Quiz: Πες μου ποιο παγωτό προτιμάς να σου πω τι δείχνει για το χαρακτήρα σου

Όταν το θέμα είναι παγωτό, είσαι αυστηρή. Τίποτα και κανένας δεν μπορεί να σε πείσει να αλλάξεις γνώμη. Έχεις την αγαπημένη σου γεύση και θα μείνεις πιστή σε αυτή κάθε φορά που θα βρεθείς μπροστά από ένα ψυγείο με δεκάδες γεύσεις. Γιατί μια μπάλα παγωτό μπορεί να πει πολλά για το χαρακτήρα σου!! Ναι, ναι… Κάνε το τεστ με το παγωτό και θα δεις.

Βανίλια, σοκολάτα, με καραμελωμένα καρύδια, φράουλα, μπανάνα ή με κομματάκια σοκολάτας; Πες μου την αγαπημένη σου γεύση παγωτού, να σου πω ποια πραγματικά είσαι. Plus: Αφού διαλέξεις τη γεύση σου, δες παρακάτω τι παγωτό πρέπει να διαλέξει ο αγαπημένο σου για να σου ταιριάζει.

Διάλεξε την αγαπημενη σου γεύση παγωτό από τις φωτογραφίες που ακολουθούν….

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις τι σημαίνει η επιλογή σου για το χαρακτήρα σου.

Η ερωτικό σου ταίρι, με βάση το παγωτό
Η έρευνα γύρω από τις γεύσεις και το χαρακτήρα όμως δίνει και τους καλύτερους ερωτικούς συνδυασμούς. Την επόμενη φορά που θα πάτε με τον αγαπημένο σου για παγωτό, κάνε το τεστ και δες αν ταιριάζετε. Δες δηλαδή, ανάλογα με το παγωτό που προτιμάς, με ποιον από τους εκπροσώπους των πέντε άλλων γεύσεων ταιριάζεις περισσότερο.

Βανίλια: Είσαι συμβατή με άνδρες που επιλέγουν επίσης τη βανίλια ως αγαπημένη τους γεύση.

Σοκολάτα: Ταιριάζεις περισσότερο με κάποιον που θα επιλέξει παγωτό με καραμελωμένα καρύδια ή κομματάκια σοκολάτας.

Παγωτό με καραμελωμένα καρύδια: Το ιδανικό σου ταίρι θα είναι εκείνος που θα επιλέξει το ίδιο παγωτό με εσένα, μια μπάλα με κομματάκια σοκολάτας ή απλή σοκολάτα.

Μπανάνα: Έχεις την τύχη να μπορείς να “δέσεις” με όλες τις γεύσεις παγωτού.

Φράουλα: Είσαι πιο συμβατή με άνδρες που έχουν αγαπημένη γεύση το παγωτό με κομματάκια σοκολάτας.

Παγωτό με κομματάκια σοκολάτας: Σου ταιριάζουν περισσότερο άνδρες που θα επέλεγαν παγωτό με καραμελωμένα καρύδια ή σοκολάτα.

Και τώρα που τα έμαθες όλα, ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να βρεις και light συνταγές για να ετοιμάζεις το αγαπημένο σου παγωτό σπίτ.

Read More

And More