Είσαι single; 12+1 πράγματα που μπορούν να σε κάνουν ευτυχισμένη

Είσαι single, δηλαδή μόνη, δηλαδή χωρίς σχέση… και αυτό ΔΕΝ σου αρέσει. Άλλαξε τώρα οπτική γωνία και σταμάτα να κοιτάς και να σκέφτεσαι τι ΔΕΝ έχεις, αλλά τι έχεις. Με λίγα λόγια δες το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Δες τη θετική πλευρά της κατάστασης και μην σε παίρνει από κάτω επειδή δεν έχεις έναν σύντροφο. Απόλαυσε την ελευθερία σου… μέχρι φυσικά να γνωρίσεις αυτόν που περιμένεις!

Παρακάτω λοιπόν θα βρεις 15 πράγματα που μπορούν να σε κάνουν πραγματικά ευτυχισμένη ακόμα κι αν δεν έχεις αγόρι… Γιατί ό,τι χρειάζεσαι είναι λίγο χιούμορ και όλα τα παρακάτω!

1. Τα ψώνια
Αυτό ίσως να είναι καλύτερο και από το να κολυμπάς στα καταγάλανα νερά ενός εξωτικού νησιού. Αγοράζεις ένα ζευγάρι ακριβά παπούτσια και αμέσως το χαμόγελο φτάνει στα αυτιά σου. Αγοράζεις μια καινούρια τσάντα και νιώθεις πεταλούδες στο στομάχι σου. Αγοράζεις καινούρια ρούχα και η ευτυχία σε τυλίγει στα δίχτυα της. Ναι, το shopping είναι το καλύτερο υποκατάστατο!

2. Η pizza
Χωρίς εσένα μπορώ, χωρίς την pizza όχι… Ποιος άντρας, ποια αγάπη, ποια σχέση; Όλα αυτά εξαφανίζονται μπροστά σε ένα ζεστό κομμάτι pizza! Όλα χάνονται στο δεύτερο, ξεχνιούνται στο τρίτο. Σπίτι-DVD-ρομαντική κομεντί-πίτσα… και όνειρα γλυκά!!! Η κοιλίτσα έχει φουσκώσει και δεν χρειάζεται να τη ρουφάς…

3. Τα μεγάλα γυναικεία μυστικά
Ναι, ξέρω τι κρύβουν τα πόδια σου, κάτω από το στενό και σέξι τζιν σου. Παράλειψες την αποτρίχωση, γιατί απλά βαριόσουνα, γιατί τεμπέλιασες, γιατί δεν είχες καμία όρεξη να χαραμίσεις χρόνο σε αυτή τη βαρετή διαδικασία που χρειάζεται κάθε τρεις και λίγο. Είσαι single, δεν θα πας για μπάνιο σήμερα, οπότε μπορείς… Ναι, μπορείς!

4. Οι κολλητοί σου
Είναι δίπλα σου σε κάθε δύσκολη στιγμή. Είναι οι άνθρωποι που θα σε ακούσουν για 1.457η φορά να λες τον πόνο σου. Άσε που είναι πάντα μέσα στο να βγείτε, να μεθύσετε, να κάνετε τρέλες και ποτέ μα ποτέ να μην το μετανιώσετε. Οι άντρες έρχονται και φεύγουν σαν τα τρένα, οι φίλοι σου όμως εκεί… βράχος! Και μάλιστα βράχος γεμάτος γέλια!

5. Το να μην μοιράζεσαι το φαγητό σου
Ένα από τα πιο σπαστικά πράγματα στη σχέση είναι το να μοιράζεσαι το φαγητό σου. Ειδικά αν αυτό είναι ένα λαχταριστό burger με πατάτες και onion rings. “Γιατί πρέπει να τσιμπάει πάντα και από το δικό μου;” σκέφτεσαι όταν είσαι με το αγόρι σου (ή τότε που είχες αγόρι). Ναι όπως οι άντρες, έτσι και εμείς δεν θέλουμε να μοιραζόμαστε το αγαπημένο μας φαγητό με κανέναν!

6. Οι πιτζάμες
Αυτό που πρέπει να φοράμε σέξι εσώρουχα και νυχτικά για να κοιμηθούμε με τα αγόρια μας, πόσο ντεμοντέ πια ακούγεται; Εμείς θέλουμε να είμαστε άνετες μέσα στο σπίτι, να φοράμε τις φαρδιές πιτζαμούλες με τα cartoons και να βλέπουμε τηλεόραση αμακιγιάριστες. Κάτι που πολλούς άντρες -για έναν αδιανόητο λόγο- τους ξενερώνει. Ε λοιπόν κλείσε την πόρτα πίσω σου, φόρεσε την αγαπημένη σου πολυκαιρισμένη πιτζάμα και απόλαυσε την ελευθερία σου…. όσο προλαβαίνεις.

