Τα εσώρουχα του ρεβεγιόν πρέπει να είναι σέξι και κατακόκκινα!

Είσαι έτοιμη για το ρεβεγιόν, φοράς τα καλύτερα ρούχα σου, έχεις κάνει το τελειότερο μακιγιάζ και έχεις επιλέξει τα αξεσουάρ σου ένα προς ένα… Aλλά για περίμενε μισό λεπτό. Kόκκινα εσώρουχα έβαλες;
Σύμφωνα με την παράδοση τα κόκκινα εσώρουχα την πρωτοχρονιά φέρουν τύχη στον έρωτα και την αγάπη. Γι’ αυτό κι εμείς σου προτείνουμε κάποια κόκκινα εσώρουχα που όχι μόνο θα είναι το πρωτοχρονιάτικο γούρι σου, αλλά θα σε συνοδεύουν και την υπόλοιπη χρονιά σε βραδιές γεμάτες έρωτα και πάθος!
Ρίξε κόκκινο στη νύχτα, όπως λέει και το τραγούδι και ετοιμάσου για φωτιές που δύσκολα θα σβήσουν. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους.
Εμείς σου δείχνουμε τις επιλογές που έχεις για φλογερά intimates αλλά και πώς να τα συνδυάσεις για ένα αισθησιακό εορταστικό sexy αποτέλεσμα.
ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ
Κόκκινο σουτιέν με δαντέλα που ανυψώνει… το ηθικό. Συνδύασέ το με το ασορτί σλιπ του για ένα chic hot look.

Σουτιέν Damaris 55.58
Σουτιέν με διάφανη δαντέλα σε τριγωνικό στιλ που θα συνδυάσεις με pencil φούστα, λευκό πουκάμισο και ψηλοτάκουνες γόβες για ένα office sexy look.

ΣΟΥΤΙΕΝ Calvin Klein 31.40

TO SLIP
Κόκκινο σλιπ με φιόγκο και κρόσσια για βράδια που αισθάνεσαι naughty but not nice!

Slip Milena 14.50
To chic string με κόκκινη διάφανη δαντέλα που θα αναδείξει τα κάλλη σου. Φόρεσέ το με ένα κατακόκκινο babydoll για ένα ολοκληρωμένα hot στιλ.

Slip Calvin Klein 25.12
ΤΟ BABYDOLL
Babydoll με βολάν που δίνει girly αίσθηση σε ένα sexy undergarment. Συνδύασέ το με ένα οversized κολιέ για chic passionate look.

BABYDOLL La Senza 63.50
Κόκκινο babydoll με ruffled τιράντες και σουτιέν με σκληρό cup που θα φορέσεις μέσα από το Little Black Dress σου για καυτές εκπλήξεις.

BABYDOLL O lingerie 37.10
TO BODYSUIT
Bodysuit σε στιλ Moulin Rouge. Συνδύασέ το με ψηλές κάλτσες από μαύρη δαντέλα και χόρεψε έναν sexy χορό γεμάτο αισθησιασμό και πάθος.

BODYSUIT La Senza 55.00
Bodysuit με δαντέλα στο κόκκινο της φωτιάς που θα φορέσεις μέσα από το cocktail φόρεμά σου τη βραδιά του ρεβεγιόν για ευχάριστες μεταμεσονύκτιες εκπλήξεις.

BODYSUIT Milena
The SET
Κόκκινο κομψό σετ με μαλακό cup που θα συνδυάσεις με μία εξίσου κόκκινη σατέν ρόμπα για ένα look σε στιλ sexy boudoir.

Chantelle Slip 46.76 Σουτιέν 83.00
Για ένα chic sexy καυτό αποτέλεσμα θα συνδυάσεις αυτό το κατακόκκινο σετ με ένα κολιέ από πέρλες και sexy μακιγιάζ.

Set Cotton Club 131.00 65.50

Της Χριστίνας Αλιώτη

Read More

And More