Χριστουγεννιάτικα ταξίδια που θα σας μείνουν αξέχαστα!

Τα Χριστούγεννα είναι η τέλεια εποχή για ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Μια καλή ευκαιρία να γεμίσεις το φωτογραφικό σου άλμπουμ με φωτογραφίες από ευτυχισμένες στιγμές! Η Ευρώπη όταν φοράει τα γιορτινά της είναι πραγματικά ασύγκριτη…
Αν όμως έχεις πιο “τολμηρές” διαθέσεις, αν κάνεις κέφι κάτι πιο εξωτικό, αν θέλεις να μυρίσεις θάλασσα μέσα στο καταχείμωνο, σου έχουμε και για αυτό προτάσεις…
To TLIFE σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Travel Plan σου προτείνει τους προορισμούς που θα κάνουν αυτά τα Χριστούγεννα αξέχαστα!
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
ΡΩΜΗ

Ετοιμαστείτε για ένα απολαυστικό ταξίδι στη κοντινή Ρώμη! Τέχνη, αρχιτεκτονική και φυσικά shopping και εστιατόρια που αποπλανούν τον ουρανίσκο και την αισθητική σου. Χριστούγεννα στο σταυροδρόμι που συναντάται η ιστορία με την σύγχρονη ζωή. Το μεγαλείο με την ιταλική φινέτσα…

Φωτογραφίες με φόντο το Ρωμαϊκό Φόρουμ και το Κολοσσαίο, τον Άγιο Πέτρο να σας καθηλώνει και ένα κόκκινο τριαντάφυλλο αγορασμένο από τους πλανόδιους πωλητές να σηματοδοτεί το πάθος σας.
Μην ξεχάσετε
Να κάνετε μια ευχή στην Φοντάνα Ντι Τρέβι για να πραγματοποιηθεί το όνειρό σας. Να δοκιμάσετε την φανταστική Ιταλική κουζίνα στις ταβέρνες της γειτονιάς Τραστέβερε.

ΠΑΡΙΣΙ

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία του. Ζωντανό, λαμπερό και ταυτόχρονα ερωτεύσιμο. Η πρωτεύουσα με τα άπειρα πρόσωπα. Θα κάνετε τη βόλτα σας στις οχθές του Σηκουάνα και αν αφήσετε την μοναδική ατμόσφαιρα να σας συνεπάρει. Στην Πόλη του Φωτός η ρομαντική διάθεση δίνει το παρόν παντού!

Μην ξεχάσετε
Μια επίσκεψη στον τρίτο όροφο του Πύργου του Άιφελ είναι must. Καθίστε να σας ζωγραφίσουν το πορτρέτο σας στη γραφική πλατεία της Μοντμάρτρης. Δοκιμάστε την τοπική κουζίνα στην πανέμορφη αίθουσα του εστιατορίου Le Train Bleue.
Χριστουγεννιάτικη προσφορά
Από 635€ σε ξενοδοχείο 4 αστέρων.
Περιλαμβάνει: διαμονή 4-5 ημερών με πρωινό, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, ξενάγηση στην πόλη.
ΒΙΕΝΝΗ

Τα αυτοκρατορικά παλάτια δεσπόζουν επιβλητικά και μεγαλοπρεπή. Τα μνημεία της πόλης είναι εντυπωσιακά και οι εμπορικοί δρόμοι πάντοτε πολυσύχναστοι. Υπέροχες βόλτες στους λαμπερούς δρόμους της Βιέννης που είναι γεμάτοι με χιλιάδες λαμπιόνια και πολύχρωμα στολίδια…
Μην ξεχάσετε
Να επισκεφτείτε το Μουσείο Ιστορίας της Τέχνης και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Να πιείτε έναν καφέ και δοκιμάσετε την ομώνυμη πάστα στο ξενοδοχείο Sacher, καθώς και το τεράστιο σνίτσελ στο παραδοσιακό εστιατόριο Figlmuller.
Χριστουγεννιάτικη προσφορά
Από 440€ σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων.
Περιλαμβάνει: διαμονή 4/5 ημερών με πρωινό, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, ξενάγηση στην πόλη.
ΠΡΑΓΑ

Αναμφισβήτητα ένας από τους πιο δημοφιλείς Χριστουγεννιάτικους προορισμούς. Θα απολαύσετε Τσέχικες παραδόσεις και εορταστική μουσική. Θα είναι όλα τόσο όμορφα και ρομαντικά στολισμένα γύρω σας που θα νιώθετε ότι ζείτε ένα παραμύθι…

Μην ξεχάσετε
Να παρακολουθήσετε μια θεατρική παράσταση στο Μαύρο Θέατρο της Πράγας -Black Light Theatre- και να δοκιμάσετε την τοπική κουζίνα στο εστιατόριο “Let’s taste delicious Czech beer”.
Χριστουγεννιάτικη προσφορά
Από 425€ σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων.
Περιλαμβάνει: διαμονή 4-5 ημερών με πρωινό, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, ξενάγηση στην πόλη.
ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Η νεανική πρωτεύουσα της Ευρώπη είναι πάντα στην κορυφή της αρχιτεκτονικής, του φαγητού, της μόδας, της μουσικής και γενικότερα της καλοπέρασης. Χορέψτε με τον σύντροφό σας και ελάτε πιο κοντά ο ένας στον άλλον!

