ΖΩΔΙΑ: Αφροδίτη στην Παρθένο έως 8 Νοεμβρίου… σημαίνει θετικές εξελίξεις!

Στις 8 Οκτωβρίου, ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, η Αφροδίτη, πέρασε στο ζώδιο της Παρθένου, στο οποίο θα παραμείνει για ένα μήνα. Παρόλο που η Αφροδίτη στο συγκεκριμένο ζώδιο βρίσκεται σε πτώση, εντούτοις προοιωνίζει θετικές εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία και την υγεία, και μας βοηθάει να γίνουμε πιο παραγωγικές και δημιουργικές, γεγονός που μπορεί να σημάνει μια ανοδική πορεία. Ακόμα και στα θέματα της αγάπης, μειώνεται αισθητά ο κίνδυνος απογοητεύσεων και λαθών, αφού η λογική που της χορηγεί ο Ερμής, δεν την αφήνει να πέσει σε παγίδες. Το γεγονός μάλιστα ότι αυτήν την περίοδο βρίσκεται και ο Ερμής στο Ζυγό, το ζώδιο της Αφροδίτης, αποτελεί έναν καλό οιωνό τόσο για τις σχέσεις που υπάρχουν, όσο και γι’ αυτές που θα δημιουργηθούν. Μέσα από αυτήν την αμοιβαία υποδοχή, η λογική και ο έρωτας συμβαδίζουν αρμονικά και οι μόνες σχέσεις που μπορεί να κινδυνεύσουν είναι αυτές που βασίζονται στο συμφέρον.
/

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στην Παρθένο
Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση της Αφροδίτης είναι αυτά της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) καθώς και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς).

ΚΡΙΟΣ
Στις 8 Οκτωβρίου η Αφροδίτη ξεκίνησε τη διέλευσή της στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 8/11. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί εξαιρετικά ενδιαφέρον για τη δουλειά σου, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου και να ανταμειφθείς για τους κόπους σου. Αν αναζητάς μια νέα εργασία ή και μια δεύτερη απασχόληση, τώρα μπορείς να βρεις κάτι που θα σε εκφράζει και θα σου αποφέρει ένα καλό εισόδημα. Με τη διέλευση της Αφροδίτης από το συγκεκριμένο τομέα, μπορείς επίσης να ασχοληθείς περισσότερο με την εμφάνισή σου και να ξοδέψεις χρήματα για μια νέα γκαρνταρόμπα. Ωστόσο, καλό θα είναι να προσέχεις τη διατροφή σου, ώστε να μην αποκτήσεις περιττό βάρος.

ΤΑΥΡΟΣ
Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη ξεκίνησε την πορεία της στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 8 Οκτωβρίου. Μέχρι τις 8/11 που θα παραμείνει εκεί, η ζωή σου θα αποκτήσει πολύ ευχάριστους ρυθμούς και θα δεις πολλές επιθυμίες να πραγματοποιούνται. Ο τομέας που ευνοείται περισσότερο είναι αυτός των αισθηματικών σου και αν διατηρείς ήδη μια σοβαρή σχέση, ίσως αυτό το διάστημα αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις ή βάλεις μπροστά για τον πρώτο σου απόγονο. Αν πάλι είσαι single, ένας νέος έρωτας είναι πολύ πιθανό να προκύψει αυτήν την περίοδο. Η νέα θέση της Αφροδίτης τονίζει επίσης τη δημιουργικότητά σου, γεγονός που μπορείς να εκμεταλλευτείς και επαγγελματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Από τις 8 Οκτωβρίου η Αφροδίτη πέρασε στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια. Μέχρι και τις 8/11 που θα βρίσκεται εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στους οικείους σου και να δημιουργήσεις μια νέα αίσθηση ασφάλειας. Αν σκέφτεσαι να κάνεις αλλαγές στη διακόσμηση και την επίπλωση ή ακόμα και αν αναζητάς μια νέα στέγη, αυτό το διάστημα μπορείς να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. Με τη νέα θέση της Αφροδίτης, μπορεί επίσης να αποφασίσεις να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια ή και να υποδεχτείς ένα νέο μέλος στο σπίτι σου. Τέλος, μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σου, μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επικερδής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στις 8 Οκτωβρίου η Αφροδίτη πέρασε στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 8/11. Το διάστημα αυτό, το επικοινωνιακό σου ταλέντο θα είναι ιδιαίτερα αυξημένο, γεγονός που θα σε βοηθήσει να χειριστείς με τον καλύτερο τρόπο υποθέσεις που σε απασχολούν, αλλά και να πετύχεις καλύτερα αποτελέσματα σε συζητήσεις και συμφωνίες. Οι σχέσεις σου με το συγγενικό περιβάλλον θα βελτιωθούν και, αν έχουν προκύψει μικρο-παρεξηγήσεις, θα αποκατασταθούν. Αν σου δοθούν ευκαιρίες για σύντομες μετακινήσεις και εκδρομές καλό θα είναι να τις αρπάξεις, καθώς θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς, ενώ δεν αποκλείεται να σου επιφυλάσσουν και μια συναισθηματική γνωριμία.

