Πώς σε επηρεάζει αυτή η θετική Νέα Σελήνη στους Ιχθείς; Προβλέψεις για τα ζώδια

Ο Μάρτιος ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς, αφού στις 6:05 το πρωί ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία και λίγο αργότερα, στις 10:00, διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, που σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Πλούτωνα.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά θετική επιρροή που θα μας κάνει πιο ευαίσθητους και ρομαντικούς και θα συμβάλλει στην αποκατάσταση σχέσεων που έχουν κλονιστεί. Ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιο του Καρκίνου, θα αποκαταστήσει κάθε αδικία και θα φέρει νέα δεδομένα τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και στις παγκόσμιες εξελίξεις. Τα νέα ξεκινήματα θα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα αυτό το διάστημα, ειδικά αν γίνουν από τις 10.00 το πρωί μέχρι και τις 6.00 το απόγευμα, που τόσο ο Ερμής όσο και ο Άρης βρίσκονται σε ορθή πορεία.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Νέα Σελήνη στους Ιχθείς
Όλα τα ζώδια έχουν να ωφεληθούν από αυτό το καινούριο φεγγάρι σε κάποιον τομέα, ωστόσο τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) καθώς και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) είναι λίγο περισσότερο ευνοημένα.

ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται την 1η Μαρτίου, μπορεί να σου φέρει σημαντικά μηνύματα από το υποσυνείδητό σου, που θα σε βοηθήσουν να χειριστείς μια κατάσταση που σε προβληματίζει. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σου, θα μπορέσεις να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή, τις σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον και τον σύντροφό σου, καθώς επίσης και τα επαγγελματικά σου. Αν σε απασχολεί μια αγοραπωλησία, μπορεί να πραγματοποιηθεί με επιτυχία το επόμενο δεκαπενθήμερο, ενώ μπορείς ακόμα να κερδίσεις χρήματα, μέσα από παρασκηνιακές δραστηριότητες. Αν είσαι μόνη, με το καινούριο φεγγάρι μπορείς να δημιουργήσεις μια σημαντική σχέση, που όμως θα προτιμήσεις να κρατήσεις κρυφή, τουλάχιστον για λίγο καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται την 1η Μαρτίου, είναι ιδιαίτερα θετική για σένα, αφού θα σου φέρει την ανανέωση που επιθυμείς, μέσα από νέες φιλίες και επαφές με σημαντικά άτομα. Οι γνωριμίες που θα κάνεις το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα σε διεγείρουν πνευματικά, ενώ ακόμα και αν έχουν πρόσκαιρο χαρακτήρα, θα σου προσφέρουν μια βοήθεια, που δεν μπορείς να φανταστείς. Καλό θα είναι το επόμενο δεκαπενθήμερο να αποδεχτείς προσκλήσεις για διασκεδάσεις, καθώς είναι πιθανό να αποκτήσεις έναν παντοτινό φίλο ή ακόμα και τον έρωτα που θα μείνει για πάντα δίπλα σου. Σε περίπτωση που είσαι ήδη δεσμευμένη, αυτό το διάστημα θα αποφασίσεις την επισημοποίηση της σχέσης σου. Η θετική συμμετοχή του Δία και του Πλούτωνα, σου επιφυλάσσουν επίσης εκπλήξεις κατά την διάρκεια μικρών ή μεγαλύτερων ταξιδιών.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Την 1η Μαρτίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ευνοϊκή επιρροή, καθώς η Νέα Σελήνη σχηματίζει θετικές γωνίες με τον Δία και τον Πλούτωνα. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με την καριέρα σου, να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου, να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και να απαλλαγείς από χρέη που σε ταλαιπωρούν. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις αυτό το διάστημα, θα έχουν απόλυτα θετική εξέλιξη. Δεδομένου ότι ο Δίας κυβερνά τον τομέα του γάμου και της συντροφικότητας, θα υπάρξει εύνοια και στην αισθηματική σου ζωή, όπου διάφορα γεγονότα θα σε δέσουν περισσότερο με τον σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι single, μια νέα γνωριμία υπόσχεται να σε καλύψει πνευματικά, αλλά και ερωτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
H Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται την 1η Μαρτίου, είναι ιδιαίτερα θετική για σένα, καθώς σχηματίζει ακριβές τρίγωνο με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου, αλλά και με τον Πλούτωνα. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο μπορείς άφοβα να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου και να είσαι σίγουρη ότι η τύχη θα δουλέψει για σένα. Το σημαντικότερο όμως θα είναι η αποκατάσταση της αισθηματικής σου ζωής, που φαίνεται ότι σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα. Μια ανοιχτή συζήτηση ή ακόμα και ένα ταξίδι θα ανανεώσει τη σχέση με τον σύντροφό σου και δεν αποκλείεται να οδηγήσει στην επισημοποίησή της. Μεγάλη εύνοια αναμένεται και στα οικονομικά σου, γεγονός που θα σου επιτρέψει να βελτιώσεις το επίπεδο της ζωής σου.

