Τι γεύση έχει η αγάπη; Η Lacta παρουσιάζει μια ταινία για όλα αυτά που μας κάνουν ανθρώπους

Advertisement

Εκεί, στον πυρήνα της ζωής μας, πρωταγωνίστρια, κινητήριος δύναμη, ο λόγος για να πέσουμε, αλλά και ο λόγος για να ανέβουμε, για να πετάξουμε. Η αγάπη είναι το ζητούμενο, ακόμα κι αν δεν το παραδεχόμαστε. Είναι το καύσιμο για να ζήσουμε, να απολαύσουμε τη ζωή μας. Κι όταν εμφανίζεται μεγαλοπρεπής και κατακκόκινη μπροστά σου, παραδίνεσαι στη σαρωτική της δύναμη. Δάγκωσέ την! Δάγκωσέ την και πες μας τη γεύση έχει… Έχει τη γεύση ενός παραμυθιού; Τη γεύση μιας σοκολάτας Lacta; Τη γεύση του παρελθόντος, του μέλλοντος; Της αισιοδοξίας; Της ελπίδας; Τι γεύεσαι δαγκώνοντας τα τετραγωνάκια της;

Η Lacta, όπως κάθε χρόνο, πιστή στο πιο αγαπησιάρικο και σταθερό ραντεβού μας, έρχεται για άλλη μια φορά να γιορτάσει μαζί σου την αγάπη. Με μια ταινία που μοναδικό στόχο έχει να γλυκάνει την καρδιά σου, να σε κάνει να εκτιμήσεις αυτό που έχεις, αλλά και να πιστέψεις ξανά σε περίπτωση που κάτι έχασες… Να μας υπενθυμίσει όσα από κεκτημένη ταχύτητα ξεχνάμε, να μας επαναφέρει στην τάξη και να υπογραμμίσει μέσα μας τα σημαντικά, το πιο σημαντικό.

Ποιος δεν αγαπάει τα παραμύθια αγάπης και τα happy endings;
Ο Άρης, ένας μοναχικός άντρας 48 χρόνων, ζει με μια νεαρή όμορφη κοπέλα που προβλέπει και εκπληρώνει κάθε του επιθυμία χωρίς να ζητά τίποτα σε αντάλλαγμα, μιας και η ίδια είναι ρομπότ και το έτος είναι το 2038. Η ELLi έχει τέλεια ανθρώπινη μορφή, ενώ διαθέτει την πιο προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη και πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα του Άρη στο Cloud, λειτουργώντας ως ο ιδανικός personal assistant. Μέχρι που το λειτουργικό της σύστημα αναβαθμίζεται με Τεχνητά Συναισθήματα και νιώθοντας πλέον παραμελημένη, απαιτεί να μάθει “τι είναι η αγάπη”.

Ο Άρης την αποπαίρνει λέγοντάς της πως η αγάπη είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί στον άνθρωπο, αλλά όταν αυτή του παρουσιάζει μια σοκολάτα Lacta από το πουθενά και του ζητά να της περιγράψει την γεύση της, μιας και η ίδια δεν μπορεί να φάει, ο Άρης ενδίδει και αρχίζει να της διηγείται μια ιστορία που ξεκινά 20 χρόνια πριν, στην Αθήνα του 2018…

Να είσαι ευγνώμων που …νιώθεις!
Αναρωτήθηκες ποτέ πως θα ήταν η ζωή σου αν δεν ένιωθες; Η Lacta παρουσιάζει μια ταινία για όλα αυτά που μας κάνουν ανθρώπους, για το τι διαχωρίζει την Τεχνητή Νοημοσύνη από την ανθρώπινη φύση, για την πραγματική γεύση της αγάπης και τη δύναμη της συγχώρεσης.

Άραξε στον καναπέ σου, με τον αγαπημένο σου αγκαλιά, αν είσαι σε σχέση και απολαύστε τη γεύση που μας διαχωρίζει από τα ρομπότ. Άραξε στον καναπέ σου, αν είσαι μόνη, και ταξίδεψε στο πιο μαγικό δώρο της ανθρώπινης φύσης. Μην ξεχάσετε τις σοκολάτες! Και την ευγνωμοσύνη.