7. Τα κουταβάκια
Είναι αναμφισβήτητα πιο γλυκά από τους άντρες. Και δεν μιλάνε. Το κουταβάκι όταν σε δει, θα τρέξει πάνω σου κουνώντας χαρούμενο την ουρίτσα του, θα σου φέρει το πινέλο του ρουζ σου χωρίς να παραπονεθεί και είναι πάντα διαθέσιμο και κεφάτο για να πάτε βόλτα. Ο άντρας πες μου κάνει κάτι από όλα αυτά με χαρά και χωρίς να παραπονιέται;;;

8. Το φλερτ
Εμείς οι γυναίκες όταν είμαστε δεσμευμένες έχουμε το μυαλό μας 100% εκεί. Μας φλερτάρουν άντρες στα μπαρ και εμείς τους γυρίζουμε την πλάτη. Όταν όμως είμαστε ελεύθερες μπορούμε να φλερτάρουμε “ξεδιάντροπα” όποιον άντρα μας γοητεύσει με την πρώτη ματιά. Δεν είναι υπέροχο αυτό το συναίσθημα του να παίζεις με τα μάτια και να γνωρίζεις καινούριους ανθρώπους; Ούτε έγνοιες, ούτε προβλήματα ούτε στεναχώριες. Ανεμελιά μόνο!

9. Το να μεθάς
Αυτή η γλυκιά ζάλη που σου φέρνει το ποτό και νιώθεις πιο απελευθερωμένη δεν είναι απίθανη; Μια άλλη πλευρά του εαυτού σου, πιο κοινωνική και πιο αστεία εκδηλώνεται. Και είμαι σίγουρη πως σου αρέσει αυτός ο διαφορετικός εαυτός που έρχεται γουλιά γουλιά με το αλκοόλ.


10. Το να μην κάνεις τίποτα

Ναι είναι μερικές φορές που θέλεις απλά να είσαι αραχτή στο κρεβάτι και να μην κάνεις τίποτα. Αυτό το γλυκό συναίσθημα ειδικά μετά από μια έντονη και βάρβαρη εβδομάδα είναι καλύτερο και από το πρώτο ραντεβού. Απλά κάθεσαι. Κάνοντας… ΤΙΠΟΤΑ!

11. Ο ύπνος
Να κοιμάσαι γαλήνια για πάνω από 8 ώρες και να ξυπνάς με μαγουλάκι φράπα και επιδερμίδα φρέσκια. Αξία ανεκτίμητη. Και όλο το κρεβάτι δικό σου να απλώνεσαι!

12. Το παγωτό
Παγωτό! Οικογενειακό, μηχανής, λιωμένο, δικό σου… Φράουλα, σοκολάτα, βανίλια… Δροσιστικό, αγαπημένο, λατρεμένο. Γλυκό… Παγωμένο… Ο ουρανίσκος σου γεμίζει θαυμαστικά κι εσύ αγγίζεις την υπέρτατη καλοκαιρινή ηδονή! Ζήτω το παγωτό!

13. Το να ξοδεύεις χρήματα μόνο για σένα
Αυτή η αίσθηση του να ξοδεύεις χρήματα μόνο για σένα δεν είναι απίθανη; Είμαι λιγάκι εγωκεντρική και άπληστη αλλά δεν είναι τέλειο το να ξέρεις ότι ο μισθός/το χαρτζιλίκι σου θα ξοδευτεί όλο για πάρτη σου -όπου, όπως, όταν, όποτε θέλεις;

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό το άρθρο. Υποτιμά τη γυναίκα και -νομίζω, μπορεί να κάνω και λάθος- πιο πολύ περιγράφει τη ζωή μιας βαλτωμένης παντρεμένης, παρά τη ζωή μιας εργένισσας. Δεν θεωρώ ότι μια κοπέλα επειδή θα παραφουσκώσει η κοιλιά της από πίτσα και θα αμελήσει την προσωπική της υγιεινή (π.χ. αποτρίχωση) μπορεί να είναι ευτυχισμένη. Την ίδια στιγμή που η Oprah και γενικώς εμπνευσμένες γυναίκες σε όλο τον πλανήτη λένε: διάβασε, διεκδίκησε αύξηση, τρέξε, φάε σωστά, εμείς καταδικάζουμε την Ελληνίδα σε πατάτες τηγανιτές και πυτζάμες με αρκούδια.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read More

And More