ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Πες μου το ζώδιό σου να σου πω πως θα σε επηρεάσει η σημερινή Nέα Σελήνη

Σήμερα 11 Ιανουαρίου 2013 στις 21:44 σχηματίζεται η πρώτη Νέα Σελήνη του 2013 στο ζώδιο του Αιγόκερω. Ο Αιγόκερως σχετίζεται με την επίτευξη των στόχων, την καταξίωση, την εξασφάλιση αλλά και τις ευθύνες τόσο τις προσωπικές όσο και των διοικήσεων και κυβερνήσεων που αντιπροσωπεύονται από το συγκεκριμένο ζώδιο.

Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι απαραίτητη η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα, καθώς θα πρέπει να τηρηθούν οι δεσμεύσεις και οι υποχρεώσεις μας και να βελτιώσουμε τη δημόσια εικόνα μας. Φυσικά, θα αποδοθούν ευθύνες όπου είναι απαραίτητο και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να εξασφαλίσουμε μια καλύτερη και πιο διάφανη μελλοντική πορεία. Η Νέα Σελήνη δεν σχηματίζει κύριες όψεις, παρά μόνο μια γωνία 135 μοιρών με τον Δία και μια όψη 72 μοιρών με τον Κρόνο. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να εντείνουμε τις προσπάθειές μας και να έχουμε θετικά αποτελέσματα, αρκεί να αποφύγουμε υπερβολές και ακραίες συμπεριφορές και να χρησιμοποιήσουμε ο καθένας τις δυνατότητές του και τα ταλέντα του.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω;
Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από την συγκεκριμένη Νέα Σελήνη είναι οι Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, ενώ τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) μπορούν να έχουν αξιόλογα αποτελέσματα, καταβάλλοντας λίγη παραπάνω προσπάθεια.

Aν θέλεις πιο προσωπική πρόβλεψη για την επιρροή της Σελήνης στο ζώδιό σου κάνε κλικ εδώ

ΚΡΙΟΣ
Η πρώτη Νέα Σελήνη της νέας χρονιάς διαμορφώνεται στον τομέα της καριέρας σου στις 11 Ιανουαρίου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου και ίσως πρέπει να επιταχύνεις τους ρυθμούς σου, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου και να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη. Παρόλο που μπορεί να σου ανατεθούν αυξημένα καθήκοντα, δεν θα πρέπει να δυσανασχετήσεις αλλά να εκμεταλλευτείς την κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί. Ωστόσο, σε περίπτωση που προκύψει μια νέα πρόταση, καλό θα είναι να την μελετήσεις πολύ καλά και να μην βιαστείς να απαντήσεις αν δεν ενημερωθείς για κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες. Η Νέα Σελήνη μπορεί να σου φέρει επίσης ένα νέο έρωτα αν είσαι ελεύθερος, ενώ αν διατηρείς μια σχέση, θα αποφασίσεις να την ανακοινώσεις σε όλους.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 11 Ιανουαρίου θα σου δώσει τη δυνατότητα να ερευνήσεις νέα και άγνωστα πεδία δράσης που θα εξάψουν την φαντασία σου και θα σου δημιουργήσουν νέα ενδιαφέροντα. Ίσως μάλιστα είναι η κατάλληλη στιγμή να μεταδώσεις κι εσύ σε άλλα άτομα τις γνώσεις σου ή να μοιραστείς κάποιες ιδέες σου με ανθρώπους που μπορούν να σε καταλάβουν. Το εξωτερικό ή άτομα που προέρχονται από άλλες χώρες έχουν να σου προσφέρουν μεγάλες εκπλήξεις το επόμενο δεκαπενθήμερο, ενώ αν σκέφτεσαι να ταξιδέψεις εσύ ο ίδιος, θα αναγεννηθείς πραγματικά μέσα από νέες εμπειρίες. Γενικά θα πρέπει να ξέρεις ότι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και η επιτυχία σου θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σου. Επίσης ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με έναν δεύτερο γάμο, ή με εκδόσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 11 Ιανουαρίου, πρόκειται να φέρει στην επιφάνεια τα βαθύτερα συναισθήματά σου και να σου δημιουργήσει έντονο προβληματισμό σχετικά με σημαντικά θέματα της ζωής σου. Ίσως λοιπόν νιώσεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να κλείσεις οριστικά έναν κεφάλαιο που ολοκλήρωσε την πορεία του και να ανοίξεις μια νέα σελίδα στη ζωή σου που σίγουρα υπόσχεται περισσότερο ενδιαφέρον. Η τύχη φυσικά θα παίξει και αυτή τον ρόλο της και δεν αποκλείεται να φέρει στο δρόμο σου το κατάλληλο άτομο που θα διαδραματίσει ένα σημαντικό ρόλο. Είτε πρόκειται για έναν νέο έρωτα, είτε για έναν επενδυτή που μπορεί να χρηματοδοτήσει τα σχέδιά σου, το βέβαιο είναι ότι θα βρεις πάλι τη χαρά της ζωής και την αισιοδοξία σου. Επιπλέον, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα μπορέσεις να λύσεις οριστικά κάποια οικονομικά προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πρώτο καινούριο φεγγάρι της νέας χρονιάς διαμορφώνεται στο πολικό ζώδιο του Αιγόκερω και τον τομέα των σχέσεών σου στις 11 Ιανουαρίου. Το γεγονός αυτό φαίνεται να αλλάζει τις προτεραιότητές σου και να σε κάνει περισσότερο ρομαντικό και αισιόδοξο. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα εμβαθύνεις περισσότερο στην σχέση σου και θα θελήσεις να διαμορφώσεις ένα κοινό πρόγραμμα με τον σύντροφό σου, ώστε να είστε περισσότερες ώρες μαζί. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις αυξημένες πιθανότητες να δημιουργήσεις ένα νέο πολλά υποσχόμενο δεσμό με τον οποίο πέρα από τη φυσική έλξη θα έχεις και πολύ καλή επικοινωνία. Επιπλέον, έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τις κοινωνικές επαφές σου και να γνωρίσεις άτομα που θα σου φανούν χρήσιμα στην προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή. Μια νέα συνεργασία ευνοείται επίσης αυτό το διάστημα.