Στη συντροφιά σας θα προστεθεί ο Φάνης Μουρατίδης και η Φιόνα Γεωργιάδη στον ρόλο της ELLi, αλλά και το ζευγάρι της τηλεοπτικής διαφήμισης, Δημήτρης Κίτσος και Μελισσάνθη Μάχουτ.

Πίσω από την ταινία βρίσκονται οι δημιουργοί των μεγάλων επιτυχιών “Κάνε το βήμα”, “Αγάπα σαν να μην υπάρχει αύριο” και “Από την αρχή”. Η σκηνοθεσία είναι του Άκη Πολύζου, σε σενάριο της Μυρτώς Κοντοβά, από μια ιστορία του Πάνου Σαμπράκου. H παραγωγή είναι της Foss Productions, σε concept και επιμέλεια της OgilvyOne Athens.

Καλή απόλαυση, στα πιο γευστικά κορίτσια του κόσμου 😉

 

TO KNOW US BETTER!

Φάνης Μουρατίδης
Άρης το 2038
Ο Φάνης Μουρατίδης είναι ένας από τους πιο γνωστούς έλληνες ηθοποιούς. Αριστούχος της δραματικής σχολής του ΚΘΒΕ, έχει εμφανιστεί στην Επίδαυρο όπως και σε άλλες σημαντικές θεατρικές σκηνές. Έχει συμμετάσχει σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές, όπως τις σειρές “Έτσι ξαφνικά”, “Μπαμπά μην τρέχεις” και “7 θανάσιμες πεθερές”, αλλά και σε δημοφιλείς κινηματογραφικές παραγωγές όπως το “Αν” του Χ. Παπακαλιάτη, το “Bank Bang” του A. Παπαδημητρόπουλου και την “Τζαμάικα” του Α. Μορφωνιού. Στη ταινία “Η γεύση της αγάπης”, ο Φάνης υποδύεται τον Άρη όπως αυτός είναι το έτος 2038: ο απογοητευμένος και μελαγχολικός ιδιοκτήτης της ELLi, που στη ζωή του κατάφερε να βρει τα πάντα εκτός από την αγάπη.

 

Δημήτρης Κίτσος
Άρης το 2018
O Δημήτρης Κίτσος είναι ένα από τα ταχύτερα ανερχόμενα ταλέντα στον χώρο της υποκριτικής. Απόφοιτος της Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις αλλά και κινηματογραφικές ταινίες όπως το “Ελεύθερο θέμα” της Σ. Θεοδωράκη, το “Park” της Σ. Eξάρχου και το επερχόμενο “Octavio is dead” της Soon Yin Lee που θα κυκλοφορήσει εντός του 2018. Στην ταινία “Η γεύση της αγάπης”, ο Δημήτρης υποδύεται τον Άρη όπως αυτός είναι το έτος 2018: ένας γεμάτος αυτοπεποίθηση, πολλά υποσχόμενος νεαρός επιχειρηματίας που αισθάνεται ότι ο κόσμος του ανήκει.

 

Μελισσάνθη Μάχουτ
Παυλίνα
Η Ελληνοκαναδή Μελισσάνθη Μάχουτ είναι ένα από τα πιο φρέσκα πρόσωπα της ελληνικής υποκριτικής σκηνής. Είναι απόφοιτη της Royal Academy of Dramatic Arts και της Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις εντός και εκτός Ελλάδας, και έχει λάβει μέρος σε γνωστά κινηματογραφικά έργα όπως τα: “In transit” του M. Smuts, “Luna bar” του Σ. Μιχαλόπουλου και “Νοτιάς” του Τ. Μπουλμέτη.  Στη ταινία “Η γεύση της αγάπης”, η Μελισσάνθη είναι η Παυλίνα. Η γυναίκα που θα μπει ξαφνικά στη ζωή του Άρη και θα τη σημαδέψει μια για πάντα.

