προσωπική μας αλήθεια και τη γενικότερη κοσμοθεωρία μας. Όλα αυτά θα αρχίσουν να σε απασχολούν με αυτή τη Νέα Σελήνη και μέσα στα επόμενα δύο περίπου χρόνια θα τα δεις να αλλάζουν ριζικά…

ΤΑΥΡΟΣ
Ο 8ος ηλιακός σου οίκος φαίνεται να δέχεται την επιρροή της Νέας Σελήνης τονίζοντας την ανάγκη σου να απεξαρτηθείς από εμμονές, φόβους και συμπεριφορές που σε καταπιέζουν. Ο καλύτερος τρόπος να διοχετεύσεις την ενέργειά της είναι μέσα από το σεξ, που εμπεριέχει πάθος και σε οδηγεί στην κάθαρση, ενώ φαίνεται πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψεις αυτοκαταστροφικές συνήθειες σε παραγωγικότητα και έμπνευση. Το να έρθεις αντιμέτωπη με κάποιες αλήθειες για τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου μπορεί να φαίνεται τρομακτικό, όμως σίγουρα θα σε κάνει να νιώσεις πιο δυνατή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτό που φαίνεται να επηρεάζει η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται απέναντι από το ζώδιό σου, είναι ο τομέας των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Μάλλον έχει έρθει η στιγμή που θα θελήσεις να νιώσεις πιο ελεύθερη μέσα στη σχέση σου ή να ισχυροποιήσεις τα θέλω σου, ενώ όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, αυτή είναι μία πολύ καλή περίοδος για να ξεκινήσεις μία νέα συνεργασία, να θέσεις νέους στόχους ή να καταπιαστείς με ένα νέο εγχείρημα που θα επαναφέρει τη δημιουργικότητά σου. Πρόσεξε μόνο, γιατί το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ίσως να φέρνει υψηλές προσδοκίες ή μη ρεαλιστικούς στόχους, απογοητεύοντάς σε αργότερα. Προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο προσγειωμένη και έχε στο νου σου ότι αυτή η Νέα Σελήνη αποτελεί την έναρξη μαθημάτων, που καλείσαι να λάβεις για τις ανθρώπινες σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη δίνει μία ώθηση στο σώμα και την ψυχή σου. Κάποιο νέο πρόσωπο, που έρχεται στη δουλειά σου και αλλάζει την καθημερινότητά σου, προσδίδοντάς της ακόμη και ερωτικό ενδιαφέρον, ή η ενασχόλησή σου με κάτι περισσότερο δημιουργικό, φαίνεται να σε αναζωογονεί. Σε κάθε περίπτωση, θα αισθανθείς μια ζωτική ενέργεια που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα, ενώ αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να εστιάσεις στη φυσική σου κατάσταση, ξεκινώντας νέες δραστηριότητες που θα τη βελτιώσουν. Ασχολήσου με πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις χαρά και πέταξε από πάνω σου βλαβερές συνήθειες, που σε καταβάλουν.

ΛΕΩΝ
Η Νέα Σελήνη είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για σένα, γιατί σε ωθεί να βγάλεις τον εαυτό σου προς τα έξω και να εκφράσεις ελεύθερα το παιδί μέσα σου. Διασκέδαση και εξωστρέφεια πρόκειται να κυριαρχήσουν τις ημέρες που θα διαρκέσει η επιρροή της, ενώ ίσως θελήσεις να αναλάβεις κάποιο ρίσκο, με σκοπό να αλλάξεις τα δεδομένα της ζωής σου, να γνωρίσεις ένα νέο έρωτα ή να αναζωογονήσεις αυτόν που υπάρχει ήδη στη ζωή σου. Το θέμα είναι ότι η δημιουργικότητά σου αυξάνεται και η ανάγκη της καρδιάς σου για αγάπη διψά να εκφραστεί, μέσα από τη γέννηση κάτι καινούριου. Αυτό μπορεί να εκτείνεται από μία νέα δουλειά ή ένα νέο πεδίο μάθησης, μέχρι την απόκτηση ενός παιδιού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη πρόκειται να φέρει νέο αέρα στο σπίτι σου. Ίσως να θελήσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές μέσα σε αυτό, πετώντας όλα τα παλιά και άχρηστα για σένα αντικείμενα ή να κάνεις κάποιες αγορές που θα το ομορφύνουν. Ακόμη, δεν αποκλείεται να οργανώσεις ένα πάρτι, να φιλοξενήσεις φίλους που θα δώσουν ζωή στο χώρο σου ή ακόμη και να αποφασίσεις μία μετακόμιση. Πέρα όμως από το πρακτικό κομμάτι του 4ου οίκου, που αφορά το σπίτι σαν οίκημα, φαίνεται πως τώρα ανάβει ένα εσωτερικό φως, που θα σου θυμίσει παλιές εποχές, ξυπνώντας σου μία ανάγκη για ασφάλεια. Αυτή μπορείς να την αναζητήσεις στα πρόσωπα της οικογένειάς σου ή στα άτομα που για σένα αποτελούν οικογένεια.