ΛΕΩΝ
Την 1η Μαρτίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Πρόκειται για ένα θετικό φαινόμενο, που θα σου δώσει την ευκαιρία να βάλεις τάξη στα οικονομικά σου και κυρίως στις υποχρεώσεις σου προς τρίτους και να νιώσεις μια νέα αίσθηση ασφάλειας. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στα επαγγελματικά σου, αλλά και στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, αυτό το διάστημα μπορείς να δημιουργήσεις μια σχέση γεμάτη πάθος, που θα απορροφήσει όλη σου την ενέργεια. Αν είσαι ήδη δεσμευμένη, ίσως αποφασίσεις να συμβιώσεις με τον σύντροφό σου ή να δημιουργήσετε κάτι από κοινού. Τέλος, αν σε απασχολεί ένας έρωτας από το παρελθόν, μπορεί να αναβιώσει αυτό το διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται την 1η Μαρτίου, ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεών σου, θέμα που θα σε απασχολήσει το επόμενο δεκαπενθήμερο. Ο Ποσειδώνας από τον συγκεκριμένο οίκο του ωροσκοπίου σου, μπορεί να σου δημιούργησε μεγάλες αυταπάτες το περασμένο διάστημα και να σε οδήγησε σε λανθασμένες κινήσεις, τώρα όμως το καινούριο φεγγάρι, σε αρμονικές όψεις με τον Δία και τον Πλούτωνα, σου δίνει την ευκαιρία να διορθώσεις τυχόν λάθη και να βάλεις νέα θεμέλια σε μια σχέση που σε απασχολεί. Οι φίλοι ή πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντός σου, μπορούν να μεσολαβήσουν ή να σου δώσουν μια φιλική συμβουλή που θα σε βοηθήσει. Αν είσαι μόνη, ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο αναμένεται να ξεκινήσει αυτό το διάστημα, με πολύ λαμπρές προοπτικές.

