Ρομαντικές αποδράσεις… για δύο! Μην το σκέφτεσαι. Οργάνωσέ το!

Τι κι αν οι διακοπές τελείωσαν; Υπάρχουν και τα Σαββατοκύριακα…

Το καλοκαίρι οδεύει -δυστυχώς- προς το τέλος του. Το TLIFE σου προτείνει κοντινούς προορισμούς για ρομαντικές αποδράσεις ολόκληρο το χρόνο. Γιατί ο έρωτας χρειάζεται φροντίδα για να επιβιώσει. Και οι εκδρομές είναι το καλύτερο φάρμακο…

Αν θέλεις να διατηρήσεις τη διάθεση που είχες στις διακοπές, αν η σχέση σου χρειάζεται ανανέωση ή αν απλώς θέλεις ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα, πάρε το ταίρι σου και μια μικρή βαλίτσα και πέρασε ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο!

Ναύπλιο: το στολίδι της Αργολίδας

Μία από τις πιο ρομαντικές πόλεις της Ελλάδας, μόνο 130 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Η πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους προσφέρεται για διήμερες αποδράσεις με το άλλο σου μισό και υπόσχεται αξέχαστες στιγμές με φόντο το φωτισμένο Μπούρτζι.

Μπορείτε να κάνετε ρομαντικούς περιπάτους στα γραφικά σοκάκια, γύρω από την Ακροναυπλία -δίπλα στη θάλασσα ή να επιλέξετε μια βόλτα με άμαξα.

Πως θα πάτε;

Αποτελεί έναν από τους πιο προσιτούς προορισμούς. Ο χρόνος μετάβασης είναι με το αυτοκίνητο 90-120 λεπτά ενώ με το ΚΤΕΛ περίπου 3 ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.pamenafplio.gr/index.php


Αγκίστρι: ο παράδεισος του Αργοσαρωνικού

Μόλις 55 λεπτά από το λιμάνι του Πειραιά. Πεύκα και καταγάλανα νερά συνθέτουν ένα ειδυλλιακό τοπίο. Μην παραλείψετε να περιπλανηθείτε στο νησί με το τουριστικό τρενάκι σε μια μαγευτική διαδρομή.

Πως θα πάτε;

Από το λιμάνι του Πειραιά αναχωρούν καθημερινά Ferry Boats για το Αγκίστρι, τα οποία παίρνουν εκτός από επιβάτες και αυτοκίνητα. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 2 ώρες. Καθημερινά υπάρχει και ιπτάμενο δελφίνι με διάρκεια δρομολογίου 55 λεπτά.

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.agistri.com.gr

Ναύπακτος: Και βουνό και θάλασσα!

Περπατήστε με το ταίρι σας στα πλακόστρωτα καλντερίμια που σκαρφαλώνουν στο ενετικό κάστρο και μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το λιμάνι, σήμα κατατεθέν της πόλης. Η Ναύπακτος ισορροπεί ανάμεσα στη φύση και τη νυχτερινή ζωή και κρατά το κλειδί που οδηγεί στην πανέμορφη Ορεινή Ναυπακτία.

Πως θα πάτε;

Μετά την εγκαινίαση της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου η πρόσβαση έγινε ακόμη πιο εύκολη. Με αυτοκίνητο ή με ΚΤΕΛ θα βρίσκεστε στην πανέμορφη πόλη το πολύ σε 2 ώρες και 30 λεπτά.

Για περισσότερες πληροφορίες:
nafpaktos.nafpaktia.com/

Ύδρα: Αρχοντική και ένδοξη

Μοναδική αρχιτεκτονική και χρώματα σε συνδυασμό με τη βαριά πολιτιστική κληρονομιά του νησιού δημιουργούν μια μαγευτική ατμόσφαιρα. Οι ρομαντικοί περίπατοι στα στενά σοκάκια της Ύδρας θα σας φέρουν σίγουρα πιο κοντά.

Σημείωση: Στο νησί δεν επιτρέπονται τα τροχοφόρα.

Πως θα πάτε;

Από το λιμάνι του Πειραιά, το ταξίδι με το ιπτάμενο δελφίνι διαρκεί περίπου μιάμιση ώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.hydra.com.gr


Τζιά: Οι Κυκλάδες δίπλα μας!

Η πλούσια χλωρίδα και πανίδα του νησιού καθώς και η ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική του, με τις παραδοσιακές αγροτικές κατοικίες, συνθέτουν ένα ειδυλλιακό τοπίο. Η μικρή απόσταση που το χωρίζει από την πρωτεύουσα κάνουν το νησί ακόμη πιο δελεαστικό προορισμό για μια απόδραση αστραπή μαζί με τον καλό σου.

Πως θα πάτε;

Με καράβι από το Λαύριο. Σε μία ώρα θα βρίσκεσαι κυριολεκτικά στις Κυκλάδες!

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.kea-tzia.gr

της Άννας Μαλλιαρού

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Και ολα αυτα οταν ζεις στην Αθήνα… εμείς που δεν ζούμε Αθήνα να μην παμε ????

  2. να κάνω μόνο μία διόρθωση..το Αγκίστρι από το λιμάνι του Πειραιά ειναι λίγο πιο κοντά!! Είναι 1 ώρα και 30 λεπτά..και πολύ όμορφος προορισμος!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read More

And More