ΖΥΓΟΣ
Η Νέα Σελήνη θα βελτιώσει τις επικοινωνιακές σου ικανότητες κάνοντάς σε περισσότερο πειστική και ανοιχτή στα μηνύματα που δίνεις και παίρνεις. Φαίνεται πως θα θελήσεις να αφιερώσεις τον προσωπικό σου χρόνο και την ενέργειά σου σε άτομα που μαζί τους έχεις μία καθημερινή συναναστροφή και με τους οποίους νιώθεις να έχετε κοινούς κώδικες επικοινωνίας. Ο τρόπος σκέψης σου ανανεώνεται με νέες ιδέες, ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσεις μερικούς ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα αποδειχθούν εξαιρετικοί σύμμαχοι στα μελλοντικά σου σχέδια. Κάποια ευχάριστα νέα, που αφορούν εσένα ή συγγενείς σου, βρίσκονται επίσης στα πιθανά σενάρια αυτής τη επιρροής, καθώς και μία διάθεση από τη μεριά σου να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να αφήσεις το μυαλό σου να ταξιδέψει μέσα από νέα πεδία μάθησης και γνώσης, βιβλία, μία ξένη γλώσσα ή ένα χόμπι που εξιτάρει το πνεύμα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή η Νέα Σελήνη είναι πιθανό να σε φέρει πιο κοντά στη φύση μέσα από μία απόδραση που θα σε αναζωογονήσει. Επίσης, ίσως θελήσεις να βρεις τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου μέσα από έναν νέο τομέα απασχόλησης, μία κερδοφόρα επένδυση ή μέσα από την ανάληψη ενός ρίσκου. Είναι η στιγμή να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, να βρεις τρόπους για να τα βελτιώσεις και να περιορίσεις τις σπατάλες, να δεις πώς μπορείς να υλοποιήσεις τα όνειρά σου και πώς θα αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου. Παράλληλα, η αισθαντικότητά σου ανεβαίνει, ενώ ένα νέο όραμα για το επαγγελματικό σου μέλλον επαναφέρει το αίσθημα της ασφάλειας, που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία να πραγματοποιήσεις σημαντικές αλλαγές στον εαυτό σου. Αυτές μπορεί να αφορούν ένα νέο πεδίο απασχόλησης που σου χαρίζει ενθουσιασμό, μία ανάγκη να επεκτείνεις τα γνωστικά σου πεδία μέσα από ένα μεταπτυχιακό, ένα ταξίδι που θα σε αναζωογονήσει ή μία νέα γνωριμία που θα κάνει και πάλι την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά. Είναι γνωστό ότι είσαι οραματίστρια, ότι αναζητάς την περιπέτεια κι ότι έχεις την ικανότητα να βλέπεις τη μεγάλη εικόνα. Με αυτό το νέο φεγγάρι στο ζώδιό σου, λοιπόν, φαίνεται να λαμβάνεις την ώθηση που χρειαζόσουν για να ξαναπιστέψεις στη ζωή, να εξελίξεις τον εαυτό σου και να επαναφέρεις την ελπίδα για το αύριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένα καινούριο όραμα, μία ανάγκη να εξελίξεις τον πνευματικό σου κόσμο ή η αίσθηση ότι βρίσκεσαι στο σωστό τόπο και χρόνο, είναι μερικά από τα στοιχεία που θα φέρει στην επιφάνεια η επιρροή της Νέας Σελήνης κατά τη διάρκεια της οποίας είναι πιθανό να δεις και μερικά πολύ ζωντανά και διαισθητικά όνειρα. Οι μέρες γύρω από την επιρροή του φαινομένου απαιτούν χαλάρωση και ξεκούραση, ίσως και μία κοντινή απόδραση που θα γεμίσει τις μπαταρίες σου. Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιό σου από τις 26 Οκτωβρίου, πιθανόν να αισθάνεσαι ότι οι εξελίξεις τρέχουν και δεν τις προλαβαίνεις ή ότι έχεις αφιερώσει υπερβολικά πολύ χρόνο στη δουλειά σου και τώρα χρειάζεσαι ένα διάλειμμα. Αφέσου, άκουσε την εσωτερική σου φωνή και προσπάθησε να μην αναλωθείς σε παρασκηνιακές συζητήσεις, που θα κουράσουν περισσότερο το ήδη ταλαιπωρημένο μυαλό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Νέα Σελήνη σε ωθεί να θέσεις νέους στόχους και όνειρα, τα οποία ίσως να έχουν θετικό αντίκτυπο σε μία μικρή ή μεγάλη κοινωνική ομάδα. Παράλληλα, ίσως να ενταχθείς σε μία νέα ομάδα ατόμων ή να γνωρίσεις κάποιους ανθρώπους με πολύ θετική ενέργεια που θα σε βοηθήσουν κι εσένα να εκφραστείς δημιουργικά. Το να γεμίσεις τον κύκλο σου με ανθρώπους που σε εμπνέουν, να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις ή να ξεκινήσεις μία συνεργασία με κάποιο άτομο που έχετε κοινούς στόχους, θα αποτελέσουν τους τρόπους με τους οποίους θα θελήσεις να εκφράσεις την ενέργεια του νέου φεγγαριού και μέσα από αυτούς θα μπορέσεις να δεις το αύριο με καινούριο μάτι. Η συναναστροφή σου με φίλους θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο αυτές τις μέρες.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες παίρνουν τα πάνω τους με αυτή τη Νέα Σελήνη. Ένα γεγονός που λαμβάνει χώρα στη δουλειά σου, φαίνεται να αλλάζει το επαγγελματικό σου στάτους και να βελτιώνει αισθητά τη δημόσια εικόνα σου. Οι κόποι σου αναγνωρίζονται, αποδεικνύεις τις ικανότητές σου, θέτεις καινούριους στόχους ή αλλάζεις εντελώς επαγγελματική πορεία; Ό,τι από αυτά κι αν συμβαίνει, το σίγουρο είναι ότι η Νέα Σελήνη θα σε κάνει να πιστέψεις στον εαυτό σου και αυτό θα φανεί και προς τα έξω, στην κοινωνία και στον κόσμο.

Read More

And More