Μην ξεχάσετε
Να γευθείτε τα θαλασσινά στο εστιατόριο “Botafumeiro”.
Χριστουγεννιάτικη προσφορά
Από 545€ σε ξενοδοχείο 4 αστέρων.
Περιλαμβάνει: διαμονή 5 ημερών με πρωινό, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, ξενάγηση στην πόλη.
ΕΞΩΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΜΑΛΔΙΒΕΣ
Merry Christmas σε κάτασπρες αμμουδερές παραλίες, γαλαζοπράσινα καθαρά νερά, φοινικόδεντρα που φτάνουν μέχρι τη θάλασσα και τροπική βλάστηση… Χαλάρωση στην πισίνα με το αγόρι σου και βόλτα την παραλία κάτω από το φως του φεγγαριού!
Ένας ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να ζήσουν για λίγο σαν σύγχρονοι Ροβινσώνες, για όσους αγαπούν τα θαλάσσια σπορ αλλά και σε όλους όσους θέλουν να χαλαρώσουν και να αποδράσουν από την καθημερινότητά τους.
Μην ξεχάσετε
Να κάνετε καταδύσεις. Υπάρχουν 2000 περίπου μικροσκοπικά νησάκια που περιβάλλονται κυρίως από κοραλλιογενής υφάλους. Ωστόσο, είναι επίσης και ο θαλάσσιος πλούτος τους με τα εκπληκτικά ναυάγια που προσελκύουν δύτες από όλον τον κόσμο. Ένα από τα πιο δημοφιλή ναυάγια βρίσκεται στην νήσο Hulule, Halaveli!
Χριστουγεννιάτικη προσφορά
Από 1075€ το άτομο σε ξενοδοχείο 4 αστέρων.
Περιλαμβάνει: διαμονή 5 νύχτες με ημιδιατροφή, αεροπορικά εισιτήρια, μεταφορές από και προς το ξενοδοχείο.
ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ

Το αρχιπέλαγος των Σεϋχελλών αποτελείται από 115 γοητευτικά νησιά. Τα 41 από αυτά είναι γρανιτένια και τα 74 κοραλλιογενή. Βόρεια της Μαδαγασκάρης και νοτιοδυτικά της Ινδίας στα ζεστά και ανοιχτογάλανα κύματα του Ινδικού Ωκεανού θα ζήσετε αξέχαστες στιγμές. Τροπικό κλίμα, πλούσια βλάστηση, χρώματα και εξωτικές μυρωδιές…
Μην ξεχάσετε
Το Praslin. Tο τέλειο τροπικό νησί που θεωρείται από μερικούς ως το πρωτότυπο του Κήπου της Εδέμ. Το Coco-de-meerm, ένα άγριο και από τα πιο σπάνια πουλιά στον κόσμο που μοιράζονται αυτό το νησί.
Πολλά από τα θέρετρα στο Praslin έχουν δωρεάν θαλάσσια σπορ όπως κανό, ιστιοσανίδα και καταδύσεις και όλα έχουν υπαίθρια εστιατόρια.
Χριστουγεννιάτικη προσφορά
Από 1.125€ το άτομο σε ξενοδοχείο 4 αστέρων.
Περιλαμβάνει: διαμονή 5 νύχτες με πρωινό, αεροπορικά εισιτήρια, μεταφορές από και προς το ξενοδοχείο.
ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ

Είναι ο απόλυτος τροπικός παράδεισος που θα απολαύσεις με τον σύντροφό σου! Ο Μαυρίκιος θα σας μαγέψει, θα σας κάνει να νιώσετε ότι ανήκετε στους λίγους και εκλεκτούς. Πλήθος χρωμάτων και γεύσεων, μια όαση γαλήνη και ηρεμίας… Με λίγα λόγια ό, τι ακριβώς ονειρεύεστε!

Μην ξεχάσετε
Περιτριγυρισμένος από κοραλλιογενή ύφαλο, ο Μαυρίκιος έχει γίνει ένα από τα διασημότερα σημεία κατάδυσης στον Κόσμο. Η δυτική ακτή γύρω από το Flic en Flac είναι ίσως η καλύτερη περιοχή για ψαροντούφεκο και καταδύσεις. Επίσης, η χλωρίδα και πανίδα του Μαυρικίου είναι εκπληκτική. Με πάνω από 900 είδη φυτών, πολλά από τα ενδημικά έχουν την τιμητική τους εδώ.
Χριστουγεννιάτικη προσφορά
Από 1.178€ το άτομο με ημιδιατροφή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων.
Περιλαμβάνει: διαμονή 5 νύχτες με πρωινό, αεροπορικά εισιτήρια, μεταφορές από και προς το ξενοδοχείο.
ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ
Το νησί που ο Χριστόφορος Κολόμβος μαγεμένος από τη φυσική ομορφιά του, περιέγραψε ως “η ωραιότερη γη” που έχουν δει τα ανθρώπινα μάτια. Ο επίγειος παράδεισος με τα καταπράσινα βουνά, με τις κακτώδεις ερήμους, τα τροπικά δάση με τις παρθένες παραλίες… Το ιδανικό σκηνικό για τους ερωτευμένους, χωρίς αμφιβολία.
Μην ξεχάσετε
Η Νοτιοανατολική Ακτή του νησιού, συμπεριλαμβανομένου του Juan Dolio και Bayahibe θα σας ενθουσιάσει με τις θεαματικές άσπρες αμμώδεις παραλίες περιτυλιγμένες με ρηχά καταγάλανα νερά.
Χριστουγεννιάτικη προσφορά
Από 1.130€ το άτομο σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, 7 νύχτες, All Inclusive.
Περιλαμβάνει: τα αεροπορικά εισιτήρια και τις μεταφορές από και προς το ξενοδοχείο.
Για τις κρατήσεις σας επισκεφθείτε το www.travelplan.gr ή επικοινωνήστε στο 210 3333300.

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Poyu enimerwtiko arthro, BRAVO, alla ta taksidia gia ROMe kai PARIS einai atima )ennow xwris times opws ta alla)

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read More

And More