Το σεξ στις διακοπές δεν σημαίνει απαραίτητα και σχέση!

Είναι καλοκαίρι, είμαι μόνος και αποφασίζω να πάω διακοπές με τους κολλητούς μου. Όπως όμως καταλαβαίνεις διακοπές χωρίς σεξ, δεν είναι διακοπές. Να διευκρινίσω… το γεγονός πως ένας άνδρας θέλει να κάνει σεξ, δεν σημαίνει αυτόματα πως ονειρεύεται σχέση και ρομαντικές περατζάδες όταν γυρίσετε από το νησί.

Μη θυμώνεις, έτσι είναι ο καλοκαιρινός έρωτας. Αγάπη από ζάχαρη που την βροχή φοβάται! Σε είδα στο παραλιακό beach bar με το υπέροχο παρεό σου και το μικροσκοπικό μαγιό να μην αφήνει πολλά περιθώρια στη φαντασιά. Όταν το βλέμμα μου έγινε πιο επίμονο, κολακεύτηκες και άρχισες να ρίχνεις κι εσύ κλεφτές ματιές. Εγώ φταίω;

Εκείνο που λατρεύω πιο πολύ σε μια γυναίκα όταν τις κάνουν – “οπτικό” – φλέρτ είναι ο αέρας και η αυτοπεποίθηση που αποκτούν ξαφνικά. Αυτός ο κινηματογραφικός τρόπος που τινάζεις τα μαλλιά σου και κρατάς το τσιγάρο. Σύντομα βρισκόμουν δίπλα σου και μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων. Κάτι το cosmopolitan, κάτι η όμορφη καλοκαιρινή νύχτα δεν δυσκολεύτηκες κι εσύ να έρθεις πιο κοντά μου. Τα υπόλοιπα δεν χρειάζεται να τα περιγράψω… είναι αυστηρώς ακατάλληλα!

Η παραμονή μας στο νησί ήταν από τις πιο όμορφες που είχα ποτέ. Μέχρι και οι φίλοι μου άρχισαν να γκρινιάζουν. Εκείνοι που προηγουμένως πέταγαν δηλητηριώδεις σπόντες, πως δήθεν δεν θα τολμούσα καν να σου μιλήσω.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΝΑ ΧΤΙΖΕΙΣ ΠΑΛΑΤΙΑ

Και εκεί που τελειώνουν οι διακοπές αισθάνομαι πως, αλλά θες εσύ και άλλα εγώ. Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιες φορές οι γυναίκες επιμένουν να αγνοούν επιδεικτικά τα σημάδια. Όλες αυτές τις μέρες στο νησί στο έκανα νομίζω ξεκάθαρο. Περνάμε υπέροχα μαζί, αλλά δεν είμαι για κάτι παραπάνω. Το γυναικείο όμως μυαλό μπορεί άνετα όλο αυτό να το μεταφράσει σε “του αρέσω, άρα υπάρχει ελπίδα”!

Οκ, όταν έχεις να κάνεις με τον έρωτα, πολλές φορές αλλιώς τα υπολογίζεις στην αρχή κι αλλιώς σου βγαίνουν. Και μπορεί κι εγώ, από φθηνό εγωισμό να επιμένω στο εφήμερο κι ας την έχω δαγκώσει την λαμαρίνα! Οι καλοί όμως λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Για να μη σου πω, πως αν δείξεις cool και ατάραχη και με χαιρετήσεις με ένα “Τα λέμε, άν είναι!” εκεί θα προβληματιστώ. Θα έχεις πετάξει το μπαλάκι στο δικό μου τερέν και 9 στις 10 θα “τσιμπήσω”! Όλα είναι θέμα ψυχολογίας. Ποιος θα δείξει πιο αδύναμος και “εξαρτημένος” από τον άλλο.

ΒΑΛΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ

Ας κάνουμε λοιπον ένα flash back στην πρώτη μας νύχτα στο beach bar. Αν εκείνο που ήθελες ήταν να γνωρίσεις έναν έρωτα που θα διαρκούσε περισσότερο από ένα καλοκαίρι, τότε έπρεπε να το ξεκαθαρίσεις από την αρχή! Μην περιμένεις από εμένα να σου κάνω δηλώσεις νομιμοφροσύνης και όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης. Το καλοκαιράκι δεν έχω καμιά διάθεση να βάλω σκοτούρες στο κεφάλι μου. Γιατί να προβληματιστώ; Χαλαρά!

Του Λευτέρη Σαββίδη

Read More

And More