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη πέρασε στο δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 8 Οκτωβρίου και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου. Μέχρι και τις 8/11 που θα βρίσκεται εκεί είναι πολύ πιθανό να δεις τα εισοδήματά σου να αυξάνονται, παράλληλα όμως θα πρέπει να δείξεις εγκράτεια και να μην παρασυρθείς σε σπατάλες που θα σε ζημιώσουν. Το γεγονός ότι θα παρατηρηθεί μια σημαντική βελτίωση στα επαγγελματικά σου μπορεί να σημάνει μια προαγωγή, που θα σου εξασφαλίσει ένα μεγάλο όφελος, γι’ αυτό καλό θα είναι να φανείς συνεπής στις υποχρεώσεις σου, ώστε να επωφεληθείς στο έπακρο από αυτήν την επιρροή. Τέλος, σημαντική βελτίωση θα παρουσιάσει και η αισθηματική σου ζωή, καθώς θα αποκτήσεις μια μεγαλύτερη οικειότητα με το σύντροφό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στις 8 Οκτωβρίου η Αφροδίτη πέρασε στο δικό σου ζώδιο, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 8/11. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετικό για σένα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και την εξωτερική σου εμφάνιση και να στρέψεις όλα τα βλέμματα επάνω σου. Αν μάλιστα είσαι single, φρόντισε να βγεις περισσότερο αυτό το διάστημα, ώστε να επιλέξεις -μέσα από τις πολλές γνωριμίες- το πρόσωπο με το οποίο θα δημιουργήσεις μια σοβαρή σχέση. Αν διατηρείς ήδη ένα σοβαρό δεσμό, με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο, μπορείς να γοητεύσεις ξανά τον σύντροφό σου και να δρομολογήσεις ευχάριστες εξελίξεις για το μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ
Η δική σου κυβερνήτης, η Αφροδίτη πέρασε στις 8 Οκτωβρίου στο δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 8/11. Το διάστημα αυτό θα διαπιστώσεις ότι ίσως είσαι περισσότερο ρομαντική και ονειροπόλα από ό,τι συνήθως και θα αναζητήσεις τη μοναξιά, που σου επιτρέπει να κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον σου. Τα σχέδιά σου δεν περιορίζονται μάλιστα στα επαγγελματικά σου, αλλά και στον αισθηματικό τομέα κι αυτό σημαίνει ότι αν νοσταλγείς ήδη μια σχέση που σε σημάδεψε, ίσως σκεφτείς σοβαρά την πιθανότητα να την επαναπροσεγγίσεις και να την ξανακερδίσεις. Σε αυτήν την περίπτωση, η τύχη είναι με το μέρος σου, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου και να παραδεχτείς τυχόν λάθη σου. Τέλος, η νέα θέση της Αφροδίτης μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις μια τάξη και στα οικονομικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στις 8 Οκτωβρίου η Αφροδίτη πέρασε στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 8/11. Πρόκειται για ένα διάστημα αυξημένης κοινωνικότητας, κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να αποκαταστήσεις φιλικές σχέσεις, αλλά και να κάνεις καινούριες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και ιδιαίτερα αυτά που σχετίζονται με την επαγγελματική σου πορεία. Δεν πρέπει να ξεχνάς ότι τη συγκεκριμένη περίοδο είναι πιθανό να χρειαστείς την ανάγκη ακόμα και κάποιων φαινομενικά ασήμαντων ατόμων, γι’ αυτό φρόντισε να μην κλείνεις πόρτες που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες. Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί επίσης και την αισθηματική σου ζωή και σε περίπτωση που είσαι single, σου επιφυλάσσει ένα νέο έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στις 8 Οκτωβρίου η Αφροδίτη πέρασε στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 8/11. Το διάστημα αυτό προσφέρεται για να πραγματοποιήσεις όνειρα και φιλοδοξίες που σχετίζονται με την καριέρα σου, καθώς τόσο οι προσπάθειές σου όσο και η τύχη, μπορούν να προδιαγράψουν μια λαμπρή πορεία. Το κυριότερο μάλιστα, είναι ότι ακόμα και η πιο σκληρή δουλειά δεν φαίνεται να σε κουράζει, αντίθετα καταφέρνεις να είσαι παραγωγική και αποδοτική και να αντλείς χαρά μέσα από τις υποχρεώσεις σου και αυτό είναι κάτι που δεν θα περάσει απαρατήρητο. Η συγκεκριμένη θέση της Αφροδίτης επιπλέον μπορεί να ανοίξει ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο, κυρίως αν είσαι single, με ένα άτομο που μπορεί να προέρχεται και μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης από τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου ξεκίνησε στις 8 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται στις 8/11. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά θετικό διάστημα για σένα, αφού η Αφροδίτη από το συμβατό ζώδιο της Παρθένου πρόκειται να σε φέρει σε επαφή με άτομα ή καταστάσεις που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις νέα ενδιαφέροντα και να αποκτήσεις σημαντικές εμπειρίες. Μια αλλαγή στον τρόπο σκέψης σου, ίσως σε διευκολύνει να βρεις απαντήσεις σε θέματα που σε απασχολούν ή και να εγκαινιάσει μια νέα πορεία με αξιόλογες προοπτικές. Τα ταξίδια ή η επαφή με άτομα που προέρχονται από άλλη χώρα ή έχουν διαφορετική κουλτούρα, ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα, ενώ αν είσαι single, ίσως και να δημιουργήσεις μια σοβαρή σχέση με ένα τέτοιο άτομο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στις 8 Οκτωβρίου η Αφροδίτη πέρασε στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 8/11. Αυτή η διέλευση θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την ψυχολογία σου και να ξαναβρείς το χαμόγελό σου και σε αυτό μπορεί να συμβάλει και η ισορροπία που θα πετύχεις στα οικονομικά σου. Μετά από αρκετές αναποδιές, τώρα ίσως μπορέσεις να αποπληρώσεις κάποια χρέη ή να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, μέσα από επενδύσεις που αρχίζουν να αποδίδουν. Δεν αποκλείεται επίσης, μια θετική εξέλιξη στα περιουσιακά σου στοιχεία να αναπτερώσει το ηθικό σου. Ανάλογες εξελίξεις αναμένονται και στην αισθηματική σου ζωή, όπου ο σύντροφός σου φαίνεται να κατανοεί απόλυτα τις επιθυμίες σου. Αν ανήκεις στις singles, η αναζωπύρωση ενός παλιού έρωτα ή και ένα νέο πάθος, θα δώσει νέο νόημα στη ζωή σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης από τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου πραγματοποιείται από τις 8 Οκτωβρίου μέχρι και τις 8/11 και στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τον σύντροφό σου. Ο πλανήτης της αγάπης θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις νέες ισορροπίες, να αποκαταστήσεις τυχόν παρεξηγήσεις και να δημιουργήσεις ένα αρμονικό κλίμα, το οποίο θα συμβάλει στη βελτίωση της σχέσης σου. Αν είσαι single, αναμένονται σημαντικές γνωριμίες αυτήν την περίοδο, οι οποίες πέρα από τη φυσική έλξη, θα σε καλύψουν και πνευματικά. Με τη νέα θέση της Αφροδίτης, μπορείς επιπλέον να πετύχεις μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία ή να ξεκινήσεις μια συνεργασία, που θα σου αποφέρει κέρδη στο μέλλον.

Read More

And More