Οι άπιστες ελληνίδες

Η σεξουαλική απελευθέρωση της γυναίκας είναι γεγονός. Σύμφωνα με έρευνα του ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας το 64% των Ελληνίδων δεν διστάζουν να δηλώσουν πως είναι άπιστες. Η μελέτη που έγινε σε 1800 γυναίκες μεταξύ 34 και 45 ετών έδειξε επίσης, πως οι γυναίκες προτιμούν τους μικρότερους σε ποσοστό 40%. Στην ίδια ερώτηση το 28% θα ήθελε για παρτενέρ της έναν συνομήλικο άνδρα και το 27% κάποιον μεγαλύτερο σε ηλικία από αυτήν.

Ισότητα και στο σεξ
Όλο και περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα αφήνουν πίσω τις προκαταλήψεις γύρω από το σεξ ακόμη και μετά την εμμηνόπαυση. Σύμφωνα με τον διευθυντή του Ινστιτούτου Δρ. Κωνσταντινίδη, οι γυναίκες έχουν συνειδητοποιήσει πως η ομαλή σεξουαλική δραστηριότητα αποτελεί σημαντικό δείκτη ποιότητας ζωής, αλλά και υγείας.

Μάλιστα η έρευνα καταρρίπτει άλλο ένα προπύργιο των ανδρών σε ό, τι αφορά στο σεξ. Αντίθετα λοιπόν με όσα λανθασμένα πιστεύουν οι άνδρες, πως δηλαδή οι γυναίκες λειτουργούν περισσότερο εγκεφαλικά, όσο πιο μορφωμένες και χειραφετημένες είναι, τόσο πιο πολύ απελευθερώνονται στην σεξουαλική τους ζωή.

Έτσι η Ελληνίδα δεν ντρέπεται πια να ομολογήσει ανοικτά πως έλκεται ιδιαίτερα από την εξωτερική εμφάνιση και πως προσέχει ιδιαίτερα τους γλουτούς, την πλάτη, τα πόδια και το στέρνο των ανδρών. Μην αναρωτιέσαι λοιπόν πια γιατί οι άνδρες δεν είναι οι κυνηγοί στο σεξουαλικό παιχνίδι. Σήμερα οι ρόλοι είναι ισότιμοι και η γυναίκα είναι εξίσου διεκδικητική αλλά και ανταγωνιστική στον έρωτα.

Read More

And More