ΛΕΩΝ
Η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς σχηματίζεται στις 11 Ιανουαρίου στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σηματοδοτεί μια ιδανική περίοδο για να ξεκινήσεις μια δίαιτα ή έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Παράλληλα, μπορείς να δρομολογήσεις κάποιες αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο που θα εντυπωσιάσουν όχι μόνο τους συναδέλφους σου αλλά και τους ανώτερούς σου. Ακόμα κι αν μέχρι τώρα κάποιες εργασίες σου φαίνονταν ανιαρές ή αποτελούσαν αγγαρεία, τώρα θα μπορέσεις να βρεις έναν τρόπο ώστε να τις κάνεις πιο ενδιαφέρουσες, γεγονός που θα σε κάνει να αποδίδεις καλύτερα. Η ικανότητά σου να ανταποκρίνεσαι με ευχέρεια ακόμα και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις, θα σου φέρει σημαντικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, καθώς θα αυξήσουν το κύρος σου. Τέλος, δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να προκύψει ένας έρωτας μέσα από τον εργασιακό σου χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 11 Ιανουαρίου είναι πολύ θετική για σένα και σηματοδοτεί μια πολύ θετική περίοδο στη ζωή σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα ζήσεις την απόλυτη ευτυχία τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στα επαγγελματικά σου. Αν είσαι αδέσμευτος, παρόλο που θα προσελκύσεις πολλούς θαυμαστές δεν θα προλάβεις να μπεις σε διλήμματα, αφού θα διακρίνεις από χιλιόμετρα τον ένα και μοναδικό έρωτα που θα μιλήσει στην καρδιά σου. Αν πάλι διατηρείς ήδη μια σχέση, τώρα θα τη δεις να σταθεροποιείται και να σου προσφέρει τις εγγυήσεις που ζητάς για να νιώσεις ασφαλής. Μια εγκυμοσύνη είναι επίσης πολύ πιθανό να συμβεί αυτό το διάστημα, ειδικά αν πρόκειται για κάτι που θέλεις και επιδιώκεις. Η Νέα Σελήνη στη συγκεκριμένη θέση ευνοεί όσους ασχολούνται με καλλιτεχνικά επαγγέλματα, ή διατηρούν μια ανεξάρτητη εργασία.