 

Φιόνα Γεωργιάδη
ELLi
Η πολυτάλαντη Φιόνια Γεωργιάδη έχει υποδυθεί με επιτυχία ρόλους στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Έχει σπουδάσει υποκριτική σε Ελλάδα και εξωτερικό, και την έχουμε δει σε επιτυχημένες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές όπως την τηλεοπτική σειρά “Μπρούσκο” και την ταινία “Success story” του Ν. Περάκη. Στη ταινία “Η γεύση της αγάπης”, η Φιόνα υποδύεται την ELLi, το ρομπότ με την πιο προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη που προσπαθεί να μάθει “τι είναι η αγάπη”.

 

Δημήτρης Γκουτζαμάνης
Θοδωρής
Ο Δημήτρης Γκουτζαμάνης είναι ένας από τους πιο δραστήριους Έλληνες ηθοποιούς. Απόφοιτος της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης του ΚΘΒΕ, έχει παίξει σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση, σε δημοφιλείς σειρές: “Με τα παντελόνια κάτω”, “Δικαίωση” και “Κόκκινο νυφικό”, αλλά και ταινίες μικρού μήκους όπως η “Απαστράπτουσα” και “Plastic Boat” Στην ταινία “Η γεύση της αγάπης”. Στην ταινία “Η γεύση της αγάπης”, ο Δημήτρης υποδύεται τον Θοδωρή, τον συνάδελφο του Άρη.

 

Έλενα Χαρμπίλα
Αλίκη
Η Έλενα Χαρμπίλα είναι μία νέα ηθοποιός, τραγουδίστρια και συνθέτρια με πολλές διεθνείς συνεργασίες. Έχει σπουδάσει κινηματογράφο και υποκριτική στο London Guildhall University και στο San Francisco State University. Έχει παίξει στο θέατρο, στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο, έχοντας εμφανιστεί σε πολλές διεθνείς κινηματογραφικές παραγωγές όπως οι: “Wilde Salome” του Al Pacino, “Bereave” του Ε. Giovani, “Caravagio” του M. Murphy και “Creed” του S. Harrington. Στην ταινία “Η γεύση της αγάπης” η Έλενα υποδύεται την Αλίκη, την κολλητή φίλη της Παυλίνας.

 

Νατάσα Εξηνταβελώνη
Ηρώ
Η Νατάσα Εξηνταβελώνη αγάπησε αυθόρμητα την υποκριτική και αμέσως έδωσε εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο. Κάνοντας τα πρώτα της βήματα στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης, έχει ήδη εμφανιστεί σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς παραγωγές των τελευταίων ετών όπως η τηλεοπτική σειρά “Μάνα Χ Ουρανού” του Α. Μορφονιού και “Ταμάμ” σε σκηνοθεσία του Π. Ανδρακάκου. Στην ταινία “Η γεύση της αγάπης” η Νατάσα υποδύεται την Ηρώ, μία από τις σχέσεις του Άρη.

Άκης Πολύζος
Σκηνοθεσία
Ο Άκης Πολύζος έχει σημαντική εμπειρία στον χώρο της σκηνοθεσίας και των ψηφιακών εφέ, τόσο στην τηλεόραση όσο και στον κινηματογράφο, ενώ έχει σπουδάσει visual arts. Έχει συμμετάσχει ως βοηθός σκηνοθέτη, υπεύθυνος post production και visual FX consultant & artist σε πολλές μεγάλες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές επιτυχίες, όπως είναι οι σειρές: “4” του Χ. Παπακαλιάτη, “Καρυωτάκης” του Τ. Ψαρά και “Άγρια Παιδιά” του Χ. Νικολέτη, και οι ταινίες: “Ο Ηλίας του 16ου”, “Μια φορά και ένα… μωρό” του Ν. Ζαπατίνα, “Λούφα & παραλλαγή” του Νίκου Περάκη και “Ένας άλλος κόσμος” του Χ. Παπακαλιάτη, ενώ η μικρού μήκους ταινία του “Συνθήκη 10/60″ έχει βραβευτεί στο Εθνικό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.”Η γεύση της αγάπης” είναι το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στις ταινίες μεγάλου μήκους.