ΖΥΓΟΣ
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται την 1η Μαρτίου, πρόκειται να φέρει θετικές εξελίξεις τόσο στον τομέα της εργασίας σου όσο και στην καθημερινότητά σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία, υπόσχεται μια σημαντική άνοδο στην καριέρα σου, ενώ η θετική γωνία του Πλούτωνα σηματοδοτεί βελτίωση των αποδοχών σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα αποφασίσεις να αλλάξεις κάποιες συνήθειές σου ή να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου, που θα έχει θετική επίδραση στην ψυχολογία σου. Παρά το γεγονός ότι αυτή η Νέα Σελήνη δεν επηρεάζει την αισθηματική σου ζωή, αν είσαι single, μια νέα γνωριμία από το χώρο της δουλειάς ή μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την 1η Μαρτίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σηματοδοτεί τα καλύτερα για σένα. Μια πλήρης ανανέωση στην αισθηματική σου ζωή θα ξαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σου και θα σου επιτρέψει να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Ίσως η απόφασή σου να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση, σε βάλει στη διαδικασία να ψάχνεις για… εκκλησίες, παπάδες και κουμπάρους, προκειμένου να είναι όλα τέλεια. Ο ανάδρομος Δίας μπορεί επίσης να πυροδοτήσει την αναβίωση μιας παλιάς σχέσης και ένα ταξίδι που θα αναζωπυρώσει τον έρωτά σας. Αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας που θα ξεκινήσει αυτό το διάστημα, σύντομα θα εξελιχθεί σοβαρά. Τέλος, σημαντική πρόοδος μπορεί να υπάρξει μέσα από δημιουργικές ή καλλιτεχνικές εργασίες, που εκτός των άλλων θα σου αποφέρουν μεγάλο κέρδος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Νέα Σελήνη την 1η Μαρτίου, διαμορφώνεται στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα, που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Έτσι, είναι πολύ πιθανό το επόμενο διάστημα να αποφασίσεις να εγκαταλείψεις το πατρικό σου περιβάλλον, προκειμένου να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια, ή να αναζητήσεις μια νέα στέγη, που θα εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σου. Ακόμα, ίσως ολοκληρώσεις μια σημαντική αγοραπωλησία, που θα επηρεάσει θετικά τα οικονομικά σου. Σε κάθε περίπτωση, τα εισοδήματά σου θα αυξηθούν, είτε από την εκμετάλλευση ενός περιουσιακού σου στοιχείου είτε μέσα από μια δραστηριότητα που κάνεις από το χώρο του σπιτιού σου. Η αναβίωση μιας σχέσης από το παρελθόν είναι πολύ πιθανή, ενώ αν έχεις κλείσει τους λογαριασμούς σου με το παρελθόν, ένας νέος πειρασμός θα αλλάξει τη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται την 1η Μαρτίου στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, είναι πολύ θετική για σένα, καθώς σου φέρνει σημαντικές ευκαιρίες σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Η αισθηματική σου ζωή που αποτελεί εστία προβλημάτων το τελευταίο διάστημα, τώρα θα αποκατασταθεί πλήρως, καθώς θα βρεις νέους κώδικες επικοινωνίας με τον σύντροφό σου και θα μπορέσεις να βάλεις πιο γερές βάσεις στη σχέση σας. Αν πάλι είσαι μόνη σου, η Νέα Σελήνη θα σου φέρει πολλές γνωριμίες και προκλήσεις, θα καταφέρεις όμως να διακρίνεις το άτομο που σου ταιριάζει απόλυτα. Η δημιουργία μιας νέας σχέσης μάλιστα αυτό το διάστημα έχει πολύ θετικές προοπτικές. Επαφές μπορείς να κάνεις και για επαγγελματικούς λόγους, που θα σε βοηθήσουν να κλείσεις μια σημαντική συμφωνία που θα σου ανοίξει νέους δρόμους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Νέα Σελήνη την 1η Μαρτίου διαμορφώνεται στον τομέα των οικονομικών σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τα εισοδήματά σου και να ανακάμψεις μετά από μια δύσκολη περίοδο. Το επόμενο δεκαπενθήμερο θα μπορέσεις να συλλέξεις τους καρπούς των κόπων σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και νέες πηγές εσόδων, που θα έχουν μόνιμη βάση. Κάθε πρωτοβουλία που θα πάρεις αυτό το διάστημα με στόχο την υλική σου εξασφάλιση, θα έχει θετικές προοπτικές. Βελτίωση θα υπάρξει και στην προσωπική σου ζωή, όπου μπορείς να αποκτήσεις μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία μπορεί να συμβεί μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο ή μέσα από καθημερινές δραστηριότητές σου, όπως π.χ. ένα γυμναστήριο.

ΙΧΘΕΙΣ
Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται την 1η Μαρτίου στο δικό σου ζώδιο και σου επιφυλάσσει ευχάριστα γεγονότα σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Το ακριβές τρίγωνο που σχηματίζει ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου Δίας, σου ανοίγει νέες επαγγελματικές προοπτικές που σου εξασφαλίζουν ένα καλύτερο μέλλον, ενώ παράλληλα ευνοεί και την αισθηματική σου ζωή. Το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις κάθε φιλοδοξία σου και να προβάλλεις τα ταλέντα σου, τα οποία θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα. Όσον αφορά στον αισθηματικό τομέα, αν διατηρείς μια μακροχρόνια σχέση, μπορεί αυτό το διάστημα να επισημοποιηθεί, ενώ αν είσαι single, θα βρεις το πρόσωπο που ονειρεύεσαι. Και στις δυο περιπτώσεις ο ρομαντισμός θα είναι το κυρίαρχο στοιχείο αυτής της περιόδου.

Read More

And More