ΖΥΓΟΣ
Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2013 μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα θετική για το ζώδιό σου, καθώς αυξάνει κατά πολύ τις οικογενειακές υποχρεώσεις σου και σου στερεί σημαντικό χρόνο από τα επαγγελματικά σου καθήκοντα. Ωστόσο, ίσως αποκομίσεις άλλα οφέλη, εξίσου σημαντικά, που θα επηρεάσουν θετικά την ψυχολογία σου. Για παράδειγμα, μπορεί να πρέπει να ασχοληθείς προσωπικά με μια σημαντική αγοραπωλησία, που θα σε απαλλάξει από οικονομικά προβλήματα ή χρειάζεται να είσαι παρών στον σχεδιασμό για την αναδιαμόρφωση του σπιτιού σου. Το γεγονός βέβαια ότι μαζί με τη Νέα Σελήνη βρίσκονται και άλλοι τρεις πλανήτες στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, δείχνει ότι είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις μεγάλο μέρος της ενέργειάς στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον, χωρίς να δυσανασχετείς. Πολλοί Ζυγοί εξάλλου, προετοιμάζονται για την δημιουργία της δικής τους οικογένειας, που θα σημάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 11 Ιανουαρίου, σχηματίζει θετική όψη με το δικό σου ζώδιο και προμηνύει ένα καινούριο ξεκίνημα που θα αποδειχθεί πολύ ευνοϊκό με το πέρασμα του χρόνου. Δεδομένου ότι ο Ήλιος κυβερνάει τον τομέα της καριέρας σου είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για μια νέα επαγγελματική πορεία που μπορεί να σε ανεβάσει πολύ ψηλά στο μέλλον. Το επόμενο δεκαπενθήμερο επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις καλύτερα τις επιθυμίες και να βρεις τα επιχειρήματα εκείνα που θα πείσουν τους γύρω σου να ικανοποιήσουν τα αιτήματά σου. Τα ταξίδια, οι μετακινήσεις, το συγγενικό σου περιβάλλον είναι τομείς που θα σου προσφέρουν χαρά, ενώ από τις νέες γνωριμίες θα προκύψει μια ερωτική σχέση αν είσαι ελεύθερος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο τομέας των οικονομικών σου είναι αυτός που ενεργοποιείται στις 11 Ιανουαρίου από την πρώτη Νέα Σελήνη της καινούριας χρονιάς. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να βρεις μια νέα πηγή εσόδων και να αυξήσεις τα εισοδήματά σου και μάλιστα μέσα από δραστηριότητες που σε διασκεδάζουν ή τις βλέπεις περισσότερο σαν χόμπι παρά σαν δουλειά. Δεν αποκλείεται επίσης να σου φανεί χρήσιμο το διαδίκτυο και να προβάλλεις μια δουλειά σου ακόμα και στο εξωτερικό. Εξάλλου, το γεγονός ότι μαζί με την Νέα Σελήνη βρίσκονται και άλλοι τρεις πλανήτες στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις τις πιο ευνοϊκές οικονομικές διαπραγματεύσεις. Στην προσωπική σου ζωή ίσως γοητευτείς από ένα αλλοδαπό άτομο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στις 11 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η πρώτη Νέα Σελήνη της καινούριας χρονιάς στο δικό σου ζώδιο που σηματοδοτεί επίσημα τη δική σου προσωπική πρωτοχρονιά. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι κατάλληλο για να θέσεις τους νέους στόχους σου για το 2013 και να δρομολογήσεις τις αλλαγές που επιθυμείς στη ζωή σου. Η Νέα Σελήνη θα σου δώσει τη δυνατότητα να ανακαλύψεις εκ νέου τις επιθυμίες σου αλλά και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου ώστε να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες. Μπορείς επίσης αυτό το διάστημα να απαλλαγείς από βλαβερές συνήθειες, να βελτιώσεις την εμφάνισή σου και τους τρόπους σου αλλά και να επενδύσεις σε έργα που πρόκειται να σου αποφέρουν κέρδη. Αν είσαι ελεύθερος, η δημιουργία μιας νέας σχέσης, έχει πολύ θετικές προοπτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στις 11 Ιανουαρίου σχηματίζεται η πρώτη Νέα Σελήνη της καινούργιας χρονιάς στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Πρόκειται για ένα καινούργιο φεγγάρι, που θα αυξήσει τις ευαισθησίες σου και θα σε κάνει περισσότερο ευάλωτο, γι’ αυτό ίσως είναι μια καλή στιγμή να αποστασιοποιηθείς από κάποιες καταστάσεις και να σκεφτείς το πώς μπορείς να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή σου αυτό το διάστημα. Καλό θα είναι μάλιστα να αποφύγεις συζητήσεις και συμβουλές που μπορεί να σε παραπλανήσουν, και να ψάξεις μόνος σου για την δική σου αλήθεια. Η εσωτερική αναζήτηση θα σε οδηγήσει σε νέα ενδιαφέροντα, ενώ παράλληλα θα σε βοηθήσει να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου και να αποκτήσεις περισσότερη φυσική ενέργεια, που θα σου χρειαστεί σύντομα.

ΙΧΘΕΙΣ
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 11 Ιανουαρίου στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει την δυνατότητα να ενταχθείς μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο σε ένα νέο κοινωνικό κύκλο με τον οποίο θα μοιραστείς παρόμοια ενδιαφέροντα και απόψεις, γεγονός που θα σε βοηθήσει να διαμορφώσεις και νέα σχέδια για την καινούργια χρονιά. Το συναισθηματικό δέσιμο που θα αποκτήσεις που με τους καινούργιους φίλους σου θα αποτελέσει ίσως το πιο σημαντικό γεγονός αυτής της περιόδου και θα αλλάξει εντελώς την καθημερινότητά σου. Αν είσαι δεσμευμένος ίσως ο σύντροφός σου, σε γνωρίσει στο φιλικό του περιβάλλον, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από τον κύκλο των φίλων σου. Η επιδίωξη νέων στόχων αλλά και η επιτυχής έκβαση των φιλοδοξιών σου είναι απόλυτα εφικτή αυτό το διάστημα.

Read More

And More