 

Μυρτώ Κοντοβά
Σενάριο
Η Μυρτώ Κοντοβά είναι δημοσιογράφος, συγγραφέας και στιχουργός. Έχει αναλάβει την αρχισυνταξία και την καλλιτεχνική επιμέλεια πολλών τηλεοπτικών εκπομπών, ενώ έχει γράψει στίχους για δημοφιλείς καλλιτέχνες. Είναι γράψει το νεανικό μυθιστόρημα “Το Κουβάρι των Αλλόκοτων Πραγμάτων” και πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, όπως την κωμική σειρά “Υπέροχα πλάσματα” που κέρδισε βραβείο καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου και τη σειρά “Μίλα μου βρώμικα”. Εκτός από την ταινία “Η γεύση της αγάπης”, υπογράφει και τα σενάρια των ταινιών “Κάνε το βήμα”, “Αγάπα σαν να μην υπάρχει αύριο” και της σειράς “Από την αρχή”.

 

Πάνος Σαμπράκος
Story
Ο Πάνος Σαμπράκος είναι Executive Creative Director της OgilvyOne Athens και υπεύθυνος για μερικές από τις πιο πολυβραβευμένες ελληνικές διαφημιστικές καμπάνιες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή των σεναρίων των ταινιών “Love at first site”, “Love in the end”, “Αγάπα σαν να μην υπάρχει αύριο” και της σειράς “Από την αρχή” που απέσπασε το Gold Lion καλύτερης σειράς για brand στο φεστιβάλ διαφήμισης των Καννών.” “Η γεύση της αγάπης” βασίζεται σε δική του ιστορία.

 

Στέλιος Κοτιώνης
Παραγωγός

Ράνια Γερογιάννη
Art Director

Λάμπης Χαραλαμπίδης
Μοντάζ
Ο Λάμπης Χαραλαμπίδης είναι ένας βραβευμένος έλληνας μοντέρ με πολλές σημαντικές δουλειές στο τηλεοπτικό και στο κινηματογραφικό χώρο. Σπούδασε σκηνοθεσία και τηλεόραση, και πριν καν ολοκληρώσει τις σπουδές του άρχισε να εργάζεται ως μοντέρ, αλλά και ως post producer. Έχει επιμεληθεί το μοντάζ πολλών επιτυχημένων ταινιών όπως: “Η Τεχνική του Σώματος” και “Το Ξύπνημα της Άνοιξης” του Κ. Γιάνναρη, “Τετάρτη 04:45” του Α. Αλεξίου, “Ουζερί Τσιτσάνης” του Μ. Μανουσάκη, “Από Έρωτα” του Θ. Αθερίδη και “J.A.C.E.” του Μ. Καραμαγγιώλη. Εκτός από το μοντάζ της ταινίας “Η γεύση της αγάπης”, έχει υπογράψει και το μοντάζ των ταινιών “Love in the end”, “Κάνε το βήμα”, “Αγάπα σαν να μην υπάρχει αύριο” και της σειράς “Από την αρχή”.

 

Χρήστος Καραμάνης
Διεύθυνση Φωτογραφίας
Ο Χρήστος Καραμάνης είναι ένας βραβευμένος κινηματογραφιστής, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Έχει συμμετάσχει σε περισσότερα από 200 διαφημιστικά spot και περισσότερες από 20 διακεκριμένες κινηματογραφικές ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, όπως οι ταινίες: “Bang Bank” και “Suntan” του Α. Παπαδημητρόπουλου, “Chevalier” της Α. Ρ. Τσαγγάρη , “Soy Nero” του R. Pitts και “Norway” του Γ. Βεσλεμέ. Στην ταινία “Η γεύση της αγάπης” υπογράφει τη φωτογραφία.

 

Βαγγέλης Τούντας
Μουσική

 

 

Read More

And More