Ταξίδι στην Κρήτη! Προσφορά για του Αγίου Πνεύματος

Τι θα κάνεις το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος; Κανόνισες; Γιατί σου έχω μια καλή οικονομική προσφορά σε έναν πραγματικά όμορφο ξενώνα σε ένα από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας, την Κρήτη.

30 ευρώ για το δίκλινο, 38 για το τρίκλινο και 44 ευρώ για το τετράκλινο. Προσφορά που ισχύει μόνο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Πες TLIFE, δώσε τα χαιρετίσματά μας στον Άγγελο και να είσαι σίγουρη πως θα περάσεις υπέροχα.

Το Σπίτι είναι ό,τι ακριβώς σημαίνει και το όνομά του. Είναι το σπίτι μας, το σπίτι σας… είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός για εκείνους που αναζητούν ηρεμία, χαλάρωση, διακριτική πολυτέλεια και αληθινά ζεστή φιλοξενία. Ένα συγκρότημα άνετων, πολυτελών και ήσυχων διαμερισμάτων στην υπέροχη Κρήτη σε περιμένει. Ευκαιρία για την πρώτη εξόρμηση του καλοκαιριού εν όψει τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.

Το Σπίτι είναι ο τρόπος για να λειτουργήσουν όλες οι αισθήσεις σας σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Το Σπίτι ανοίγει την πόρτα του και σας υποδέχεται με τις μυρωδιές και τα χρώματα ενός μοναδικού κήπου που σας προκαλεί από την πρώτη στιγμή να απολαύσετε τον καφέ σας η το πρωινό σας . Θα λατρέψετε τα λουλούδια και σίγουρα μια αναμνηστική φωτογραφία με αυτά θα μπει στην συλλογή σας, φεύγοντας.

Το barbecue και ο παραδοσιακός ξυλόφουρνος στο χώρο του κήπου δηλώνουν εξαρχής ότι εδώ ζήσετε την απόλυτη γευστική εμπειρία.

Το Σπίτι είναι ο χώρος που θα συναντήσετε τις αυθεντικές κρητικές γεύσεις και θα νιώσετε το άρωμα και την μοναδικότητα των φημισμένων κρητικών προϊόντων.

Το Σπίτι έχει κάτι από το privacy του σπιτιού σας ,με μια υπέροχη πισίνα θεατή μόνο από τα δωμάτια.. παραδομένη στην μαγεία της χαλάρωσης και στις lounge μουσικές. Το ατμοσφαιρικό Bar δίπλα στην πισίνα θα σας χαρίσει όμορφες καλοκαιρινές στιγμές κατά την διάρκεια όλης της ημέρας μέχρι αργά την νύχτα.

Μερικά μόλις λεπτά από την θάλασσα το Σπίτι διαθέτει δέκα υπέροχα studios. Το καθένα από αυτά διατηρώντας το παραδοσιακό ύφος του παίζει με τα χρώματα κάνοντας το, μοναδικό και ξεχωριστό. Το λευκό κυριαρχεί ενώ πινελιές και στοιχεία έντονων χρωμάτων δημιουργούν μια ζεστή , ευχάριστη , χαρούμενη και κυρίως ζωντανή ατμόσφαιρα. Κάθε δωμάτιο έχει επιλέξει ένα διαφορετικό χρώμα και όνομα και σας τα προτείνει… Ανακαλύψτε τα!

Βρίσκεται στην καρδιά της Χερσονήσου που είναι γνωστή για την ζωντάνια, την ιδιαίτερη γοητεία της και τις πολύ όμορφες παραλίες της.

Σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου βρίσκεται ένα όμορφο γραφικό παραδοσιακό χωριό το Κουτουλουφάρι στην κορυφή ενός λόφου. Ιδανικός περίπατος για τους περιηγητές και για όσους θέλουν να αγοράσουν αυθεντικά κρητικά προϊόντα ( όπως λάδι). Άλλωστε η κρητική κουζίνα είναι παγκοσμίως διάσημη ως την καλύτερη και πιο υγιεινή. Κάθε επισκέπτης του νησιού λατρεύει τις μοναδικές γεύσεις και τις μυρωδιές και φεύγει ερωτευμένος από την εμπειρία της επαφής του με τον τόπο.

Το σπίτι βρίσκεται 5 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης και 19,5χλμ από το Αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Πολύ κοντά στο γνωστό Ενυδρείο για όσους θέλουν να εξερευνήσουν το μεσογειακό θαλάσσιο κόσμο και 5 χιλιόμετρα από το Crete Golf. Στο Σπίτι θα βρείτε προτάσεις για εκδρομές και δραστηριότητες ανάλογα με αυτό που σας αρέσει και σας ταιριάζει. Μπορείτε να δοκιμάσετε το μάθημα ιππασίας η το μάθημα μαγειρικής. Οι επιλογές δεν σταματούν εδώ.

Η Χερσόνησος συγκεντρώνει κάθε χρόνο πάρα πολλούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο και σίγουρα είναι ένας υπέροχος καλοκαιρινός προορισμός που συνδυάζει την νυχτερινή ζωή, την επαφή με την φύση και τις εξαιρετικές παραλίες .
Home-apartments…είναι το σπίτι που θα χαρούμε να το δείτε σαν το σπίτι σας, σαν το σπίτι των διακοπών σας, σαν το σπίτι που θα θέλατε να επισκεφτείτε κάποια στιγμή, σαν το σπίτι ενός φίλου, σαν το σπίτι που θα λατρέψετε…γιατί απλά θα περνάμε καλά.

Ηome-apartments… το σπίτι μας, το σπίτι σας.

Κάνε κι εσύ την κράτησή σου:
– 30€/ημέρα το δικλινο
– 38€/ημέρα το τρικλινο
– 44€/ημέρα το τετρακλινο

Home- apartments
Ελευθερίας 44, Χερσόνησος – Ηράκλειο, Κρήτη
Τηλ. 28970 23345
www.home-apartments.gr
info@home-apartments.gr

Read More

And More