Ο άνδρας κυνηγός

Μόνιμη συζήτηση στις γυναικοπαρέες τα τελευταία χρόνια, είναι το φλερτ που έχει χαθεί. Πριν αναρρωτηθείς ξανά, “μα που πήγαν οι άνδρες”, άσε έναν του είδους να σου εξηγήσει πως έχουν τα πράγματα και που πήγαν οι άνδρες τελικά!

Είσαι γυναίκα ανεξάρτητη, ελεύθερη και δυναμική. Κι αυτό βγαίνει και στον τρόπο που προβάλλεις την σεξουαλικότητά σου. Έλα όμως που ο τρόπος που δείχνεις ότι είσαι διαθέσιμη για σεξ, μας κομπλάρει! “Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;” θα μου πεις! Οι άνδρες έχουμε το σεξ στο μυαλό μας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Πώς είναι δυνατό να μη θέλουμε μια γυναίκα έτοιμη για όλα;
Για πάντα παιδιά
Κι όμως, ως αιώνια παιδιά τα αρσενικά αντιμετωπίζουμε τα πάντα σαν ένα παιχνίδι. Αν λοιπόν είσαι υπερβολικά διαθέσιμη, τότε χάνουμε κάθε διάθεση να “παίξουμε” μαζί σου. Ένας άνδρας θέλει να μπει στην αρένα με σκοπό να παρασύρει το θήραμα του και να το αποπλανήσει! Αν καταλάβει πως δεν κατάφερε και τίποτα το δύσκολο, τότε το ενδιαφέρον του θα χαθεί! Μην το κάνεις τόσο εύκολο. Χάνει την γοητεία του. Μας στερείς τη χαρά να νιώσουμε αρσενικά!
Το κυνήγι του φλερτ
Δεν έχει σημασία αν εσύ μας είχες βάλει στο μάτι πριν καν σε πάρουμε χαμπάρι! Παίξε τον ρόλο σου για μας και θα πάρουμε κι οι δύο αυτό που θέλουμε. Είναι εύκολο! Γίνε παραπλανητική, άσε τον άνδρα να σε κυνηγήσει και να αισθανθεί ότι σε κατέκτησε. Ακόμη και τότε, καλό θα είναι να παίξεις για λίγο ακόμη την “δύσκολη”. Όσο αντιστέκεσαι, τόσο μας κάνεις θηρία ανήμερα. Χρησιμοποίησε τα γυναικεία σου όπλα: το νάζι, το βλέμμα, την κίνηση, το άγγιγμα, ξέρεις εσύ. Έτσι, όταν μας παραδοθείς τελικά, θα νιώσουμε τη μαγεία της κατάκτησης.
Το συμπέρασμα είναι απλό: Αν εμείς θέλουμε τον ρόλο του κυνηγού, όπως τον μάθαμε από τους παππούδες μας, τότε κάποιος πρέπει να κάνει το “θήραμα”! Γιατί με έναν ακόμη κυνηγό, δηλαδή εσένα, μόνο μπάλα μπορούμε να δούμε μαζί…και υποψιάζομαι πως δεν θες κάτι τέτοιο!
Αν αρχίσεις να με κυνηγάς… θα αρχίσω να τρέχω. Και μετά θα αναρωτιέσαι: μα που πήγαν οι άνδρες;

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΔΕΝ ΦΥΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ….

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read More

And More